Dolores Cahill professzor tájékoztatja a globalistákat, hogy játékuk befejeződött

Prof. Dr. Dolores Cahill 2021. május 15-én szombaton a Freedom Rally London demonstráción.

Prof. Dr. Dolores Cahill világszerte elismert szakértő a nagy áteresztőképességű proteomikai technológia fejlesztésében és automatizálásában, a nagy tartalmú fehérjetömbök és azok orvosbiológiai alkalmazásaiban, beleértve a biomarkerek felfedezését és diagnosztikáját. Prof. Cahill úttörő szerepet játszott ezekben a kutatási területekben a berlini Max-Planck-Molekuláris Genetikai Intézetben, és számos nemzetközi szabadalommal rendelkezik ezen a területen kutatással, biomedicinával és diagnosztikai alkalmazásokkal kapcsolatban. https://people.ucd.ie/dolores.cahil

Freedom Rally London, 2021. május 15, szombat.

32 thoughts on “Dolores Cahill professzor tájékoztatja a globalistákat, hogy játékuk befejeződött

 1. Sajnos már nem tekinthető meg a videó, esetleg megoldást tudnánk rá?
  Ami nem pánikkeltő és nem a félelmet erősíti bennük azt egyből lekapják mindenhonnan. Kitartást emberek!

  1. Egyetértek. Minden kisebb vagy nagyobb igazságra fényt derítő írásos- vagy/és hanganyagot azonnal törölnek. Hány tényellenőr dolgozhat nagy erőbedobással!

 2. “Értesítés a gyermekek ártalmáért és haláláért való felelősségről, amelyet az Európai Parlament minden képviselője szolgál
  2021. május 18-án a 12–15 éves gyermekek COVID-19 vakcináival, amelyek várhatóan elnyerik az Európai Orvosi Szabályozó jóváhagyását, az Európai Parlament minden képviselőjét kézbesítették a vakcinával kapcsolatos károkért és a gyermekek haláláért való felelősségről.”
  https://doctors4covidethics.medium.com/

 3. A Nyilatkozat
  Kanadai orvosok széles és sokszínű csoportja vagyunk Kanadából, akik ezt a sürgős nyilatkozatot elküldik különböző tartományaink és területeink orvosainak és sebészeinek főiskoláinak, valamint a nyilvánosságnak, akiknek szolgálunk.

  2021. április 30-án az ontarioi orvosengedélyező testület, az Ontariói Orvosok és Sebészek Kollégiuma (CPSO) kiadott egy nyilatkozatot, amelyben megtiltotta az orvosoknak a COVID-19-re válaszul bevezetett hatósági intézkedések bármelyikének vagy mindegyikének a megkérdőjelezését vagy megvitatását. 1

  A CPSO ezután büntetéssel fenyegette az orvosokat – nyomozással és fegyelmi eljárással.

  A CPSO nemrégiben tett kijelentését etikátlannak, tudományellenesnek és mélységesen zavarónak tartjuk.

  Orvosként elsődleges kötelességünk nem a CPSO vagy bármely más hatóság, hanem a betegeink felé.

  Amikor orvosok lettünk, megfogadtuk, hogy betegeinket helyezzük előtérbe, és hogy etikai és szakmai kötelességünk mindig első a betegeink felé. A CPSO nyilatkozata arra kötelez minket, hogy tegyük meg a kötelességünket és vállaljuk a betegeink felé tett ígéretet a következő módokon:

  1. Maga a tudományos módszer tagadása : A CPSO arra utasítja az orvosokat, hogy tegyék félre a tudományos módszert, és ne vitassák meg a tudomány folyamatait és következtetéseit.

  Mi orvosok tudjuk és továbbra is hisszük, hogy a történelem során az ellentétes nézetek, az élénk vita és az új ötletek iránti nyitottság a tudományos fejlődés alapja volt. Bármilyen jelentős előrelépés történt a tudományban, a gyakorlók erőteljesen megkérdőjelezték a „hivatalos” elbeszéléseket, és más utat jártak az igazság keresése során.

  2. A bizonyítékokon alapuló gyógyszerek betegeinkre vonatkozó ígéretének megsértése: A CPSO arra utasít minket, hogy ne vitázzunk és ne kérdőjelezzünk meg, hogy sértsük meg betegeinknek tett ígéretünket, miszerint mindig a legjobb, bizonyítékokra törekszünk. tudományos módszereket alkalmaznak számukra, és erőteljesen támogatják a nevükben.

  A CPSO nyilatkozata például elrendeli az orvosok számára, hogy ne tárgyaljanak és ne kommunikáljanak a nyilvánossággal a „lezárási” intézkedésekről. A lezárási intézkedések élénk vita tárgyát képezik világszerte elismert és széles körben elismert szakértők, és ebben a témában széles körben eltérő vélemények vannak. A kifejezetten blokkolásellenes Nagy Barrington Nyilatkozat ( PDF) a Harvard, a Stanford és az Oxford Egyetem szakértői írták, és a világ minden tájáról több mint 40 000 orvos írta alá ezt a nyilatkozatot. Számos nemzetközi szakértő, köztük Martin Kuldorf (Harvard), David Katz (Yale), Jay Bhattacharya (Stanford) és Sunetra Gupta (Oxford) továbbra is határozottan ellenzi a lezárásokat.

  A CPSO arra utasítja az orvosokat, hogy csak a lezárás melletti véleményeket fejtsék ki, különben vizsgálattal és fegyelemmel kell szembenézniük. Ezt a zsarnoki, tudományellenes CPSO-irányelvet kanadai orvosok és tudósok ezrei úgy ítélik meg, hogy a tudomány nem támasztja alá, és sérti a betegeinkkel szembeni első gondozási kötelezettséget.

  3. A tájékozott beleegyezés kötelességének megsértése : A CPSO arra is utasítja az orvosokat, hogy tegyék meg a tájékozott beleegyezés szent kötelességét – ez az a folyamat, amelynek során a beteg / nyilvánosság teljes körű tájékoztatást kap a kezelés vagy a beavatkozás kockázatairól, előnyeiről és alternatíváiról. , mielőtt hozzájárulást adnának.

  A náci koncentrációs táborokban elkövetett atrocitások következtében kidolgozott nürnbergi törvénykönyv – ahol rettenetes orvosi kísérleteket végeztek a fogvatartottakkal beleegyezés nélkül – kifejezetten tiltja bármilyen beavatkozás elrendelését tájékozott beleegyezés nélkül.

  Például a lezárási beavatkozás esetén az orvosoknak hűbér kötelességük felhívni a nyilvánosság figyelmét arra, hogy a lezárások saját költségeket rónak a társadalomra, többek között a jelentősen megnövekedett depresszió és öngyilkossági arány, a késedelmes kivizsgálás és a rák kezelése (ideértve a késleltetett műtétet is). kemoterápia és sugárterápia), a ballonos műtéti várólisták (az ezzel járó betegek jelentősen megnövelték a betegek szenvedését), valamint a gyermekek és a családon belüli bántalmazások aránya.

  Mi orvosok úgy gondoljuk, hogy a CPSO 2021. április 30-i nyilatkozatával vízválasztó pillanat érte el a szólásszabadság és a tudományos vizsgálatok megtámadását.

  Azzal, hogy az orvosokat hallgatásra utasítja, és csak egy elbeszélést követnek, különben fegyelemmel és bizalmatlansággal kell szembenézniük, a CPSO arra kér bennünket, hogy sértsük lelkiismeretünket, szakmai etikánkat, a nürnbergi kódexet és az igazság tudományos törekvését.

  Soha nem fogjuk betartani, és mindig a betegeinket helyezzük előtérbe.

  A CPSO-nak haladéktalanul vissza kell vonnia és vissza kell mondania 2021. április 30-i nyilatkozatát.

  Értesítjük az orvosok és rokon szakmák más kanadai és nemzetközi engedélyező hatóságait is arról, hogy a tudományos vizsgálatok elfojtása, valamint a lelkiismeretünk és a betegeink iránti szakmai ígéret megsértésének elrendelése önmagában az emberiség elleni bűncselekménynek minősülhet.

  https://canadianphysicians.org/

 4. működik, lejátszható.
  Valamivel több infot lehet tudni a nyilatkozat hátteréről? A Füllmich féle akció beindult? Maradt még valamennyi jogállamiság?

 5. Újabb kitüntetés a tudós asszonynak. Most az Emberi Méltóság Tanácsa ismerte el a tudós asszony munkáját.

  Forrás: Kitüntetést kapott Karikó Katalin
  https://www.youtube.com/watch?v=i_-yh2aDNmc

  Hogy minket még mindig az oltási igazolványokkal zsarolnak, az nem zavarja az Emberi Méltóság Tanácsát sem.
  Meg az sem, hogy a gazdaság lezárásával okozott veszteségek miatt már az unokáink is kamatokat fognak fizetni a bankoknak.

  Érdekes hogy a baloldali úriember, a díj átadásakor a tudós asszony nyakában megigazította a nagydíjat, ami miatt a kitüntetett nagyon megrémült.
  Amit hirtelen valami rossz provókációnak fogott fel.

  A tudós asszony elismerte, hogy őt Usa-ban Drew Weissman elutasította az mRNS-Messenger miatt és ezután ment a német Moderna céghez.
  És a karrierjének a megkoronázását kizárólag ennek a korona virusnak köszönheti.

  Mi meg a koronavirus bezárások és karantének miatt, meg a ránkerőlltetett diktatúra miatt, már hosszú ideje szenvedünk. A gyerkeink a távoktatás
  keretében a tananyagnak csak a 30 %-át tudják elsajátitani.

  A diktatúra magában foglalja a “vedőoltások”, a megvaccináció kikényszerítését is. A szót tulajdonképpen a kedves tudóstól vettem át. Megkérem az olvasókat, hogy nézzen ennek utánna ! A diktatúra magában foglalja az egészségügyi dolgozók politikai megbizhatóságának átvilágítását és megfélemlitésését is. A statisztikai adatok manipulálását. Az oltások mellékhatásának teljes figyelmen kivül hagyását is.

  A védőoltás fogalom a valóságban, tulajdonképpen egy gén-terápiát jelent. És kérem a vakcináció sem a helyes kifejezés.

  Mert a vaccina meg a latinból származik, ami tehenet jelent. Amikor még a tehén beteg kiütésiből vettek ki egy adagot és ezt szúrták bele
  az emberek és gyerekek karjába.

 6. No.-ban is hamisít a poltika a korházi intenziv ágyak témában.

  Hogy az ágyak számát statisztikailag magas értéken kell tartani, hogy ezzel a
  korona járványt dramatizálják.

  Ezt No.-ban “Divi-gate”-nek nevezik.

  Forrás: Wissenschaftler korrigieren Zahlen – wieder falsch
  https://www.t-online.de/gesundheit/krankheiten-symptome/id_90047066/divi-gate-wissenschaftler-korrigieren-zahlen-wieder-falsch.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

  Tehát olyan járó betegeket utalnak be az intenziv osztályra, ami egyátalán nem indokolt.
  Azon kivül az intenziv ágyak fejlesztésére 530 Millio Euro támogatást nyomtak be, de az intenziv osztályok létre sem jöttek.

  Milyen tudosok irták alá a tiltakozási iveket ?

  Prof. Dr. phil. Holger Pfaff: Der Kölner Medizinsoziologe hat sich bereits im
  November zu den Corona-Maßnahmen geäußert und eine “Überwachung
  der Gesellschaft” kritisiert.
  ….
  Prof. Dr. med. Klaus Püschel: Der Rechtsmediziner am Universitätsklinikum
  Hamburg-Eppendorf war eigentlich schon fast im Ruhestand, obduzierte dann
  aber als Erster Corona-Tote. Zu Beginn der Pandemie im Frühjahr 2020
  behauptete er, kein einziger nicht vorerkrankter Mensch sei an Covid-19
  gestorben, und wurde dafür scharf kritisiert.
  ….
  Prof. Dr. Gerd Glaeske: Der Apotheker und Gesundheitswissenschaftler ist
  ehemaliges Mitglied im Sachverständigenrat Gesundheit, kürzlich kritisierte er
  unter anderem die schnelle Zulassung der Corona-Impfstoffe.

  Prof. Dr. phil. Holger Pfaff Kölnből, aki már Novemberben a korona indokkal történi spicli megfigyeléseket kritizálta.

  Prof. Klaus Püschel bontani orvos nyugdíjból jött vissza.
  És az első korona halottakat boncolta 2020 tavaszán, de egyatlen covid-19-ben holtat sem talált.

  Prof. Dr. Gerd Glaeske: gyógyszerész, aki az oltóanyagok gyors hatósági engedélyezését kritizálta.

 7. https://www.bitchute.com/video/85KsRYYZ4rSL/ az Evergreen B terv, nem sikerült megmérgezniük a termőföldet, most jönnek az antideprenszások… ha nem ébredünk fel már végre, de a május 18-ai üzenetben még durvábban ki van nyilatkoztatva

  Köszöntelek, szeretett fiam. Legyen békében, pedig a világ ilyen zűrzavarban van. Ma azért jöttem, hogy megújítsam gyermekeim szívét, hogy megerősítsem őket, ahogyan a kereszt egyre nehezebbé válik, mivel Ön nagyon nehéz időszakba lép, mivel minden gyermekem felkészül az elkövetkező fenyítésekre és a nagy figyelmeztetésre , mivel az idő nagyon rövid.”

  „Szeretett fiam és gyermekeim – a világ arra a nagy háborúra készül, amely elszabadítja magát egy álmos emberiségben. Az ország készül egy támadás után a szabad nemzetek: Taiwan készül a kínai invázió , amely levonja Amerikában a konfliktus, hiszen védeni a kis nemzet, de ezzel az USA-ban meg fogják szállni, mert Oroszország nem Ukrajna és Európa elleni támadás előkészítése és tengeralattjáróit az USA partjai mentén alkalmazza . Kína teljes katonai erővel átveszi Hongkongot , ráadásul halad feléJapán , de Japán erős lesz és megvédi magát. ”

  „A világ káosz lesz, mivel Kína és Oroszország megteszi ezt a lépést. Törökország manőverezni fogja a környező országokat, mert az összes muzulmán nemzet megtámadja Európát és Izraelt . ”

  „ Ausztrália is konfliktusokba keveredik, mivel Kína fenyegeti ezt a nemzetet, és háború fog kitörni az egész ázsiai-csendes-óceáni országban . Imádkozzatok, kedves gyerekek, mert nem veszitek észre, mennyire komoly ez a Nemzet. Imádkozzatok azért, hogy az ausztráliai Szentföldem nagyon hamar visszatérjen a gyermekeimhez, mert ha azok kezében marad, akik a Földem megsemmisítésére törekszenek, akkor Ausztrália elesik, ahány büntetés érkezik Ausztráliába, hogy megtisztítsa népét, mint sok a tét. ”

  – Imádkozzatok, édes gyermekeim, a Közel-Keletért, mivel a Hamász irányítása alatt álló Libanon a gonosz erői alá kerül. Imádkozzatok, kedves gyermekeim, hogy a Szent Charbel- szentély védett legyen, mert Libanont a Szeplőtelen Szívemnek és Szeretett fiam, Szent Charbel szívének szentelik . Imádkozzatok Izraelért , gyermekeim, mert az ellenség Isten népét akarja irányítani, lebuktatni azokat, akik hisznek az Igaz Istenben. Imádkozzatok Angliáért , gyermekeim, mert hamarosan nagyon szenvedni fog. ”

  Kérlek, értsd meg, hogy az emberiség most ítélet alatt áll, és ezen változtathatsz, ha felveszed a szeretet gyöngyeit , a Szent rózsafüzért, és bocsánatot kérsz Istentől. Hamarosan egy nagy fenyítés következik be Dél-Amerikában , amely megnyitja népem szívét. ”

  „A világ minden országa megkapja a világ fenyítésének egy részét, úgyhogy készülj fel, gyermekeim. Tartsa nyitva az egyházakat, és menjen misére, ahol jóvátételt tehet. ”

  „ Dél-Afrika és Afrika kontinens : téged nem felejtettek el, mert kontinensed számos Nemzete alá fog menni. Háború lesz az önző nemzetek ellen, amelyek haszonszerzésre használták fel a Nyugati Világot, de nem az emberek érdekében. Most figyelmeztetlek: változtassa meg az utat, amelyet vezetett, és változtassa meg a népével való bánásmódját. “

 8. A legújabb hirek a nagyvilágból. Miért kell az iskolásokat beoltani, amikor tünetmentesen átvészelik a járványt ?

  Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/das-neueste-zur-coronakrise-uni-studie-jedes-fuenfte-zuercher-schulkind-hatte-schon-corona A 8:58-as hireket kell megtekinteni !
  Die Universität Zürich harmadszórra 2500 zürcheri gyerket 275 osztálybüé és 55 iskolából vizsgált meg. És az eredmény:

  – minden ötödik már étesett a covid-fertőzésen. És az antitestet felmutatók aránya 2-ről 19 %-ra elmelkedett
  – Ez az arány megfelel a tanárok és szülőkön mért értéknek.
  – 2/3-a a gyerekeknek nem mutattak fertőzési tüneteket.
  – 80 %-ka a megferőtődötteknek még 6 honap után is, az antitest kimutatható
  – 2 %-ka a gyerkeknek kinlódik long-covid tünetekkel.
  – megvizsgálták, hogy a fertőrés clustering 2021 tavaszára a 100 iskolai osztályból már 20-ra emelledett.

  A tesztnál 2500 gyereknél vettek le a vénából vért, akiket 17 éves korig véletlen elv alapján választottak ki.
  A teszten való részvételre szabadon lehetett jelentkezni.

 9. Méghogy összedőlt a kártyavár.

  Mai hír, Magyarország, 2021. május:

  “Eljöhet a nap, amikor a tömegközlekedési eszközöket csak azok vehetik igénybe, akiknek van védettségi igazolványuk, de az sincs kizárva, hogy kötelezővé válik az oltás az orvosoknak, a pedagógusoknak, a bolti eladóknak és a szolgáltatóknak – erről Boldogkői Zsolt beszélt az Indexnek. A virológussal annak jártunk utána, hogy mi következik akkor, ha stagnál a regisztráció, azaz elfogynak az oltakozni vágyók.”

  https://index.hu/belfold/2021/05/21/koronavirus-oltas-kotelezo-vedettsegi-igazolvany/

 10. EZEN A FÖLDÖN A HÜLYESÉG FERTŐZŐ ! A vírus meg az élet velejárója. Lehet hogy mégse . MONDOK EGY VICCES DOLGOT NINCS FERTŐZŐ BETEGSÉG. VAN MÉREG . Lehet hogy ez nem vicc ,MINDEN KIDERÜL . Mi van akkor ha több ezer éve palira vettek ?
  Lehet hogy nem csak Én tudok róla ! Vírusok egyáltalán nem léteznek . Erre már Béchamp is rájött .A szervezet a minden sejtben megtalálható Microzymából állít elő egy információs egységet , nevezzük chipnek . Amikor jön vmi idegen anyag a szervezetbe ami nem odavaló pl méreg ,akkor a citokinek felismerik ezt az izét vegyi anyagot vagy akármit ami valahogy bejutott , kapcsolódnak a sejten levő citokinreceptorhoz átadják az infót a méregről a sejtnek és az a sejt amelyik megkapta az infót védekező üzemmódra vált , létrehozza a chipet ami továbbadja az üzenetet . Amelyik sejt ezt megkapja szintén legyártja a chipet , így végül az egész szervezet minden sejtje tudni fog a behatolóról .Mivel minden vegyi anyag más , minden ilyen chip is más a vegyi anyagoktól függően . Ezt mutogatja a vakcinagyártó méregkeverők naaagy tekintélyű lefizetett professzora mint vírust . Minden stimmel vele vírusként .Nagyon pici , amikor jön vmi vegyi anyag vagy bármi hasonló elkezd sokasodni a szervezetben , egyből kitalálták hozzá hogy lemásoltatja magát a sejtekkel , így szaporodik .Beteg a méregtől a muki , sok benne ez a chip , kész a teória hogy ez a kór okozója . A mérgekkel kiválóan lehet a járványokat szimulálni . Mivel nem mindenki egyformán érzékeny egy egy vegyi anyagra , nem ugyanakkora mennyiség jut bele és nem pont ugyanott , a tünetek is különbözőek lesznek , az egyik előbb a másik később lesz beteg, mintha fertőzés terjedne . Amikor csak egy ember lesz beteg mindenki csodálkozik hogyhogy senki más nem betegedett meg . Az ilyen egybeteges eseteket ráfogják mondjuk egy kullancsra .Mivel a chip mindenkiben aktiválódik ….lehet mutogatni fertőző izéként . Na és mit állítanak mi a vírus ? Saját genommal rendelkezik , nincs anyagcseréje , nem élőlény , a DNS – éhez nincs sejtmagja , és lemásoltatja önmagát a sejtekkel.Van amelyiknek nincs, van amelyiknek van lipidburka, a Covidnak meg vmi tapadókorongszerű tüskefehérjéi is .Hááát , van vele baj , nem kevés. Azt hazudják róla 20 – 1500nm a mérete . Mivel egy atom kb akkora( 500 pm = 0,5 nm ) hogy a 20 nanométeres vírus 40000 azaz negyvenezer, an legnagyobb vírus másfélmillió atomból kellene hogy kijöjjön, … ez egy vicc . Önmagában egy tüskefehérje több százezer atomból kell hogy álljon , a lipidburok hozzá pár millió atomból , és hol van még a DNS ami rendkívül hosszú, embernél szálanként 180 cm molakulalánc , plusz a vírus többi része. ??? Ha megszavazzuk hogy a vírus így is létezzen , lessük meg hogy másoltatja le önmagát a sejttel .Bent van a testben , bevitte a BKK .VIP belépője van, senki nem bántja .De csak ezért . Hol azzal kábítanak hogy a sejthez kapcsolódik hol azzal hogy benne szaporodik. Ha az előbbi , mivel kapcsolódik? Molekuláris kötéssel talán ? Azzal elég nehezen mert lipidburok van rajta elvileg ami kifelé mondjuk úgy vízálló , a sejt meg nem éppen száraz . De üsse kavics , kapcsolódjon , vagy nyissa ki neki a sejt az ajtót és menjen be . Ez az élettelen vacak , egy tárgy .. minek is egy élettelen tárgynak DNS ? ….aminek nincs anyagcseréje vmi fonalakat bocsát ki , meg utasítást ad a sejtnek a másolásra … de egyrészt mivel , másrészt ha nincs anyagcseréje még arra se lehet energiája hogy utasítást adjon , nem hogy fonalak kibocsátására ! Ha ez mégis így lenne akkor robot lenne hiszen nem él de vmit csinál.De energia a robotnak is kell hozzá .Ha még mindig hiszünk ebben az orbitális baromságban hogy vírus , legalább azt kérdezzük meg végülis hogy okoz betegséget ? Mert az hogy sok van belőle és bent Facebookozik még nem betegség . Mivel a baktériumok se okoznak betegségetígy fertőző betegség NEM LÉTEZIK .Nem fertőz se a patkány se az egér se a kullancs , MINDEN fertőző betegség megállapítására használt TESZT ÁTVERÉS , a fertőző betegségek megelőzésére beadott minden OLTÁS MÉREG ÉS ÁTVERÉS . Erre a kitalált vírusra hivatkozva hozta létre vagy tartja fenn oltakozással , oltogatással , szabályok betartatásával , büntetéssel , stba komcsi fasiszta Coviddiktatúrát . Egyelőre sárga csillag nélkül, de már birkaigazolvánnyal , több helyen covidgestapóval , covidávéhával , szakértő mengelékkel . A Covid szerintem nem Amerikából vagy Kínából származik hanem a Talmudból . …Csak annak népét se kíméli . Ahogy a VH-ban táborozni küldték a nem gazdag testvéreiket úgy most is ők a legnagyobb business . Drága Csillag , EMBER … ha szeretnéd hogy ennek vége legyen és éjszaka csavaroghass nyáron amikor már nem szakad rólad a víz , legalább osszad . Tök felesleges volt ezt leírnom ha csak Te olvasod .

 11. Köszönöm, hogy kiálltatok saját véleményetek és mások véleménye mellett, hisz sokan voltunk, akik ágáltunk az oltás ellen. Végre győzött a tisztánlátás és az igazság. Örülök, hogy nem oltattam be maga, igaz nem is akartam.

 12. Kedves Kácsor László!
  Nem csak Te tudsz róla. Bár nem tudtam a magyarázatot ilyen részletességig de tudtam, hogy soha senki nem tudott virust rendesen izolálni, elkülöníteni minden mástól és úgy vizsgálni is bizonyítani, hogy mit csinál vagy nem csinál. Amikor ezt egy szakember magyaráza el, illetve kettő is, Dr Lanka és Dr Kaufman már régesrégen gyanakodtam. Méghozzá azért mert már fiatal koromtól nem értettem a veszettség betegség körüli ellentmondásokat, ami akkoriban bizonyos ok miatt különösen érdekelt.
  Ez itt egy érdekes, rendes kutatás, azt taglalja, hogy bizonyos baktériumok és virusok DNS-e alacsony frekvenciákat bocsát ki vizes oldatban:
  “Some bacterial and viral DNA sequences have been found to induce low frequency electromagnetic waves in high aqueous dilutions.”
  Lehet ez egy válasz a “shedding” jelenségre vagy akár arra, hogy akkor hogyan terjed mondjuk a bárányhimlő?
  https://www.researchgate.net/publication/230937823_DNA_waves_and_water
  A végkövetkeztetések között van ez a kis rész is – majdnem eljutottak Bechampig. 🙂
  “…Moreover, not only the plasma of the patients, but also the red blood cell fraction contains DNA emitting signals. This is intriguing, as the red cells do not contain any cellular DNA, and as the virus does not bind to erythrocyte membrane. The possibility that a third element is involved is under investigation.”

  1. A vírus egy nagyon jól jövedelmező projekt/találmány, ami egészen Pasteur-ig nyúlik vissza. Ugyanis feltételezte egy un.”kórokozó” meglétét, de az akkori mikroszkópikus háttér miatt kimutatni nem tudta. Így elnevezték ezt a “kórokozó”-t “méreg”-nek, ami latinul VIRUS! Állítólag a mai napig még senki sem tudta izolálni.

 13. Hol fejeződött be? Mi van Belgiumban, ahol elvileg minden intézkedést meg kellett volna szüntetni az ottani alkotmánybíróság szerint? Lehet, hogy rosszul tudom, de szerintem semmi sincs. A védettségit átverték az embereken, a sok szerencsétlen, félreveztett ember öli egymást az aranylövésért. Mi fejeződött be? Maximum ideiglenesen a kültéri maszkhordás, meg a kijárási tilalom. Szóval sok jó hír van mindig innen, onnan, de valahogy nem érezzük a hatását. De nagyon örülnék, ha megcáfolnátok. Mert én lassan már nem beszélek az ismerősök nagyobb részével (vagy ők nem velem), mert vagy én értetlenkedek, hogy mi a fenének oltatták be magukat, vagy ők, hogy én miért nem. És meguntam. De a végét nem látom. Amíg ennyi birka béget a világban, addig nem tudom, mitől lesz változás. Majd ha ősszel tömegesen halnak meg (“covidban”….) az oltottak, akkor felébrednek?

  1. Aznap, május 15-én világszerte voltak megmozdulások szépszámmal, maszk nélkül. Ez mindenképp bizalommal tölt el. Kurzot is rövidre fogták az osztrákok, Orbán laboratóriumában. Talán ezért lett hirtelen 5 millió “párttag”, és szűntette be a maszkviselést, mert kicsit megijedt. Higgyük azt.
   Thousands Outside BBC Shout SHAME ON YOU!
   https://brandnewtube.com/watch/thousands-outside-bbc-shout-shame-on-you-hugo-talks-some-more-lockdown_WCbQc9lhTegRhm4.html

   https://brandnewtube.com/watch/london-freedom-rally-the-bbc-will-they-ignore-it-again-by-tequila-mockingbird_kLIqWOg22xz7KbT.html

   Thousands Outside the BBC time to stop the BS ! Defund the BBC
   https://brandnewtube.com/watch/thousands-outside-the-bbc-time-to-stop-the-bs-defund-the-bbc_yCj16j8KOjdLmTk.html

   United for Freedom March through CENTRAL LONDON MAY 15th 2021
   https://brandnewtube.com/watch/united-for-freedom-march-through-central-london-may-15th-2021_9cu6aIVpgVKOsrG.html

   Manchester Freedom Protest 15th May 2021
   https://brandnewtube.com/watch/manchester-freedom-protest-15th-may-2021_STaMr4vk5oDG8ZI.html

   PROTEST! Paris Today 15/05/2021
   https://brandnewtube.com/watch/protest-paris-today-15-05-2021-chaos-erupts-canisters_JoN2HoLVWWajvbt.html

   World Wide Walk for Freedom Netherlands 15-5-2021
   https://brandnewtube.com/watch/world-wide-walk-for-freedom-netherlands-15-5-2021_f3fO2nddyveeJaD.html

   Sydney Australia freedom rally 15-5-2021
   https://brandnewtube.com/watch/sydney-australia-freedom-rally-15-5-2021_odltgSIrpNE65W8.html

   Anti-Lockdown Protest Happening In Toronto Canada Today.
   https://brandnewtube.com/watch/anti-lockdown-protest-happening-in-toronto-canada-today_J48QUWdI8R4VDQv.html

 14. Sajnos ,nem tudom megnyitni, kerestem máshol is,de mindenütt valamiért, akadályoztatva van.

 15. A gyerekek oltása kriminális. Az eü dolgozóknak el kell utasítaniuk a kötelező oltást. Amerikában választhatnak oltás vagy heti tesztelés között. Nemet kell mondani az egészségügyi diktatúrára!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük