Dr. Shankara Chetty dél-afrikai orvos, aki több mint 8000 COVID-19 esetet kezelt, NULLA halálesettel!

Magyar felirat bekapcsolható a videó jobb alsó sarkában a cc feliratra kattintva.Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=yAvpxgCnDx0

Modern Medicine: http://www.modernmedia.co.za/modernmedicine/DigitalEditions/mm2008-2009-august-september-2020/html5/index.html

24 thoughts on “Dr. Shankara Chetty dél-afrikai orvos, aki több mint 8000 COVID-19 esetet kezelt, NULLA halálesettel!

 1. Nagyon fontos videó, szuper koponya dokival!
  A leírt jelenségek több ismerősömet is érintette az elmúlt hetekben.

 2. “ennek a !!!!!!!8.napon!!!!!!! meginduló allergia a kiváltó oka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ez okozza a kontrolálatlan spirált ha nem lépünk közbe. Időbe megadni a megfelelő kezelést és leállítani a további fejlődést.
  Ez az oka, hogy elértem az általam élért eredményt
  EGY EGYSZERÚ ANALITIKUS ORVOSTUDOMÁNYI HOZZÁ ÁLLÁSSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
  EGY EGYSZERÚ ANALITIKUS ORVOSTUDOMÁNYI HOZZÁ ÁLLÁSSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
  EGY EGYSZERÚ ANALITIKUS ORVOSTUDOMÁNYI HOZZÁ ÁLLÁSSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
  EGY EGYSZERÚ ANALITIKUS ORVOSTUDOMÁNYI HOZZÁ ÁLLÁSSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ismét egy kérdésem van!: Ennyire lepusztult a magyar orvosok szintje, vagy csak a JUDÁS PÉNZ A FONTOS ÉS MÉRCE?
  Úgy hogy tisztában vagyok azzal, hogy vannak kivételek és láthatok is párat, és nem csak az illegitim állami berendezkedés gond a Magyarság számára, de az orvos tudomány minősíthetősége is. Egy igen beteg jövő nemzedékkel kell számolni!!!

 3. “A korona vírus azért van itt, hogy megtörjön mindent, ami gyenge alapokra épült. Egészségügy, (Rockefeller) gazdaság, oktatás, ami nem szilárd platformra épült.” AMIKOR STRESZ ÉRI A RENDSZEREKET ÉS AZOK NEM MEGFELELŐEN VANNAK FELÉPÍTVE, ÖSSZE DÖLNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Az eddig elért szabadságot a politikusoknak adtuk át, hogy megvédjék és ITT tartunk!
  Ők úgy érzik, hogy a saját belátásaik szerint oszthatják szét ezt a szabadság jogot, hogy SOHA nem volt az övék!

 5. Dr. Shankara Chetty – Beszéljünk az Omicronról, hogyan kell kezelni
  https://www.jiosaavn.com/shows/Dr.-Shankara-Chetty—Lets-Talk-Omicron-How-to-Treat-It-Natural-Immunity-Booster-Shots–Much-More/rJpjK3t90Rg_

  Dr. Chetty dél-afrikai családorvos, jelentős tapasztalattal rendelkezik a COVID-19 ambuláns kezelésében, eddig közel 8000 beteget kezelt ambuláns praxisában, és egyikük sem igényelt kórházi kezelést vagy akár oxigént is. Dr. Chetty orvosi és sebészeti diplomát szerzett, valamint felsőfokú végzettséggel rendelkezik genetikából, biológiából, biokémiából és mikrobiológiából. Tekintse meg korábbi interjúnkat

 6. Megdöbbentő. Ez volt eddig a legjobb videó, amit a témával kapcsolatosan láttam. Logikusan megmagyaráz mindent.
  Egyben persze el is keserít, mert ennek tudatában látom, hogy a kórházakban félrekezelik az embereket. Azokat, akiket meg lehetne menteni. Gyakorlatilag csak nézik a halálukat. Szörnyű!

  1. Es erre már korai szakaszban voltak szakavatott észrevételek.
   Pont ebből kifolyólag Faucit is rángatták, hogy az ivermectint elhallgatta és ez által, rengeteg embert nem mentettek meg.

  2. Nem nézik, tevőlegesen hozzájárultak a WHO “covid”-protokolljával való kezelésekkel! Itt MO-on is volt már róla szó, hogy amikor pl oltatlan ment be a kórházba “coviddal”, akkor annak csak egy kalmopirint adtak és hazaküldték. Na azok meggyógyultak, mint kiderült. És mindezt azért, mert a miniszteri utasítás ez , hogy az oltatlanokat ne kezeljék… Itt, nálunk Magyarországon, 2021-ben! És még mindig él a nyomorult! Persze nem az a gond, hogy nem ölték meg az oltatlant, hanem, hogy nem is láthatják el! ( Mondjuk ez teljes szerencse annak, aki megmenekült tőlük, de azt tudjuk, hogy a valódi cél nem ez volt!!!!)

 7. Fantasztikusan szimpatikus ember Dr. Shankara Chetty dél-afrikai orvos. Annyira meggyőzően és közérthetően beszéli el a jelen helyzetet a világban, az egyedi és főként kiválóan hatásos módszerét Dél-Afrikában, hihetetlen! Remélhetően nem éri bántódás ott a gyógyításáért, az elveiért. Elkeserítő a rávilágítása a dolgokra, ugyanakkor reménykeltő is egyben mert van kiút. Van hite, ezért bátor és nem fél. Egy jellemember. Sajnos az emberek többsége nem mondhatja el hogy jellemerős lenne. Ők a nyáj, a csorda, ami persze nem lenne baj, ha a jó utat választanák.

 8. Nos, azt hiszem ehhez a majd 2 órás előadáshoz nem lehet mit hozzátenni.
  Az utóbbi 2 év egyik, ha nem a legjobb, összefoglalóját kaptam/kaptuk.
  Egyelőre még “emésztem”. Nem azért,mert nem érthető és nem logikus, hanem,mert valóban döbbenetes,hogy idáig jutottunk. Idáig hagytuk zülleni, az életünket, egészségügyünket, gazdaságainkat, társadalmainkat.
  Dr. Shankara Chetty dél-afrikai orvos… mintha lenne benne valami …. hogy is fogalmazzam … sorsszerű?…. az emberi faj bölcsője Afrikában ringott és most egy dél-afrikai orvos ad egy nagyon is valóságos képet a Világunk és benne az Emberiség jelenlegi helyzetéről, legyen szó járványról, gazdaságról, társadalomról.
  Elborzaszt,hogy hány embernek kellet megnyomorodnia, meghalnia egy olyan járványban, olyan fertőzéstől,melyből meg lehetett volna gyógyítani emberek százait.
  Meddig még? Mikor lesz elég? Mikor vesszük már észre,hogy csak rajtunk múlik, meddig mehetnek el azok az emberek,akik ennek az egésznek a kiagyalói és mozgatói.
  Szeretném megkérdezni és megtudni,hogy azoknak az orvosoknak,akik asszisztálnak ehhez a borzalomhoz, mennyi halál kell még,hogy elég legyen,hogy végre megálljt mondjanak?
  Mekkora és mire elég az a “júdáspénz”,amit azért kapnak,kaptak,hogy elárulják az egyik legszentebb hivatást: az emberek gyógyítását és az emberek egészségének megvédését.
  Biztos, hogy megérte? Biztos,hogy megéri?
  Ugye nem felejtettük el Hemingway: Akiért a harang szól című regényét,melynek címe utalás John Donne (angol költő)1624-ben megjelent alábbi soraira:
  „Senki sem különálló sziget; minden ember a kontinens egy része, a szárazföld egy darabja; ha egy göröngyöt mos el a tenger, Európa lesz kevesebb, éppúgy, mintha egy hegyfokot mosna el, vagy barátaid házát, vagy a te birtokod; minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel; ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang: érted szól.”
  Nagyon köszönöm Önöknek, Doktor Urak,hogy közzétették ezt a videót és meghallgathattam ennek a bátor, megalkuvást nem ismerő gyógyító orvosnak az előadását.
  Reméljük nem történik vele semmi baj, a bátor és szókimondó előadása miatt! és amiatt,hogy merészelt embereket gyógyítani és nem tétlenül várni a halálukat.
  God save Dr. Shankara!

   1. Ha megismernéd a Germán Gyógytudományt, akkor megtudnád, hogy nem a vírustól kell félned, mert amit annak neveznek már a gyógyulás szakaszában jelenik meg és a szervezet helyrehozatalában vesz részt. A megbetegedéseket ugyanis nem az, hanem a félelemben megélt krízisek okozzák, amit megtanulhatunk tudatosítással kiküszöbölni , majd helyre hozni. – A baj most azért olyan nagy, mert a félelem újabb félelmeket szül és ezzel együtt újabb megbetegedéseket okoz ,sok sok tünettel együttvéve. Ezek aztán az olt-ások okozta tünetekkel ,tovább fenn tarják az úgynevezett járványt. – A GNM az egyetlen igazi tudomány, , amely a törvényeivel mindent helyére tesz, bebizonyít és megmagyaráz,- mert reprodukálható és ez a világ minden élőlényére érvényes. Az emberiség fennmaradásának az alapja, ami már a születésünkkor belénk van kódolva… ,Röviden: öngyógyító és fajfenntartó biológikus mechanizmus, ami Lélek- Agy -Szerv szinten működik.. Meg kell tanulnunk, hogy használni tudjuk.,Viszont abszolút logikus., ami segít a megértésben. – SAJNOS ezt a rejtett kincset , (a biol. törvényeket ) még a népesség 1%-a sem ismeri, mert tiltják, nem publikálhatják és orvosoknak sem tanítják, pedig már több mint 20 éve bebizonyították .- – Vajon miért???

 9. Elképesztően jó fazon ez az orvos. Az egész családom nevében köszönjük ezt a videót, szuper volt! Nagyon nagy koponyáról van szó, zseniális. Az orvosi egyetemen hatalmas kifeszített vásznon kellene bejátszani éjjel -nappal!!!!

 10. Ez szép és jó, hogy ennyi okosságra rájött és megosztja velünk, de akkor most kinek higgyek? Prof. Bhakdinak, aki szerint veszélytelen a vírus jobbára vagy Dr.Chettnek, aki szerint a fertőzéses tünet megjelenését követő 8. napon allergiás reakció miatt be fog fulladni bizonyos számú ember? Ez mondjuk szerintem nagyon veszélyes jelenség, hiszen ha a tüskeprotein okoz egy allergiás sokkot, akkor mi van? Nem tudni kinél képes erre. Én mondjuk most estem át a víruson, a fertőzés kezdetétől számítva 12. nap vagyok, elmúltak az influenzaszerű tüneteim, ide értve az erős köhögést, torokfájdalmat, sárga köpetürítést, mert nekem hurutos volt a köhögés a végén már, és sárga köpet ürült. Csak vitaminokat szedtem, semmi gyógyszert. Gyenge nem vagyok, 99% a saturációm, de kicsit bepánikoltam Dr. Chett meglátásaitól, hiszen a vírus még csak mostanság bomlott le bennem is.

  1. Be lehet ezeket a gyógyszereket recept nélkül szerezni (steroid, antihisztamin, montelukas)?
   Én hiába mondom majd a dokinak, hogy láttam egy kisfilmben, hogy ezekkel kellene, hogy kezeljen amennyiben elkezdek fulladni, nem fog vele foglalkozni. Vagy ezek olyan szerek amiket nem érdemes orvosi utasítás nélkül beszedni?

 11. Van-e olyan magyar orvos, aki a DR. SHANKARA CHETTY által elmondottak alapján kezel?
  (Ha valamelyik orvos vállaná, akkor gyakorlatban ki kellene próbálni a módszer működőképességét. Biztosan lennének betegeg, akik jelentkeznének ilyen kezelésre a betegség 8. napján !…)

  1. Biztos vagyok benne, hogy az összes beteg aki elkezd fulladni a 8. napon, és látja ezt a videót, kézzel lábbal jelentkezne erre a fajta gyógyításra.
   Másrészről nagyon nagy bátorság kell az orvos részéről, hogy meg merje lépni ezt a fajta gyógymódot.
   Vagyis betegek részéről nem gond bekapni a szteroidot, de orvos részéről kiírni neki már sokkal inkább.
   Gyanítom, hogy Magyarországon nem lehet soha hozzájutni ehhez a gyógymódhoz.
   Ahogy kivettem a videóból, dr Chetty már több mint egy éve gyógyít ezzel a kúrával, és még mindig nem ért el hozzánk. Sőt sehova. Rajta kívül senki nem alkalmazza…
   Arra lennék kíváncsi, ha egy kompetens orvos látja ezt a videót, és megbetegszik ő, vagy egy szeretett hozzátartozója, és látja, hogy a 8. napon megjelennek a légszomj és száraz-köhögés tünetei, akkor vajon mit kezd? Kórház és vele együtt a lélegeztető-gép – vagy lesz ami lesz – kiírja a szteroidot? És ha jó törvénytisztelő és eljáráskövetőként a kórházat választja, persze lehet hogy vele együtt a lélegeztetőgépet, akkor hogy küzd meg majd a lelkiismeretével? Ott fog bujkálni benne a kisördög, hogy meg lehetett volna gyógyítani. Hisz a szteroiddal rontani biztos nem ront a helyzeten, és meg sem próbálta…

   1. Orvosként szteroiddal gyógyítottam meg a férjemet, mikor a 8. napon hirtelen magas láza lett és az Oxigén szaturációja esni kezdett. Pierre Corry protokollját már ismertem, ő is azt javasolja, hogy ha 7. nap után nem áll be javulás. akkor szteroidot kell adni. Elképesztő látványos volt a javulás. 39 fokos láz a vénás szteroid után 2 órával lázcsillapító nélkül is teljesen megszűnt, s a férjem szavaival élek: olyan érzés volt, mintha egy rossz levegőjű szobából friss hegyi levegőre vitték volna. Másnap már mint egy drogos kérte az újabb szteroidot, és 4 nap után szinte teljesen meggyógyult. Sajnos csak nála volt lehetőségem bevetni ezt a terápiát.

   2. Fantasztikus ennek a dél-afrikai orvosnak a videója. Idáig azt hittük, hogy nincs a kezünkben jó terápiás szer, aztán kiderül, hogy minden mezei orvosnak ott lapulnak a táskájában a COVID legjobb gyógyszerei, csak nem tud róla.

 12. Nagyon köszönöm a fordítást, élveztem a beszélgetés minden percét, nagyon informatív, hasznos és megnyugtató volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük