A brit kormány szerint azok fognak fertőződni, akik megkapták a két adag vakcinát

A brit kormány arra számít, hogy a szerintük már augusztusban érkező 4. hullám során a fertőzések és elhalálozások 60-70%-a azokat fogja érinteni, akik megkapták mindkét adag vakcinát, azaz teljesen be vannak oltva.

A szöveg szerint a veszélyeztetett korban levők esetében tapasztalható gyengébb immunreakció lesz a tragédiákat kiváltó probléma és az ötven éven felüli, kétszer beoltottak nagyobb veszélynek lesznek kitéve, mint azok, akik egyetlen dózist sem kaptak.

Az alábbi kijelentés a brit kormányzat oldalán található:

“Mind a kórházi felvételek, mind a halálesetek számának újbóli emelkedését azok dominálják, akik megkapták a két adag vakcinát, ami a következő hullám 60%-át és 70%-át teszi majd ki. Ez annak tulajdonítható, hogy a legveszélyeztetettebb életkorú csoportok körében magas az oltakozás szintje, így az immunizáció sikertelensége több súlyos megbetegedést okoz, mint az oltatlan egyének esetében. Ezt az 55. és 56. bekezdés tárgyalja részletesebben.”

Angol forrás: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/975909/S1182_SPI-M-O_Summary_of_modelling_of_easing_roadmap_step_2_restrictions.pdf

A teljes cikket itt olvashatja: https://www.alternativhirek.com/2021/07/a-brit-kormany-arra-szamit-hogy-4hullam.html

47 thoughts on “A brit kormány szerint azok fognak fertőződni, akik megkapták a két adag vakcinát

  1. Okosan fogalmazott, azt hiszem Bhakdi professzor Úr, hogy az oltottak immunrendszere az ingyenesről, előfizetésesre változott.
   Amúgy az angol véleményformálók gondolatmenetében is van némi logikai bukfenc. Azt értem, hogy a kétszer oltott, több krónikus betegségtől terhelt egyének oltattak inkább, de miért gondolják, hogy sikertelen egy vakcináció? Csak az antitest tesztek s az alacsony antitest-titer miatt? Nem csak ez jelenti az immunitást!

   1. Azért sikertelen a “vakcináció”, mert éppen az oltottak betegednek meg és halnak meg ezektől a löttyöktől! De majd ha a 3.-at is megkapják…! És , ha túlélik akkor a 4.-5.- x.-et…

   2. Mert a kórházak az oltottak vannak tele. Mert látványosan eltűnt egy korosztály. Kedves Dr Szűcs Gábor, az elmúlt 2 hónapban kétszer utaztam külföldre, repülővel 2-2 hétre. Azelőtt is rendszeresen. Nem láttam 70 év körülieket, azelőtt velük volt főleg tele a gép is meg ezek a fajta nyaralóhelyek is (Madeira, Gran Canaria). Hová lettek? Most a felső határ a korosztályom 50-60 de még inkább a fiatalok (20-30).
    Az oltásokban grafén oxidot találtak. És az méreg. Ráadásul nagyon érdekes méreg, mert mindaddig semleges míg energiát nem kap (pl. egy wifi-től vagy egy antenna-toronytól vagy egy műholdtól (?)).
    Doktor úr, meg tudja magyarázni a mágnesesség jelenséget? Én máshogyan nem, mint hogy egy méreg a szervezetben ami mágneses volt vagy azzá vált egy behatásra. Látott már mágneses vírust? És mágneses fehérjét (mRNA oltás, tüskefehérje, stb)?
    A mágnesesség rész nem kérdés, túl sok videó van, túl sok országból és túl sok embertől ahhoz, hogy hamis legyen, ráadásul a serpenyő meg a kalapács is tapad (súly).
    A grafén oxid sem kérdőjelezhető meg többé mostmár nem csak egy egyetem (Almira) és annak egy professzora adta a nevét hozzá, de a rendőr is aki a fiolát hivatalosan lefoglalta és vizsgálatra továbbította (Rafa Navarro (cop225)).
    Doktor úr, tud róla hogy hasjatót találtak ami mágneses? Hogy számos ételt (főleg húsokat de müzli is volt) találtak ami mágneses? Meg tudja magyarázni? Ha nem akkor miről beszélünk, milyen vírus, milyen bizonyíték, hogy létezik?
    De van több is:
    Mai hír, hogy ugyanez a spanyol csoport a La Quinta Columna (cikkeik angolul az orwell.city-n a bizonyiték videókkal !!! együtt) egy második világháborús Geiger készülékkel mérte a környező sugárzást – egy antenna torony közelében de nem tudni tényleg az volt-e a forrás. Miliröntgen / órát mértek, de a műszer többször a maximuming kilendült amikor reggel mértek, délben ez az érték sokkal alacsonnyabb volt (vagyis nem lehetett természetes környezeti sugárzás). Doktor úr meg tudja nekem mondani miért gondolja, hogy egy vírus csinálja azokat a tüneteket ami több más orvos szerint is elég tipikusan sugárzás-mérgezés tünet de mi covidnak hívjuk?
    Köszönöm.

   3. Ezt már csak egy kis extraként tenném hozzá Doktor úr, nagyon kíváncsi vagyok megjelenthet-e a gyerekek védelmében:
    http://stateofthenation.co/?p=79026
    “At Last! Government Documents Locked Up for 30 Years Proving This Vaccine Unsafe Finally Revealed”
    Végre! Kormány dokumentum nyilvánossá vált 30 év után bizonyítva, hogy ez az oltás nem biztonságos, végre leleplezve.
    “Many parents are opting to have their children vaccinated with the single measles, mumps and rubella vaccines due to growing concerns about the safety of the MMR, but are they jumping out of the frying pan into the fire? Hidden government documents have revealed that leading professionals have had serious concerns about the safety of the single measles vaccines for many years.

    Secret government documents that have been under lock and key for thirty years have revealed that the UK government has known for many years that the single measles vaccine can cause the debilitating neurological disorder SSPE or Subacute Sclerosing Panencephalitis.

    SSPE is a degenerative neurological condition, which affects a person’s behavior, memory and coordination, leading to fits, blindness and eventually death. The Disabled World News 2010 [1] says that the symptoms a person with SSPE experiences are subtle:

    They usually include symptoms such as changes in behavior and mild mental deterioration such as memory loss. The symptoms that follow are commonly involuntary jerking movements of the person’s head, limb or trunk jerks, and additional motor function disturbances. The person may experience seizure activity, or become blind. As the disorder advances, the affected person might lose the ability to walk as their muscles spasm or stiffen. The person progresses towards a comatose state, followed by a vegetative state. People with SSPE commonly die as a result of fever, heart failure, or their brain’s inability to continue controlling their autonomic nervous system.

    In 1972 serious concerns about the measles vaccine’s potential to cause vaccine-induced SSPE had grown in momentum. It was decided that a group called ‘Expert Group on the Surveillance of SSPE’ was needed to study the problem in more detail. On February 9, Medical Officer F.C. Stallybrass wrote a request to UK’s leading professionals asking them to attend a meeting on Monday March 13, 1972 in room D1001 of the Alexander Fleming House. His letter contained a selection of documents, which he stated ‘may form a basis for discussion.’ [2]

    The members of this group were listed on a separate JCVI (Joint Committee of Vaccination and Immunization) document titled ‘Proposed Membership of Expert Group on Surveillance of SSPE.’ [3] The professionals invited were:

    Professor G. Dick (chairman)
    Dr. E.N. Brutt, The Hospital for Sick Children
    Dr. J.A. Dudgeon, The Hospital for Sick Children
    Dr. C.J. Earl, National Hospital
    Dr. T.T.S. Ingram, Department of Child Life and Health, Edinburough
    Dr. Christine Miller, PHLS, Collingdale
    Professor T.E. Oppe, St. Mary’s Hospital, Paddington
    Dr. G. Pampiglione, The Hospital for Sick Children
    Dr. J. Wilson, The Hospital for Sick Children
    If this information is not worrisome enough, at around the same time, a memo titled ‘Copy Of Notice To Be Circulated To ABE – Measles Vaccine And Subacute Sclerosing Panencephalitis’ [4] was also sent out, stating that:

    ‘There has been some concern recently about the suggestion that measles vaccines might occasionally give rise to Subacute Sclerosing Panencephalitis. Professor Sir Charles Stuart-Harris, as chairman of the Joint Committee on Vaccination and Immunisation, has asked whether members of the Association would be prepared to notify cases we see.’

    Note the words ‘might occasionally,’ which in my opinion, were specifically chosen to cover the fact that this was a growing problem.

    This document, along with many others uncovered, means that the measles vaccination was proving problematic to the neurological well being of young children as far back as 1972. If this were the end of the matter, then it would be easy to assume that the problems had been overcome. However, the problem of vaccine-induced SSPE continued to persist even when the measles vaccination was combined with the mumps and the rubella vaccination to form the MMR triple vaccine.

    What this meant was cases of vaccine-induced SSPE were not only occurring after children received the single vaccine but they were also occurring after they received the MMR vaccine.

    VACCINE-INDUCED SSPE AFTER THE MMR
    A staggering 15 years later during the ARVI (Adverse Reaction to Vaccination and Immunization) meeting 6th July 1987 in item 5 – MMR vaccine – 5.4 Postpartum Rubella immunization associated with development of prolonged arthritis neurological sequelae and chronic rubella arthritis Tingle et al. J of Inf. Diseases 1985), Vol. 152: pages 606-612. {5}, the committee were discussing points raised in the previous ARVI meeting.

    Dr. Cavanagh reminded the committee of a SSPE-like syndrome reported from rubella virus infection, noting the reported maternal viraemia and transmission of rubella virus in breast milk, which was discussed in submitted correspondence.

    Several other professionals brought up points on this matter. Dr. Christine Miller had completed a study of SSPE surveillance (remember, she was part of the expert SSPE surveillance group) and it was thought that none of her cases were associated with rubella. Dr. Wallace thought the report to which Dr. Cavanagh had referred concerned congenital rubella syndrome, not acquired rubella.

    Could the SSPE-like condition being reported at the ARVI meeting have been a non-fatal form of autism? Dr. Rebecca Carley, M.D. firmly believes that it was and she has made her thoughts on the subject very clear. Speaking on a radio show with David Kirby, she told listeners that she believes autism is a non-fatal type of subacute sclerosing panencephalitis caused by demyelination following vaccine-induced encephalitis.

    Carley believes that the name of the condition was changed to autism to hide this self-evident fact. [6] She says that if you read the description in Harrison’s paper on SSPE [7], a document used to teach internal medicine to medical students all over the world, it is clear that what is described is in fact autism. In fact, if you read the Harrison’s 10th Edition published in 1983, four years before the ARVI meeting, it states that SSPE can be caused by the measles vaccine.

    I would like to point out that Dr. Cavanagh did state ‘a SSPE– like syndrome reported from rubella virus infection,’ indicating that this was a condition similar to SSPE, exactly what Dr. Carley is saying today, without the benefit of seeing these papers that had been tucked away for all these years.

    Incriminating Government Document Labeled NOT FOR PUBLICATION
    The SSPE problems were still occurring in 1988. On Monday, November 14,1988, the Medical Research Council held a meeting titled ‘Committee On The Development Of Vaccines And Immunisation Procedures Sub Committee Of Measles Vaccines. [8]

    During this meeting, as stated on Page 2 section 3.3, Professor David Salisbury reported on the outbreak of measles in England and Wales in 1988. He reported that there had been five deaths from the complications of measles and one death due to SSPE. There is no indication as to whether the child who died with SSPE or the five dying from the complications of measles were vaccinated, although as this was a meeting discussing the measles vaccine, it is highly likely.

    It appears from these documents that the single measles vaccination could cause a child to suffer from the life-threatening condition SSPE, while the MMR vaccination could cause a child to suffer an SSPE-like condition similar to autism.

    You would have thought the vaccines would have immediately removed from the market at this point, but it appears that the problem was still being reported during government meetings in 1997.

    During research, I came across a government document titled ‘The JCVI Minutes Friday 7th November 1997 NOT FOR PUBLICATION’ [9] (obviously written to hide the truth from the public). Part of this document states:

    Discussion

    MMR and SSPE

    ****** at a conference in the US had suggested that the measles vaccine might cause SSPE. The Committee was informed by ******** that, in the studies, measles vaccine virus had been identified only once in SSPE and that was using techniques no longer used. In the last ten years, every case of SSPE in the US was alleged to have been caused by vaccine viruses since all involved vaccinated children. There had been 23 SSPE cases: all had been studied and none had been vaccine derived, all were wild type measles virus. The only cases where the vaccine virus had been found were individuals with severe immunodeficiency. The argument from ********* was that people who had wild virus infection and then were immunised with measles containing vaccine were at a heightened risk of SSPE. If that view were correct, vaccination should eliminate SSPE. There is limited surveillance on SSPE; what evidence there is suggests it is on the decrease. Data on SSPE from countries without a measles vaccination programme, who had introduced the measles vaccination programme relatively recently (eg. Denmark) might be helpful.

    (sadly, names were redacted)

    What this means is that in some cases the MMR vaccine is causing children to either get full-blown SSPE which, as we know, can lead to death or an SSPE-like condition which is likely to be autism or an autism-like disorder.

    No wonder these documents are marked NOT FOR PUBLICATION.

    The JCVI is the organization chosen by the UK government to sanction the vaccines to be used on the UK population, yet the minutes from their meetings are riddled with lies and cover-ups.

    The papers that I obtained from the Kew Archives talk about various conditions brought on by the measles vaccination. One paper titled PERMANENT BRAIN DAMAGE AFTER THE MEASLES VACCINE – CASES REPORTED TO APUDC [10] from September 8, 1982, lists the following:

    Convulsions
    Encephalitis
    Deafness
    Paralysis ataxia
    Leukaemia
    Status Epilepticus
    Died 48 hours later
    Fits
    Squint
    To see this document and many more, go to the Kew Archives Website and order the files quoted in the references. To search, go into the document section marked ‘Health’ and then search for Measles Vaccine and SSPE.

    CONCLUSION
    These papers prove yet again that our children are at risk from the routine vaccinations our governments recommend. In my opinion, governments never write ‘NOT FOR PUBLICATION’ on a document unless the document contains information that government wishes to remain secret. These documents have remained under lock and key for thirty years, leading me to wonder what will be hidden in documents being locked away under lock and key today. To hide information such as this from the public is a crime against humanity.

    ***

    [contentbox headline=”A Note to the Readers” type=”attention”]It is a shame that no one took what Dr Rebecca Carley said 15 years ago on this subject a little more seriously. If they had thousands of children could have been saved. Instead they did everything in their power to destroy the messenger as always. She has lost everything she holds dear to her including her son. She has said to me many times: “I would make it clear that if people want doctors to do the right thing, they have to support the one person who has done so and has lost everything for doing so.” I would like to finish with saying that if it had not been for this dedicated professional I would not have even looked into the subject.[/contentbox]
    Foi 2005 MinutesNov97”

    Esetleg hozzáfűznének valamit? Valamint: ha egyértelmú, hogy gátlástalanul hazudtak nekünk az oltások biztonságosságáról majd 30 évre titkosították az ezt leleplező anyagot – 30 ÉV AMI ALATT AZ INFO HIÁNYÁBAN TOVÁBBI GYEREKEK NYOMORODTAK MEG ÉS HALTAK MEG – mitől is kéne pontosan elhinni, hogy a kb 5 perc alatt kifejlesztett covid oltás 1.szükséges 2. hatékony, 3. biztonságos?

 1. Kanadai bírósági végzés, arról, hogy a Hírhedt Covid 19 vírus nem létezik:
  https://tapnewswire.com/2021/08/canadian-court-victory-proves-cv-is-a-hoax-a-major-win-video/

  “”Amióta ez a megdöbbentő vallomás napvilágra került, a tartomány azóta felmondott minden koronavírus-korlátozást, és most hivatalosan nem másként kezeli a Covid-19-t, mint enyhe influenzát! NYERTÜNK””
  Tudom, hogy már voltak jogi végzések a PCR tesztek alkalmatlanságával kapcsolatban (Portugáliában), És az Európa Tanácsnak is volt egy végzése Covid igazolvány ügyben, de a jogállamiság vissza kell álljon.

    1. Átolvasva a bírósági átiratot (Kelt. 2021.05.09., ld. 78.old.) számomra az derül ki, hogy a hivatkozott tárgyalás (Red Deer, Alberta, 2021.05.04. ld. 2., 11-13. & 77. old.) célja egyáltalán nem az, hogy vajon birtokában van-e a kanadai és/vagy Alberta állam illetékes hatósága a SARS-Cov2 izolátumnak, vagy hogy milyen eljárás révén tettek szert erre.
     Ehelyett Patrick King mint vádlott szerepel egy olyan eljárásban, melyben azzal vádolják, hogy egy 2020 december 5-i demonstráción megszegte a Közegészségügyi Rendeletet, az ellene intézkedő rendőrök feljelentést tettek (Ticket A87-9880-36R 7-10. old.), valamint úgy vezetett gépjárművet, hogy a jogosítványát korábban bevonták.
     Annyi igaz csak, hogy a vádlott csatolt az ügyirathoz egy gépelt kérelmet (nem formanyomtatványon, ld. 4. old.), amelyben aziránt érdeklődik, miként izolálták az állítólagos SARS-Cov2 vírust, és tartanak-e ebből purifikált mintát. Erre választ nem kapott. Mindezzel a bíróság viszont egyáltalán nem foglalkozott, amit Patrick King természetesen értelmezhet úgy, hogy az illetékes hatóságok nincsenek birtokában a kérdéses izolátumnak, de ez nem több az ő személyes véleményénél.

     Az alábbi részlet csak egy tárgyalási nap (2021.05.04. – ld. fent) átiratából. Következő tárgyalási napok 2021. 05.17 & 07.21. (ld. 3. & 7. old.). A vádlott (Patrick King) korábbi megjelenése (nem tárgyalás?) 2021.02.03 & 04.20. (7. old.)

     “The Court : “you are charged that on December 5th of 2020, that you contravened an order of the Medical Officer of Health contrary to section 73(1) of the Public Health Act. Do you understand that? ” 18. old., ld. még 3. old.

     Accused (vádlott Patrick King): “one witness I would like to call is Dr. Deena Hinshaw [Chief Medical Officer of Alberta & ‘applicant’ (1) – értsd: felperes/keresetet benyújtó – ld. 1. old.].

     THE COURT: Have you subpoenaed her?

     THE ACCUSED: I have not. I did not know. I figured that the Crown would have all their evidence ready for the trial. 20. old

     [DWAYNE HANUSICH rendőr tanúkénti meghallgatásából]

     A Because Mr. King was then charged with driving while suspended under the Traffic Safety Act.
     Q Okay.
     A And this ticket was issued as well.
     Q Who was it issued by?
     A This ticket was issued by me. The Public Health Act ticket was issued by me.
     Q All right. A Constable Daniel Roussel issued the drive while suspended.
     Q Okay.
     A Or drive while unauthorized, sorry. 33. old.

     Q Now, Corporal, what section are you — were you charging Mr. King under?
     A Section 73( 1) —
     Q And what is —
     A –of the Public Health Act.
     Q Okay. And what is your understanding of that section?
     A That’s an individual who’s in contravention of the current health restrictions that have been put in place.
     Q Okay. And what specifically was he contravening?
     A Taking part in a gathering or group of people or more.” 35. old.

     (1) https://dictionary.thelaw.com/applicant/

     1. @ Gábor 2021-08-09 – 15:51

      Nekem az egészből az jött le, hogy Patrick King egy bírságolási ügyre (1.200 kanadai dollár, melyet végül kifizetett), amit a 2020 december 5-i tüntetésen szabtak ki rá és másokra, adott válaszul és saját védelme érdekében kérette volna be a bíróságra a helyi Covid-1984 Gestapo főnöknőt (Dr. Deena Hinshaw 1), hogy számoljon be arról, “vajon birtokában van-e a kanadai és/vagy Alberta állam illetékes hatósága a SARS-Cov2 izolátumnak, vagy hogy milyen eljárás révén tettek szert erre.”

      Tehát nem ő kezdeményezte az egész ‘SARS-CoV2’ izolátum léte vagy annak hiánya körüli hercehurcát – ez pusztán a védelmében alkalmazott stratégia volt. Mondanom sem kell, az egészségügyi fejesnek nem kellett megjelennie a bíróságon (subpoena squashed).

      (1) íme egy fotó az érintett nőszemélyről:
      https://strathmorenow.com/images/stories/news/2020/March_/ahs_chief_medical_officer_doctor_deena_hinshaw_mar9_2020_001.jpg

  1. NYERTÜNK?

   [PK: “Once again, I’m not responsible for what another reporter puts in her [sic?; their?] headlines…I never put down in there; I never said I was victorious in there [interview]. What I said in Stew Peters’ video is exactly what I’d said [waving a transcript?]. That’s all. I’ve never said I [‘d] won in his video, either. And if you look at any other interview that I’ve been doing over the last few days, I go right in the detail what had happened…and I tell everybody that I had never won.” verbatim ca. 5.49-6.14 min.]

   https://pressfortruth.ca/i-wasnt-successful-no-i-did-not-win-the-court-case-patrick-king-on-press-for-truth/

   (1) https://rumble.com/vkorz0-freedom-fighter-court-victory-ends-masking-shots-quarantine-in-alberta.html 2021.08.03.

    1. Patrick King has been trending on twitter due to a viral video where it is claimed that the province of Alberta rolled back on their lockdown measures as a result of Patrick’s court proceedings [RE: Stew Peters’ “Freedom Fighter Court Victory” (1)]

     and this is not true as Patrick states

     “I Wasn’t Successful, No I did Not Win The Court Case”. In this video [2021.08.06.] Dan Dicks of Press For Truth speaks with Patrick King in order to clear up some discrepancies in regards to what is happening with his case.

 2. Egy cikk bíztat mindenkit, hogy hasonlóan járjon el. A kanadai férfi úgy nyert (maga volt a saját ügyvédje), hogy bizonyítékot követelt az izolációra a vád képvislőjétől. Miután a vád kénytelen volt elismerni, hogy nincs bizonyítékuk, a vírus hivatalosan sem létezik. 🙂

  Az angol részhez: Több forrásból csöpögtetik, hogy az emberek egyharmada fog meghalni a következő hullámban. Az un. szakértőik pszichológusok, viselkedés-tudomány szakértők. Nem tudom eldönteni, hogy a birkák oltási kedvét akarják növelni az őszi booster oltáshoz vagy tényleg.
  Azt tudom, ha elindítják úgy teljesen az 5G-t ez is lehetséges. Sőt szerintem a wifivel és a mobilokkal is lehetséges előidézni. Volt ahol teljes 3 tagú család halt meg, szinte egyszerre. Na ilyen nincs, mindig van egészségesebb és kevésbé egészséges egyed, ez úgy lehetséges, hogy a saját wifijük tolt valami frekvenciát. (Aki erről azt hinné, hogy konteo, olvasson utána R.R. Rifle-nek, vagy a moszkvai vírus jelenségnek vagy csak annak micsoda egy PERM eszköz, ha bizonyos frekvenciákkal gyógyítani lehet, akkor másokkal ártani is.) Félelmetes, főleg mert nem látjuk. Azóta se tudjuk, hogy az angol első hullámban, ami nem 2020 tavasza, hanem 2019 ősz-tél volt, volt-e valami próbafutás. Azt tudjuk, hogy életünk egyik legrosszabb “influenzája” volt, nagyon jellegzetes covid tünetekkel és ciklusokban háromszor is, felépültünk majd kis idő múlva kezdődött újra, így ment januárig. A szokatlan, hosszú száraz köhögés nagyon jellegzetes volt, kb. egy hétig tartott az a szakasz. Csiklandozó, éjjel is. Utána annyi váladék, hogy félig ülve aludtunk, úgy éreztem, belefulladok. A szaglás-ízlelés csak 3-4 napra ment el teljesen, de abban semmi rendkívüli nem volt, mindig ilyen, ha nagyon náthás az ember. Az is érdekes volt, hogy az ország egyes részein nem egyszerre történt, tudom mert utólag, azt taglalva, hogy a ‘vírus’ sokkal előbb itt volt, hozzászólásokban, hogy kiket, mikor, hányszor kapott el. Az is érdekes, hogy kétszer is elutaztam (betegen) de külföldön 4 nap alatt teljesen meggyógyultam mindkétszer, férjem, aki maradt, hosszabban beteg volt.

  Utólag gondolkodtunk, hogy mi volt a kontrol csoporttal (a macskáink), néhány sokkal többet aludt a szokottnál és néha rosszul, ügyetlenül ugrottak, de ennyi. Főleg akik a földszinten voltak az idő nagy részében (egykori wifi terület és a telefonokat is ott tartottuk / használtuk). A londoni tenyésztőnél is a wifis szobában halt meg pár hét leforgása alatt 9 kiskacska a 11-ből, ketten élték túl. Ő így fogalmazott: Csak holtan összeestek (dropped dead), arra, hogy volt-e más tünet annyit mondott, hogy egyik másiknál enyhe hasmenés, ami nem zavarta őket, játszottak, stb. (Ez normális jelenség mikor a tejről átállnak rendes ételre.) Mondjuk az ő esete az már 2020 április volt és az elmondása szerint ő is nagyon beteg volt úgy 3 hétig.

  Csak bátorítani tudok mindenkit, hogy dobja el a wifit meg a mobilt, mióta nem hadunáljuk, ha nem hagyjuk el a leárnyékolt házat semmi bajunk, sem a macskáknak, sőt, egy csomó dolog amitől rég szenvedtünk (álmatlanság, asztma rohamok, gyulladások, ködös gondolkodás, izzadás rohamok, pánikszrű tünetek) magától gyógyult vagy jelentősen javult.

  1. Nagyon érdekes amit írt..Nálunk hosszú ideje, régi elavult wifi volt és az internet is gyakran és egyre sűrűbben mondta fel a szolgálatot, folyton jelenteni kellett egy idegesítő robotautomatának, a történteket.Aztán kiküldtek egy szerelőt.Elvitte a régi sugárzót és beszerelt egy korszerűbbet.Én komolyan ágáltam ellene, a szüleim igen értelmes emberek, de nem műszaki beállítottságúak és jóhiszeműek.Az új készülék anyu számítógépe mellett ontja a sugarakat, s ő mellette ül minden nap hosszú órákat.Nem régen nagyon beteg lett heteken át.Ő és én nem oltattunk, de sajnos apukám igen és ez komoly ellentéteket szült, családon belül is.Édesapám meg is vádolt azzal, hogy édesanyámat rossz döntésre kényszerítettem, s most akár tragédia is lehet a súlyos betegségéből,hiszen miattam nem oltották be..A wifiről már hiába beszéltem, most már családon belül is én vagyok a konteos…Kérem, ha tudna segíteni, mi módon lehetne megszabadulni ezen sugárzó vackoktól úgy, hogy az ember azért az internethez is hozzá tudjon férni??Én is aggódom, mióta fél éve elvesztettem az állásom, mint eü.dolgozó rengeteget internetezek(és azért olvasok is), mindig a laptop az ölemben, vagy a hasamon, mellkasomon.Félek, hogy bajom lesz ettől a vacaktól.Már így is súlyos emésztési problémáim vannak, mintha a gasztrointesztinalis rendszerem pelisztaltikája teljesen lelassult volna.Nem akarom részletezni, de amikor a nagyapámmal jártuk az erdőt és felhívta a figyelmem a szarvas nyomokra, most magam is hasonlókat produkálok.Elnézést.Megtisztelő válaszát előre is köszönöm…

   1. Kedves Árpád!
    Álljanak vissza vezetékes internetre. Még a tabletekhez is lehet ehhez csatlakozót találni, USB -Eternet vagy akár USB C – Eternet. Kell egy router amin vagy kikapcsolható a wifi (általában számítógépes felületen át) vagy egy régi használt router, amin nincs is, nekünk ilyen van, egy öreg CISCO. Vegyenek kábeleket mint a régi szép időkben. Ha nem értenek hozzá keressenek egy ismerőst, ktthon még 10 éve is a legtöbb közép- és főiskolás kölyök is kitűnően értett ezekhez.

    Lejjeb Tisztánlátó írja az Orgonit közetet v. kristályt de ezzel kapcsolatban én erősen szkeptikus vagyok, ha van is jó hatása, nem mérhető. Nekünk egy QI Shieldünk van, de a család férfi tagjai azóta is rajtam röhögnek, mert ha csinál is valamit, az sem mérhető. 🙂

    Remélem jobban lesz az édesanyja!
    Ha megengedheti magának, nagyon könnyen be lehet bizonyítani mit csinál a wifi (és újabban a műholdak!! – valahogy együtt dolgoznak) Nyaralok éppen külföldön és azzal szórakozom, hogy egy EMF mérővel mérek. Cornet (azt hiszem a II.) Magas értékeket mérek úgy általában, de még a zöld (talán nem ártalmas) tartományban, időnként a sárgában és néha a biztosan veszélyes pirosban. Érdekesen nem a nagy antennáik irányából, hanem az ég felől, néha kiugróan magas, más napon kevésbé (közlekedő műholdak?)
    MÉG ÉRDEKESEBB, hogy abban a pillanatban ahogy a tabletet kiveszem flight mode-ból és bekapcsolom a wifit, az értékek elszállnak és a Comet “sikitozik”, sárgában, pirosban. Mindegy hol vagyok helyileg, a nyitott teraszon vagy a fürdőszobában. (Lefényképeztem, filmre vettem) RF-et mérek, mW/m2, a tegnapi legmagasabb 51.vmennyi volt, a mai 25.0271. Ha a wifi nincs bekapcsolva, akkor 0.8 a legrosszabb és már az is sárga. A magas értékeket nem közvetlenül a tablet mellett mérem (ott kicsivel alacsonyabb), hanem mettőnl közt kb 10 cm-re a fejemtől és a mellkasomtól.

    Addig is míg átállnak vezetékre, soha ne tartsanak laptopot ölben, a távolság számít. lLegyen minél messzebb a testtől. A wifit tegyék ki az előszobába vagy bárhová messzebb, de ne üljenek mellette.
    Mtasson képeket az anyukájának, rengeteg kép van, mikroszkópos felvételek, artól, hogyan sűrűsödik be a vér a wifi hatására, a sugárzás hatásra, már pár perc után, ha pedig besűrűsödik akkor az oxigén szállítás is rossz, rossz vérellátás pedig bármit okozhat. Keressen képeket a Roulaux blood-ról (remélem jól írom), a radiation pneumoniá-t pedig az orvosok is ismerik, irodalma van, láttam, a tüdő valamiért főleg kényes és ehhez a grafén oxid sem kell.

    Ha megtehetik (bocs) vegyenek árnyékoló, a frekvenciájat elvezető festéket a házra, drága de jól működik, egy földelt megoldás. EMF shielding paint néven megtalálja, szerintem biztos érulják már otthon is.

    1. Bocs, tévesen írtam orgonitot, sungit helyett, a többi áll, nem tudok róla, hogy ezen kristályok védelmi képessége igazolva lenne.

 3. Egy ilyen levelet, vagy akár ugyanezt átírt főszereplővel elküldhetne valaki kompetens személy Orbán Viktornak is:
  https://tapnewswire.com/2021/08/damning-letter-to-macron-from-french-colonel/

  Ezt a rendőrségi felhívást pedig a magyar kollégáik is megfogathatják:
  https://rumble.com/vhwzd5-message-aux-corps-constitus-.html

  Egy újabb video mutatja be a vakcina “áldásos” hatását, amit Karikó Katalin nem említett.
  https://tapnewswire.com/2021/08/vaccine-fail/
  Ő egy szintetikus génből előállított mRNS ből képzett fehérjéről beszélt korábban:
  https://index.hu/belfold/2020/12/05/kariko_koronavirus_vakcina_biontech_pfizer/

  1. Kedves Doktor!
   Mindjárt beírom a megfelelő helyre is, Grafén cikk, de itt a La Quinta Columna új cikke, megerősítés, a méreg benne van egy csomó élelmiszerben, húsok, műzli, tej, stb, és kozmetikumokban is! Talán gyógyszerekben is, most vizsgálják. Itt a cikk:
   https://www.orwell.city/2021/08/magnetic-food.html

   Ehhez egy érdekes mai cikk a Daily Mailen, macskák százas de lehet, hogy ezres számban (azért bizonytalan, mert nem biztos, hogy ha meghal, rájöttek mitől) halnak meg TÖBB szárazkaja fajtától, mert valami méreg van bennük, ami a vérükkel szórakozik. Érdekes nem? FOGADNI MERNÉK, HOGY A GRAFÉN LESZ. A mikroszkópom úton van, állítólag 600x nagyításnál már látszik a hajtott-gyűrött zsebkendő forma. Már olcsó mikroszkópok is képesek 1000-1200-as nagyításra (30-100 font ártartomány).

 4. Fordítva is olvastam: a másodszorra is beoltottak lettek igazán vírusbetegek.
  Londoni Imperial College Orvosa állapította meg, hogy a boltottak MRI-zhetők ugyan, csak sajnos károk éthetik őket MRI vizsgálat után vagyis közben.
  https://davidicke.com/2021/08/01/dr-andrew-goldsworthy-on-graphene-and-vaccine-induced-magnetism/
  Andrew Goldsworthyról van szó.
  Ennél többet nem tudok vagy amit olvastam a Soros-féle Hüllőagyoltásról, ami alkalmatlanná tenné őket vezetésre, egyelőre pletyka és nem írok róla.
  Cenzúra kicenzurázhatja a Soros gondolatot. Nem az az írásom lényege. Csak politikusaink pszichiátriai kezeléséről nemcsak én hallhattam már.
  MRI a beoltottakra veszélyes, sőt halálos is lehet. Ahogy egy mágnesezhető 2 tonnás autót is simán beszippant egy MRI gép.
  A grafénoxid nem mágnesezhető, csak a következményekről olvassák el a cikket.

  1. A grafén oxid mágneses, nézze meg a cikket az orwell.cityn róla, ott vannak az Alibaba (ebay kínai verzió) termékei között listázva, eleve úgy kínálva, hogy mágneses.
   Egy csomó oltott is mágnes. Túl sokan ahhoz, hogy hamis infó legyen, az odysee videómegosztón keresse timtruth videóit.
   Valamint húsok is azok, boltban frissen vett felvágottak, marhaszeletek, csirkefilé (ez a videó az USA-ból volt, szintén túl sok ahhoz, hogy hamis infó legyen).
   Ha a grafén oxid nem mágneses, mitől lettek azok az emberek és az étel??!

   HA erre elindítanak bizonyos frekvenciákat úgy fogunk hullani, mint a legyek ősszel.

 5. Mindenki tud valamit, de senki sem tud mindent! – Dr. Oláh Zoltán biológus / Oláh Sándor blogger (májusi videó)

  Érdemes végignézni, érdekes dolgok hangoznak el. Meg kellene értetni az emberekkel.
  Dr. Oláh Zoltán biológus nagyon érdekes dolgokról beszél. Majdhogy nem kifejezi, hogy a vakcina teljesen felesleges, de azért adassuk be, mert ez a kormány akarata. Karikó Katalint is említi, érdekes a reakciója Oláh Sándor egyes kérdéseire. Szerintem ebben a beszélgetésben benne van minden, ami most zajlik a világban és országunkban.
  De azért még kísérleteznek továbbra is……………..

 6. Ide kapcsolódik. Új hír, új variáns. És hogy hívják? Lambda. Véletlenül pont Lambda.
  A LAMBDA hullámhosszt jelent. A POFÁTLANSÁGUK végtelen, még azt is közlik burkoltan, hogy szándékoznak kinyírni, grafén oxid wireless hullámokkal megbolondítva. Delta – mély alvás, Alfa – mikor az agy programozható (Dr Kaufman mondta, hogy a TV úgy vetít képeket, hogy Alfa állapotba küldje az agyat, hát ezért érezzük sokan, hogy a többség, mintha hipnotizálva lenne, vak hit ebben a hoaxban, mert hipnotizálva vannak.)

  1. Az agyhullámok csodás világa!!! Lambda = 200 Hz, a legmagasabb agyhullám, amikor a szellemi tevékenység a csúcson van, esetleg az érzékszereken túli észlelések, pl. MEGVILÁGOSODÁS.

   1. Ebbe mostanában annyira szeretnék belemenni, de nincs ennyi időm. 🙁 Túlságosan lefoglal a “hogyan élhetjük túl” míg minden nappal kiderül egy újabb és újabb méreg.) Csak pár napja repültem, leszállásnál mikor már alacsonyabban jártunk 3 réteg “felhőt” láttam, a legalsó az volt, amit mi otthon fátyolfelhőnek hívunk, a kicsit magasabban bárányfelhők voltak és afelett meg tisztán látható, rács szerkezetű cham-trailek aka. mérgek. A rohadt trükkös kis szemetek, akkor szórják mikor felhős.

    Teslának igaza volt, mindent a világon az energiák, frekvenciák határoznak meg.
    Olyan rég gondolkodom a vírusokon (még Kaufman előtt volt és Cowan és Lanka előtt), hogy az egész nem passzol.
    Évekig kutattam a veszettséget – mert gyerekkkorom óta rettegtem tőle – csak azért hogy végül megtudjam, számtalan dolog tudja előidézni a hasonló tüneteket csak a vírus létére nincs bizonyíték.
    Csak azért nem mentem orvosnak, mert annyira féltem a fertőző betegségektől az akkori agyammal, hogy tudtam, hogy elfutnék ahelyett, hogy kezelném. Ma emiatt egy kicsit dühös vagyok a mai tudásommal.

    De vissza a vírusokra. Azon kívül hogy semmilyen írásos feljegyzés nincs, hogy 200-300 éve léteztek volna (kéne, hogy legyen, nem érdekes látták-e vagy sem, az összes feljegyzés olyan járványokról szól amit vagy baktérium okozott vagy parazita de egy sincs ami virusos lett volna, ma is létezne és a virus is meg lett volna találva). Szóval hol voltak a vírusok azelőtt? WOW.

    És még egy dolog: ha nők egy helyen dolgoznak a menstruációs ciklusuk egymáshoz rendeződik. A mensi virus volt? Nem? Akkor mi történt, mi a magyarázat? De ha vannak ilyen titokzatos dolgok amikor úgy passzolunk le információt vagy utasítást, akkor mi a bizonyíték hogy pl a bárányhimlő nem ez a kategória? Egy természet-irányította kód egy bizonyos cél érdekében? Aki természetesen átesik rajta az később kevésbé hajlamos szívbetegségekre = egyfajta védő szerepe van. Míg nem oltottak szamárköhögés ellen szinte nem volt asztma és szénanátha.

    Ér valamit egyáltalán a tudásunk? Vagy minden hazugság volt? Biológia, történelem, fizika részben.

    1. Olyannyira trükkösek a HAARP-pal és a geoengineering-gel, hogy egy megállíthatatlan éghajlat-kataklizmát gerjesztettek. Illetve sokan nem is tudják, hogy ezáltal népük, országuk háborúban áll. A renitensek megbüntetése ily módon történik, lásd, Kalifornia, Texas, a napokban Japán, stb. Az óceánok vize fokozatosan melegszik, az oxigéntermelő planktonok kihalnak. Az óceánok mélyéről felszabaduló metán fog igazi tragédiát okozni. Einstein szerint ha a méhek kihalnak, akkor az elkövetkező 4 évben az emberiség is kihal.
     Ami pedig a vírust illeti, az egészet Pasteur találta “ki” és nem “fel” az akkori fejletlen laborműszerezettség miatt. A talált kórokozót elnevezte méregnek, ami latinul VIRUS. És soha senki nem találta még meg ezt a “vírust”.
     Nemcsak a pénz, a történelem, az orvostudomány, a tankönyveink egy nagy hazugság, hanem úgy kb. az egész életünk, beleértve a valós származásunkat is. Miért nem működik mind a 12 DNS szálunk? Szándékosan.

     1. Feltűnt, de nem tudom még hányaknak tűnt fel. Tudják az időjárást manipulálni. Igazából, kezdetlegesebb módszerekkel már régen is tudták. Soha nem esett május elsején.
      A jelen tüzeknél (az utóbbi évek nagy “spontán” tüzeinél) két dolog tűnt fel. Azt hinném normálisan van a tűznek egy középpontja és onnan terjed szét nagyjából egyenletesen vagy szélirányban. De ezek a tüzek négyzetrácsosak voltak, voltak érintetlen sávok elég szabályosan. Ez energia fegyverre utal.
      A régebbiek, pl a koreai erdőtűzek. Korea az elsők között volt a nagy 5G telepítéssel. De arról kevesen írnak, hogy nem csak nekünk árt, a fák belső anyagát is megváltoztatja, furán kiszáradnak, nagyon gyúlékonnyá válnak.
      Az is furcsa ahogy az időjárás megváltozott, egyáltalán nem természtes. Texasról tudok, a nehezen olvadó, mikróban SZIKRÁZÓ (többen lefilmezték) hó is megér egy misét. Az extrém hidegek.
      Itt ahol élek – és 14 éve itt élek – soha nem volt nagy szárazság, talán csak nyáron 2-3 hét maximum de az is ritkán. Állandóan volt csapadék – arról vagyunk híresek. Most jan-februári áradásokat követően hónapokig nincs eső! Tavaly tavasszal, nyáron ugyanez volt. Mezőgazdasági terület. Bezzeg Londonban térdig jártak a vízben. Biztos, hogy szándékosan manipulálják. Arról nem beszélve, hogy a nagy szárazságot semmi sem idonkolja, tudnak esőt csinálni ha akarnak.
      Most a káoszra meg az élelmiszerhiányra gyúrnak és hogy ezt a klíma változással magyarázzák meg. A covid kipurcanni látszik, kell valami más indok.

      Engem is nagyon zavar. Úgy érztem mindent, de mindent újra kell kutatni és tanulni és hogy amit tanultunk nem ér semmit, hogy az egész világunk, történelem, orvos”tudomány” de még a fizika egy nagy része is hazugságra épül, hamis alapokra.

      Akik elhitték hogy a klímaváltozás emberi tevékenység következménye (nem az ő tech-jükről és gépeikről beszélek, hanem hogy a tehén szellent és ebből micsoda üvegházhatás lesz), nézze meg a The Great Global Warming Swindle c. dokumentumfilmet, a tárgyban talán a legjobb. A földnek – a naptevékenységtől függően mindig voltak hosszabb meleg és hideg periódusai. A film azt is megtárgyalja és bizonyítja, hogy honnan jött az elitnek az ötlet, hogy a klimaváltozást használják tovább rémisztgetni és meglopni minket.

 7. Kerestem az idézetet, ami alapján a tegnapi hozzászólást írtam
  https://vk.com/wall594571942_11245
  Putyin szerint a vezetők hüllők. Csak el kell olvasni és megértjük miért.
  És hogy miért kell Grazba menni oltatni magát, továbbra is titok számomra.
  Orvos vagy gyógyszer hiányzik Magyarországon? Grazban van elég.
  Erőt egészséget!

  1. Jaj, ne már. Bocsánat.
   Icke is ezzel tette teljesen hiteltelenné magát pedig amúgy jó és nagyon sok igazságot ír le és leplez le de a hüllőzés óta senki se veszi komolyan.
   Soha semmiféle bizonyítékot nem láttam erre a hüllő dologra.
   Ráadásul szerintem az elit terjeszti magáról – erre van is közvetett bizonyíték.
   Például nézzétek meg a VI Paul Audience Hall képeit! Komolyan, gugli, kérjetek képeket. Hüllő formájú épület, a pápa egy kigyó szájából beszél. Ki tervezte? Ki hagyta jóvá? Ki fizette ki?
   Része a pszichológiai hadviselésüknek pont úgy mint az amerikai seregé volt mikor túlméretezett kondomokat dobáltak le ha jól emlékszem Vietnámban. Ha azt hiszed az ellenfeled felletted áll, felsőbbrendű, netán szuperman vagy egy idegen bolygó fejlettebb lénye, stb, akkor el se kezdesz harcolni csak feladod, mert azt hiszed úgyse győzhetsz.
   Az a vén csataló is meghalt nemrég 99 évesen aki nem sokkal korábban azt mondta, hogy parazitaként szeretne újá születni, hogy így segítsen a népesség csökkentésen. Az egyik Rotchild is meghalt nemrég, ha jól emlékszem 50 körül volt. Pont olyan halandó hús-vér emberek mint mi.
   Ha tényleg Putyin is hüllőzik az csak egy másik bizonyíték, hogy ő is az elittel van – ellenünk. Amit eddig is sejteni lehetett, a Sputniktól is ragad az olló a testre – állítólag.
   “MUST VIEW! This video proves that the Russian ‘vaccine’ Sputnik V also contains graphene which makes people magnetic!”
   Eltörli a kanalakat, letörli a karját, hogy lássuk nem csal, ragadnak rá, az olló is ragad rá.
   http://stateofthenation.co/?p=77776

 8. Tisztelt sorstársak.A kővetkező tapasztalatomat szeretném megosztani veletek.Kettő darab Samsung telefon van a családban , az enyém és a feleségemé.Én már régota nem használom mert rosszul éreztem magam mikor a kőzelemben volt.Mostanában a feleságemnek is kulőmbőző tunetei lettek (fejfájás,szédulés,állando fáradság, orrfolyás, enyhe hőemelkedés stb) A négy éves kisfiunk szinte folyamatossan taknyos amugy más baja nincs.Nekem gyanus lett a telefon ezért bemértem .A telefon folyamatossan egézségugyi határértéket joval meghaladva sugároz még akkor is mikor nincs bekapcsolva rajta a wifi és az adatforgalom.Érdekes.Jeleztem a szolgáltato felé de ők finoman a gyártohoz kuldtek.Most kérdéseket várok a gyártotol.Vigyázatok az okostelefonokkal mert lehet hogy ezekkel idézik elő a hullámokat.

  1. Ezt mondom már egy ideje, de egy éve még mindenki hülyének nézett.
   5 kismacskánk kapott a semmiből egy nem létező macskabetegséget és majdnem bele is haltak!
   Tüdőgyulladás vagy inkább roncsolódás, de úgy hogy közben a világon semmilyen légúti tünetik nem volt, se orrfolyás, se tüsszögés vagy köhögés, semmi!

   Annyit láttunk, hogy előtte kb 2 nappal lebénultak erre vagy arra a lábra, sántítottak (az összes!!) és nem akartak mozogni de fekve boldogan játszottak (mintha szédültek volna?). Szerintünk sok kis trombozis. Az IPhoneX-el aludtak, a nappali asztalán tartottam ők meg alatta aludtak a szönyegen, egy kupacban. Senki más nem lett beteg csak ők. Az állatorvos dobott egy hátast, közölte hogy nincs ilyen ismert állatbetegség és készüljünk fel, hogy nem mind éli túl. Túlélték, de csak mert nálam a macskagyógyszer, a nyers bio májjal kezdődik. (Akkor még nem tudtam hogy az a méreg elleni glutathione spejz csak hogy magas vitaminban és a macskák nyers húst esznek by design.)

   Ugyanattól a telefontól én is befulladtam kétszer, csak 1-2 perc csevegés után de akkor már egy éve megvolt és előtte soha.
   A WIFI-t, a telefonokat használják ellenünk, a WIFI-t is.

   Én is tudom mérni és épp feljebb le is írtam. Őrült magas értékek. Ha bekapcsolom a WIFI-t olyan mint egy célkereszt, nem tudom a tablet tolja azt az értéket vagy tényleg egyfajta célkeresztként funkcionál műholdnak vagy nagyobb antenna tornyoknak.

   Tegnap reptéren mértem – jöttem haza nyarálásból. Közvetlen a bejárat előtti részeken – ahol az emberek a levegőn ücsörögnek, még elszívnak egy cigit, stb jóformán végig a pirosban volt az EMF mérő. Sétáltam is, helyet kerestem ahol alacsonyabb, nem volt, végig magas de még abban is tüske szerű kiugró értékekkel. A legmagasabb abban a 3 percben míg mérem 369 volt. Nem igazán értek hozzá de le tudom irni mi van a műszeren. RF-et mértem. mW/m2-ben.

   Szabaduljatok meg a wifi-től, okos cuccoktól, okos villanyórától is ha van, vagy vegyetek rá árnyékolást (kapható), és az okos telefonoktól, de még az okos óráktól is. Kábelekkel semmi se történik, most is úgy gépelek, szinte 0 az érték körülöttem, mindenki jól van, macskák is, kicsik is.

 9. Felkerestem a Samsung magyarországi képviseletét elmondtam hogy mi a problémám amit már az elöző posztomban leírtam( feleségem feszülő fejfájása, arc és fül égés influenza szerü tünetek stb) Ezt figyeljétek. A Samsugnál még nem hallottak ilyenről, de érdekes módon elkérték a készülék tipúsát gyári számát, mikor lett vásárolva. Ezek után a hölgy türelmet kért mert beszélnie kellett a mérnökségen valakivel.Majd 10-15 perc múlva visszajött és a legközelebbi szervizbe irányitott.Ezek után alig egy félórára lásd csodát a telefon nem sugárzott többé. Több mint érdekes. Lementetük a adótornyok azonositóját ( Telenor Telekom Vodafon) de eggyet nem sikerült beazonositani olyan mint egy szellem torony de ugyanolyan erővel egézségügyi határérték fölött sugárzott, mint a többi. Szinte biztos hogy ez nem vírus.

  1. Az 5G-t telepítik rejtett helyekre is, mivel rossz a hatótávolsága sok kis antenna kell. Ilyen rejtett hely pl. csatornatető alá, jelzőlámpák, utcai világítás (LED-es), sőt telepítik fákba, épületek díszítőelemeibe, stb. Rengeteg kép van.
   A LED-es lámpák miatt Mark Steele (a téma egyik szakértője, fegyverszakértő-féle) pert is indított.
   https://www.crowdjustice.com/case/let-justice-be-done-though-the/

   Valamint videón kibelezett egy ilyen lámpát, a videót a Youtube később letiltotta.
   Ennek a dokumentumfilmnek az elején is bemutatja, csak rövidebben, és egyébként egy kötelező film a témában:
   https://www.youtube.com/watch?v=ZX4yclXvcts

   Hogy mire képes és hová dugják el, ez a férfi egy orvos-fizikus, az efféle sugárzás a szakterületéhez kapcsolódik:
   https://scientists4wiredtech.com/russell-witte/

 10. Ezt az alkalmazást töltsétek le a telefonjaitokra nem olyan profi mint amivel mi vizsgálodtunk de tudni fogjátok mikor sugároznak. Guugli Play Elektro Smart. Ezt ajánlotta a műszerész srác.

  1. Még egy kapcsolodó anyag, főleg azoknak akiknek iskolás korú gyereke van. Az USA-ban már évekkel ezelőtt gyerekeken, iskolában tesztekték ezt a fajta WIFI-t, a híradások is tele voltqk vele, csak a kiváltó okot “nem sikerült megtalálni”.
   Rejtélyes betegség az iskolákban:
   https://www.youtube.com/watch?v=eCdXC_2sYys

   Tavaly az első hullámban, míg be voltunk zárva, furcsa fehér kis thereautók telepítgettek dolgokat mindenfelé, de főleg iskolák meg templomok és egyéb gyülekező helyek környékére, valamint az autópályák mentén a látható nagy antenna clusterek száma dzrván megsokszorozódott. Ilyen Wifikkel, mint a fenti fimben egy egész iskola ki tud dőlni súlyos, életveszélyes “coviddal”.

 11. VAN EGY ÚJ CIKK – IONIZING RADIATION.
  Az orwell.city-n egy mai cikkben ott egy videó felvétel, Geiger-rel mértek antennq torony közelében, hajnalban a műszer mutatója többször teljesen kilengett, míg dél körül nem vagy alig.
  Mintha tetszőlegesen bocsátanának ránk röntgen sugarakat, hihetetlen!

  Doktor urak, lehetséges, hogy a covid tünetek ezért voltak olyan hasonlóak a besugárzással kezelt rákosok tüneteivel? Nagyon sokan leírták, hogy jellegzetesen a radiation poisoningra hasonlít.
  És lehet, hogy ez a “shedding” jelenség (mikor az oltott tünetei átragadnak az oltatlanra) háttere is?Vagy akár semmilyen shedding nincs csak mindenkit jól megmérgeztek és ezért gondolják?

  Itt a cikk meg a videó.
  https://www.orwell.city/2021/08/geiger-counter.html

 12. El kéne értően is olvasni azt a cikket. Ha 90% oltott és csak 80%-ban működik a vakcina, akkor a lakosság 18%-a (0,9*0,8) kétszer oltott de a vakcina nem működött sajnos szemben a 10% oltatlannal. Összességében jóval kevesebben lesznek kórházban, de mivel szinte mindenki oltott, ők lesznek többen is a kórházban. De ha csak 70% lenne oltott, akkor meg az oltatlanok lennének dupla annyian a kórházban (14% vs 30%).

  1. Nekik nem ez jött ki. Na nem mintha bármelyiknek hinni lehetne mikor arra mondják,hogy covid amire akarják.
   “This means that just 2.3% of confirmed Covid-19 cases in the unvaccinated population have resulted in hospitalisation. Whereas 5% of confirmed Covid-19 cases in the fully vaccinated population have resulted in hospitalisation.”
   https://dailyexpose.co.uk/2021/07/29/87-percent-covid-deaths-are-vaccinated-people/

   Azt kéne nézni tavaly mennyien haltak meg mikor még nem volt kotyvalék és idén.

   Arról meg, hogy ki miben hal meg… nagyon érdekes, hogy az első ‘covid’ eseteket, mikor még hivatalisan nem létezett sugárzás mérgezésként! kezelték.
   És tényleg, mennyire hasonlít, 100%-ban, WOW.
   https://www.orwell.city/2021/08/radiation-fatalities.html

 13. Egy családon belül 6 mellékhatás.
  A mesélő nővérénél végleges (?) májkárosidás és olyan gyenge már fél éve, hogy nem tud rendesen dolgozni, a mentős férj és családi nagyokosnak rémálmai vannak, a papa megúszta mert nem hallgatott rá, a mesélő öccse egy nappal oltás után megsüketült fél fülére a másikkal ‘víz alól’ hall, a mama akit végül a mentős és neje megyőztek, fél oldalt a füléig megkopaszodott, az ő testvére is hasonlóan megkopaszodott utána (csodás a genetika), és 22 éves unokaöccsének mellkasi fájdalmai vannak mióta oltatott.
  Szuper a cucc…

  https://davidicke.com/2021/08/17/one-family-six-adverse-reactions-to-the-fake-jabs-and-none-reported-showing-that-the-vaccine-reporting-systems-register-a-tiny-fraction-of-the-deaths-and-injuries-happening-worldwide/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük