Féktelenül – Dr. Pócs Alfréd és Dr. Dr. Rusvai Miklós

Dr. Pócs Alfréd és Dr. Dr. Rusvai Miklós – 2021.11.11.

90 thoughts on “Féktelenül – Dr. Pócs Alfréd és Dr. Dr. Rusvai Miklós

  1. Egy fontos kérdést fel lehetett volna tenni Rusvaynak:
   – Hogy lehet egyáltalán az, hogy aki 2-3-szor oltott – egyáltalán – kórházba kerüljön????? Hisz annak enyhe lefolyású kellene lennie a betegségének. Aki kórházba kerül, azt nem nevezhetjük enyhe tünetesnek!

   Eddig Merkely – aki a megjelenésével is már a fogyasztói társadalom reklámja, simán elmehetne Wall-e élőszereplős feldolgozásába statisztának – azt hangoztatta, hogy 1% a kórházban lévő oltottak aránya. Ez meg is felel az általam felvetett kérdésre válasznak. De ha kiderül, hogy nem 1%, hanem 40%????? Vagy még több?

 1. Szuper volt Alfréd! Két ilyen gazemberrel egy csárdában! Az “álműsorvezető” egy igazi pokolfajzat, aki végig azon próbálkozott, hogy diszkreditálja Pócsot, de az igazság felülkerekedett, és a 2 ördögfi megszégyenülten távozott. Távozhatnának már a Földről is ezek az ideák, amiket képviselnek, amiknek a szolgái: a kártékony hazudozásnak, ködösítésnek, nem együvé tartozó dolgok szándékolt és gonosz összemosásának!

  1. A válaszom az hogy Dr Pócs Alfrédnak adok igazat mert egészségügyben dolgoztam , és januárban megzsaroltak hogy ha nem oltatom magam akkor nem mehetek vissza az osztályomra dolgozni .Nos röviden a phízer oltás után egyfolytában nem vagyok jól , mintha nem én lennék ,érzem valami nagyon meg változott , az egészségem oda lett. Sok szervi problémám lett az oltás óta . Hát ezért isten óvjon meg a 3.: oltástól. Rusvai proff. meg össze vissza beszél.Nép írtás van az egész világon!!!! Az egészségügy meg csak korona vírussal van el foglalva, mintha már más betegség nem is létezne Rendelőbe nem adnak időpontot . stb stb …..Rossz világ van nagyon . A véleményem az hogy egy sem ember nem tehet arról hogy világra jött , ezt nem tehetik az emberekkel. ezt a kényszerítő sorozat oltásokat. Ja oltás előtt semmi bajom nem volt oltás után 1hónappal kovid és 4 szeri nátha szerűség ami jelentkezett az oltás utás után , nagyo nagyon megbántam hyogy felvettem a két phízer oltást , mert magamon érzem hogy nem vagyok jól azóta sem.

   H. L.

  2. A müsorvezetőt Weil Zoltán eltársnak hívják. Most már az ukáz nem Moszkvából jön, hanem az UNO-tól, meg a WHO-től.
   iiiiiiiiiiiiiiiiii
   Bolsonaro Confronts WHO Chief: ‘People Are Dying After the Second Dose

   https://summit.news/2021/11/11/bolsonaro-confronts-who-chief-people-are-dying-after-the-second-dose/

   A WHO nem más, mint a világ legkoruptabb szervezete.
   Honnan származik ez a virus ?
   A tag erre elkezdett nevetni. ( Nagyon jó ez a hozzáállás. )

   A 2. dózis oltás sem akadályozza meg a fertőzést.
   Igen. De a betegség lefolyása gyengébb.

   ( Milyen kijelentés ?
   Amikor az egész világon ezt a génterápiát kötelezővé tették.
   )

 2. Tisztelettel teli “együttgondolkodás” volt. (A két Doktor még hasonlít is egymásra. 🙂 ) Lényeges kiegészítés Weil Zoltántól hiányosan elhangzottakhoz:
  Az oltatlan is (!!!) fizeti az oltott kórházi ellátását!
  Mégis mindenek felett a lényeg ez:
  Oltott vagy oltatlan mindenképpen tisztelnünk kell egymást!

 3. gratulálok Pócs doktor Úrnak a rendkivüli helytállásáért ebben a vitában! Egy tényt viszont kiemelnék, amiről nem esett szó, pedig nagyon fontos lenne:
  Ez pedig a virusok, vagy grafén oxidok mesterséges szórása, esténként, vidéken, katonai gépekről!! Ez történik hetente többször is vidéki városok felett az ország több tájegységén is! Ki engedélyezte ezt? Mit szórnak? Alacsonyan szálló, morajló hangú katonai gépeket hallunk esténként, ilyen soha nem volt itt korábban, csak mióta COVID van! Ezek szándékosan mérgeznek minket, aztán pedig el akarják adni az oltást, az intravénás mérget az elleni “ellenszerként”, amit ők maguk szórnak ránk sunyiban, az este leple alatt? Nem köteles a kormányzat tájékoztatni a lakosságot, hogy mit szórnak rájuk esténként katonai gépekről, milyen anyagot? Egyszer sikerült megfigyelnem holdfénynél azt a félelmetesen nagy sávot, amit ezek a repülőgépek húznak maguk után nagyon alacsonyan szállva, de csak esténként, és csak aktiv COVID időszak alatt! Nem furcsálja ezt senki? Hol lehet erről információt kérni hivatalos forrásból, hogy mit szórnak, és miért??? Vagy azt is lehazudnák azt is?

  1. Kedves János! Ezt a szórást nem csak Ön tapasztalja, a mi térségünkben is megszokottá vált, közel a tököli reptérhez. Elég gyakori a repülőgépek, helikopterek közlekedése, az égen megfigyelhető, keresztbe húzott széles sávok megjelenése, aminek most a ködös időjárás talán “kedvezett” is. Gyakori lett a csillagos ég mostanában, egy kifejezetten erősen világító, mindig ugyanazon a helyen megjelenő csillaggal. Ezt korábban nem tapasztaltam. Szerintem közérdekű adatkérés címen való érdeklődés esetén biztos az lenne a válasz, hogy nem nyilvános. A New York-ban, cégként bejegyzett Magyarország nagyon jó célt szolgál az országot vezetők számára (egy egyveskezű, lelküket a sátánnak eladó, embertársait beáldozó, illegálisan működő, illegális törvényeket hozó horda).

  2. így van, szórják itt is esténként hogy lehet ezt megállítani? undorító ez az egész, amit csinálnak.

   1. ha a kormány nem szórná esténként alacsonyan szálló katonai gépekről hetente számtalan alakalommal az újabbnál újabb vírusvariánsokat a saját lakosságára, akkor már rég lement volna az egész az első hullám után. A folyamatos és direkt szórásokkal újabbnál újabb “hullámokat” generálnak. Persze a pilótáknak azt mondják, hogy “Co elleni dezinfetáló szer”. Hát persze. A spanyol állami közlönyben megjelent, hogy a katonaság köteles ezt a SZART szórni lakott területek felett. Itt egy kurva szó, vagy rendelet sincs róla nyilvánosan. A spanyolok gyujtik a pteiciót ellene, mert tudják, hogy ez nem “Co elleni dezinfektáló permet”, hanem MAGA A VÍRUS, havi mutáns frissítésekkel, amit az Eu, vagy WHO, vagyis egy pszichopata eugenista fia és bioterrorista emberiségellenes gyilkoló- és lefizetőgép, az IMF, vagyis a népírtók követelenek “Co elleni védekezés” címen a kormányoktól. Ilyen papírt írtak alá a kormányok a IMF-el és a WHO-nak nevezett bioterrorista szervezettel, ezt maga is Lukasenka is lenyilatkozta egy éve. A SAJÁT LAKOSSÁGOT ÍRTJÁK ESTÉNKÉNT KATONAI REPÜLŐGÉŐPES PERMETEZÉSSEL!!!Ez a szórás anyag megtalálható a spanyol hivatalos jogforrásban, közlönyben is: “Boletín Official Del Estado, 4492, Ministerio De Sanidad, 2020 Abril 17, num 107, pagina 29198.”

 4. Kár, hogy nem esett szó az egész “világjárvány”- mizéria körítéséről, ami hiteltelenné teszi az egész ügyet. Virusostól, oltásostól.
  A WHO a vakcina gyáros kezében van, aki nagyon sokszor nyilatkozott társaival együtt, hogy egy “jól irányzott vakcina politikával az emberiség 15 %-át ki lehet nyírni”. És egyáltalán, hogyan kerül Gates a pandemia képkörébe? honnan vannak a jóslatai, több évről korábbról, illetve a jövőt nézve, újabb (ebola,st járványokat jósolva?
  Számos videó van a Great Reset Agenda 21,30, stb, transhumanista célok megvalósításáról, aminek az alapja a mostani korszak a lezárásokkal, megfélemlítésekkel, stb Aki ezt nem meri megismerni, az nyilván beböfögi a mindent verő “Összeesküvés elmélet” lösungot.
  20 hónapja nincsen alapellátási kezelése náthás, influenzás, légúti betegnek, hanem megy a teátrális bemutatás, hiszterizálva az embereket. Lezárt kórházak, covid színészekkel (nem nálunk) és kötelező félrekezelésekkel keltik a pánikot a TV-ben, óriási marketinget csinálva egy vírusnak.
  Érdekes ugyanakkor, hogy az oltottak vérét nem használják Japánban, Amerikában sem.
  DE: a Bayer főnök kijelentése a vakcináról, ami szintén bizonyítja,hogy kísérletről van szó:https://informatialibera.ro/hu/az-mrns-alapu-covid-vakcina-nem-vedooltas-hanem-egy-genterapias-szer-de-ha-ezt-az-emberek-tudtak-volna-akkor-95-szazalekuk-elutasitja-a-beadatasat-stefan-oelrich-a-bayer/

  Utóvégül, ahogy az oldal elején megjelenik : “NEM A VAKCINÁT HOZTÁK LÉTRE EGY VÍRUS ELLEN,
  HANEM A VÍRUST HOZTÁK LÉTRE A VAKCINÁKÉRT …
  VÉGSŐ SORON A VÉDETTSÉGI IGAZOLÁSSAL ÉRNÉNEK EL MINDENT
  – HA ABBA IS BELEMENNÉNK”
  Egy olyan vírust ráadásul, amelyik kemény marketing, hazug PCR tesztek nélkül nem képes fenntartani a qrva nagy járvány látszatát.

  Apropos: Tudja valaki, miért nem lehet garatból venni a kenetet,ahogyan eddig, miért kell az orron keresztül feldugni a pálcát?

  És azt tudja valaki, hogy miért rendszeresítették már 2017-ben a PCR-t a 2019-ben megjelenő Covid 19 betegség diagnosztizálására (ami addig teljesen ismeretlen volt, ugyebár)http://www.wcoomd.org/-/media/wco/public/global/pdf/topics/nomenclature/covid_19/hs-classification-reference_edition-2_en.pdf?la=en

  és sebtében szét is osztották (vásároltatták a világ országaival,2017-ben, hogy majd 2020 márciusában hirtelen legyen mit elővenni, mint nyulat a kalapból:https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200

  Erre mondja Rusvai, hogy a legmegbízhatóbb dg eszköz?
  Addig hogyan diagnosztizálták a vírusokat?

  1. Az orron keresztüli mintavételhez (agy agygátig) fűzném hozzá, hogy az ókori Egyiptomban volt megszokott művelet a piramisépítő rabszolgák körében, a pánikközpont aktiválásával, félelem fenntartása érdekében, ugyanis egészen elértek a pálcával a “reptilian” (hüllő) agydúchoz, ami az ösztöneinkért, a túléléshez szükséges viselkedésünkért, a pánik- és félelemállapot kialakulásáért felelős. Ez egy lelki terror volt akkor és most is. Elég lenne a nyál, torokváladék vagy vizelet.

  2. Kedves Attila!
   Nagyon jó a záró kérdés.
   És ha összeesküvést szeretnék beleszőni, akkor azt mondanám, hogy a mai ember annyi de annyi újdonsággal szembesül, hogy bizonyítási kényszer nélkül elfogadja az újdonságok működőképességét.
   E vírus kapcsán egyébiránt feltűnően gyanús, hogy egyszerre két új dolog került használatba véve:
   – diagnosztikai eszköz: PCR
   – mRNS tüskefehérjés vakcina
   És igen, igazad van! Az egyik eszközzel járványt kiáltunk, a másikkal gyógyítjuk.
   A helyzet nagyon nagy mértékben hasonlít a maffia védelmi pénzére: Megvédünk magunktól, ha fizetsz! Az embereknek meg talán azért nem esik le a tantusz, mert nem közvetlenül ők fizetnek az oltópontokban.

   1. Az emberek 80%-a -de lehet, hogy több is – egyáltalán nem tud önállóan gondolkodni. Még akkor is maradnak és beadatják maguknak a “csodavakcinát”, amikor előttük borul le a székről és hal meg egy-két másik ember, akit éppen beoltottak. Szóval ők akkor is kérnék ezt, ha fizetniük kellene érte közvetlenül. Sajnos ennyire megvezeti őket a kormány a média által! És azt se tartják gyanúsnak, hogy a parlamenti bűnözők megszavazták maguknak, hogy nekik nem lehet kötelezővé tenni az “oltást”, holott habzószájjal követelik, hogy a népet ugyanakkor kötelezzék rá…

  3. Pontosan így van, ahogy Ön mondja! Én még azt is megkérdezném, hogy jelentette-e már fel – és hogy van-e ebben az országban még egyáltalán olyan bíróság, ahol fel lehet ezeket jelenteni és akiket nem vettek meg már régen kilóra – akár az itteni Korányi kórházbeli vezetőséget azért, mert a “halottkezelés” így működik – gondolom más kórházakban is – , hogy még az se biztos, hogy nem élő embereket zsákolnak be és égetnek el a “Covid pandémia” látszatának fenntartása érdekében?! Továbbá, hogy lehet az, hogy belső rendeletben kiadják , hogy a félrekezelt náthásokat, influenzásokat nem lehet újraéleszteni?! Csak “covid-halottként” zsákolni és félórán belül elégetni, minden bizonyítékot megsemmisítve?!

 5. Nagyon jól látszik a természeti és a technokrata modell közti különbség és ellentét. Csak amíg eddig csupán favorizálták és ajnározták a technokratát, addig mára oda jutottunk, hogy üldözik a természetit.
  Hogy a technokratának mennyire fogalma sincs a természetről, azt jól mutatja a Rusvai dr által hozott példa visszássága, melyben az oltatlanság természetes állapotát állítja párhuzamba a nem természetes dohányzással.
  Az egészséges a nem dohányzó megfelelője, akkor is ha olykor át kell vészelnie akut kórokat. (Ez kell is ahhoz, hogy a természeti rendszer részeként megőrizhesse egészségét.) A folyamatosan mesterséges szerekkel stimulált szervezetű egyén pedig a dohányzó megfelelője lenne helyesen a példában. Akkor is, ha jön a pénzhatalom és megparancsolja a tudománynak, hogy a dohányzás előnyeire helyezze a hangsúlyt, és pl. mondja azt, hogy a dohányfüst elűzi a szúnyogokat. Kár, hogy az emberek tudatos szinten nem értik a példákat, mert Pócs dr lecsaphatta volna ezt a magaslabdát.

  A mítosz nyelve egyébként segít az alapkonfliktus megértésében: Ki milyen Istent tisztel? A Teremtőt vagy az utánzóját?

 6. A napokban kaptam az alábbi emailt, amire küldött válaszom szeretném a kormány felé intézett nyílt levélként megosztani itt is.
  Véleményem szerint amennyiben a kormány tömegesen kapna efféle visszajelzést, az pozitiv változáshoz vezethet vagy legalábbis valamelyest fékezné ezt az őrületes folyamatot.

  “Tisztelt Hölgyem/Uram!

  A koronavírus-járvány negyedik hulláma elérte Magyarországot is. Egész Európában, így hazánkban is nő a betegek száma. A most terjedő delta vírusmutáns gyorsan terjed, és súlyosabb megbetegedést képes okozni. A legnagyobb veszélyben továbbra is a beoltatlanok vannak.

  Felhívjuk az oltottak figyelmét, hogy a védőoltás után kialakuló védettség néhány hónap elteltével gyengülhet. Ez minden vakcinára igaz. Ezért a régebben oltottak számára is kiemelten fontos az ismétlő oltás.

  Ezért kérjük, hogy amennyiben elmúlt 18 éves, és már több mint 4 hónapja vette fel korábbi oltását, jelentkezzen az ismétlő harmadik oltásra is! Ennek beadását kérheti háziorvosától, emellett az interneten is foglalhat időpontot valamely kórházi oltópontra. Ezt az alábbi oldalon tudja megtenni:

  http://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas

  Az oltás működik, az oltás életet ment. Éljen vele Ön is!

  Tisztelettel:

  Kormányzati Tájékoztatási Központ”

  Küldött válaszom:

  “Tisztelt Hölgyem/Uram!

  Válaszként felhívásukra, engedje meg hogy kifejtsem Önök számára az alábbiakat.

  A pánikkeltő és vakcina-marketing céljával kerengő álhírek negyedik hulláma egy bizonyos állitólagos “koronavírus-járvány”-ról elérte Magyarországot is. Egész Európában, így hazánkban is nő azon betegek száma akiket tévesen Covid-19-ként azonosítanak be. A most terjedő “delta vírusmutáns” nem más mint a korábbi vakcinák és egyéb ártalmas gyógyszerek, félrekezelések, stb okozta immunrendszeri leépülés ami súlyosabb megbetegedést képes okozni. A legnagyobb veszélyben továbbra is a beoltottak vannak.

  Felhívjuk a beoltottak figyelmét, hogy a védőoltás után kialakuló védettség néhány hónap elteltével gyengülhet, így az ilyen oltásoknak semmi értelme. Ez nem minden vakcinára igaz. Mivel ezek a vakcinák kísérleti fázisban vannak, maga a metódus egy teljesen új génterápiás módszer, amely már az állat kísérletek szintjén halálos kimenetelűnek mutatkozott így megbukott, és az USA-ban működtetett VAERS adatbázis eredményei szerint a Covid-vakcinák az összes egyéb vakcinák és gyógyszerek közt kiemelkedő halálozási és egyéb súlyos vakcina-sérülési statisztikával bírnak, ezért a régebben oltottak számára is kiemelten fontos, hogy elkerüljék az ismétlő oltást.

  Ezért kérjük, hogy ahelyett hogy vakon követi a nemzetközi gyógyszeripar által zsarolt kormány és az orvosi társadalomnak diktátumokat osztó médiák és medikai technokrácia utasításait, tájékozódjon. Ezt többek közt az alábbi oldalon tudja megtenni:
  https://openvaers.com/openvaers?start=50
  https://swprs.org/covid-vaccine-adverse-events/

  Az oltás nem működik, a gondolkodás életet ment. Éljen vele Ön is!

  Tisztelt Hivatal!

  Nekünk oltatlanoknak, elegünk van abból hogy Önök politikát csinálnak az egészségügyből, és hogy olyan kísérleti, veszélyes oltások beadatására próbálnak rábeszéléssel, diszkriminációval és kényszerítő eszközökkel rávenni tömegeket, ráadásul nemcsak egyszeri jelleggel de folyamatosan, hisz ezen oltások csak átmenetileg “hatásosak”, azaz NEM hatásosak, és amely oltások szövődményeként világszerte naponta nő a súlyos vakcinasérülések és halálesetek száma.

  Kötelezővé tenni illetve indirekt módon kényszeríteni egy olyan orvosi beavatkozást amelynek súlyos következményei száma a VAERS bejelentett adatai szerint jelenleg közel 900 ezernél tart, és amely a valóságban ennek kb százszorosa, azaz 90 millió körül jár, zsarolással egybekötött emberölési kísérlettel ér fel.

  Ugyanakkor nekünk mint laikus egyéneknek jogunkban áll kikérni egy második, harmadik, n-ik orvosi-szakértői véleményt és szabadon eldönteni hogy azok közül melyiknek adunk hitelt, és hogy mit tartunk nagyobb egészségügyi veszélynek a magunk és gyerekeink számára, az állitólagos vírus-fertőzést vagy az arra adandó terápiák közül bármelyiket.

  Alapvető emberi jogaim egyike hogy visszautasítsam az Önök által kényszerített durva beavatkozást egy olyan betegségre amely az én értesüléseim szerint éppen ezen bizonyos mRNS vakcinák egyik hosszú távú mellékhatása, szövődménye.

  Javaslom figyelmükbe:

  https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/

  “Article 18.

  Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief, and freedom, either alone or in community with others and in public or private, to manifest his religion or belief in teaching, practice, worship and observance.

  Article 19.

  Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.”

  Article 25.
  (1) Everyone has the right to a standard of living adequate for the health and well-being of himself and of his family, including food, clothing, housing and medical care and necessary social services, …

  Article 5.
  No one shall be subjected to torture or to cruel, inhuman or degrading treatment or punishment.”

  Most már huszadik hónapja tart az Önök általi folyamatos zaklatásunk, a hamis PCR-tesztelésekkel fenntartott áljárvány, a vakcinázási terror és zsarolás, az értelmetlen ugyanakkor egészségkárosító, kínzással felérő, emellett megalázó maszk-hordási kötelezettség, a folyamatos pánik-keltés manipulált kórházi és halálozási adatokkal, a társadalom megosztása, a vakcina-kártyák általi diszkrimináció, stb amelynek eredője összességében tömegek kínzása és megalázó bánásmódja, a szabad szólási jogunktól való megfosztás, a média-pluralizmus eltörlése, a nyugalmunktól, családi együttlétünktől és megélhetésünktől való megfosztás, és sokak esetében súlyos fizikai és vagy mentális egészségügyi károkozás, és halál okozása.

  Kérem Önöket, hogy álljanak le minden Covid-intézkedéssel, pánikkeltéssel, vakcina-követeléssel és zsarolással, stb, és azonnali hatállyal állítsák vissza alapvető emberi jogaink érvényesítésének státuszát.

  Tisztelettel:
  A. Éva

 7. Csak így tovább, nem meghátrálni, a tényeket, de azokat mindig képviselni kell, köszönjük!

 8. Ebben a vitában illetve vélemény ütköztetésben két dolog hiányzott! A tízszer több idő, és a valós érvekre a valós érvekkel reagálás. Bárcsak a társadalom többsége is észre venné végre.
  Azt már nem is tudnám elhinni, hogy a háttér nem egy téglafal, hanem azok a mikroszkopikus felvételek amit a vérekben és vakcinákban talált dolgokról készültek! Bármely nyilvános rendezvényen ajánlanám háttér képnek, úgy hogy a felszólalók kizárólag egy ép vérkép elött állnának míg a másik felét csak egy felirattal látnák el.: HATALOM_POLITIKA

  1. Ezt én sem értem. A mai világban miért korlátozzák a vita hosszát? Az Eger televízióban olyan fontos és nélkülözhetetlen műsor a következő, hogy korlátozni kell a hosszát? Ha így van, akkor kell készíteni egy 50 percre vágott és egy vágatlan verziót. Az 50 perces mehet a TV-ben, a vágatlan meg a netre!
   Illetve az internet világában nem mindegy, hogy 3 órás, vagy 50 perces anyag kerül fel a youtube-ra?

 9. EZT AZ ANYAGOT A DOKTOR URAK FIGYELMÉBE AJÁNLOM:

  “Új Pfizer antivirális és ivermektin, farmakodinamikai elemzés Az új Pfizer vírusellenes szer, PF-07321332, C₂3H₃₂F₃N₅O4 PF-07321332 a SARS-CoV-2-3CL proteáz aktivitásának blokkolására készült”
  (van egy filléres létező gyógyszer amiből nem lehet hatalmas profitot termelni, így új köntösben szabadalmaztatják)
  https://youtu.be/ufy2AweXRkc

 10. Én a következő vak kísérletet csinálnám: egy véletlenszerűen kiválasztott cukorbeteg, szívbeteg, túlsúlyos, (esetleg még rákos beteg is) oltást kérő egyén részére kiadott Pfizer oltást két tűbe elfelezve, beadnám az oltásra várónak és az állatorvosnak. A hatását követném és publikálnám max 10 évig. Vajon vállalná? 50%? vagy akárhány% kibocsátott kísérleti placebo oltást feltételezve akármilyen végkimenetel lehet. Orosz rulett.

  1. Már miért feleznéd? Ezeknek a megmondó mindenkit próbálni átverő embereknek 100%-os oltást kell beadni. Ez kéne hogy legyen a Nürnbergi per 2.0 ítélete. Politikusok és a többi jómadár saját oltóanyagukkal való leoltása, annak figyelemmel kísérése, boosterezése. Ha már az alkalmazottakat le akarják oltani az országházban, maguk meg kibújnak ez alól. Mi van ilyenkor azzal hogy az oltatlan lefertőzi az oltottat? Országházban máshogy viselkedik a digitális vírusuk? https://24.hu/belfold/2021/11/10/orszaggyules-kotelezo-oltas-such-gyorgy/

  2. Nem, a 3-as sorszámú lötyiből adni az összes politikusnak és a megmondó orvosoknak… Ha az első adag nem működik, akkor a 2.-at is beadjuk nekik abból… Utána nem lesz gondunk…

 11. Tisztelt Pócs Úr! A molnupiravirról mi a véleménye? A deep state bábkormányok sorra fogadják el, tehát számomra gyanús. Van Önöknek szakmai álláspontja erről a szintén meglepően ÚJ és feltűnően gyorsan elfogadott kezelésről?

  Üdv:
  J

 12. Dr. Pócs Alfréd mint eddig is, tiszta, valós tapasztalatokon alapuló érveket hozott magával. Ugyanakkor Rusvain egyből kiérződött a politika szaga. Ő az elit embere, ez egyértelmű, tehát azok érdekeit fogja mindenképpen megvédeni. Bár eleinte kaméleon szerepben díszelgett, később mintha rájött volna arra, hogy túl sokat bólogat Pócs úrnak. Gondolta mond ilyet a felelősség kibújására és mond amolyat is az elit védelmére. Tiszta színjáték amit előadott. Nem akarta valahogyan meghallani az észszerű érveket. A műsorvezető pedig igen alacsonyan tudati szinten áll, tájékozatlanságát inkább rejtette volna véka alá. 🙂

 13. Laikusként, mégis a tisztánlátás okából kérdem, hogy Pócs doktor elégedett-e a beszélgetés hozadékával, mert a PCR-tesztek ilyen alkalmazását illetően itt és most elhangzott Rusvay doktor kategórikusan kimondott pozitiv minősítése ellentétben van az e fórumon korábban hangoztatott negatív minősítéssel. Nekem úgy tűnt, hogy -több idő birtokában – tisztázni lehetett és kellett volna, hogy a vélemény-különbség abból származhatott, hogy Pócs doktor a teszt szubjektív, tehát gyakorlati alkalmazásában rejtőző manipuláció lehetősége miatt, tehát etikailag tartotta kétségesnek a teszt eredményét, míg beszélgető partnere a tesztelés objektív oldaláról tett kijelentést. Ez utóbbi kicsit elgondolkoztatott: Rusvay dr. elfelejtette volna magának a teszt feltalálójának az alkalmazhatóságról tett állítását?
  Másik, további vitára okot adó téma lehetett az oltás kényszerítésének kérdése. Saját mindennapi életemben gyakran hallok olyan esetekről, ahol a munkaadó határidős ultimátumot ad be nem oltott alkalmazottjainak. Szerintem ez is kényszer, és pld. van olyan EU-s rendelkezés is, amely tiltja a tagállamokban az oltás kényszerítést.

 14. Ez a műsor is megerősített abban amiben már régóta hiszek, saját tapasztalataimra alapozva. Amikor olyan emberek jönnek össze ahol hiányoznak a közös alapértékek akkor minden beszélgetés időpocsékolás mert úgy sem lehet közös nevezőre jutni. Pócs doktor és Rusvai annyira különböző értéklapból szemléli és tapasztalja a világot, hogy nincs esély az egyetértésre, együttműködésre vagy kompromisszumra.
  Rusvai és a hasonló értékrendet képviselő figurák, ha valamilyen kényesebb kérdéssel találják magukat szemben rögtön összeesküvést kiáltanak így bújnak ki az igazán fontos kérdések megvitatása elől. A legjobb mind a két oldal számára ha a társadalom felbomlik olyan csoportokra ahol mindenki a saját értékrendjének megfelelő közegbe kerül ahol otthon érezheti magát – átjárás persze lehetséges lenne a csoportok között. Szerintem, egy teljesen egységes társadalom soha nem lesz még az aranykorban sem.
  Az eredeti elképzelés az indiai kaszt rendszer mögött is az volt, hogy a hasonló rezgésszinten elő embereket egységbe kovácsolja, így alakulhat ki egy tevékeny, jól működő társadalom ahol mindenki a maga szintjén járul hozzá a rendszer fenntartásához. AZ MÁS KÉRDÉS HOGY A KASZT RENDSZER IDŐVEL KORRUMPÁLÓDOTT ÉS AZ EREDETI ESZMEISÉGE ELVESZETT.

  1. Gyanítom, hogy az indiai kasztrendszert nem a hit, az elvek alapján választotta az egyén, hanem társadalmi státusza alapján skatulyázódik be választási lehetőség nélkül. Magyarán beleszületik.
   Kösz, nem kérek belőle!

 15. Nem tudom, hogy tudnak e erről a Rakacai (borsod) sztoriról? Érdekelt a a tesztekben és a tiszta” ügymenetekben!!!!
  https://youtu.be/16eMwWOKW9Q Végig kell hallgatni úgy van értelme.
  Az én meglátásom szerint, már semminek nincs értelme a hazánkban! Egyáltalán van még hazánk?!

  1. Már rég nincs hazánk, csak egy cégként bejegyzett Magyarországunk, ahol egy alkotmányellenes alaptörvényre hivatkozva hoznak a magyar népet kizsákmányoló, rabigába taszító törvényeket. Az egész világ egy nagy hazugság.

   1. Tudom a MIÉP alakulásától. De akkor senki nem vette komolyan. Mára meg a társadalom nagy többsége olyan agymosottá vált, hogy kérdés hogy kit kell megmenteni.

  1. Ezt sosem értettem meg. Mi az hogy sosem izolálta még senki a világon?
   Nem vagyok járatos ebben a tudományban (sem), de feltételezem, hogy attól, hogy még sosem izolálták, azonosítani már azonosították. Mondjuk, hogy e között a két fogalom között mi a különbség? Talán az lehet, hogy ha azonosítva van, akkor már ismerjük, de még nincsenek rá megfelelő eljárások, hogy izoláljuk is. Így képzelem.
   – Ha ez nem így lenne, akkor mit mutat ki a teszt? Mire fejlesztették volna ki a vakcinákat?
   – Ha pedig ez így van, akkor az izolálás egy fontos, de vészhelyzetben elhanyagolható bizonyítási eljárás csupán.

 16. Miért nem beszélünk arról sehol, hogy az oltás azt hivatott védeni, aki megkapta, tehát nem azt, aki az oltottal érintkezik (ha a hivatalos kommunikációból indulunk ki), hiszen az oltott személy a vírust ugyanúgy (vagy egyes tanulmányok szerint többszörösen egy nem oltotthoz képest) hordozza és átadhatja másnak (sőt, megint csak a hivatalos kommunikáció szerint, állítólag az oltott tünetei sokkal enyhébbek, így ő elvileg hajlamosabb gyenge tünetekkel felelőtlenül közösségbe menni, míg az oltatlan kvázi beteg, és ezért otthon marad), azaz az oltatlanok kizárása bizonyos helyekről teljesen logikátlan és felesleges, hiszen az oltás elutasításával csakis saját magunkra lehetünk veszélyesek, azt meg hagy döntsem el én magam, hogy vállalom-e ezt a kockázatot.
  Az előbbi gondolatmenet miatt süket duma a “szüleim védelmében oltottam be magam” is.
  Sztem az a helyzet, hogy nem hülyének néznek bennünket, mert hülyének nézni azt lehet, aki alaphelyzetből okos/értelmes ember, mi csak szimplán hülyék vagyunk (mármint a többség). Kössétek fel a gatyátokat az életetek hátralévő részében, mert elég sz..rul állunk….

  1. Miniszterelnökünk korábbi – és talán mostani – vélekedése szerint az oltottakról lepattan a vírus. Ha ezt elhitték, bizony, sokan emiatt is beadathatták maguknak az oltást – “szertetteik védelmében”. Csak remélem, egyre többen rájönnek, hogy ez nem így van.

   1. Azért arra is kíváncsi lettem volna, hogy ez az “eresszük rá a vírust a lakosságra” miként értendő….De ezt sajnos nem tudtuk meg most sem.

 17. Érdemes tiszta vizet önteni a pohárba!
  A pcr-teszt a mikrobiológus számáról, egy Nobel-díjas találmány. Érdekes szakmai kihívás. Melegítés hatására kitekeredő örökítőanyag- locus, és hőrezisztens enzim.
  A pcr-teszt az infektológus számára, a WHO ajánlása szerint, alátámaszthatja a diagnózist. Vagyis ha klinikai tünetek légúti vírusfertőzésre utalnak, segítségére lehet a szervezetet megfertőző vírus identifikálásában.
  A pcr-teszt az epidemiológus számára azt a kérdést veti fel, hogy alkalmas-e egy levegőben terjedő vírus azonosítására, a szervezet “kapuiban”, amikor az meg nem okoz klinikai tüneteket. Ezt szűrésnek hívják.
  Ennek a kérdésnek az eldöntésére csak annyit kellene tudni csupán, hogy az összes pozitív szűrt esett hány százaléka mutatott (pár napon belül) klinikai tüneteket.
  És meg kell gondolnunk azt is, hogy az így esetleg(!) kimutatott vírus (ciklus sorozatokon történő dúsítás előtt), elegendő csíraszámot jelent-e mások megfertőzéséhez?!
  Mert a fertőzés továbbadásához fertőző forrás, elegendő csíraszám, és fogékony szervezet szükséges.

 18. AZ IGAZSÁG GYŐZ!!!
  Köszönet Dr Pócs Alfrédnak és az Orvosok a Tisztánlátásért csoportnak!!!

 19. “Szolidaritásalapú társadalom?” hahaha…
  Ahol sem a gyártó, sem az állam, sem az oltó orvos nem vállal felelősséget ezért a szutyokért, akkor miről beszélünk???

  Helyes táplálkozás, TV-kidobás, SPORT, alkohol, cigi kerülése, junkfood kerülése, kritikus gondolkodás a naphosszat való mobilnyomogatás helyett: NEM ITT KELLENE AZ EGÉSZSÉGÉRT VALÓ KÜZDELMET ELKEZDENI??? – Erről miért nem beszél a címeres “virológus”?

 20. Hallgatom néha ezen covid-fasiták müsorát:

  Itt van egy rosszszándékú bázeli élkeresztény (CVP ) alak, Lukas Engelberger.

  Modják neki, hogy ti leépítettétek az intenziv korházi ágyakat. És hogy lehet ez, amikor a népre rászabadított fasizmust az
  ágyak számával indokoljátok meg ?

  A rosszszándékú erre azt mondta, hogy valóban leépítettek.
  De ez azért van, mert egy korházi osztály csak akkor lehet intenziv, ha az megfelel a nagyon szigorú vizsgálati engedélyezésnek
  amihez valami certifikat szükséges.
  De ez magában foglalja a személyzet és az orvosok megfelelő kiképzését.
  ( Persze, mert a WHO hibás covid-protollját be kell tanítani a személyzetnek és orvosoknak. Meg a személyzetet meg is kell
  félemlíteni, ha esetleg eljárna annak a szája, hogy mi is folyik tulajdobképpen a covid-19 intenziv osztályokon.
  )

  De a személyzetből nagyon nagy hiány van.
  ( Mert már senki sem akar ilyen kétes emberiség ellenes pályán dogozni és ilyen emberiség ellenes kezeléseknek részese lenni.
  )

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Chemnitz-ben ( ddr ) leúgrott ( öngyilkos ) a fiatal korházigazgató ( nem orvos ) a nem tudom én hányadik emeletről. Azért
  mert megzsarolták, egy 80 ezer már nagyon régi korrupciós üggyel, amit az államügyészség már 10 éve lezárt. De az ügyet most
  megint megpöckölték.

  Miért zsarolták meg ?

  Mert oltás ellenes volt.

  Állítólag hátra hagyott egy nagyon részletes végrendeletet. De ezt az államügyészség tagadja.

  ( Na már az ember halála útánra sem rendelkezhet az ilyen neofasiszta országokban.
  Holott azért úgrott le, hogy a világnak megmutassa, hogy nagy baj van a mai világban.
  )
  forrás: https://de.rt.com/inland/127034-wollte-chemnitzer-klinikchef-mit-seinem-freitod-ein-zeichen-setzen/
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Ausztriában több rendőr akar öngyilkos lenni és ezt Herbert Kickl-nek ( FPÖ) jelentették.
  Inkább meghalnak, de akkor sem oltatják be magukat.
  Ausztria most kapott egy nagyon korlátolt ideiglenes kancellárt, Alexander Schallenberg-et. ( Állítólag nemes származású az
  úraság. Habsburg ? )
  De ez is a bukott Kancellár, Sebastian Kurz hüséges jobbkeze és támogatója.
  Ez az ember most rövid pályafutása alatt is nagyon szígórított az osztrák korona korlátozásokban.
  ( Számomra a bevezetett intézkedések a esztelenséggel érnek fel. De ezt covid-fasizmusnak is lehetne nevezni.
  )
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 21. Ketten egy ellen! Sarlatánok látszólag előre egyeztetett támadásai

  Szívből gratulálok és egyben minden elismerésem Pócs Alfréd doktor úrnak a bátor és tapasztalatból fölényesen tapasztaltabb kiállásához a támadó két sarlatánnal szemben. A jövőben ha bármikor és bárhol találkoznék is Weikl Zoltán nevével és videós közleményeivel messziről elkerülném nem beszélve pénzpórázon rángatott állatorvos Rusvairól! R. Miklós HH bérenc aki zavarba jött mert a tudományosnak is mondható vitába Dr. Pócs A. mint tényeket akart belevezetni de ettől (a tudatlan) Rusvai riadtan meghátrált persze W. Zoltán riporter segítségével kizártak minden kézzel fogható bizonyítékok bemutatását. Igazi diktatúra! inkább megengedte, hogy az állatorvos “szakember” állítólagos virológus – professzor egy olyan lökött hasonlattal példálózzon az oltottak és oltatlanok javára mint a dohányosok meg a nem dohányosok…

  Egy olyan badarsággal példázott Rusvai, hogy ugyanúgy ahogy az egészségügyben nincs megengedve zárt helységekben (bent) a dohányzás s e rendelet végett a cigisnek el kell hagynia az érintett termeket ami avval jár, hogy arra az időre (kb. 7 perc) ki kell neki mennie egy kijelölt helyre dohányozni, hogy ne veszélyeztesse a nemdohányzó kollégákat esetleg betegeket a “passzív” füst belégzéssel. Őszerinte ugyan-úgy az oltatlanok sem találkozhatnak a beoltott kollégákkal és betegekkel az “ártalmak” elkerülése végett.

  Szerintem ez egy emeletes marhaság így példázni!

  Nézzük csak!

  A cigis kiment elszívott egy cigit és visszament a kollégákhoz sőt a betegéhez is. A környezetét megmentette a kellemetlen füsttől.

  De mi történik például Rusnyaiék példákban az oltott és oltatlan esetben?

  * Az oltatlant (az egészségeset) kizárják az egészségügyből, intézetből, munkahelyről addig amíg nem oltassa magát legalább háromszor !!! / a tervek szerint folyamatosan, mert erre megy játék. Ezért épülnek észnékül a vakcinagyárak minden országban. Magyarországon már 4 Szerbiában 3 épült az utolsó másfél évben csak amit én tudok./

  * A “felmondás” kizárás a munkahelyeken személyzet hiányt okoz, így még nagyobb ártalmas szorongásokat hoz létre a megmarad személyzetre, ami szintén az egészségük romlására telepszik.

  * Ami a lényeges itt az egészben, hogy a kizárással – felmondással eltávolítással, SEM A beoltott KOLLÉGÁK NEM LETTEK MENTESÍTVE COVID fertőzéstől azzal (megvédve mint a dohányosok esetében), hogy az egészséges embereket törvényellenesen eltávolították az “intézetből”, munkahelyről, de ebben az esetben a betegek sem lettek MEGVÉDVE ott környezetükben MERT A BEOLTOTTAK UGYANÚGY FERTŐZHETNEK (Ha nem jobban) mint az EGÉSZSÉGES oltatlan emberek. Vagy ez is a cél? Az oltatlan nem fertőz, de rossz példa lenne a HH-nak ezért kell eltűnnie?

  Pócsa Alfréd ebben a riportban hősiesen és példamutatóan állt ki az állandó zaklatásnak ahol W. Zoltán és Rusvai Miklósa az egész riport alatt észrevehetően előre megbeszélt alapon vagy megszakították P. Alfredot vagy csak egyszerűen küldött -nek jellemezte a riporter Dr. Alfrédot, nekik szabad volt belekotyogni mondanivalójába, elterelni a kínos témáktól. Ebben a “féktelenül” csúfolt beszélgetés inkább mondhatnám leégett fékkel fejeződött ahonnan Dr. Pócs Alfréd emelt fővel GYŐZELEMMEL távozhatott. Veled voltunk és leszünk!
  Hajrá Doktor úr!

  Szeretettel: Zoli a Magyar Megmaradásért Svédországból

 22. Elmebaj!
  A 12 év alatti ausztrál gyerekeket január elejéig be lehet oltani a Covid-19 ellen, ha nem lesz visszaesés – jelentette ki Greg Hunt egészségügyi miniszter, mivel a 12 és 15 év közötti gyermekek beoltottsága meghaladja a 70%-ot.
  Hunt vasárnap az ABC Insiders című műsorában elmondta, hogy a 12 év alatti gyermekeket várhatóan „január első felétől” és „remélhetőleg január elejétől ” fogják beoltani . Hozzátette, hogy az ügy „az orvosszakértők kezében van”, akik „függetlenül működnek”, és „a lehető leggyorsabban haladnak”.

  Az oltatlanoknak “nyomorúságos, nagyon magányos életük lesz” – figyelmeztet az ausztrál legjobb orvosTOVÁBBI OLVASÁS: Az oltatlanoknak „nyomorúságos, nagyon magányos életük lesz” – figyelmeztet a legjobb ausztrál doki
  Bár a gyermekek Covid-19 elleni oltására vonatkozó tervek heves vitákat váltottak ki világszerte, az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) ebben a hónapban engedélyezte a Pfizer vakcina használatát az 5 és 11 év közötti gyermekek számára.

  A Pfizer azt állítja, hogy vakcinájának hatékonysága meghaladja a 90%-ot a korosztályba tartozó gyermekek esetében, bár a betegségben nem szenvedő gyermekeknél a legkevésbé valószínű, hogy hosszú távon károsítja a Covid.

  Az ausztrál kormány statisztikái szerint a 16 év feletti ausztrálok 90%-a kapott már legalább egy adag Covid-19 vakcinát, míg 82,8%-uk teljesen be van oltva. A védőoltás mértéke az Ausztrál Fővárosi Területen (ACT) és Új-Dél-Walesben a legmagasabb – amelyek mindössze 5%-ra, illetve 9%-ra vannak választva a 100%-os oltástól –, a legalacsonyabb pedig Queenslandben és Nyugat-Ausztráliában.

  A 12 és 15 év közötti ausztráliai gyermekek 71,8%-a kapott legalább egy adagot, míg 57%-uk teljesen beoltott.

  Ausztriában az oltatlanokat tervezik lakásukba bezárni!!!

  1. Ha én oltott lennék és hinnék a propagandában:
   – Rettentően zavarna a mindenhonnan rám ömlő oltottsági statisztika. Minek közlik ezt velem?
   – Van ugye egy biztonságos oltás, azt megkaptam, védett vagyok, hagyjanak békén!
   – Mit érdekel engem a sok marha, aki a nyájimmunitásban bízik!
   – A családom és ismerőseim is védettek.

   – Ja, hogy egy nem elég? Kettő? Az sem? Rendben legyen fél évente egy szuri! Kibírom!
   – Ja, hogy nem fél évente, hanem egyre hamarabb? Sebaj!
   – Ja, hogy a sok oltatlantól megkaphatom a betegséget? Az én védettségem ellenére is?!
   – A szemetek! Direkt ezért nem oltakoznak, hogy engem megöljenek!
   – Ezek az oltatlanok miatt van a sok mutálódás is.
   – Már régen vége lenne, ha mindenki oltott volta!
   – Mikor lesz már a TV-ben az az oltottsági statisztika??? Hisz amíg van oltatlan a világon, addig rettegésben élhetek.

 23. USA: A Nemzeti Gárda tábornoka Thomas Mancino dandártábornok tájékoztatta a Nemzeti Gárda oklahomai parancsnoksága alatt álló katonáit, hogy következmények nélkül figyelmen kívül hagyhatják a Védelmi Minisztérium Covid-19 vakcinázási parancsát.
  „nem kerül sor negatív adminisztratív vagy jogi lépésre” azokkal a katonákkal szemben, akik megtagadták az oltást. “

 24. Nagyon tisztelem a Dr. Urat.
  Viszont ez a beszélgetés nem jól jött le.
  Nem akarom megsérteni a Dr. Urat. Amit most leírok jószándékból teszem. Bízom benne tud belőle hasznosítani dolgokat a Dr. Úr egy következő beszélgetéshez.
  Egy másik fórumon ahol oltottak és oltatlanok beszélgetnek egymással ott az oltottaknak nagyon egy összeesküvéshívő képe jött át.
  Javaslom, hogy legközelebb a tényekre koncentráljon és minden tényre mondjon egy konkrét forrást is.
  Kerülje a félremodásokat (pl. oltásból a tüskefehérje, vírus – itt pl. csak tüskefehérjét kellett volna mondania).
  Kerülje a nanochip-eket, ha nem tud felhozni erre konkrét, megbízható forrást. Valamint kerülje a vallásos jóslatokat is.

  Elég tény lenne amit elő lehetne rángatni, nem kell átsiklani olyan területekre, ahol a legtöbb ember tudata bezárul és hiába volt előtte meggyőző érv egy másik dologra (pl. tüskefehérje toxicitása után egyből nanochipek), ha egyből be is zárul a tudat, hogy ez az ember összeesküvéselméleteket olvas és hülyeségeket beszél.
  Utána kell minden hírnek menni és csak azt szabad elővenni amit alá is tud támasztani. Pl. egy másik videóban a Pfizer CEO letartóztatása is ilyen állhírnek tűnő dolog. A Japán vakcinaszennyezéshez is lehetett volna cikket mondani, hogy pl. ebben a neves lapban jelent meg és nem hozzátenni még a nanorészecske szót.

  Felajánlani, hogy nyugodtan rakják be a linkeket, amik bizonyítják az oltatlan álláspontot a videó alá, vagy a műsor végén vetítsék le a linkeket és ugyanezt várja a másik oldaltól is, hogy alátámasztott konkrétumokat mondjanak.

  Ebből a szempontból a műsor elérte célját. Elbizonytalanított több oltatlant és megerősített több oltottat, hogy az oltatlan oldal nem vehető komolyan.
  Vesztésre állunk és emiatt minden szóra figyelni kell!

  Elnézést, ha ezzel a véleménnyel bárkit megbántok, ha túl őszinte voltam.

  1. RE: “Pl. egy másik videóban a Pfizer CEO letartóztatása is ilyen állhírnek tűnő dolog.”

   Video eredetileg itt – most már csak a címben szerepel:

   https://szovetkezettv.hu/episode/letartoztattak-a-pfizer-igazgatojat/ 2021.11.09.

   Sajnos az Albert Bourla (Pfizer CEO) letartózatásáról szóló hírek hamisnak bizonyultak. Mindezért elsősorban a ‘Conservative Beaver’ nevű kanadai (?) webhely felelős, ill. akik átvették és tovább terjesztették ezt a (nyilvánvaló?) dezinfót, mely szerint november 5-én, reggel vette őrizetbe az FBI a Pfizer fejest…

   Viszont ugyanaznap (péntek) reggel még John Bermannal beszélgetett a CNN-n:

   https://edition.cnn.com/videos/health/2021/11/05/pfizer-ceo-coronavirus-covid-intv-newday-berman-ldn-vpx.cnn/video/playlists/coronavirus/

   Majd november 9-én (kedd) pedig Sanjay Guptával:

   https://edition.cnn.com/2020/11/09/business/pfizer-covid-vaccine/index.html

   November 10-én pedig az Atlantic Council ‘Distinguished Business Leadership Award’ nevű díját volt hivatott átvenni.
   https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/pfizers-albert-bourla-on-how-the-pandemic-ends/ 2021.11.09.

   Ld. még:

   @ 2.35-9.07 min.
   https://www.thelastamericanvagabond.com/claims-of-pfizer-ceo-being-arrested-likely-designed-to-hide-bmj-whistleblower-collapsing/ 2021.11.06.

   RE: “A Japán vakcinaszennyezéshez is lehetett volna cikket mondani, hogy pl. ebben a neves lapban jelent meg és nem hozzátenni még a nanorészecske szót.”

   A hivatalos bejelentés szerint:

   Ami a rozsdamentes acéllal való szennyeződést illeti –
   Két fémdarab közötti súrlódás lehet az oka, amikor a gép – esetünkben hibásan beállítva? – ráhelyezzi a dugót a fiolára… “The most probable cause of contamination was related to friction between two pieces of metal in the machinery that puts stoppers on the vials, Moderna said in the joint statement with Takeda…Moderna conducted its investigation in partnership with Takeda and Spanish manufacturer Rovi (ROVI.MC), which operates the plant where the contamination occurred.”
   Az USából és Spanyolországból Dél-Koreába szállított Moderna vakcinkákban viszont nem találtak ‘rozsdamentes acélt’.

   Fekete és rózsaszín elszíneződésre lehet magyarázat: a helytelenül használt injekcióstű letörhet apró darabkákat a fiolát lezáró gumidugóból.
   “In some cases, foreign substances were found in unused vials, while others appear to have been the result of incorrectly inserted needles causing bits of the vials’ rubber stopper break off…”
   https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/japan-finds-stainless-steel-particles-suspended-doses-moderna-vaccine-2021-09-01/

   https://english.kyodonews.net/news/2021/09/e0e7e2eac475-foreign-matter-in-moderna-covid-vaccine-identified-as-stainless-metal.html

   https://www.reuters.com/world/asia-pacific/japans-gunma-prefecture-reports-contaminant-moderna-covid-19-vaccine-2021-08-30/

   1. Lájk!
    A műsor semmitmondó volt.Pócs úr bizonyára jó orvos,de beszélni- istenbizony nem tud!Pláne értelmesen vitázni!Hogy lehet nem végigvinni pl.azt a kérdést,hogy mi az,hogy járvány alatt oltunk??- hogy csak egy példát mondjak.Azonkívűl forrás nélküli cikkek emlegetése,aztán átcsapni “ezotériába”- hát…..ha azt a videót is hozzávesszük,ahogy a dr.úr bemondja,hogy letartóztatták a Pfizer elnökét…ami ugye fake news,ezt egy szempillantás alatt ki lehet deríteni- szóval nem tudom,mi a cél?A Tisztánlátók nevetségessé tétele?

    1. Nem hiszem, hogy olyan valakivel vitázni lehet, aki már az elején megmondta, hogy szakmai vitára nem készült és nem is akar ilyen műsorban belemenni abba. Ráadásul ez az egész történet nem is arról szól, hogy szakmai vitákat akarnának tartani bármikor is. Hiszen eddig lett volna rá 2 évük, de mindig elzárkóztak tőle. Továbbá Rusvai azzal nyitott, hogy neki nem kell elhinni semmit, mert ő csak a saját véleményét mondja. Viszont arra már nem kíváncsi , hogy másoknak mi a véleménye. Továbbá simán letagadta, hogy kötelezővé tették volna a kísérleti “oltásokat”. Pedig bizony bizonyos munkakörökben azzá tették. Sok százezer embert kényszerítettek bele azokba… Szóval le kell szűrni a tanulságot ebből a “vitából”, ami pedig az, hogy ők soha nem fognak semmilyen vitába belemenni, ezért kár is ezen a vonalon elindulni és abban reménykedni, hogy megoldást lehet találni akkor, amikor minden eddigi szó és tett csak hazugságokon alapul…

  2. Ehhez még azt tenném hozzá, hogy jó volna ha az orvosok a tisztánlátásért csoport tagjai nem csak az egyre több szakember által megkérdőjelezett, rokefelleri vírus elmélet szemszögéből vitáznának hanem Dr Stefan Lanka német mikrobiológus munkásságát is bedobnák a köztudatba. Itt van Lanka egyik fontos tanulmánya aminek az a címe, hogy “The misconception called virus” (A félreértés amit úgy hívnak hogy vírus)
   https://ia903202.us.archive.org/4/items/dr-stefan-lanka-the-misconception-called-virus/Dr%20Stefan%20Lanka%20-%20The%20Misconception%20Called%20Virus%20%28Jan%202020%29_text.pdf

   Itt Kanadában egyre jobban terjed az a nézőpont ami Dr Lanka kutatásait veszi alapul. Az előző link amit beraktam főleg szakembereknek íródott, de olyan érthetően van írva, hogy laikusok is megérthetik a témát.
   Laikusoknak, akik nem orvosok vagy biológusok itt van egy videó magyar feliratozással ami egyszerű, szemléletes példákkal magyarázza el Dr Lanka meglátásait a vírusokkal kapcsolatban. Ebből mindenki kaphat egy elképzelést miről szól Dr Lanka tudományos munkássága amivel a covid járványt lelehet leplezni.

   https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/?fbclid=IwAR0u8nh9Vw7n2O5oRYIAPOExD3gBc77QmHCMWKUt1dbEKbKoe0znqdK6YRY

   1. Igen, ez így van. De ebben a helyzetben ezzel ezeknek az aljas hazudozó gyilkosoknak nem lehet érvelni, mert akkor végképpen “laposföldes hitelteleneknek” kiáltják ki az illetőt. Viszont azt feltétlenül tolni kell, hogy nincs izolált és tesztelt SARS-CoV-2 vírus, ami szerintük “pandémiát” okoz és okozott ezért covid-19 betegség se létezik. És meg se halhatott abban senki bizonyítottan. Kezelés se lehet ellene ezért. Nincsenek olyan tesztek, amivel egy soha nem látott vírust ki lehetne mutatni és annak nem lehet ismerni a variánsait se. És természetesen az ellen nem is csinálhattak “vakcinákat”, hiszen nem is láttak még olyat. Tehát ezek a löttyök nem nátha ellen készültek. Talán valamikor a nem gondolkodó emberek is megértik.

 25. Melegen ajánlanám összeesküvéselméletező Rusvai diki figyelmébe az alábbi összeállítást, ha jól érti az angolt:
  https://www.bitchute.com/video/sYTKha54Ni7z/
  Bónusznak pedig, az igen éredekes módon épp a “pandémia” kitörése előtt közvetlenül szívinfarktusban(?) elhunyt Kary Mullis (PCR-ért Nóbel-díjazott) néhány riportját:
  https://www.bitchute.com/video/sYTKha54Ni7z/
  Esetleg egy rövid, német felirattal:
  https://www.bitchute.com/video/nvJCByTuD0sF/
  És végül egy 2 perc 48 másodperces összefoglaló, igazán világhírű valódi szakértőktől:
  https://www.bitchute.com/video/DXceaWqVA624/

  1. RE: “az igen éredekes módon épp a “pandémia” kitörése előtt közvetlenül szívinfarktusban(?) elhunyt Kary Mullis…”

   Állítólag tüdőgyulladásban halt meg 2019 augusztus 7-én.

   “Mullis is said to have died of pneumonia on August 7, 2019 (had he hung on for one more day, he would have hit double eights). A healthy, vibrant man doesn’t just catch pneumonia and die. Pneumonia is the end of a long process of decline, organs shutting down, often referred to as the “old person’s friend”. His death is fishy.”
   https://pieceofmindful.com/2021/10/13/the-problem-of-kary-mullis/

   https://www.chemistryworld.com/news/pcr-inventor-kary-mullis-dies-aged-74/3010840.article

   1. Bocsámat, de a válaszom valahogy elcsúszott innen…
    A 49. sorszámút szántam ide.

 26. SpaceX | Starlink 4-1 rakétaindítás 13-án megtörtént. További műholdakkal egészítve a több tizezerből álló hálózatot amit a föld köré, MUSK elképzelt. Ezzel párhuzamosan a vevő antennák gyártásának az idejét, a felére csökkentették. Nem vitás, hogy a gőzhengert” felpörgették és az 5G-vel nem állnak le!

 27. Èn minden oltottól, aki rá szeretne beszèlni, hogy oltassak megkèrdezem, hogy hallott-e a környezetèből vagy a tv-ből olyan esetről, hogy a kanyaró oltás a tbc oltás a diftèria oltás ellenère megbetegedett-e, terjesztett-e, meghalt-e valaki kanyaróban, tbc-ben, ès diftèriában? Majd ha ez az oltóanyag is ugyanezeket fogja tudni, akkor beoltatjuk magunkat! Egyèbkènt nem èrtem, hogy mièrt nem kèrik ki ezekről az oltásokról a hivatalos adatokat, ès mièrt nem hasonlítják össze a covid oltás adataival. Minden kisvárosban, ahol mindenki ismer mindenkit, találni kellene egy embert, aki kèszít egy zárt facebook csoportot ès megkèri a szemèlyes ismerőseit, hogy őszintèn írja le a tapasztalatait, ha oltott az oltással kapcsolatban, vagy a környezetèben lèvők tapasztalataival kapcsolatban, ha nem oltott, akkor azzal kapcsolatban, pl elkapta a covidot mennyire lett beteg..stb. Aki kórházba került a családból az oltott volt-e vagy oltatlan…stb. Így pl ha valaki azt írja h izületi gyulladásom lett az oltás óta, akkor az nem csak egy nèv lesz a nagyvilágból, hanem olyan akihez tudunk kötni szemèlyes tapasztalatot is. Ha ez meglenne a kisebb városokban, nagyon sokan elkezdenènek gondolkodni, ès Magyarország lakosainak többsège olyan környezetben èl, ahol ismer ha máshogy nem is, de látásból több ezer embert. Ès èn azt látom most, hogy a lakosok többsège be van oltva, ès sokan át is estek rajta, hogy óriási bizonytalanság lett mindkèt tábor rèsztvevőiben, ezèrt sokan szeretnènek vègre tisztán látni.

  1. Milyen világ az, amiben a hatalmat gyakorlók csak azokat a statisztikai adatokat teszik nyilvánossá, ami nekik kedvez?
   Én naiv, úgy gondolom, hogy akit a politikában egyszer, akár csak egyetlen egyszer is hazugságon kapnak, annak mehet az utilapu a talpára, politikai életből egyszer s mindenkorra ki legyen tiltva! Így is maradna mozgásterük mint ahogy írtam az első mondatomban. Szomorú, hogy nem így van, és a népnek semmi lehetősége nincs arra, hogy kérdőre vonja a hazug politikusokat.
   Mert aki egyszer hazudik, az többször is fog. Mikor lehet hinni neki? Ha azt mondja, hogy 1% vagy ha azt, hogy 40%?

 28. Rusvay válasza a harmadik világ oltatlanságáról: Ott az átlagétlekor 30 év, nagyobb bajuk van az Ebolával mint a Covid-dal.
  Ez a mondat nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Mi az, hogy 30 év az átlag-életkor???? Ha ez így is van – amit erősen kétlek – akkor is nem a betegségektől, hanem a bűnözéstől alacsonyabb!
  A másik része meg, hogy Rusvay szerint az Ebola az IGEN! Az már döfi, az egy IGENIS halálos vírus. E mellett a Covid kispályás virolino csak. 🙂 Csak annak kell foglalkoznia a Covid-dal, akinek jobb dolga nincs. Kb ezt mondta!!!
  Eddig meghalt a Földön kb 20 ezer ember Ebolában. Akkor miről beszél Rusvay?????? Melyik a halálosabb? Az afrikaiak nem is ismerik az Ebolát! Több száz millió emberből meghal 50 év alatt 20 ezer? És ez miatt nem aggódnak a Covid miatt? Gratulálok! Ez aztán válasz volt.
  Felháborít ez a tudatlanságra való terelés. Hülyének néz teljesen?
  Megmondom én miért nem oltatnak! Mert ők nehezen veszik be, hogy valami idegen anyagot fecskendezzenek beléjük, amikor még teljesen egészségesek! Főleg, hogy nem is látnak még messziről sem Covid-beteg embereket.

 29. Hol lehet beszerezni az Ivermectin-t? Vagy a Hydroxychloroquine-t? És ha valaki beteg, akkor mennyit kell belőle bevenni? Netről nem merek ilyet rendelni.
  Egyre jobban aggódom a hozzátartozóim egészségéért! Attól is félek, hogy nem igaz az, hogy az oltás megvéd a súlyos megbetegedésektől.
  Hisz a kipattant adat, hogy 60/40 % a kórházban lévő oltatlan/oltottak arányát úgy látszik mintha elfogadná a Mainstream media. Gyanítom, hogy ez a szám sem igaz, de ezt elfogadhatónak tarják, és még bele lehet mindenfélét magyarázni. De ahhoz képest, hogy Merkely mekkorát hazudott az 1%-l, miért hinném el akkor ezt a számot?
  Titkolózás megy, amit én csak egyféleképp tudok magyarázni!

  1. Már bocsánat!
   Nem lehet, hanem mérget vehet rá bárki, hogy az “oltás” (ami egyáltalán nem oltás) nem megvéd, hanem lebont és egy ponton kivégez. Nem mindenkit egyszerre, mert túl nyilvánvaló lenne, és egy súlyos népharagtól azért tart az “elit”-nek csúfolt világunk globális bűnszervezete.
   Épp erre találták ki az újraoltogatást. Mint az orosz rulett, sosem tudod, mikor van a tű élesre töltve. Aki még mindig nem látja, mi a vérfagyasztó forgatókönyv, talán már sohasem fogja…

   Minden dózisnak pontosan visszakereshető saját azonosítószáma van. Ha nem alantas emberkísérlet lenne az egész mindenki ugyanazt kapná mindig, de ez közel sem így van! Van amelyik teljesen placebó, lassan ölő és a tutti kaszás.

   Ez az egész egy sokkal “kifinomultabb” változata pl. George Bernard Shaw röpke egyperces szösszenetének, amit halál komolyan gondolt, hisz többször is hangot adott ilyen óhajának:
   https://www.youtube.com/watch?v=Ymi3umIo-sM
   Be lehet kapcsolni alatta az automatikus fordítást is, akinek szüksége van rá!

   Nyilvános fórumon nem hiszem, hogy bárki leírná, ha vannak jól működő Ivermectin forrásai, és ez igencsak érthető is!

  2. Kedves DPed! Nincs “covid-19” betegség! Influenza és nátha járványok vannak, ahogy eddig minden évben szoktak lenni! Azoktól pedig nem kell tartania, ha nem idős krónikus beteg. Szedje azt, ha influenzás lesz, amit eddig. A “oltás” nem a soha nem látott vírus ellen készült, hanem népirtásra.
   Erről van szó: Sok milliárd ember megölése lesz szükséges – Új Világrend Nemzetközi Konferencia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3qBpU3TfMYM

 30. Kedves Pócs Alfrèd!
  Minden tiszteletem az övè, hogy ilyen türelemmel ès nyugodsággal tudta kezelni a beszèlgetèst! Rengeteg ember tanulhatna öntől! Második neki futásra sem tudtam vègig nèzni a videót. Amit a műsor vezető művelt ès a tanár úr az egy vicc volt. Egyrèsz saját magukat ès règi híreket cáfoltak meg folyamatosan. Ès olyan dolgokat állítanak amiket egyszerűen nem èrtem mègis hogyan volt gerincük kimondani. Nem valóban nem kötelező az oltás. De lassan az èlettől ellehetetlenítenek ès akárhogy nèzem ez igen erős nyomó erő az oltásra amire állították hogy nincs ilyen. Az egèszsègügyben oltatlan kènt sehol nem találsz munkát már.. Olyan emvereket oltottak le akiket soha nem köteleztek oltásra a kórházon belül.. Gyógyszertárakban szintèn… Nem tudom milyen világban èlnek. Lehet kormányközelben így csak egy pacsival elvan intèzve minden úgy valószínűleg könnyű..
  Ami a világban folyik a coviddal a klímaváltozással a gazdasággal mindennel… Olyan dolgok folynak ami nem emberhez mèltó ès mèg mennyi mindent nem is tudunk ès nem is fogunk.
  Kedves tanár úr ha nem tudománnyal támsztanánk alá a tènyeket akkor nem lehetne jó èrvnek nevezni csak vèlemènynek, amit valljuk be igen kevès a mai világban… A vèlemèny az vèlemèny. Az egyetlen dolgok ami valós a tapasztalat.. Amit Te magad látsz tapasztalsz.. Ès igen a tudomány, a valós le nem fizetett tudomány… Igenis egy jó èrv.. Ès szüksèg van rá ès mèg így is… Emberek nem látják..
  Èn azt látom hogy az emberek körülöttem fèlnek. Ès belemennek olyan dolgokba aminek mèg nagyon megisszuk a levèt ha nem vagyunk hajlandók tisztán látni ès összefogni.
  Nem vagyok harcos.. Nem vagyok politikus… Nem vagyok senki csak egy átlagos lány aki szeretni akar. Ès boldogan èlni. Èn nem fèlek.. Mert tudom hogy a fèlelem az csak addig èl amíg etetik az emberek. Ha az van megírva hogy ilyen világot èlünk hogy azt tesznek velük amit akarnak nem nèzve semmit… Egy erdő mèlyèn a világtól leválva hamarabb kezdenèk èletet minthogy beálljak a sorba. Hisz mindig lesznek emberek akik összefognak ès otthont adnak egymásnak.
  Csak azt üzenem, lehet hogy nem lesz az èlet olyan mint règ sőt.. Olyan biztos nem lesz, de ne is legyen.. Nem ilyen mocskos világot èrdemlünk.. Ennèl sokkal jobbat èrdemlünk.. Ès meg is tudjuk teremteni! Csak össze kell fogni ès fèlre tenni az egót, a büszkesèget.. Hisz ha ezekhez ragaszkodunk a règi vilaggal együtt… Akkor belefogunk fulladni a saját gyűlölködèsünkbe ès az emberek egyszer azon kapják magukat hogy akik a rendszert vèdtèk azok is csak egy gyalogosok a sakk táblán.. Ès ha elesik az egyik ugyan van helyette másik.. Itt senki nem számít, ha mellette vagy ha ellene Te csak egyy gyalogos leszel.. Ideje felborítani a sakktáblát mert amig nincs egyenlősèg ès tisztelet, szeretet addig nincs semmink.
  Túl sokan gondolják hogy ezek elcsèpelt szavak. Hogy hülyesèg. Pedig sosem volt az csak fèlnek belátni mert a szívük mèlyen tudják. Ès erre vágynak. De annyiszor bántották már megőket hogy könnyebb falakat húzni.. Ideje ledönteni a falakat. Venni egy nagy levegőt ès elindulni az úton. A mi közös utunkon.
  Egèszsèget kívánok mindenkinek. Bocsánat a hosszú monológèrt. Remèlem valakiben támaszt egy kis fènyt.

  1. Kedves Dalma!
   Jól esett a szeretetről olvasni úgy, hogy nincs belekeverve vallás. Mellette az ABBA új albumát hallgatva, már jól is indul a napom! Köszönöm!

 31. Nálunk erdélyben nappal,főleg szombat-vasárnapokon van szokatlanul sok repülőjárás,érdekes módon egyszerre öt-hat csíkot is lehet látni vastagon ugyanabban a térségben.Most a sok korlátozás mellet ez nem gyanús akkor,hogy miért ilyen intenzív a repülgetés???

 32. Én is úgy érzékelem, hogy Pócs Alfréd doktor úr “nyerte” a vitát, már csak azáltal is hogy ellentétben a vitapartnereivel, dr Pócs az egyetlen aki érvényes érveket sorakoztatott fel. Rusvai csak abban az értelemben jeleskedett, hogy mesteri módon terelte el a szót a Doktor úr perdöntő érveiről, Rusvai mesteri módon ferdít, csúsztat, érvelési hibákat halmoz egymásra, és előszeretettel hoz fel olyan hasonlatokat amelyeknek semmi közük az adott témához.

  Rusvai már a kezdetén meglépi azt ami éppen az általa ellenzett kiborulásra ad okot, hisz azzal a feltételezéssel indít, mintha a nyugodt párbeszédre lenne egyáltalán lehetőség. De nincs! Egyetlen főáramú média, sem otthon sem külföldön NEM ad helyet efféle vitáknak, egyedül a főáram monológjait hallgatjuk már a huszadik hónapja. Míg Rusvai a maga magas lováról nyugodtan lebeszélgethet hozzánk, a mi táborunk éppen attól van borulva, attól is, és teljesen jogosan, hogy a főáramtól eltérő véleményt képviselő orvosok, virológusok és egyéb releváns háttérrel rendelkező szakértők, (ide kell értsük a jogászokat is), akik ellenzik mind a Covid-intézkedéseket mind ezen kísérleti, veszélyes vakcinákat, NEM mondhatják el a véleményüket, sem a nemzetközi sem a hazai főmédiákon, sőt még a Youtube-ról is törlik a velük készitett anyagokat.

  A számtalan cenzúrázott szakértők közt ott az mRNS vakcina feltalálói egyike Dr. Robert Malone, Mike Yeadon, a Pfizer volt alelnöke és vakcina-szakértő, a Nobel díjas Luc Montagnier, a szintén Nobel díjas Dr. Michael Levitt, és sorolhatnánk. De ugyanígy, eme Csoport tagjai is mind szót kellene kapjanak a hazai főmédiákban. Nemhogy nem kapnak szót, de a cenzúra és elhallgattatás mellett ott vannak még durvább eszközök, a megfélemlítés és meghurcoltatás, mint tették éppen e Csoport tagjaival is. Megalázó módon a politikusok és médiák “internetes csürhe”-ként hivatkoznak mind az ellentábor kimagasló szakértőire mind azon laikusokra akik az ő véleményükre hallgatnak ill hallgatnának. Úgy tesznek mintha az internet nem lenne legitim forrás arra hogy a színfalak mögött eltüntetett tényeket felfedjük vagy akár egy jeles tudományos folyóiratot olvassunk. Úgy tesznek mintha a főáram médiái és azok Covid-narrativája nem képviseltetné magát az interneten. Dehogyisnem. Velük van tele a padlás a pince is -csak velük. Mi mégsem nevezzük őket “internetes csürhének”.

  Azon túl hogy tombol a cenzúra és a demokrácia egyik alappillére a független főmédia eltűnt, minden tényfeltáró egészségügyi dolgozót, akik a rendszer-beli korrupció és egyéb visszaéléseket leleplezik, kiteszik állásaikból, majd még többen, akik látva az elrettentő példákat, továbbra is parancsot teljesítenek a fasiszta hierarchiában, és félelmükben állnak el attól hogy előálljanak és elmondják ami történik! Tehát Rusvai úr, kérdés, mégis mire gondol, hogyan is lehet nyugodtan, nyitottan beszélgetni, és másoknak meghagyni azt az esélyt hogy MINDKÉT fél által elmondottak alapján döntsenek, amikor NINCS párbeszéd, ahelyett egyoldalúan erőltetett drasztikus vakcina-erőszakolásnak nézünk elébe, ráadásul globálisan.

  Itt van például a kanadai vezetés terve a folyamatos vakcinázásra, évekkel előre.
  “You will need 3-4 shoots of Corona Vaccines every year”…for now…
  https://www.brighteon.com/269b2c2f-9763-405c-a15d-0c58e6faa94c

  A legdöntőbb érv szerintem is az, amit doktor úr is kiemelt, hogy a tudomány nem független mert a tudományos köröket, akadémiákat, kórházakat, a kormányokat és médiáit, igenis a globális pénzhatalom birtokolja, finanszirozza és ennek cserébe szerződésekkel alátámasztva elvárja hogy aszerint nyilvánuljanak meg és hozzanak döntéseket miszerint megfizették őket. Pontosan ez a kulcsa annak hogy ezt az eredetileg nem több mint influenza-járványt egy óriási marketing-kampány során felfújtak mind intenzitásban és időben, ezen mRNS génmódosító kísérletek tömeges eladása érdekében.

  A másik döntő érv az amit ironikus módon, éppen Rusvai is elismer, a tudomány tévedhetetlensége és az a tény hogy számos esetben csak évek, évtizedek múltán derül ki egy elmélet igazsága. Na de hát éppen ezért NEM szabad a tömegeket kitenni annak, ráadásul kötelező jelleggel, hogy a tudomány általi tévedések rajtuk csapódjanak le! Még a gondolat is döbbenetes hogy magyarázni szükséges, egy kísérleti és enyhén szólva is abnormális, életveszélyes génterápiát javasolni és kényszeríteni egy vírus megfékezésére, amit a vakcina NEM fékez, sőt éppen maguk az oltottak erősítenek fel. Ugyanakkor most már csak az marad hogy az oltatlanokat fenyegetik azzal hogy majd ők kerülnek kórházba a súlyos “Covid-dal”. É csak az aki emlékszik hogy maga a pandémia eleve nem létezett, csak a nyugati idősek otthonában és kórházakban történő visszaélések következtében csoportosan haltak meg a bennlakók, hazánkban sem volt többlet halálozás, csak az történt hogy azok akik egyébként is meghaltak volna idős életkor vagy egyéb okok miatt. A “pandémia” mint többlet halálozási szám csak akkor kezdődött el miután elkezdték az influenza majd a Covid-elleni vakcinázást, és az autoimmun tünetegyüttes jelentkezett az azelőtt egészségeseknél és fiataloknál is.

  Rusvai kloroform hasonlata többszörösen is sántít, sőt, éppen az ő érveit üti ki, hisz a Covid esetében egészséges tömegeket céloztak meg azzal a hazugsággal hogy nincs természetes immunrendszerük, így be kell őket oltani olyan vakcinákkal amitől majd elvesztik természetes immunrendszerük, és a súlyosabb mellékhatások egyikeként éppen végtagjaikat is elveszíthetik.

  Más forrásokból is gyakran hallom azt az érvet, hogy elég lenne ha a Covid oltást ellenzők csak egyszer bemennek egy Covid-osztályra, mindjárt másként beszélnének. Erre pedig azt lehet mondani, hogy elég lenne ha az oltás-pártiak csak egyszer bemennének egy kardiológiai osztályra(*) és végignéznék hány fiatal szenved végzetes szívproblémáktól, gyakori halálozási kimenetellel, amelyek közvetlen a Covid-oltáshoz köthetők. Ám ez utóbbiról nem szól híradás, csak az “internetes csürhébe” tartozó egyébként elismert professzorok nyilatkozik meg. Ha a TV főcsatornáin elmondhatnák tapasztalataik, akkor nyilván nem lenne szükséges az internetre hagyatkozniuk.
  (*) Dr. Peter McCullough Sounds Alarm On Myocarditis Heart Risk, Blood Clotting & Other Vaccine Risk
  https://brandnewtube.com/watch/dr-peter-mccullough-sounds-alarm-on-myocarditis-heart-risk-blood-clotting-amp-other-vaccine-risk_RkiViT2sX6ioMh9.html

  Külön érdekesség hogy Rusvai azon érve, hogy a tudomány alapvetően vita és hogy ami tudományos vita, annak nem egy ilyen műsorban a helye egy további következtetésre fut ki, ami szintén a főáram vakcina-kényszerítő narratíváját üti ki
  Azt már helyre tehettük hogy az adott tudományos vitát azonban a pénzhatalom birtokolja és irányítja, és amiatt van hogy kilószámra mérhetően vannak jelen azon peer-reviewed tanulmányok melyek a szponzor vakcina-ipar profitérdekeit szolgálják.
  Na de ha ezen viták nem tartoznak a tudományos viták közé, akkor a kérdés, hogy mégis miről szólt ez a beszélgetés? Ha ez itt nem orvosi-szakmai vita, akkor politikai, esetleg tudomány- és jogfilozófiai diskurzus? Ha igen, akkor az pedig arra az eredőre forr le, hogy annak eldöntése sem tudományos kérdés, hogy valaki, a maga laikus mivoltában, egy adott esetben akarja-e magát oltatni vagy sem. Tehát éppen azért, mert a tudomány egy terület, az egyén teste felett való rendelkezési joga egy másik, senkinek nem áll jogában kétségbe vonni azt az alapvető emberi jogunk, hogy mi döntsük el hogy melyik szakértő(k)re hagyatkozunk ezen oltás elfogadása vagy elutasítása terén. Ez tehát azt is jelenti, hogy mi laikusak vagyunk az egyetlen “szakértők” mint arra hivatott egyének, hogy eldöntsük, és hogy szabadon tegyük, nem pedig vakcina-kártya és egyéb kényszerítő eszközökkel, hogy mit tartunk kisebb veszélynek, a Covid-oltást vagy eme “vírust”, és hogy kinek hiszünk eme két tábor közt, a huszadik hónapja összevissza beszélő, ellentmondásokba keveredő, csúsztató és és hazudozó, jól fizetett, főáramú szakértőknek, vagy a betegeik érdekében és az igazság feltárása érdekében emberfeletti erővel ellenálló szakértőknek, akik státuszuk, karrierjük, sokszor megélhetésük is kockára teszik, miként eme Csoport tagjai is.

  Egyetértve néhány hozzászólóval, én is úgy látom hogy egy időben ily korlátozott beszélgetés nem elég ahhoz hogy megértessük a többséggel miért kell kerülniük éppen EZEKET a Covid-oltásokat, és hogy miért nem szabad felülni a mainstream pánikkeltésnek. Azért mert ez a kérdéskör alapvetően politikai, nem egészségügyi. Aki ismeri a reálpolitikai status quo-t és folyamatokat, aki ismeri valós történelmünk, aki ismeri a mindenkori így a jelenbeli elit motivációit, természetét és viszonyulását a tömegekhez, annak egy villogó vörös fényt jelez amikor az elit ily szenvedélyesen próbálja a tömegek “érdekeit és életét védeni”.

  Miközben eme vírus ürügyén a könyörtelen világvezetők leépítik a világgazdaságot, ami miatt, plusz a kényszeroltások miatt számtalan milliók halnak meg, lesznek nyomorékká, vagy válnak földönfutóvá, eközben maszkokba bújtatnak mindenkit, beleértve a gyerekeket, időseket, betegeket is, hogy azok alatt fulladozzunk az egészséges levegővétel helyett, akkor még a vak is látja, hogy az egész mögött csak valami elképesztően sötét cél áll, és az éppen mi ellenünk való. Már csak ez a meggondolás is bőven elég a számos egyéb közt ahhoz hogy észrevegyük: ami a jelenben folyik az a 3.ik világháború, nem rasszista-nacionalista vagy élettérnyerési ürüggyel, hanem egészségügyi koholmányokkal, és nyílt fegyverek helyett rejtett és izolált eszközökkel, de a 3. világháború következményei, amennyiben nem állítjuk le, ha lehet tegnap, sokszorosan felülmúl majd minden eddigi háborúét.

  Ez utóbbira rávilágít az oldalukon korábban közölt számos publikáció közt az alábbi kettő, amit mindenkinek aki még nem látta, javasolnék:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/temetkezesi-vallalkozok-felszolalnak-2020-ban-nem-volt-halaleset-emelkedes-aztan-jott-az-oltas/
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/hogyan-zsarolja-a-pfizer-az-orszagokat/

 33. Új típusú Covid-19 oltás készül.
  Egy brit cég az 1. fázisú kísérletek felé halad új Covid-19 vakcinájával kapcsolatban, amelyet bőrtapaszként alkalmaznak, és T-sejteket használnak a vírus elleni küzdelemben. Elméletileg hosszabb ideig tartó védelmet nyújt.
  Robin Cohen, az Emergex kereskedelmi igazgatója hétfőn megjelent cikkében a The Guardiannak nyilatkozva üdvözölte, hogy a svájci hatóságok hatósági engedélyt adtak ki, amiért lehetővé tette oxfordshire-i székhelyű cége számára, hogy előmozdítsa a klinikai vizsgálatokat.
  Cohen kijelentette, hogy ez volt az első alkalom, hogy a szabályozó hatóság jóváhagyott egy Covid-19 vakcinát olyan klinikai vizsgálatokhoz, amelyekben a vakcina egyetlen célja az volt, hogy „célzott T-sejtes választ generáljon”, nem pedig antitestválaszt.
  Míg a fertőzés leküzdésével vagy a széles körben használt vakcinák valamelyikének beadásával kiváltott antitestválasz idővel csökken, az Emergex bőrtapasz hosszabb ideig tartó immunitást kínálhat – Cohen szerint akár évtizedekre is.
  A COO azt állította, hogy a vakcina hatékonyabb is lehet. A múlt héten közzétett kutatás egy úgynevezett „abortív fertőzést” írt le , amelyben a T-sejtek elpusztítják a vírust, mielőtt az megtelepedhetne a szervezetben.
  Danny Altmann, a londoni Imperial College immunológiai professzora azonban azt mondta a Guardiannek, hogy a T-sejt-oltás valószínűleg nem képes teljes védelmet nyújtani a vírus ellen, ami azt sugallja, hogy felhasználható egy meglévő, antitestet termelő vakcina kiegészítésére. válasz.

  Altmann megjegyezte, hogy a Pfizer vakcina gyengébb T-sejtes választ vált ki, mint az AstraZeneca oltás, de az előbbi hatásosabbnak tekinthető a Covid-19 ellen.
  Az Emergex bőrtapasz vakcinájának kipróbálása január 3-án kezdődik, miután a svájci gyógyszerfelügyelet jóváhagyta a 26 fős tesztet. A kísérlet átmeneti eredményei júniusban várhatók, egyes résztvevők magasabb dózisokat kapnak, mint mások.
  Cohen hozzátette, hogy a bőrtapasz vakcina legkorábban 2025-ben lesz elérhető, megjegyezve a vakcina kifejlesztésének szokásos időkeretét.
  Míg a jelenlegi Covid-19 vakcinákat injekció formájában adják be, néhányat a fejlesztés alatt álló tabletták és orrfelhordók formájában fognak beadni. Számos esetben a fecskendőhiány lelassította a vakcinák beadását.

  2025,2025,2025……………………..?????????????????????

  1. Nagyon pontos dignózis!
   Csak nehogy hasonlóan járjanak el vele is, mint Tanzania volt miniszterelnökével, John Magufulival!
   Politikailag már nagyon rajta vannak…

 34. Még hogy csak laikusok nézik az adást. Ugyan már Rusvai. Meddig megy még a hazugság jó pénzért. Rusvai is benne van az oltóanyag gyártásban, tehát mindegy, hogy hány ember fog meghalni, csak menjen az anyag, ők meg minél magasabb haszonra tegyenek szert. Ez nem orvos. Miért nem mondják már ki rájuk, hogy gyilkosok. Remélem megérjük, hogy a bíróság előtt fog állni mind egytől egyig. És csak a miheztartás végett közlöm, nem egy ismerősöm halt meg manapság. Mind kétszer oltott volt. Tehát nem kell az önök által életelixírnek titulált méreg. Börtönbe önökkel.

 35. Korrekció és addendum a műsorhoz fűzött kommentemhez:

  A “tudomány tévedhetetlensége” helyett értettem:
  a tény hogy a tudomány NEM tévedhetetlen.Kiváltképpen nem statikus értelemben tévedhetetlen, mivel éppen a tudományos viták képezik magát a tudományt, nem pedig egy tudós vagy csoport véleménye. Ez a kérdéskör az evidence-based medicine azaz bizonyíték-alapú tudomány azon belül is orvostudomány, kérdéskörére fut ki, amellett sőt a tágabb, jogi értelemben vett bizonyítási metódusokra, elvekre. Ez utóbbi értelemben a Fuellmich-féle jogász és szakértői oknyomozó-bizottság már minden kétséget kizáróan bizonyította hogy a világvezetés nem jóhiszeműen jár el sem a “járvány” narrativa tekintetében sem az arra adott “megoldásban”. Maga Fuellmich is az új világháborúnak, emberiség-ellenes bűntettnek nevezi azt ami történik.
  Az egyik általa meghallgatott tanú egy Auschwitzi túlélő és felismerte hogy a Covid-fasizmus mögött is ugyanaz a tömegbázis és mentalitás áll ami a 2. világháborút tette lehetővé, és a túlélő döbbenten vette észre, hogy most kilencven körül ugyanazon fasiszta ellenséggel találta magát szemben mint akik gyermekként koncentrációs táborban tartották.
  A vonatkozó Fuellmich-videó:
  Dr. Reiner Fuellmich scientific evidence that covid is crime against humanity
  https://www.stopworldcontrol.com/fuellmich/

  A párhuzam a jelenkor és a 2.vh előtti és alatti kor között valóban szembetűnő.

  A propaganda, a félelemkeltés, háborús állapotok mesterséges előidézése, a médiák általi hatalomátvétel, a kormányok választások nélküli átalakulása ami effektíve egy belső fasiszta puccs a demokratikus jogállam eltörlésére, a gazdasági világválság, a fenyegető hiperinfláció, tömegéhezés és áruhiány mint perspektiva, az oszd-meg-és-uralkodj a csúcsokon, az új “felsőbbrendű faj” az oltottak elitista privilegizált társadalma és azzal szemben az új “alacsonyabb rendű faj” az oltatlanok és zöldkártya nélküliek lenézett osztálya, maga az embereken még kisgyerekeken való orvosi jellegű kísérletezés ezen halálosnak bizonyuló vakcinák által, a parancsuralmi hierarchia amelyben mindenki a maga helyén kis csavarként csupán feljebbvalói utasításait követ, szerződéses kötelességeket teljesít, politikai vagy egyéb társadalmi elvárásoknak felel meg, és efféle mentségekkel tolja el magától a tényt, hogy emberi jogtiprásban és népirtásban segédkezik. Megj: az első nürnbergi perben ezek a parancskövetők nem nyertek felmentést, és ezen injekciókat propagáló és beadó orvosok sem fognak! Az lenne az egyetlen bölcs lépés ha még ma minden orvos, virológus és eü dolgozó azonnal eme Csoport tagjait követné, és ha leállnának ezen oltások beadásával és propagálásával. Ma még nem késő, de egy eljövendő új Nürnberg során ők is a parancskövető néma cinkosok közé soroltatnak majd.

  Ott áll további analógiaként a megvezetettek, tudatlanok és/vagy fiatalok tömegeinek beszervezése a társadalom-megosztó öngyilkos műveletekbe, kiváltképpen a tömeggyilkossággal felérő vakcina-propaganda terjesztésébe.

 36. Amennyiben a PCR teszteket kivonják ez év végén a diagnosztikából ( ha jól tudom Amerikában kivezetik) ,akkor érthetetlen,hogy jutottunk idáig!
  Erre épitették a járványt,igy jutottunk el a felhatalmázási törvényig a veszélyhelyzet és rendkivüli jogrend bevezetéséhez,a kötelező?oltásokig,és lassan az alapjogok konyec-ig…
  Mindez egy sokak által bizonyitottan megbizhatatlan teszttel!
  Egyszerűen szánalmas ez az egész.
  Immáron 20 hónapja zaklatják az embereket a járvánnyal,annak következményeivel-maszkhordás,kijárási tilalom,kötelező? oltás.Nem mondom,hogy nincs gond,de ha a PCR megbizhatatlan akkor mit is keresünk,és mit találunk vele,és miért ,miben betegszenek meg emberek?Milyen járvány az mely eltűnik dátumra,és előjön dátumra október végén,immáron 2.éve?Dátumjárvány?I”Irányitott” járvány?Van gond,és baj,de honnan,és hogyan?
  Oltások?
  Néézzen már valaki a VAERS-ra!

  1. Rusvay éppen azt nyilatkozta, hogy a Covid legbiztosabb azonosítási módszere a PCR teszt.
   Most akkor mi van?

 37. Ezt a melléhablatyolást érvek nélkül van olyan értelmes ember, aki végig bírja hallgatni anélkül, hogy ne lenne ideges?!
  Van egy study arról, hogy a tüskefehéjra aktív patogén toxikus, erre azt mondja “érvként”, hogy nem az, ugyan én egy darab studyt sem vagyok köteles olvasni, csak beszélni a lózungokat..(Rusvai)
  Köszönjük Dr Pócs Alfréd tisztánlátást, elkötelezettségét, és vitaképességét!

 38. A saját logikáját nem tudja követni a Rusvai..

  analógia:
  aki dohányzik az dohányfüstöt ereget, ami egészségkárosító

  aki oltatott, az nem jelenti azt, hogy nem tud “dohányfüstöt eregetni”, ugyanis nem lett védett és terjesztheti a vírust
  aki nem oltatott, az szintén nem jelenti, hogy dohányfüstöt eregetne, csak akkor ereget, ha épp beteg lesz, amiről tudomása lesz neki és a környezetének is!!
  ha az oltottnál elfogadjuk az enyhe szimptómás elméletet (hiptetikusan), akkor meg főleg nem lesz látványos a “dohányfüst eregetés”, ami a közösség egészségére veszélyt jelent

  a dohányos sem a jelenlétével okoz kárt a közösségnek, hanem csak akkor, ha dohányzik épp és füstöt ereget

 39. Miért kell az emberekre kötelezően a géntherápiát rákényszeríteni ?
  Az ezt megtagadókat meg kitiltani a társadalomi élet minden területéről ?

  Szombaton a junior találkozón, az FC Basel és FC Zürich focimeccses a U14-csapatbajnokságon, a bázeli trainer Ömer Türkeş összeesett.
  Forrás:
  https://de.rt.com/schweiz/127113-schweiz-teamcoach-bricht-wahrend-spiel/

  Elöször elkezdték az elájultat felpofozni, de ez nem segített és még a légzése is megállt.
  És már Ömer Türkeş a halál közelében volt.

  Aztán a defibrillator használattal, 2 db. áramütés után az elájul elkezdett lélgezni.
  Hamarosan már a mentő is kiérkezett.

  Aztán a játékosok elkezdtek sírni és a meccset megszakították.

  Ezt k0vetüen zürichiek, FCZ is kifejezték a jókivánságukat az bázeli egytemit kórházban ápolt Ömer Türkeş-nek.

 40. Egy pár napra rá, hogy George Soros és a fiacskája Ausztriában volt, a kancellár kihírdette a kijárási tilalmat

  https://freewestmedia.com/2021/11/12/austria-declares-war-on-unvaccinated-only-days-after-a-soros-visit/
  A szép és meghitt képek. A német nyelvüt jobb megnézni, mert az angol nyelvü már fizetős.
  https://uncutnews.ch/nur-wenige-tage-nach-einem-soros-besuch-erklaert-oesterreich-den-ungeimpften-den-krieg/

  Aki azt hiszi, hogy a kettő között valami összefüggés van, az talán téved ???
  Sebastian Kurz-nak jó barátja ez az öreg George Soros.

 41. Nekem olybá tűnik, hogy Rusvai urat – többek között – szembesíteni kell a saját véleményével is, mert az utóbbi időben tanúja lehettünk néhány pálfordulásnak részéről.

  Nem is olyan régen azt a kijelentést tette (nem szó szerinti idézet), hogy “a betegségen átesett embereket felesleges oltani, mintegy kár beléjük az oltóanyagot pazarolni”, hiszen a betegség átvészelése révén alakul ki a legjobb immunitást. Nem kellett sokat várnunk és most már a harmadik (majd a negyedik és így tovább) oltás felvételét javasolja. Ez előbbi kijelentése alapján, még laikusként is rögtön megfogalmazódik bennem a következő kérdés:
  Akkor nem kellett volna azokat az embereket is vizsgálni még az első oltás beadása előtt, hogy átesett-e fertőzésen vagy nem, akik egyébként hajlandóak voltak azt felvenni és az alapján meghozni a FELELŐS döntést? Nyilván az okokkal, hogy ezt miért nem tették/teszik tisztában vagyok. Majd szintén egyetért abban (a bólogatásából ítélve) Dr. Pócs Alfréd Úrral, hogy “járványban nem oltunk…”. Mindennek dacára jön a jól megszokott “vegyük fel az oltást, mert csak az véd meg minket” szöveg szűnni nem akaró ismételgetése, úgy, hogy már a negyedik (elméletileg) hullámban járunk, tehát jó eséllyel már régen mindenki megfertőződött. No persze, hallottunk már sokfélét a vírus megjelenése óta pl. azt is, hogy minden vakcina egyformán jó/hatékony, de azt gondolom, hogy néhány embernek ideje lenne végre színt vallani és az igazságot közölni!
  Mindazonáltal továbbra is az a véleményem, hogy az oltás felvétele mindenkinek a saját, szabad döntése KELL, hogy legyen, melybe TILOS bárkit is belekényszeríteni.

  Tudja, Rusvai úr, én elhiszem, hogy van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja, de egyszer bizony majd a tükörbe is bele kell tudni nézni.

  Tisztelt Dr. Pócs Alfréd Úr!
  Nagyon köszönöm a kitartó és áldozatos munkájukat!

 42. Az erőltetett covid-19 vakcinázás tragikus vonzatós, kolaterális hatásai:

  Az megvadult nyergesvontató a A3-as autopályán ( Frankfurt, Würzburg ) 30 km-es szakaszon kontroll nélkül 30 km-en rombolást
  végzett. A 48 éves sőfőr egészségügyi nehézségekkel küzdött. ( Ez tényleg oltásra utal. )

  Elöször Würzburg-Kist-nál vették észre az elszabadult járművet és az csak Kitzingen-nél állt meg magától. De a rendőrők hiába
  probáltak jelzéseket leadni a vadul közlekedő jármű vezetőjének, az egyszerüen semmire sem reagált.
  A vezető sem alkoholt, sem drogot nem fogyasztott, de az egészség állapota nagyon rossz volt.

  Szerencsére személyi sérülés nem történt. Talán ezért mert a baleset szombat késő este történt ez.
  De az A3-as pálya 10 km-es szakaszon teljesen lezárták.

  Forrás: https://de.rt.com/inland/127094-medizinische-ursache-fuhrerloser-lkw-fahrt/

  Ilyen estek történhetnek a légiközlekedésben is, ami beláthatatlan következményeket jelenthet az emberíségre.

  Úgy látszik, hogy a mi vezetőink és döntéshozóink is rátértek az elszabadult indulatok ellenőrizhetetlen pályájára és ezen kényer
  vakcinázást már nem lehet, vagy nem akarják megállítani. Mert ennek most már a végsőkig kell folytatódni.
  Na voltak már ilyen tragikus estek a történelemben.

 43. A kérdés szempontjából a nyilatkozatokon kívül szerintem a legfontosabb, hogy “said to have died” és nem kevésbé hogy “His death is fishy”… Dorsten ugyanis, biztos igen nehezen tudta volna eladni PCR plágiumát senkinek, ha Mullis még él!

  Ettől még a becsatolt linkek magukért beszélnek és nagyon ajánlottak mindenkinek, aki nem ismeri a gátlástalanul kegyetlen összeesküvés ezen részleteit. És akkor még a Mikki Willis Plandemic 1 és Plandemic 2 dokufilmjei szóba sem kerültek, pedig már-már kötelező!

 44. A videó kedzőkép így, kimondottan szellemesen választott!
  Így hibátlanul a “fake news”-ra asszociál a címsorral:
  FÉK – Az oltás kockázata kisebb, mint a covid betegségé

 45. Azt jelenti, hogy soha senki nem látott még SARS-CoV-2 vírust! Az izolálás az elkülönítés/azonosítás. Vagyis nincs bizonyított vírus, ami bizonyítottan “covid-19” betegséget okozhatna. Ezért nincs “covid” pandémia se, csak a szokásos éves influenzák és náthák járványa. Nincs továbbá “covid-vakcina” se, mert nem ismerik azt a vírust, amire fejleszthettek volna vakcinát. Ha nincs mire vakcinát fejleszteni, akkor azok a löttyök, amiket az emberekbe kényszerítettek, nem ez ellen a vírus ellen készültek, hanem teljesen más céllal. A PCR teszt a kitalálója szerint se alkalmas fertőzés diagnosztizálásra. Bár őt véletlenül meghalasztották 2019-ben…

  Itt összegyűjtöttek sok orvos, vírológus, stb előadását, figyelmeztetését, amelyek többsége egyébként ezen az oldalon is fent vannak…
  https://www.bitchute.com/channel/ygbYFBa7wzWq/
  https://vk.com/video/@eltitkolttudas
  https://www.bitchute.com/channel/5RRUQKFEUx3F/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük