Az egészségügyi dolgozók kötelező oltásáról

https://www.brighteon.com/3752968d-fd4f-4884-bad8-863fcbfef1eb

Adataikat (név, telefonszám, email cím) a következő email címre küldhetik: orvosokatisztanlatasert@gmail.com

Összefoglalva tanácsaink

A jogszabály augusztus 15-én lép hatályba (Jelenleg még nem is lépett hatályba) – módosíthatják, visszavonhatják.

Ne mondjon fel! Várja meg amíg az ellenség lép!

Gyűjtsön társakat és együtt forduljanak ügyvédhez

Jelentkezzen pertársaságba az orvosokatisztanlatasert@gmail.com -on neve, telefonja, email címe megadásával. Irjon levelet az ötleteiről ugyanide nekünk

Hagyja, hogy áthelyezzék, hagyja, hogy felmondjanak, semmit ne írjon alá, semmibe ne egyezzen bele!

Egyik vakcina sem biztonságos, semmiképp ne oltassa magát még a kínaival és az orosszal sem. Az oltás felvétele a legrosszabb, amit tehet

Készüljön a B tervével, ha semmi nem jönne be

Lépjen be a OLTÁST ELUTASÍTÓ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK CSOPORTJA-ba a Facebookon.

Jobb új területre evezni, mint ragaszkodni az egészségügyhöz. Az egészségügy mostmár nem az, amiért annak idején választottuk. Ebből jobb akár kimaradni. Aztán úgyis el fognak bukni és akkor majd vissza lehet menni.

Levél egy orvostól Kásler úrnak

Az alábbi négy kérdést ma tettem fel Kásler Miniszter főtanácsadójának . 4,3 millió nem oltott magyar választópolgár és az egészségügyi dolgozók várják ezekre a konkrét válaszokat.

1.) Franciaország mintájára az EMMI/ Kásler Miniszter Úr elrendelte a magyar egészségügyi dolgozók kötelező beoltását.
Első kérdésem :
     Miért nem tartja be hazánk az Európa Tanács 2021. januári “oltások önkéntességével kapcsolatos” határozatát ?
Európa Tanács 2361. számú határozata (2021. január 28.) és ennek 731. és 732. cikke :
731. Cikk: ′ ′ Annak biztosítása, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás nem kötelező, és hogy senkit nem terhelnek politikai, társadalmi vagy egyéb nyomás az oltásra, ha ő ezt személyesen   
                    nem  kívánja megtenni. ”
732. cikk: ′ ′ Annak biztosítása, hogy senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés a be nem oltás, az esetleges egészségügyi kockázat vagy az oltás elmaradása miatt.—————————————————————————————————-
2.)“Salus aegroti suprema lex esto”
A beteg üdvének elsődlegessége okán az orvosi beavatkozás (oltás) előtt a beteg tájékozott beleegyezésének megkérése : kötelező…(mondom ezt egészségügyi okleveles auditorként), ami -előzetes- tájékoztatás vonatkozik az mRNS oltások kísérleti,ideiglenes és csak a járványügyi vészhelyzet idejére kapottátmeneti engedélyezésére is, valamint az mRNS oltások okozta egészségkárosodások veszélyeire is, azokat tételesen felsorolva az oltandó személy számára.  A klinikai III. fázis kísérletek csak 2023-ban fejeződnek be. Mivel végleges engedélyt -ezekre- eddig még sem az FDA sem az EMA nem adott ki és mivel pandemia ill. járványügyi vészhelyzet jelenleg nincs hazánkban, így a Pfizer és Moderna oltóanyagok forgalmazását és tömeges alkalmazását itthon is fel kellene -azonnal- függeszteni… 
Második kérdésem : 
        Fentiek alapján miért nem függesztik fel most az mRNS oltások forgalmazását és tömeges alkalmazását hazánkban  ?

——————————————————————————————————-
3. ) Harmadik kérdésem :
      Miért nem szervezett /szervez az EMMI tudományos terápiás konszenzus konferenciát a hazai covid terápiás protokoll hatékonysága, eredményei, tanulságai stb. ügyeiről,      készülve (és egyben felkészülve) a 2021. őszi “negyedik” hullámra ? 
——————————————————————————————————-
4.) Negyedik kérdésem :
Ivermectin, ami a covid ellen -bizonyítottan- hatásos gyógyszer, amit szájon át is lehet szedni (akár utólag is), miért nincs a mai napig sem engedélyezve hazánkban -humán gyógyászati használatra- ,      miközben Ausztriában és Németországban is engedélyezve van ?

Megköszönném, ha a fenti négy kérdésre konkrét válaszokat kaphatnánk az EMMI-től ill. magától Kásler Miniszter Úrtól…
Köszönettel várom a konkrét válaszokat !
—————————————————————————ez a levél ma este  elment——————————-
Tisztelettel :
Dr U.T.

“Ezt egy 65 év feletti jogász barátomtól kaptam, hogy mutassa be a Covid oltási szándékkal felkereső személynek, személyeknek. Azt kérte, hogy vele és barátaival együtt tudassuk minél több még nem Covid oltottal az alábbiakat, akik a leírtakat mondják el, vagy kinyomtatás után mutassák be a Covid ügynököknek:Tisztelt Covid-vakcina Ügynök(ök)!Tájékoztatjuk, hogy ezen ingatlan lakói nem vesznek részt vakcina kísérletben, mert az Alaptörvény III.cikk (2) is kimondja, hogy „Tilos emberen tájékoztatáson alapuló, önkéntes hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni.” Az alaptörvény pedig minden más törvénynél, de főleg kormányrendeletnél erősebb jogszabály és ezt tudnia kellene az államelnöktől kezdve a miniszterelnökön keresztül az utolsó jogászig és állampolgárig! Amennyiben mégis halaszthatatlan vágyat éreznek, hogy elmondják felesleges érveiket, mi hajlandóak vagyunk meghallgatni az alábbi tarifa szerint:10.000.-Ft/perc. A számlázás a csengő megnyomásával kezdődik és a legrövidebb idő 5 perc.Továbbá tájékoztatom, hogy beszélgetésünkről kép és hangfelvétel készül, amely a későbbiekben felhasználható bírósági eljárásban Ön(ök) -el szemben.A csengő megnyomásával Ön(ök) elolvasta (ták), tudomásul vette (vették) és elfogadja (ják) a szerződés feltételeit. Ezúttal a csengő megnyomásával, a becsengetés fizetési kötelezettséggel jár az Ön(ök) számára, melyet ha nem fizet(nek) bírói úton érvényesíteni fogok.Vonatkozó jogszabályok:2006.évi XCVII törvény 18.§. Felelősségi szabályok (ez szintén erősebb a kormányrendeleteknél és határozatoknál)17.§. Gyógyszerrel, illetve gyógyászati segédeszközzel kapcsolatos,fogyasztókkal szembeni kereskedelmi gyakorlatra vonatkozó szabályokBtk. 142.§. NépirtásBtk. 222.§. ZaklatásBtk. 218.§. Egészségügyi önrendelkezési jog megsértéseBtk. 219.§. Személyes adattal visszaélésBtk. 221.§. MagánlaksértésBtk. 367.§. Zsarolás”

59 thoughts on “Az egészségügyi dolgozók kötelező oltásáról

 1. Az ivermectinnel kapcsolatosan nagy a visszaélés!!Pl. a gyártási helyen egy levél(10 db.)89 E-cent!Németországban tudtommal ,75 eu egy levél!.
  Nem akarok országnevet mondani!Van olyan ország,ahova nagy mennyiségben érkezett olcsó ivermectin,azonban nem érkezett el az emberekhez!Ami eljutott,az orvos-ápoló-gyógyszerész feketézőkön keresztül úgy,hogy egy levél 13-18 euróért kapható,de csak szűk körben!
  Ott nem az egészség drága,hanem a gyógyszer!

 2. Az lenne a kérdésem, hogy kehetséges az, hogy a fent említett vírus mesterségesen előállított un. vegyi fegyver, és ha az akkor biztosan van igazi ellenszere. Lehet, hogy az igazi ellenszerével jó pénzért, oltották be az Angol királyi családot és az összes államfőt meg a többi milliárdost, mert náluk érdekes modón nem hallottunk semmilyen mellékhatásról?

  1. EZT NE CSAK ILYEN SZERÉNYEN KÖZÖLD. hISZEN ERRE VÁR AZ EMBERISÉG MÁR IDEJE. EZ A NÜRNBERG 2.
   Valami elindult!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuellmich bedönti a PCR-t és ezzel az egész hazugság covid kártyavár összedől. Reméljük mihamarabb.

 3. Faludy György: A jövő század lesz a végső (vagyis ez)
  A jövő század lesz a végső,
  kipusztulnak az emberek –
  mögéjük kapdosni is késő.
  Zabáljatok! Élvezzetek!
  Ne gyűjtsetek pénzt. Szórjátok szét.
  A pusztuló idő szele
  port fúj belőle. Unokátok
  nem tud mit kezdeni vele.
  Hol van a szerelem s a szépség?
  Hol hagytátok az irodalmat,
  társalgást, könyvtárt és lugast?
  Mind haldokolnak vagy meghaltak.
  Le télen az Amazonászra
  luxusban, míg csak van vize,
  nyáron Báliba, Saint Tropez-be
  (nem tarthat vissza senki se),
  s ha nincs reá mód, üljetek le
  a TV-hez olcsóbb utakra,
  hallgassatok rossz zenét, filmet,
  mely nem hatol le a tudatba,
  a politikát se hagyjátok
  üres locsogásnál alább,
  s jegyezzétek meg a reklámot,
  az áruk sírfeliratát.

  https://www.facebook.com/arthurirodalmikavehaz/posts/1313019402230360/

 4. Az egészségügyi veszélyhelyzetet de.18-ig hosszabbították, és bármikor megint és megint.

  1. Azt meg is fogják hosszabbítani addig, amíg kísérleti fázisban vannak az oltóanyagok.

 5. Hálás vagyok, hogy végre valaki felvállalja a józan ész és az erkölcs nevében az emberi jogok védelmét! Kívánom, hogy legyen erőtök, és kitartásotok és segítségetek, hogy sikerüljön megvédeni mindnyájunkat, akik még ragaszkodnak az alapvető emberi jogainkhoz! Kitartást és sok sikert kívánok, és maximális tiszteletem mindenkinek, aki segíti ezt a harcot!

 6. Hálás vagyok Önöknek az eddigi kitartó munkájához. A jövőben is sok sikert kívánök a további harchoz.
  Üdvözlettel:

 7. New York polgálmestere Bill de Blasio bejelenti hogy augusztus 13-tól hatályba lép és Szeptember13-tól megkövetelendő lesz, hogy oltottak legyenek az edzőtermek, éttermek, és szórakoztató létesítmények alkalmazottai, és legalább egyszer legyenek oltva az azt látogató vendégek.
  https://twitter.com/i/status/1422566176136257538
  Lényegében ott már ki is terjesztették a kötelezően oltottak körét. Nagyon sietnek. Csak nem gyűlnek a fellegek? Közeledik egy a lakosságnak el nem mondott katasztrófa (ami lehet nekik lesz katasztrófa, nekünk a teljes szabadság útja), és arra le kívánják csökkenteni a lakosság létszámát, mert ennyi embert nem tudnak abban a helyzetben kordában tartani? Érdekes, hogy ezt az egész korona hajcihőt akkor indították el amikor a Betelgeuséval szemmel láthatóan gondok voltak 2019 decemberében, amit nagyobb teleszkópokkal már évek óta észlelhettek. Jön a Szer áradata? Ezért kell elvágni a Dns-en keresztül az embereket a Teremtőtől? Félnek a teljes ébredéstől? Mindenki gondolja meg mit csinál. Nem a két szép szeméért oltogatnak mindenkit.

 8. Aki nem érti az nem akarja érteni. Nincs ebben semmi bonyolult. Németország aggódik az új variáns terjedése miatt. Oké. Értem, értitek. Határellenőrzést vezet be az osztrák-német határnál. Ellenőrzi a belépőket ,hogy van e oltás, vagy átesett. Ha nincs akkor teszt. Na ezt viszont én nem értem. Ugyanis az oltottak ugyanúgy elkapják a betegséget és tovább is adják. Őket viszont tovább engedik. Nem kell teszt. Mi van? Szándékosan akarják fertőzni az országukat? Mi lesz az öregekkel és a védtelenekkel? A másik változat csak az lehet ,hogy így kényszerítenek bele egy oltásba. Oké! Értem, értitek. Na de….az oltást azért lehet kötelezővé tenni jog szerint mert meg kell védeni a társadalmat. A gyengéket, öregeket. Oké. Értem, értitek. Na de ,hogy a retkes életbe védenél meg bárkit egy oltással ami nem véd a fertőződéstől sem a továbbadástól?? Hogy? Csesszétek meg, hogy? Ha a társadalom védelme a cél miért szaladgálnak kezükben védettségi igazolvánnyal ,vesznek részt tömegrendezvényen, mennek kórházba dolgozni,stb? Miközben fertőzhetnek! Aki azzal jön ,hogy nem fertőznek az oltottak ,hát de! Itt van Faucsi bácsi aki elmondja a tv ben, hogy nincs különbség oltott és oltatlan között. Húzzanak ők is maszkot. Gondolom nem azért mert fázik a szájuk!

  https://drive.google.com/file/d/17sOoh_p9EVglo0KMaHG7t6CEAfHLi2QT/view?usp=sharing

  1. Kedves Kálmán!
   Ilyen törvény nincs!: “.az oltást azért lehet kötelezővé tenni jog szerint mert meg kell védeni a társadalmat.”
   Van viszont olyan nemzetközi aláírt megállapodás, amelyben A BIOETIKA és az EMBERI JOGOK EGYETEMES nyilatkozatában, az UNESCO Általános Konferenciája 33. ülésén hozott határozataiban
   3. cikk 1. pontjában: Az emberi méltóságot az emberi johgokat és az alapvető szabadságjogokat teljes mértékben tiszteletben kell tartani.
   2. pontjában: Az egyén érdeke és jóléte elsőbbséget kell, hogy élvezzen a tudomány vagy a társadalom kizárólagos érdekével szemben.

   Ezt az egyetemes nyilatkozatot a tagországok egyhangúlag elfogadták és Párizsban 2005. októbet 9-én aláírták!

   Egyébként pedig a saját Alaptörvényünkben is rögzítve van: Különleges Jogrendre Vonatkozó Közös Szabályok alatt:
   54. cikk 1. pontjában, hogy az alapvetető jogok gyakorlása nem függeszthető fel és nem korlátozható!
   2. pontjában, hogy Különleges Jogrendben az Alaptörvény alkalmazása nem függeszthető fel!

 9. 5. kérdés
  Miért is kell oltani azt is aki átesett a betegségen, tünetekkel vagy anélkül és rendelkezik antitestekkel, vagy sejtes immunitással ?

  Ez az orvos sem oltatta magát az USA-ban, mert átesett a betegségen és T-sejtes immunitással is rendelkezik:
  Dr James L. Marcum
  https://youtu.be/gAumCeqiU_8

  Jó is lenne ha az állam az ilyen viszgálatok költségét is állná. Elvileg már van lehetőség T-sejtes vizsgálatra is egy két városban itthon, de azt mondják, ha nincs antitest, nem lesz sejtes védelem se. Az ember miért is verné ilyen felesleges költségekbe magát ?
  Az immunrendszer csak a hülye politikusok szerint antitest és kész, holott sokkal összetettebb és bonyolultabb rendszer.

  Az egész világon ugyanaz a narratíva. Ez már nem az egészségről, fertőzés megelőzésről szól, hanem az emberek kontrolljáról, csakúgy mint a lezárások, amiket már megint beharangoznak. Még jó, hogy nem Ausztráliában élünk, mert a ember esze megáll, hogy ott mit művelnek az emberekkel. Már a Kínai Népköztársaság is demokrácia ahhoz képest.

  “They want a needle in every arm” azaz, tűt minden karba, ahogy Dr. Peter McCullough mondja.
  “One size fits all vaccine” ahogy Dr Hooman Noorchasm interpretálja, aki szerint nemcsak felesleges költség az államoknak, de (élet)veszélyes is
  lehet azokra, akik már természetes védettséggel rendelkeznek.
  Ajánlom a blogját még akkor is, ha ő vakcinapárti, de kérlelhetetlenül küzd az ellen, hogy mindenkit oltani kelljen.
  https://noorchashm.medium.com/
  Az ő magyarázata szerint a sok oltási sérülés és halál azért van, mert olyanokat oltanak , akik nemrég estek át a betegségen vagy éppen friss fertőzöttek voltak. Ezzel is lehet vitatkozni, de az igazságot senki nem tudja.
  Nemrég Dr Robert Malone , aki a nyolcvanas évek végén az MRNs technológiát kitalálta a SALK Intézetben, “átállt” a szkeptikus oldalra és az adatok elemzését követeli a nem veszélyeztetett korosztályok oltásának teljes leállítása mellett.

 10. https://informatialibera.ro/hu/az-oltasok-kotelezove-tetele-egyertelmuen-diktaturat-jelent-dr-molnar-geza-epidemiologus-orvosprofesszor-felszolalt-a-kotelezo-covid-vakcina-es-az-orvosi-diktatura-ellen/
  A Ziarul Nátional, amely lehozta mindezt mondhatni, hogy egy jól futó sajtó a román médiában, https://www.national.ro/
  Romániában a Jogállamiság védelméért alakult Koalíció tartott a napokban egy ülést, amelyen sok orvo jogász, ügyvéd, egy parlamenti képviselő, és most fokozkodjanak meg: a rendőrségi szakszervezetének képviselője is elmondta, hogy a rendőr is ember, családja van, és a rendőr a törvényt és a népet kell védje, nem konkrétan az államhatalmat.

 11. XXXXL, az általad megosztott linken található videó már törölve van! ☹️ Nem tudja valaki, aki még “elkapta” röviden vázolni, mit tartalmazott? Ha jól értettem, a Nürnberg 2 – perekkel állt kapcsolatban!
  Nagyon megköszönném!

 12. Nagyon sietnek már nagyon foggal körömmel ragaszkodnak!! Érzik a nép haragát és ébredését

 13. Más módszereket is be kell vetni. A kommunikációt az emberek felé és a felelős szervek felé felerősíteni. Az emberek nem elég tájékozottak. Tájékoztatni kell a valós helyzetről- a vakcína ártalmait illetően, az emberi jogok eltiprását illetően – az iskolaigazgatókat, polgármestereket, stb. – azokat, akik hatással lehetnek az oltási program alkalmazására. A polgármesterek e.mail cím listája összegyűjtve itt van, meg lehet szervezni egy csapatot, aki megfogalmazza és kiküldil a leveleket. Ez által elérhető egy megértés és ennek nyomában ellenállás a hatalom és az emberek között működő szervek részéről, kevésbé lesznek hajlandók engedni a hatalom nyomásának. Az aktív ellenállás mellett nagyon fontos a passzív ellenállás, hogy minél több ember tartózkodjon ezeknek az abszurd rendeleteknek a propagálásáról és betartásától. https://docs.google.com/…/1CLTT5rw2JB7XxaSnebBs…/edit…

  1. Az előző hozzászólást nem kell közzé tenni, kérem a moderátort. Tévesen adtam egy hivatkozást. A polgármesterek e-mail címeit óhajtottam közzé tenni, hogy meg lehessen őket szólítani. Kérem, hogy aki felelősséget érez, az foglalkozzon vele. Én annyit tudtam tenni, hogy összegyűjtöttem a címeket. Kérem, hogy használják fel az emberek megsegítése érdekében. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CLTT5rw2JB7XxaSnebBsfOasmErnump-tefwbrdh70Y/edit#gid=0

 14. Kedves Doktor Urak!
  A jogszabály tartalmaz egy olyan pontot, hogy aki nem oltható, és erről szakorvosi véleményt hoz, az mentesül az oltás alól. A kérdésem az lenne, hogy mi az a betegség, ami miatt valaki nem oltható? Valamilyen allergia az oltások összetevőire? Nade az összesnél? Van olyan anyag, ami közös az oltásokban, és allergiát tud okozni? Egyéb autoimmun betegségek? Milyen szakorvosi véleményt fogadnak el?
  Nem vagyok eü dolgozó, csak a jövőn gondolkodom.
  Köszönettel
  Egy Látogató

  1. hát az orvosok belátóképességén és bátorságán múlik. Mivel ők is be vannak többnyire oltva, ezért elég csekély ennek a lehetőségnek az értéke. Aki be van oltva, az úgy gondolkodik, hogy pusztuljon más is, ne csak én.

 15. Szeretnék csatlakozni az egészségügyi dolgozók oltásellenes “kampányához”-nagyon csúnyán hangzik. Komárom-Esztergomi csoportjához keresek elérhetőséget. Hiába írtam a face oldalukre nem közölték hol melyik parkban találkoznak vasárnaponként. Lehet hogy csak kamu az egész csoport??? Köszönettel: György.

 16. ,,A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.” (Ghandi)

 17. A Semmelweis Orvosi egyetemre jelentkező diákok csak akkor jelentkezhetnek be kollégiumba, ha felvették az oltást. Mi lesz a fiataljainkkal mert sok helyről hallottam, hogy csak oltással vagy védettségi igazolvánnyal lehetett Gólyatáborba menni. Ha oda megkövetelik, akkor az oktatáshoz is előírhatják bármikor.

  1. Ha nem megy másként ki kell hagyni évet. Az élet fontosabb. Örökké nem fog tartani. Rövidesen megbuknak. Minél erősebben kényszerítik, annál hamarabb mennek a levesbe.

   1. Néha kedvem lenne egy “tetszik” gombot megnyomni, de azt itt nem lehet! Vedd úgy Dr Úr, hogy nyomtam neked egy gombot!

 18. Na tegnap nekem is kitalálták hogy EÜ dolgozó vagyok !!! Szept 1 ig kötelező oltatni , vagy különben azonnali végkielégítés nélküli elbocsájtás !! 30 éve itt dolgozom !

 19. “A jogszabály augusztus 15-én lép hatályba”

  A Kormányrendelet szerint:

  2. § (1) Ez a rendelet – a (2) bekezdésben foglalt kivétellel – 2021. augusztus 1-jén lép hatályba.
  (2) A 3. § 2021. augusztus 15-én lép hatályba.

  3. § (1) A Kormány e rendelet hatályát a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény
  hatályvesztéséig meghosszabbítja.
  (2) Ez a rendelet a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény hatályvesztésekor hatályát
  veszti.

 20. Prof. Dr. Boros László (biokémikus orvos, egyetemi tanár, UCLA, USA) facebook oldala, 2021. aug. 3.:
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010881004678

  “Az alábbi bírálat alatt lévő kiváló cikk pásztázó elektron mikroszkópos képekkel mutatja be a tüskefehérje egyes alegységeinek sejtek felületén kifejtett pusztító hatását! Érdemes guglizni a képek magyarázó szövegét is! ”

  http://uploads.disquscdn.com/images/0220fe2e2c7fa219a281b183394f46d05114918a7d362924d7efe627f947c42f.jpg

  Dr. Liji Thomas, MD: SARS-CoV-2 spike S1 subunit induces hypercoagulability
  https://www.news-medical.net/news/20210310/SARS-CoV-2-spike-S1-subunit-induces-hypercoagulability.aspx

 21. Eszembe jutott egy megoldás! Mindenki akit köteleznek, hogy rèszt vegyen az oltásban, menjen el az időpontjára, legyen ott, kèszen arra, hogy beoltsák. Viszont a beleegyező nyilatkozatot ne írja alá! Ezzel mit tudnának tenni? Ott vagyok, beolthatnak, de nem akarom vállalni a felelőssèget, mert nem èrtek hozzá, nem tudom, hogy jó-e, nem vagyok gyógyszergyártó, nem vállalok felelőssèget.. Nem èn vagyok a hibás, ha nem oltanak be, hisz èn elmentem oltatni….amit kèrtek tőlem, azt teljesítettem.

  1. Tisztelt Gróf Emese!

   Arról nem hallott, hogy aláhamisították az aláírást, feltörték a postaládáját, meghamisították sőt még képesek a leveleket is átírni ennyire galádak a Sátán követői. Inkább figyelje az égboltot, hogy mennyire közel van a Nagy Figyelmeztetés, s amikor feltűnik a vérvörös kereszt, akkor már nincsen visszaút, addig még sokak imádságos lelkülettel képesek odébbhelyezni. El kell mondjam, a július 12-ei üzenetben benne van, hogy Sydney a legbűnösebb város, aki ismeri ezt a tényt, már tudja, hogy miért az veres bestia származási helye, tehát buenos airesi a hamispróféta, most már csak a háromszög csúcsán szereplő Antikrisztusnak kell előkerülnie, akiről annyit tudunk az üzenetekből, hogy keletről való, s a fő ellenfele pedig francia gall, akit megkoronáznak majdan Franciaországban királynak, s az Antikrisztus meggyilkolja, de harmadnapra … s itt a lényeg, tehát semmi sincsen véletlenül, pár napja tudtam meg, hogy se a tróger, se az egészségügyi miniszter, se a lázár nem kapta meg a graféninjekciót, akkor mégis mit hazudnak összevissza. Akkor kellett volna ezeket a férgeket elkapni, amikor kolontári merényletet kidolgozták…

 22. Ahogy azt dr.Tamasi is mondta, az oltások nem az egészség védelméről szólnak, hiszen erre lennének, ill. vannak egyéb lehetőségek is. Másfelől ma már köztudott, hogy egy újabb “hullám” (ki tudja, honnan) leginkább a kétszer beoltottakat betegíti meg világszerte. (A “fertőzöttség” valamely hamis teszt alapján nem betegség.) A betegséget tüskefehérje gyártását generáló génmódosító anyagokkal beoltottak terjesztik, ezt az amerikai főmufti jelenti ki: https://www.naturalnews.com/2021-08-05-fauci-admits-covid-vaccines-are-spreading-disease.html. Mindebből következik, hogy az oltások nem védenek, éppen ellenkezőleg, így tehát az ilyenképpen oltott egészségügyiek maguk fertőznék a betegeket, akár oltottakat, akár nem. Ezeken túlmenően az oltások az eddigi (hivatalos) statisztikák szerint rendkívül ártalmasak, több tízezer haláleset sok százezer súlyos károsodás szerepel a listákon. Normális mentalitással nem lehetne ezeket kötelezővé tenni.
  Természetesen az itt elmondottak nem csak hazánkra vonatkoznak és tévedés lenne azt hinni, hogy a politikusok mindezt nem látják. Amit nálunk és a világ számos egyéb országában tesznek, azt kényszer hatására teszik, abban a reményben, hogy ha veszteségek árán is, de elkerülik a nagyon súlyos szankciókat. Ezek alapján úgy hiszem, hogy az egészségügyiek beoltásától, ill. elbocsátásától nem tudnak és nem fognak nálunk eltekinteni, még a teljes rendszer romba döntése árán sem.( A gazdaság amúgy is romokban van.)
  Erre kell gondolniuk tehát azoknak az eü. dolgozóknak, akik nem vállalják az oltásokat (ki tudja, mennyit még), de nyilván sokan vannak köztük, akiknek anyagi és egyéb okokból nem áll módjában pályát váltani. Ha ezt megtehetik, akkor tegyék, mert sötét jövő várhat a rendszerre. Ha viszont kényszerűségből maradniuk kell, akkor marad az “oltakozás”. Csak a Sinopharm látszik a legkevésbé ártalmasnak, ezért a helyzetre tekintettel ez jobb, mint az éhhalál, azonban a génmódosító anyagokat messze el kell kerülni. mert azoknak valószínűleg más szerepet szántak.

 23. Tisztelt Doktor Urak!

  Véletlenül bukkantam erre a videóra, mert egy ismerősöm megosztotta a facebook-on. Három interjú van a videón, három oltás utáni halálozási esettel kapcsolatban. A közeli hozzátartozók mesélnek és dokumentumokat mutatnak. Döbbenetes. Hivatalosan egyszer sincs elismerve, hogy az oltásnak köze lett volna a halálhoz… Felháborító, például, hogy az egyik esetben a boncolást végző orvos UGYANAZ a személy mint az oltóorvos! Az egyik hozzátartozó mutatja a boncolási jegyzőkönyvet melyen ott van az aláírása. Vagy a másik eset, ahol a lélegeztetőgépről kapott bacilus fertőzést a beteg… Hogy néz ez ki egy jogász szemével? Mit lehet tenni a hozzátartozóknak? Igazságügyi orvosszakértővel milyen esetben lehet elvégeztetni a boncolást? Csak akkor, ha feljelentést tesznek a hozzátartozók? Az emberek meg vannak tévesztve és teljesen védtelenek. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg ezt a videót. Itt most nem érdekes az, hogy ki készítette. A tények számítanak.

  https://youtu.be/RK_yzo7DA4k?list=LL

 24. A 449.kormányrendelet nem csak az orvosok,egészségügyi dolgozók kényszeoltásáról szól.Az 1.paragrafus 2. pontja szerint nem vehet igénybe egészségügyi szolgáltatást,aki nem vette fel az oltást.Tehát nem mehet szakrendelésre,családorvoshoz,nem írják fel a krónikus beteg gyógyszereit,be sem mehet a gyógyszertárba még egy lázcsillapítóért sem.Ez is elég ijesztő.Erről sehol nem hallani,pedig ebben a rendeletben van leírva.
  Köszönöm a munkájukat!

 25. Sokan félreértettük ezt a 2.pontot a kormányrendeletben.Munkaügyi jogviszonyról van szó,egészségügyi szolgáltató nem hozhat létre jogviszonyt olyan személlyel,aki nem vette fel az oltást.Ez olyan személy lehet,aki nem egészségügyi dolgozó,hanem lehet szerelő,takarító.Sajnos a jogszabályok szövege nem mindig egyértelmű,itt nem a betegekről van szó,korán ijedeztem.

 26. Az Usa-ban elek es itt is rettenetesen toljak az oltast. Ez a kis orros kertitorpe a Fauci anyagilag is érdekelt, mert Moderna részvényes. Baratja Bill Gatesnek akinek az a rögeszméje, hogy a fold túl van népesedve es le kell csökkenteni a népességet otszazmilliora, mert akkor a felmelegedes lelassul szerinte. Mert o olyan okos… egyben beteges szenvedélye az oltások, amiket mar a hatterbol kb 2000 ota tol. Először afrikaban majd indiaban mexicoban fulop szigeteken a pénzével szervezetet alapitott mely kifejlesztett olyan oltásokat amik pl. tetatusznak voltak eloadva de szinten tartalmaztak meddoseget okozo hcg nevu human chorioganic gonadotropine-t ami a kenyai lanyok tobb tizezres meddoseget eredmenyezte. Szinten mániája hogy a tehenek sokat szellentenek es emiatt metan gazt termelnek. Emiatt ki akarja iktatni a tehenhust es a tejtermekeket es mindenfele műhus bizniszben erdekelt es beruhazott laboratoriumi hus eloallitasba is. Allati sejtbol laborban novesztik a hust es a lazacot is. Es ezt akarjak hogy a nep egye. Persze ok a felsobb reteg ugyanugy dozsol csak minket akarnak beszabalyozni ezzel a felmelegedes maszlaggal. A tudosok akik megcafoljak a felmelegedesi maszlagot el vannak hallgattatva. Ezt az egesz klimakrizist csak arra hasznaljak hogy vilagszerte bevezessek a tehnodiktaturat a mindenki ellenorzeset es koveteset es elvegyek a magantulajdonokat. Itt mar megfenyegettek az orvosokat, hogy ha ellentmondanak elveszithetik a licenszuket.

 27. Nagyon, nagyon, nagyon köszönöm önöknek a munkájukat!!!! A jó Isten legyen velünk!!!!!!! Nem hagyjuk magunkat!!!!! Doktor Tamási József, Pócs Alfréd, Gödény György maguk Magyarország legjobb, legbecsületesebb orvosai. ISTEN SEGÍTSEN MINKET, HOGY VÉGE LEGYEN ENNEK A COVID CIRKUSZNAK!!!!!!

 28. A franciáknál az elnök már visszavonta az oltási kötelezettséget az eü dolgozók körében, a hatalmas tüntetések, igen erőteljes tiltakozások miatt. /Erről egyedül és kizárólag a mediaforras nev híroldal írt, de az is cenzúrázva lett pár nap alatt. A cikk már nem elérhető. :((( /
  Nálunk hol van a tiltakozás?

  Hatalmas respekt és köszönet a munkájukért !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük