Magyarok XI. világkongresszusi sajtótájékoztatója – Vendég: dr. Tamasi József

Élő közvetítés dátuma: 2024. jan. 25.9 thoughts on “Magyarok XI. világkongresszusi sajtótájékoztatója – Vendég: dr. Tamasi József

 1. Csak a vak, a TEK és a jelen állami vezetés és végrehajtás nem látja, hogy jogos igény van a Szent Korona alkotmányos rend visszaállítására.
  Utat illene adni a változásnak törvényes keretek között. Ha a jelen rendszernek az erre a változtatásra irányuló figyelmeztetések fájnak, hát gondolkozzanak el rajta.
  Nekem is az az érzésem, hogy ez egyébként állami akció volt, lejáratási próbálkozás. Önbeismerésnek számít szerintem az, hogy a kapcsolódó “rendvédelmi” vezetősége a helyén maradt ezen akció után, nem lettek lemondatva. Ez lett volna minimum az első kötelező reakció.
  Azért egy társadalmi -gazdasági reform is jól jönne, de semmiképp sem mafcia módon, feudális-rabszolga alapon és valódi érték alapú, fedezett pénz-telenül.

 2. ez troll-rogán és kokós haverja játszadozásai, ugyanis az igazság kiderül.
  egy átverő, lejárató fideszes akció.
  Amennyiben a fidesz nem száll ki a népírtási businessből le lesznek váltva és el lesznek számoltatva.
  ezt ők is tudják.
  kell orbánnak a pénz, egy feneketlen bödön, úgy gondolom pszichésen ő már régen túl van a normalitás határán.
  egy pszichopata állat az, aki képes 3 évg vírusokat szóratni emberekre és gyilkos oltásokat reklámozni az általuk szórt vírusra pénzért.
  meg kell bűnhődnie, vagy itt, vagy a túlvilágon.
  Remélem még ebben a földi életében eléri az igazságszolgáltatás és láthatjuk végtelen szenvedését, ami a földön veszi kezdetét és a túlivlágon örökké tart életellenes bűnei miatt.
  Amen
  Már félnek.
  ez a buta rendőri, MEGTERVEZETT, LEJÁRATÓ AKCIÓ az orbán körüli troll-lejárató, blikkes betegagyú rogán csírahulladék és droghasználó barátjának a tervezése.
  buta megfélemlítés
  pont, amit bige lászlóval is látszanak
  ő sem hátrál meg,
  Önöknek sem szabad.
  Az igazság felszabadít.

 3. Az ezt megelőző sajtótájékoztató meghallgatását is javaslom mindenkinek, amiben Dr. Drábik János javaslata elhangzik, hogy a teljes kép érthetőbbé váljon. Szerintem nem lehet véletlen az időzítés, hiszen a tervezett kongresszusi programban a pénz, adósság téma is terítékre kerülne egy olyan megoldási javaslattal, aminek megvitatását elfojtani kívánhatja a “hivatalos politika”. Már a téma felvetése is ijesztő lehet a hatalom számára, amit nem is csodálok. Az MVSZ is, és Dr. Drábik János is nagy bátorságról tesz bizonyságot ebben a szerepvállalásban.

  Szerintem azt a bölcsességet minden vonatkozásával élő gyakorlattá kellene tenni, hogy “Akié a pénz(kibocsátás joga), azé a hatalom.”.
  Egy (jól) működő hatalmi struktúra alapja első helyen a központi pénzügyi irányítás, arra épülhet másodlagosan a jogi rendszer. Szóval aki csak kicsit is megközelíti ezt a témát, közvetve is, az ne is csodálkozzon, mert az maga a halálos veszedelem a szerepet tévesztett, zsarnoki jelenlegi hatalom számára.

  1. Jól működő= Korrupció mentes, nyilvános, nyilvánosan ellenőrizhető és ellenőrzött hatalom. (A recept is egyben. Minden másmilyen szintezésű és kicsit is titkos rendszer önmagából eredően korrupt.)
   Pénz=a digitális semmi helyett szabadon használható, önálló vagyoni értékkel bíró fizikai formában létező csere eszköz.(Rögtön behatárolja, hogy egyik pénz hányszor többet ér, mint a másik.)

 4. Egy pénztől megbolondult, megtévesztő, gyilkos szociopata vezeti az országot.
  Ezzel mindent elmondtam erről.
  Ha orbán nem száll ki a népírtási oltási businessből még a Földön eléri végzete.
  A többit a pokolban magkapja az örökkévalóság végéig.
  Méghogy “keresztény”!!!!!!
  hazugláda álkeresztény, emberéletet nem ismerő kapzsi tömeggyilkos pszichopata, nem emberi lény már régóra!!!!!
  pokolfajzat.

 5. Az mRNA vakcina veszélyes génmodosítást hajt végbe az emberi szervezetben

  Hiába írnak a német tisztességes orvosok a PEI-nek, hogy miért engedélyezték ezt a vakcinát.
  A PEI egyszerüen nem ad választ nekik.

  Most a PEI főnőke, Cichutek, a mikiegér egyszerüen nyugdíjba vonul és még plecsnis kitüntetést is kap a korrupt munkájáért.

  ( Aztán meg majd megjátsza a hülyét, hogy ott sem volt ? )

  Na ilyen rossz világban élünk mi most. A társadalom meg erre úgy reagált, hogy 65 %-ban hagyták magukba szúratni ezt a vakcinát.
  És most meg ezt a génmodósítást meg tovább fogják nyomni és minden emberre ráerőltetni.

  Források:
  https://www.berliner-zeitung.de/gesundheit-oekologie/chemiker-zu-impfstoff-welche-folgen-haben-ungewuenschte-proteine-li.2179902
  https://de.rt.com/meinung/194155-gefahren-durch-mrna-impfstoffe-wissenschaftler/

  angol nyelvü:
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X22010283?via%3Dihub

  1. Komolyan megdöbbentem.
   Ha megszavazzák, tényleg erősödik (Gripenekkel is) a NATO.
   Biztos van európában állomásoztatott fegyver készlet, amit nem adtak Ukrajnának, és már nem lesz ott ember, aki felhasználja.

   Az igazi fegyver az oltás. Nem akar a mafcia rombolni annyira. Nem jön ki jól belőle. Csak halott emberek kellenek neki.
   Mai SzCs idézet a Covid-nacik következő lépéseinek bemutatásáról szóló írásból, amivel egyetértek:
   “Jelenleg az a helyzet, hogy vagy az Európai Uniónak lesz vége, vagy az európai társadalomnak!”
   A még nemzeti régióknak stratégiai( rövid, közép és nagyon hosszútávú) érdeke a még magyar Mo. meg nem támadása. Remélhetőleg felfogják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük