Interjú Prof. Sucharit Bhakdival 2021. december 28.

“Az eredmények annyira nyilvánvalóak, hogy most a világ minden orvosát felszólítjuk, nemcsak az osztrák orvosokat, -az egészségügyi miniszteretek is orvos-, a fenébe is nézzétek meg a bizonyítékokat és ne beszéljetek badarságokat és ne hazudjátok továbbra is az embereknek, hogy az “oltás” biztonságos. Nem szabad, nem tehetitek, emiatt büntethetővé teszitek magatokat! Mert amit most tesztek, azután, hogy ezek az adatok már ismertek…” – Prof. Sucharit Bhakdi

Interjúk és magyar fordítás: https://climenews.com/prof-bhakdi-erzelmes-uzenete-ne-veszelyeztessetek-gyermekeitek-szivet

7 thoughts on “Interjú Prof. Sucharit Bhakdival 2021. december 28.

 1. A Covid-1984 méreginjekció hatósági kényszerítése és az “oltás igazolvány” (vax ID) elleni tiltakozásul 2022 első napjának estéjén az autójában felgyújtotta magát egy férfi az ausztrál Victoria állambeli – az őrült zsarnok Dan Andrews (1) uralmáról híres – Richmondban…
  https://www.news.com.au/national/victoria/news/melbourne-man-set-himself-on-fire-after-shouting-about-vaccine-mandates/news-story/1fc6f8a95bc99359a2e527c28d333f51 2022.01.02.

  (1) https://cdni.rt.com/files/2021.08/xxl/610fa84985f54067ba526eb8.jpg

 2. A világ legjobban fizetett közalkalmazottja, akinek köszönhetjük a világ felborulását. Persze mögötte is vannak kenyéradók, bábjátékosok. Jelenleg büntető jogi előterjesztést akarnak benyújtani ellene az igazságügy minisztériumhoz
  https://youtu.be/0Xc7a_Kq9qM
  Minél jobban alakul a káosz Amerikában, úgy nő világ szerte.

 3. Számtalan szakértői véleményt hallottunk már. Megfordult az én fejemben is hogy esetleg éppen az információ-túladagolás miatt van az hogy a többség mindig visszafordul az öngyilkosságot jelentő vakcina-elfogadásba, és talán azért is, mert sokan érzékelik hogy az ellentábor állásfoglalása sem mentes az ellentmondásoktól.

  Ennek orvoslása érdekében engedjék meg hogy megosszam a még a vakcina-kampány elején írt egyik összefoglalóm egy változatát, hogy láttassam azt amiért intuitív módon elutasítani a Covid-vakcinázást az egyetlen észszerű választás:

  Az ok, amiért az intézkedések és a Covid-19 vakcinák elutasítása minden ismeretlen és megismerhetetlen változótól függetlenül állandó, közös nevező:

  1) Ha a Sars-CoV-2 vírus egyáltalán létezik és természetes eredetű – ahogyan az eredeti hivatalos állítás tartja – akkor az emberek természetes módon, saját immunrendszerünk és/vagy természetes gyógymódok révén kialakíthatják a vírussal szembeni nyájimmunitást, ahogyan az az evolúció során mindig is történt.
  A koronavírusok elleni védőoltás azonban lerombolja a természetes immunrendszert, és mint ilyen, éppen magát a „Covid-19″-nek nevezett tüneteket is kiváltja.
  Bebizonyosodott, hogy eme Covid-nak nevezett betegségre léteznek hatékony kezelések, mind a feltételezett fertőzés gyógyítása, mind a megelőzése tekintetében.
  Vagyis nincs értelme semmilyen vakcinának a feltételezett vírus ellen, nemhogy ilyen drasztikus beavatkozásnak, mint egy DNS-módosító kísérleti anyag kötelezővé tétele, amely szernek végzetes következményei (mellékhatásai) vannak, beleértve halált, szívelégtelenséget, több szervi elégtelenséget, agyvérzést, bénulást, magzat vetélést, halvaszülést, stb.

  2) Ha létezik egy különleges vírus, és ez egy ember által laboratóriumban előállított biológiai fegyver, ahogy azt számos szakértő állítja, akkor a bűntény nyilvánvaló. Akkor egyetlen épeszű ember nem fogadna el semmilyen vakcinát amit ugyanazon bűnelkövetők és köreik gyártottak le, ajánlanak és kényszerítenek az emberi társadalomra, akik egy ilyen vírust fabrikáltak és szabadítottak el.

  3) Ha az egész Covid-narratíva puszta átverés*, ha minden feltételezett “Covid-haláleset” egy közönséges influenza miatt következett be, és minden azóta bekövetkezett többlethaláleset egyéb okokra vezethető vissza, nem egy speciális vírusfertőzésre, akkor a Covid-19 narratíva csupán
  a Big Pharma és megvesztegetett köreik által erőltetett globális oltási projekt marketingkampánya, egyúttal arra ürügy, hogy ezáltal “igazolják” a globális pénzügyi elit mint megválasztatlan áltechnokrata világkormány centralizált hatalomátvételét a nemzeti demokráciák felett, az ugyanezen világelit által nyíltan is kifejezett „great reset” céljai értelmében. (Lásd Klaus Schwab vonatkozó könyve.)
  A bűntény ez esetben is egyértelmű, és tekintettel arra, hogy a csalás “megoldásaként” felajánlott vakcináknak végzetes mellékhatásaik is vannak, ez mindennél nyomósabb ok a Covid-oltások elutasítására.

  Ez esetben is egyértelmű, hogy maga a Covid-vakcinázás és annak erőltetése a tömegekre nemcsak értelmetlen az állitólagos célra, hisz maga a cél sem valós, de ezen oltásoknak nevezett orosz rulett szerű injekciók potenciális végzetes hatásait tekintve maga a Covid-vakcinázás az a biofegyver, amely által a globális elit a jelen háborút és népirtást folytatja. Egy ilyen oltást elfogadni azzal egyenértékű mint az óvóhelyről kirohanni az utcára bombázás idején.

  *Ha pedig már döntenünk kell, hogy a három alternatíva közt melyik a valós, a harmadik az:
  Dr Andrew Kaufman : The Full Uncensored Interview | Right Now | Ickonic
  https://www.bitchute.com/video/HChyskZDJHsm/

 4. COVID-TALMUDIZMUS & ROTHSCILD-TERROR MINDHALÁLIG?!
  Dr. Reiner Fuellmich, a Deutsche Bank és a Volkswagen elleni korrupciós perekről ismert vezető német ügyvéd, aki jelenleg egy német vizsgálóbizottság tagja bejelentette, hogy a világon kialakult helyzetért felelős személyeket bíróság elé kell állítani a történelem valószínűleg legnagyobb bűncselekménye miatt.
  Emberiség ellen elkövetett bűncselekmény!!!
  Dr. Fuellmich egy közel egyórás videó felvételt tett közzé, amelyben megvitatja a vizsgálóbizottság megállapításait, amelyet négy ügyvéd alapított 2020. július 10-én. (1)
  A bizottság nekilátott annak meghatározására, hogy mennyire veszélyes a jelenlegi vírus, mi a jelentősége a pozitív tesztnek, és milyen járulékos károkat okoztak a meghozott intézkedések a világ egészségére és gazdaságára nézve?
  “Világszerte emberek milliói áldozatai a félelemkampánynak. Pánik uralkodik. Napról napra elsöprő a média dezinformációjának folyamatos hatása a ‘gyilkos vírussal’ kapcsolatban.
  A félelem és a pánik, valamint a közvetlen hazugságok megakadályozzák az embereket abban, hogy megértsék ezen messzemenő gazdasági és szociális politikák logikáját.”
  Egy nemzetközi ügyvédi hálózatnak szándékában áll csoportos pereket indítani. Dr. Reiner Fuellmich, aki egy kiemelkedő jogász, az alábbi videóban mutatja be ennek a projektnek részleteit.
  “Kilenc hónap kutatás és elemzés után megerősíthetjük, hogy az adatokat és a fogalmakat manipulálták a félelemkampány fenntartása céljából. Az RT-PCR teszten alapuló becslések értelmetlenek: Az RT-PCR teszt nem azonosítja / nem detektálja a vírust. Amit észlel, azok többféle vírus töredékei.”
  “Kiemelt tudósok, valamint a hivatalos közegészségügyi szervek megerősítik, hogy ez nem egy veszélyes vírus.”
  “Mostanra bőséges dokumentáció áll rendelkezésre, hogy ezt a csalási botrányt ürügyként alkalmazták a gazdasági, társadalmi és politikai szerkezetátalakítás világszerte zajló folyamatának elindításához, amely tömeges szegénységet és munkanélküliséget eredményezett világszerte, ami tönkreteszi az emberek életét.” (2)

  (1) https://corona-ausschuss.de/
  (2) – https://www.nogeoingegneria.com/news

 5. Amit e két kiváló professzor feltár, egybeesik számtalan szakorvos klinikai tapasztalatán alapuló beszámolóval, amelyek többségét e Csoport publikálta, és tökéletes összhangban áll azzal is amit a gyakran idézett brit temetkezési vállalkozó tanúsít.

  Amint azt már számtalanszor következtethettük, hogy a közvetlen halálesetek mellett amit ezen oltásoknak nevezett biofegyver gyakran előidéz, ott van többek közt a Covid-19-nek nevezett betegség is. Részlet a fenti cikkből:
  “a második érintett szerv a tüdő volt. A 17 vizsgált esetből 16 mutatott elváltozásokat különböző szervekben, de mind a 16-nál eltérés volt a szívben és ehhez jött még hozzá pluszban a tüdőelváltozás, a tüdő önpusztítása, aztán voltak elváltozások a májban is, a hasnyálmirigyben, a pajzsmirigyben, az agyban”

  Emellett, számomra lényeges adalék a személyes tapasztalat is, az hogy én oltatlanként az extrém stressz ellenére is megvagyok, egy-két tüsszentésen és torokkaparáson túl nem voltak tüneteim, ezzel szemben ismerőseim közt mindenki akit beoltottak és akik azelőtt könnyedén átvészeltek egy telet egy puszta megfázással, ezen oltások óta egyre rosszabb állapotba kerülnek.
  Életerős, azelőtt egészséges fiatalokról van szó, de a helyzet még rosszabb a hatvan plusz felettiekre nézve. Az egyik esetén egyre-másra követik a tüdőgyulladások és olyan azelőtt nem tapasztalt rendellenességek mint vesegyulladás, egyensúlyzavar. Az illető még kórházba is került a harmadik oltás után – megjegyzem, mind a hármat csak azért vette fel mert egyébként munkahelyéről elbocsátották volna. Azaz a most már új normának tekinthető tömeges öngyilkosságba zsarolás eredménye ez is. Most pedig már azt sem biztos, hogy egyáltalán életben marad-e..
  Egy másik szélsőséges eset amit egy ismerőstől tudtam meg, hogy a templomi közössége egy tagja mindjárt a második oltás után agyvérzést kapott. Hogy él-e még, azt már nem tudom.

  Nem tudom mi kellene még azok meggyőzésére akik ennyi idő elteltével és látván hogy sem az intézkedések sem az oltások nem állítják le az
  állitólagos járványt, eközben mind az intézkedések mind a vakcinák emberek milliói életét és megélhetését követelik, továbbra is oltás- és intézkedéspártiak maradnak. Amit nem értek, miért nem veszik figyelembe a mi tapasztalataink és érveink? Miért csak az övék számít?

  Mert az egy dolog hogy valakik meghalnak egy súlyos betegségben, amely betegséget mi oltatlanok, plusz a már oltott oltás-ellenesek, NEM tudunk megakadályozni, oltottan sem tudnánk megakadályozni, már csak azért sem, mert ezen oltások még a narrativa szerint sem állítják le a fertőzést, és mert ha a világelit úgy akarja hogy ránk enged akármilyen veszélyes kórokozót, az ellen sem tehetünk semmit, az pedig egy másik, hogy mindazon halálozásokat és sok esetben a halálnál is rosszabb állapotot amit ezen oltások okoznak, ELKERÜLHETŐK LENNÉNEK, akkor ha felelősen és minden orvos és érintett laikus véleménye alapján választjuk meg álláspontunk e tekintetben. Ez kiváltképpen egy m6numentális morális felelősség is amióta az oltáskényszer valósággá vált Hazánkban is, miként a fejlett világ legtöbb országában. Most gondoljuk végig: mily sokan vagyunk akik azt tapasztaljuk és kutatásaink alapján is TUDJUK, hogy az oltás nem véd semmitől, ehelyett sokakat a sírba küldenek, ennek ellenére jövedelmünk elvesztésével fenyegetnek ha nem vetjük magunkat alá ugyanezen végzetes injekciónak, és már most is, eme oltáskártyák révén, stigmatizált, kiközösített, kirekesztett, lenézett kasztba lettünk téve.

  Hogy ennek véget vessünk csak annyi kellene hogy az oltáshivők megértsék, NEMCSAK AZ EGYIK OLDAL TAPASZTALATA LÉTEZIK, A MÁSIKÉ IS AZT IS FIGYELEMBE KELL VENNI, mert mindkettő egyformán nyom a latba. Mi az hogy az oltottak megtagadják még azt is hogy megnézzék az itt hivatkozott anyagokat? Mi az hogy csak úgy lesöprik a másik oldal véleményét anélkül hogy ránéznének ezekre, vagy pl magára a VAERS adatbázisra? Mi az hogy elvetik tényeket, pl a VAERS létezését és adatait, azzal hogy “rémhír”? Mi az hogy nem veszik a fáradságot arra hogy utánanéznének ezen tényeknek, és úgy alakítanának ki egy álláspontot egy történelmi jelentőségű élet-halál kérdésben? Mi az hogy ehelyett csak élvezik az oltatlanok kizárása és tervezett elzárása után nyert megnövekvő életteret? Hogy képesek eme új szegregációs rend haszonélvezői lenni, hogy tudnak a tükörbe nézni?

  Az oltásellenes szakértőké még nagyobb súllyal nyom a latba mint az oltáspártiaké, éppen azért mert nemhogy nem kapnak anyagi és erkölcsi ösztönzést a véleményük hangoztatására, hanem éppen ellenkezőleg, a fenyegetettség ellenére tartják azt fenn. Robert Malone-t, a DNS és mRNS oltás-technológia másik feltalálója, aki ezen oltások ellen emelt szót, napokban nyilatkozata hogy a Twitter letiltotta a fiókját. Ennek ellenére, sőt emiatt még inkább nyomul tovább az oltástól embereket védendő nyilatkozataival, ahol csak teheti. Eközben volt munkatársa, a magyar Karikó, továbbra is nyomul előre. Nemrégen, múlt év novemberében nyilatkozott meg újra eme vakcinák mellett, annak ellenére hogy itt áll a szeme előtt ezek semmitől nem védenek senkit. Hajrá a dollármilliókért, a dicsőségért, még a Nobel díjért is, kit érdekel hány vakcina-sérült holttestén keresztül vezet az út odáig. Nem hiszem el, hogy a zseniális tudósasszony figyelmét elkerülte hogy agyszüleménye miként szedi áldozatait.

  Ám ha a két ellenkező oldal szakértői véleményét és egyéni tapasztalatait vetjük egybe, mi a kettő eredője? Az, hogy akik ezidáig jól vannak az oltások után, annak egyetlen oka lehet, az hogy ők ártalmatlan injekciókat, azaz a placébo-t kapták, a valódi egy változata helyett, eme borzalmas tömeges emberkísérlet alatt.

  Arról hogy nem minden oltás-szállitmány tartalma ugyanaz, egy friss értesülés:
  BREAKING: Deadly Vax Lot Numbers IDENTIFIED, Still in Circulation!
  https://thereisnopandemic.net/2022/01/05/breaking-deadly-vax-lot-numbers-identified-still-in-circulation/

  There is Clear Evidence of Premeditation by Big Pharma (The Stupid Doctors Think They are Giving the Same Shots)
  https://thereisnopandemic.net/2022/01/03/reiner-fuellmich-new-findings-enough-to-dismantle-the-entire-vax-industry/

  A fenti interjú szöveges átiratának gépi forditása:

  Ez az egyik legújabb, mintegy 19 perces videó, amelyen Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg, Viviana Fischer ügyvéd és Sam White brit orvos beszélgetnek arról a megállapításról, hogy a vakcinák okozta halálesetek és sérülések többségét egy kisszámú vakcinatételre vezetik vissza.

  Fuellmich: Dr. Mike Yeadon megmutatta, hogyan használták a tételeken belüli tételeket, hogy kipróbálják, milyen dózisok szükségesek ahhoz, hogy emberek haljanak meg és csonkuljanak meg. Jogi szempontból ez megkerülhetetlen bizonyítéka az előre megfontolt szándéknak. Ha már van bizonyíték az előre megfontolt szándékra, akkor senki sem élvezhet mentességet.

  Wodarg: Nem igaz, hogy minden oltóanyagban ugyanaz az anyag van. Kemény bizonyítékunk van arra, hogy az oltóanyag-ampullák tételei különböző összetevőket tartalmaznak.

  Sam White: A szakértők a VAERS-adatokról és a “tételekről” beszélnek, nem pedig a tételekről. És körülbelül 11 tételről van szó, amelyek a halálesetek 6 vagy 7%-át okozzák, hűha.

  Wodarg (lásd az adatképernyőket): Az orvosoknak tudniuk kell, hogy a TÉTELEK NEM ELLENŐRZENDŐK.

  Fuellmich: Mike Yeadon azt találta ki, hogy 1 a 200-hoz az esélye annak, hogy belefutsz valamelyik veszélyes tételbe vagy tételbe. Ez olyan, mint az orosz rulett.

  Wodarg: Ez nem orosz rulett, ez egy KISÉRLET, ez meg van tervezve. A tételeket elküldik valahová, felhasználják és regisztrálják. Azt is megállapították, hogy ha egy cég, mondjuk a Pfizer BioNTech, készül valamire, a többiek hallgatnak. A többiek nem fogják elvégezni a kísérleteket. De aztán előállnak és csinálnak valamit, talán az AstraZeneca lesz a következő, vagy a Johnson and Johnson, akik ki akarnak próbálni valamit ezeken a hatalmas kísérleteken belül. A hülye orvosok azt hiszik, hogy ugyanazt az injekciót adják. De ez nem igaz. Visszaélnek ezzel a nagyon nagy kísérlethez, ahol nincs etikai bizottság! Ez egy homályos kísérlet, ahol az emberek csak az áldozatok. És talán genetikailag módosítják az embereket, és szabadalmuk van erre a dologra. 120 új vakcina van készülőben. Mindannyian ki akarják próbálni a termékeiket, és most van itt az ideje, hogy megtehessék, mert még mindig attól félünk, hogy szükségünk van egy vakcinára. Rosszabb, mint Nürnberg, ami most történik. Ez borzalmas – most már több ezer Mengeles van. Néhányan közülük nem tudják ezt, de néhányan közülük nagyon jól tudják, hogy mit csinálnak. És emberek ezreit ölik meg.

  Fuellmich: Szándékosan.

  Wodarg: Igen, szándékosan.

  Wodarg: Ez a grafikon a bizonyíték arra, hogy ez előre eltervezett.
  A videóban tárgyalt grafikon
  A videóban tárgyalt grafikon

  Fuellmich: BioNTech Pfizer, majd a Moderna, majd a Jensen. Nagyon összehangoltan csinálják, hogy ne zavarják egymást. Mindegyikük a saját kísérleteit végzi egy-egy kísérleten belül. Ezt az egész gyógyszeripar tudja. Mindannyian részt akarnak venni benne, beleértve a Paul Ehrlich Intézetet is, így csak idő kérdése, hogy a többiek is csatlakozzanak, és még rosszabbá tegyék a helyzetet, mert könnyű megzsarolni azokat, akik már elkövetik a bűncselekményeket, hogy másokat is felvegyenek ebbe a tömeges sorozatgyilkosságba.

  Fuellmich: Ez megkönnyíti bármelyik ügyvéd számára a világon a szándékosság kimutatását. Ez elkerülhetetlen – ezekből a grafikonokból ki lehet mutatni a szándékot. Szándékosan használnak különböző dózisokat, egymással összehangolva, hogy ne zavarják egymást, hogy megpróbálják kideríteni, mi öl a legjobban, vagy csonkítja meg a legjobban.

  Ezeknek a megállapításoknak különösen óriási jogi következményei vannak – óriásiak, mert ha egyszer arra a következtetésre jutunk, hogy ezt szándékosan, szándékosan vagy ahogy Martin Schwab fogalmaz, rosszindulatúan teszik, ha egyszer erre a következtetésre jutunk, az Egyesült Államokban megnyílnak a büntető kártérítések kapui. Valószínűleg a tényleges kár 21-szereséig is el lehet menni, ami a tényleges kárhoz adódik hozzá. Ezekben az esetekben akár az 1000-szeresét is elérheti, mivel ezek az emberek olyan súlyosan megsérültek. Ez elég lehet az egész gyógyszeriparág szétverésére.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük