Nyilatkozatot kell kitölteniük azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik nem kérik a koronavírus elleni vakcinát

Nyilatkozatot kell kitölteniük azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik nem kérik a koronavírus elleni vakcinát, azaz nem akarják beoltatni magukat.

A dokumentum, amellett, hogy listázásra is alkalmas lehet, burkoltan fenyegeti a dolgozókat, milyen következményekkel jár, ha nem kérnek oltást. – írja a Magyar Jelen

A cikk itt olvasható: https://magyarjelen.hu/burkoltan-megfenyegettek-minket-kenytelenek-voltunk-beoltatni-magunkat/

One thought on “Nyilatkozatot kell kitölteniük azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik nem kérik a koronavírus elleni vakcinát

 1. You Think I’m Crazy? Wait for It….. Wait for It…..( Gondolod hogy bolond vagyok? Csak várj….Csak várj….)

  A cikket Anna Von Reitz amerikai szerző írta amiben a szabadalmakkal kapcsolatos manipulációkkal foglalkozik. Az oldalon van egy jó videó amiben egy szakember elmagyarázza hogy használjak, manipulálják a szabadalmakat a multinacionális vállalatok abból a célból, hogy növeljék a bevételeiket. De nem ez az ami a cikkből idekívánkozik.
  Az írásban a szerző arról is ejt néhány szót, hogy milyen következményei lehetnek annak ha az emberiséget beoltják egy olyan koktéllal ami szabadalmaztatott technológiát tartalmaz megváltoztatva az emberek genetikai alkatát.
  Az írónő a téma kapcsán egy olyan aspektusra mutat rá amiről ritkán esik szó – mi történhet velünk ha egy genetikailag manipulált szervezet leszünk?
  A cikkből kimásoltam azt a rövid részt ami a fentebb említett témával foglalkozik ami igencsak sokkoló.

  Megpróbálják rátenni a kezüket a genomra, hogy törvénytelenül átalakítsák az egyedi DNS-t egy géntechnológiával módosított verzióvá, amelyet szabadalmaztathatnak és birtokolhatnak.

  Az egész pofon egyszerű.

  A szabadalom egy géntechnológiával módosított mRNS, felhasználva a hamis járványt mint motivációt és ürügyet, az embereket arra ösztönzik, hogy elfogadják az oltást, hogy így befecskendezhessék a szabadalmaztatott mRNS részecskéket az emberek genetikai kódjába.

  Így aztán sejtszinten birtokolhatnak téged. És mivel “önként” beleegyeztél ebbe, még kifogást sem emelhetsz a követeléseik ellen.

  Arra hivatkozva, hogy gyakorolják a szabadalmi jogaikat terrorizálhatnak ahogy csak akarnak.

  Ezért egyikünk sem tűrheti ezt a bűncselekményt tovább.

  Now, they are attempting to seize upon your genome, and working to unlawfully convert your unique DNA into a Genetically Modified version that they can patent and own.

  It’s stupidly simple, really.

  They patent a piece of genetically engineered mRNA, they use a fake pandemic as motivation and excuse to get people to accept being “vaccinated”, and they inject their patented piece of mRNA into your genetic code.

  They can then claim to own you at a cellular level. And since you agreed to this “voluntarily” you don’t even have a basis to object.

  They can then exercise their patents to abuse you however they wish.

  This is why none of us can stand around and put up with this criminality any longer.

  https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=163976

  Ha megnézzük hogy bánnak a genetikailag manipulált termékekkel, mint például a kukorica vagy a paradicsom akkor kaphatunk egy ötletet arra vonatkozóan mi vár ránk ha most rögtön nem teszünk ez ellen a sátáni terv ellen.
  Sajnos az önálló gondolkodásra képtelen bárányok (a hipnotikus álomban szundikáló lakosság nagy része) erről a dologról mit sem tud így ők lehetnek az első áldozatai ennek a globális bűnténynek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük