SZKÍTA Hírek 12. adás – 2023. 03. 04.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

14 thoughts on “SZKÍTA Hírek 12. adás – 2023. 03. 04.

 1. https://dainikbidyaloy.com/2023/03/05/vladimir-putin-orders-destruction-of-all-covid-19-vaccines-in-russia/
  Vlagyimir Putyin elrendelte az összes Covid-19 vakcina megsemmisítését Oroszországban
  2023.03.05.

  Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte az összes Covid-19 vakcinakészlet megsemmisítését orosz földön, hivatkozva tagadhatatlan kapcsolatra a „moszkvai vax”-nak nevezett jelenség és a HIV-fertőzöttek hirtelen megugrása között a beoltott személyek körében – közölte Andrej Zaharov, a Szövetségi Szolgálat Iroda ügynöke a Real Raw Newsnak.

  Bár Putyin nem tett hivatalos bejelentést, jobbkezét, Szergej Sojgu védelmi minisztert bízta meg azzal, hogy tisztítsa meg a kórházakat, klinikákat és gyógyszertárakat a Szputnyik és CoviVac vakcinaváltozatoktól. A katonaság az oltóanyag-tárolók auditálásával és helyszíni ellenőrzésekkel biztosítja a megfelelést.

  Trump elnökhöz hasonlóan Putyint is megtévesztette egy hazugság; egy ügyes orvosokból, egészségügyi szakemberekből és kormánytagokból álló globális konzorcium meggyőző fonalat sodort egy olyan vírusról, amely tönkretenné a világot, hacsak nem dolgoznak ki vakcinákat a lakosság mielőbbi beoltására. A WHO beszivárgott az orosz egészségügyi minisztériumba, gonosz ügynököket ültetett a Miniszterek Tanácsába és az Állami Dumába, és a nyugati propaganda – Covid-beteg emberekről szóló meséi, akik holtan esnek össze az utcán – átszivárgott Oroszország egykor biztonságos határain. Egyetlen nemzet sem volt mentes az emberiség történetének legkidolgozottabb dezinformációs kampányától.
  (a cikk folytatódik…)

  1. Ha én 2020. március 11-én, amikor nálunk bejelentették a lezárásokat, tisztában voltam vele, hogy 10 halott és 40 beteg miatt nem zárnak le országokat, akkor hogyhogy a politikai vezetőket 3 éven át az orruknál fogva lehetett vezetni “az emberiség történetének legkidolgozottabb dezinformációs kampányával”? Azokat, akiknek a kezében az összes titkosszolgálati eszköz és információ összefut? Akik minden úton-módon cenzúrázták a valós információkat, üldözték és zaklatták a valós tények terjesztőit? Bocs, de én ezt nem veszem be! A politikai vezetők túlnyomó többsége gátlástalan gazember, de azért ennyire nem hülye. Csak minket tartanak annak, hogy még ezt is bevesszük!

   Valószínűleg nem egészen úgy alakult a dolog, ahogyan tervezték, túl sok homokszem került a gépezetbe, vagy egyszerűen csak “ember tervez, Isten végez”. Mindenütt a kríziskezelést látjuk: az Egyesült Királyságban a papagáj-média éppen az idióta Matt Hancock-ot szedi ízekre, akit odadobtak a farkasok elé, hogy vigye el a balhét. Putyin meg csendben igyekszik megszabadulni a bűnjelektől. Máshol megint kezdenek felbukkanni az álbűnbánó, műkönnyekkel küszködő “megvilágosodottak”, akik azt remélik, hogy vagyunk olyan ostobák, hogy megbocsátunk nekik, és így megússzák a népirtás vádját. Ezerrel folyik az eltussolás, a szerecsenmosdatás és a birkanép hülyítése újabb és újabb áltudományos blablákkal.

   Ne dőljünk be a trükkjeiknek, mert lesz még belőlük rengeteg! MINDENKINEK el kell számolnia a tetteivel, nincs kivétel! Nem felejtünk és nem bocsátunk meg! Ezúttal nem!

   1. Ez egy hír, nem saját teória, amit el akarnék bárkivel is hitetni. A hírt akkor bontsuk két részre. Az egyik, hogy végeztek a Covid vakcinával. Befejezték, ami majd ellenőrizhető, tényleg így lesz-e. A másik, ahogy firtatja, a politikusok szándéka és felelősége.

   2. Így folytatódik: https://dainikbidyaloy.com/2023/03/05/vladimir-putin-orders-destruction-of-all-covid-19-vaccines-in-russia/

    “2020. december 2-án Oroszország elindította az első tömeges oltási kísérletet, ütve a többi nemzetet, és az első héten 6,9 millió adagot adott be. 2022. június 21-ig 81,5 millió ember kapott legalább egy adagot, és 74,3 millióan teljes körűen beoltottak. Nyugaton és Oroszországban a vakcinázottak olyan mellékhatásokat mutattak be, mint szívbetegségek, görcsrohamok és vérrögképződés, és sokan meghaltak otthon, a munkahelyükön vagy az utcán.

    TOVÁBBI INFORMÁCIÓ Putyin elrendelte az összes Covid-19 vakcina megsemmisítését Oroszországban
    „Az amerikai CIA zseniális. Amikor az ártalmatlan Covid elterjedt, olyan sok ember haldoklásáról találtak ki történetet, hogy mindannyian oltásért könyörögjünk. Aztán amikor megérkeztek az oltások, elkezdtünk meghalni, és a kormányok a Covidot okolhatják, nem az oltásokat. Olyan okos cselekmény volt, a világ elhitte” – mondta Zaharov.

    2022 decemberében az Egészségügyi Minisztérium drámai, országos kiugrásról számolt be a HIV-fertőzöttek számában azon személyek körében, akik három vagy több Covid-19 elleni védőoltást kaptak, és nem feleltek meg a standard demográfiai csoportnak – a homoszexuálisok és a tűhasználók. 2015 és 2019 között Oroszországban évente átlagosan 16 000 új fertőzést regisztráltak. 2022-ben ez a szám 63 000-re emelkedett, beleértve a cölibátusban élő, nem kábítószer-használókat is.

    Vlagyimir Putyin – mondta Zaharov – arra a megkerülhetetlen következtetésre jutott, hogy az oltások HIV-fertőzést és AIDS-t okozhatnak. A bizonyítékok megtámadhatatlanok voltak; minél több szúrást kapott egy személy, annál nagyobb az esélye a HIV-fertőzésnek. Putyin az összefüggést többnek tekintette egyszerű véletlennél – a vakcinát a szerzett immunhiányos szindróma kiváltására szabták.

    „Egy hamis betegség ráveszi az embereket, hogy olyan vakcinát szerezzenek be, amely valódi betegségeket okoz” – mondta Zaharov. „Ezt csak a sátáni emberek álmodhatták meg. Putyin elnök számára ez nagyon személyes ügy.”

    Putyin – tette hozzá – továbbra is „tisztavérű”, vagyis beoltatlan maradt, de az egyik lányánál két héttel a harmadik szúrása után HIV-fertőzést diagnosztizáltak.

    „Putyin elnök azt mondta neki, hogy ne kapjon több oltást, de elnyugatiasodott, elfogadta a hazugságokat, és most egész életében a gyógyszerrel kell maradnia. Ez feldühítette Putyin elnököt” – mondta Zaharov.

    OLVASS TOVÁBB Vlagyimir Putyin kiirtotta az „őrült” Covid-19 vakcina tudósát
    A lány diagnózisa volt az utolsó csepp a pohárban. Putyin szerdán elrendelte a Covid-19 vakcinák megsemmisítését, és betiltott minden vakcina behozatalt. Forrásunk szerint az orosz hadsereg már megsemmisítette a vakcinákat Moszkvában, Szentpéterváron, Kazanyban, Cseljabinszkban, Szamarában, Nyizsnyij Novgorodban és Szaratovban, és kénytelen volt „letenni” az oltóanyag-tisztításnak ellenálló kórházi személyzetet. Putyin állítólag azt mondta, addig nem nyugszik, amíg minden fiola össze nem törik.

    Putyin emellett elrendelte a Szputnyik vakcinák megalkotásáért felelős 130 tudós kivégzését.

    – Itt nem állítjuk bíróság elé a bűnösöket – időpocsékolás. Miért vesztegetnénk az időt, ha tudjuk, hogy bűnösek. Komolyan kezeljük ezeket az ügyeket” – mondta Zaharov.

    Zárásként megkérdeztük Zaharovot, hogy Putyin elrendelt volna-e ilyen drasztikus lépéseket, ha lányánál nem diagnosztizálják a HIV-fertőzést.

    – Nem, továbbra is gondoskodna ezekről a bűnözőkről. De a diagnózisa kikristályosította a gonosz emberek iránti gyűlöletét. Nem lesz több vakcina Oroszországban” – mondta.”

    Szóval igen, megpróbálnak kihátrálni a politikusok és elvitetni a balhét azokkal, akik egyébként collaboráltak velük, és ezért ők is megérdemlik, hogy pusztuljanak!

  2. Én is Cassandrához hasonlóan látom a dolgokat. Putyin ugyanúgy felelős az orosz lakosság 61%-ának beoltásáért, ahogy Magyarországon Orbán felelős. Aki ne feledkezzünk el róla olyasmiket mondott, hogy aki nem veszi fel az oltást az meghal, meg, hogy akkor kapjuk vissza a régi életünket ha mindenki felveszi az oltást. Mire ment ki ez az egész?
   A rokonaim akik bevették-e hazug szöveget amit a nemzet viktora büdös, szájával böfögött az éterbe már többféle egészségügyi problémával küszködnek. Hát erre ment ki!
   Lehetséges, hogy Putyin előrelátóan azért is semmisíti meg az összes vakcinát, hogy feldühödött oroszoknak még véletlenül se legyen mivel beoltaniuk az elnöküket.
   Mi mivel fogjuk beoltani Viktort? Mert az IGAZI IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS így működik, és nem úgy ahogy a jogvégzett emberek kotyvasztják.

   1. Az eddig önálló országok lába alatt mára teljesen szétmállott világban ez és a fentiek általában véve, nem reális megközelítések. A kovid csak egy elrendelt kényszerprogram volt a sok közül és, ami még ránk vár. Így tartjuk, nem?

    a) Amikor éppen olyanunk van, nagy bólogatások közepette minduntalan emlegetve szokott lenni ugye a „háttérhatalom”, a „bankár családok”, „titkos társaságok”. Továbbá a néhány kézben összpontosuló, világot behálózó „multinacionális vállalatcsoportok” és „média-birodalmak”. A roppant globális erővel bíró pénzügyi intézmények, az IMF, Világbank, BIS, BlackRock, Vanguard. A koviddal kapcsolatban a WHO, vele karöltve az ENSZ és az EU bürokratáinak mindent letaroló kényszerítései.
    Azután: „hát a politikusok csak bábúk”, de még a legnagyobb szereplők is, Sorosig, Bill Gatesig bezárólag, csak kis ugribugri „strómanok”. Vagy pl. a WEF – ahol a világ legbefolyásosabb emberei gyűlnek össze és megszállottként viszik vissza saját országukba, szakterületükre az „eszmét” – állítólag szintén csupán egy kirakat, „nem ott dőlnek el a dolgok”… Ja, a piramisról, a csúcsáról; és a kamat eltörléséről se feledkezzünk meg.

    b) Most meg éppen ilyenünk van és tessék, a mindenható Orbán és Putyin!
    Döntsük már el, hogy ki az úr a házban! Legyünk következetesek, a) vagy b)?

    Kibontakozott azonban egy harmadik, ismert szemléletmód: Akik az államokat képviselik, vagyis a mi általunk még választható politikus vezetők, csak egy, és egyre gyengébb szereplők a világot meghatározó felek között. A gazdaságot, oktatási-, kutatási intézményeket, médiát stb., a társadalom minden zugát már mélyen eluralták az állam akaratával szemben tevékenykedő, „általunk meg nem választott” hálózatok. Célszerűbb lenne a politikusok alaposan lecsökkent befolyásával és ezzel a veszélyes struktúrával egyszerre kalkulálni. A két, túl magas és túl egyszerű szélsőség helyett.

    1. Tisztelt Alusapka és Krumpliorr!

     Nem értek egyet!
     A háttérhatalmi agytröszt és az őket kiszolgáló kormányok és állami vezetők egymást kiegészítve működnek.
     A háttérhatalmi elit sugallja, de inkább parancsolja az ötletet, a szervilis kormányok pedig bizonyos hatalmuknál fogva végrehajtatják a jónéppel, akik fölött ténylegesen hatalmuk van.
     Az úgynevezett Covid járvány alatt még nem volt korlátlan hatalma a WHO-nak, (mint ahogy még most sincs) ezért nemzeti hatáskörben végezték az úgynevezett védekezést. És ehhez hozzátartozott a megfelelő, népet behülyítő kormánypropaganda is. Tehát ők is felelősök, mert a népirtás végrehajtói.
     Mint ahogy Magyarország légterébe a chemtrailezést is a vezetőink beleegyezésével végzi az amerikai hadsereg.
     Mint ahogy Az 5G nevű mikrohullámú fegyverrendszert is az ő beleegyezésükkel indították a magyarokra éppen a “járvány” alatt, aminek a sugárzása a vér besűrűsödését, kecsaposodását okozza, ami tipikus Covid tünet.
     Orbánék a piszkos munkára szerződtetett csicskák, akik ezt legjobb tudásuk szerint végre is hajtották, sőt hajtják, amíg hagyjuk.
     Önnek a feladata pedig mintha a felelősségük elmaszatolása lenne.

     1. Tisztelt messzetekinő kém!
      Utolsó mondatától fölment a vérnyomásom, de visszakapcsoltam higgadtabbra.
      Ne értsünk egyet! Felesleges is, mert az már világosan látszik, belőlünk se lesz semmi. Három év alatt nem tudtunk itt magunk között okosan épkézláb irányt szabni. Csak daráljuk céltalanul, miközben szélesebb körre hatásunk nem lett.

      Mindezek ellenére nem mondtunk egymásnak annyira ellent. Észrevehette volna.
      Az Ön egyik mondanivalója:
      „A háttérhatalmi agytröszt és az őket kiszolgáló kormányok és állami vezetők egymást kiegészítve működnek. A háttérhatalmi elit sugallja, de inkább parancsolja az ötletet…”
      Ez igazán nem áll messze attól, amit állítottam, hogy a politikusok régen elvesztették azt az önállóságukat és hatalmukat, amelyet nekik tulajdonítunk. Országon belül kisebb mértékben történik az, amit ők akarnak. Sokkal korábban észre kellett volna vennünk, nem hajszolnánk bele magunkat irreális elvárásokba. Azt gondoljuk, a politikusoknak csak egy csettintésükbe kerül és leállíthatnak egy globális covid hisztériát, vagy pl. most egy inflációt, erőltetett élelmiszer-áremelkedést stb.
      Annyi a különbség közöttünk, én még elhiszem, hogy vannak politikusok, akik sokkal inkább az ország érdekeit szolgálnák, de már csak erős kompromisszumokkal tudnak valamit kicsikarni. Ön e maradék tisztességet is teljességgel kizárja.
      Mit tudunk arról, hogy milyen kényszerítő eszközök, aljas módszerek vannak a háttérben? Uram vagy Hölgyem! A globalisták már teljesen átalakították a legtöbb társadalom agyát, átszabták a vallást, egyházakat, a gyerekeket egyre leplezetlenebbül babrálják, a fehér emberből üldözöttet csináltak, megszálltak minden létező világszervezetet, szétverték a működő gazdaságot, most éppen Oroszországot akarják bedarálni. Ezek nem azok, akik magától megrettennének, vagy számon kérhetne.

      Azt mondja:
      „Covid járvány alatt … nemzeti hatáskörben végezték az úgynevezett védekezést. És ehhez hozzátartozott a megfelelő, népet behülyítő kormánypropaganda is.”
      Ez muris annak tudatában, hogy a világ szinte minden országában szó szerint ugyanazt a propagandát szuggerálták, az utolsó kitalált hívó szóig, műkifejezésig. És hajszálpontosan ugyanazokat az intézkedéseket, letiltott/engedélyezett orvosi kezeléseket, oltási programokat hajtották végre. Ezek után mennyire lehet a járványkezelést nemzeti hatáskörben végzettnek tekinteni? Mindenesetre pont azt erősíti, hogy a politikusok közel sem tehetnek országonként azt, amit saját belátásuk szerint jónak látnak.

      Maradva helyi sajátosságainknál és annál a bizonyos „maszatolásnál”: pusztán kormányt szidni, orbánozni, mint körbeírtam az előző bejegyzésben, a lényegesen komplexebb helyzet meg nem értése, és primitív. Egy négyszer oltott, még most is csak maszkban utcára merészkedő farkaskutyapárti szavazó képes ennyire. Itt bizony minden sérelmet és felháborodást lenyelve súlyozni kell, mi a fontosabb – már amennyiben mi állítólag tájékozottak világosan látjuk a világban zajló folyamatokat. Én olyat hallottam, hogy a nemzetállamok eltüntetése a cél. Mi magunk segítsünk a saját államunk szétverésében azoknak, akik amúgy is ezt szeretnék? Nagy szívesség lenne. És majd jól kiröhögnek.

      Az állam akaratával szemben tevékenykedő, általunk meg nem választott hálózatok teljesen elsikkadtak. Azt nem vette észre? Pont annyira lényeges, mint a felelős politikusi vonal. Csak a multikulturalitást terjesztő, közfelfogást és világnézetet befolyásolókat említve: civil szervezetek, népszerű internetes médiák, nagy nézettségű podcastok és egyéb, programszerű youtube csatornák, mindenféle közösségi szerveződések, tényellenőrök; és az iskolák, egyetemek döntő szerepe. Minden ellenállás nélkül fejtik ki hatásukat, részünkről alig érte őket kifogás, vagy észre se vesszük őket. Pedig minden állami propagandánál többeket és hatékonyabban pusztítanak. Velük lehetnénk még egy fajsúlycsoportban, bár igazából profik.

      Az 5G-t és az égen a csíkokat mások előtt ne említse, tök hülyének fogják nézni. Tudom. Egyébként az ország lakosságának másfélszerese napi huszonhat órát okosmobiltelefonozással tölt. Alig várják már a teljes lefedettségű szuper gyors internet, hogy az okosórájuktól kezdve az okos porszívójukig minden kommunikálhasson egymással. A mérhetetlen adatgyűjtéssel, megfigyeléssel sincs problémájuk, mivel nekik „semmi takargatni valójuk nincs”. A Covid vakcina miatt a beoltottak döntő része nincs felháborodva. Megkapta és kész. Úgy tartja, helyesen cselekedett. A következő járványnál is be fog állni a sorba. Legnagyobb a számuk azoknak, akik el se tudják képzelni az életet EU anyuka nélkül. Az euró bevezetését egyre nagyobb számban szeretnék. A kelleténél sokkal többen helyesnek tartanák, ha feladnánk maradék tagállami függetlenségünket. Nem sorolom tovább.
      Akarom mondani, ne lovalja bele magát hiába, álláspontjainkkal nem képviseljük a közfelfogást és hangulatot. Más utat kell választani az emberek meggyőzésére, és nem indulatból.

     2. OV már annyira mindenki előtt letérdelt, hogy alig veszi észre valaki. Az 5G lefedettségen látszik a legjobban.

    2. Tisztelt Alusapka és Krumpliorr!

     2023-03-11 – 20:19

     Hiszi vagy nem én minden eddigi választáson a Fideszre szavaztam, leszámítva az 1998-ast és 2002-es választás első fordulóját, amikor a Csurka féle MIÉP-re. Nem teljes meggyőződésből, de mégis a kisebbik rossz volt a szememben.
     A “járvány”, de főleg az utolsó választás óta úgy látom, hogy ez a kormány semmitől sem fog megvédeni, úgyhogy ha 2026-ban lesznek még választások biztosan nem szavazok rájuk.
     Ne higgye, hogy az emberek nem változnak, nem ébrednek. Én például 2020 első felében meg voltam győződve róla, hogy járvány igenis van. No nem amiatt, hogy a denevérről átugrott az emberre a vírus, ahogy ezt az alkalmatlan Müller Cecília próbálta bemesélni a jónépnek, hanem azért mert úgy gondoltam hogy, egy génmódosított vírust szándékosan elterjesztettek szerte a világon, és nem jószándékkal. Az emberek hülyeségét abban láttam, hogy olyanoktól fogadják el ezt az életmentő oltást akik a vírust rászabadították a világra. És ekkor mondtam, hogy ez nekem nem kell, mert bármilyen mérget belém fecskendezhetnek.
     Egy jó ideje persze már tudom, hogy nem volt vírus, de kezdetben én sem láttam tisztán.
     Most szemezgetni, fogok a kommentjéből:
     “..én még elhiszem, hogy vannak politikusok, akik sokkal inkább az ország érdekeit szolgálnák, de már csak erős kompromisszumokkal tudnak valamit kicsikarni.”
     Na látja éppen ez a baj, hogy szolgálnák és nem szolgálják. A feltételes mód. Ha valaki olyan impotens, vagy gyáva hogy már nem megy az inkább mondjon le. Ezen túlmenően pedig erős kompromisszumokkal a világot megváltani nem lehet, pedig már arra lenne nagy szükség. Gyávákra pedig nincs szükség!
     Aztán ez is:
     “Mindenesetre pont azt erősíti, hogy a politikusok közel sem tehetnek országonként azt, amit a saját belátásuk szerint jónak látnak.”
     Szerencséjükre az országgyűlési képviselőknek annyi szabad mozgásterük még maradt, hogy saját maguknak nem volt kötelező az oltás, csak a munkájukat megtartani akaró alattvalóknak.
     És a nagy kérdése:
     “Mi magunk segítsünk a saját államunk szétverésében azoknak akik amúgy is ezt szeretnék?”
     Én úgy látom, hogy éppen a mostani kormány veri szét azt is amit az elmúlt évtizedben felépített. Gondolok itt például a postabezárásokra vagy a 40 aranykoronás anyaföld Németországba szállítására és a helyébe építendő akkumulátorgyárra egészen addig amíg Nagykanizsától Záhonyig, Soprontól Gyuláig egy nagy összefüggő akkumulátorgyárrá nem alakítja Mária Országát.
     És ez a statisztikája:
     “Az 5G-t és a csíkokat mások előtt ne említse, tök hülyének fogják nézni. Tudom. Egyébként az ország lakosságának másfélszerese napi huszonhat órát okosmobiltelefonozással tölt.”
     Tisztelt Alusapka és Krumpliorr! Csak a vágyaiban és az álmaiban tölt annyit. Én például nem használok okosmobilt és hagyományos telefont sem. Mivel nem vagyok beoltva MAC címeket sem bocsátok ki magamból, így a pontos GPS koordinátáim sem ismertek a kukkoló államhatalom számára Nem vagyok megjelölve a nanotechnológia által ezért nem kapják meg a vérnyomás és a pulzusszám adataimat sem. Ellenben több százezer magyarországi honfitársamhoz hasonlóan érzékelem az 5G természetellenes rezgését a nap 24 órájában, és volt olyan, hogy emiatt 11 napon keresztül egy percet sem aludtam.
     Na ezt is ez a kormány engedélyezte, és Szijjártó szerint az 5G-től leszünk versenyképesek.
     Na ettől a hazugságtól most tényleg begőzöltem! Összenyomtam a fogáserősség mérőt jobb kézzel, 127 kilogrammot mutatott.
     A saját erőmben még bízhatok, ha már a politikusokban nem.

     1. Tisztelt messzetekinő kém!
      Ha vette a fáradtságot, hogy szintén hosszabban válaszoljon és meggyőződéses érveit felsorolja, ne csak lekezelően odaírjon pár szót – mint sajnos tapasztaltam ezen, a több reményre okot adó oldalon is nemegyszer –, tisztességes, hogy Ön se maradjon válasz nélkül. Bár szerintem nem szükséges nekünk ezt a kérdéskört tovább nyújtani. Nem vitázunk semmi alapvetőe dolgon. Csak azt mondom, hogy azt a kicsit, ami még maradt, ne mi verjük szét már magunktól.
      A szavakon, idézeteken nem érdemes újra végigmenni és pontosítva értelmezni. Egyedül az 5G-t és vegyi csíkot veszem elő még egyszer. Azért említettem, mert tapasztalatból tudom, hogy másokkal erről beszélni nem lehet. Ha szóba merészeli hozni az ember, a legnagyobb többség rögtön hülyének nézi.
      „Szűkösen” vagyunk a mi országunk helyzetével is. Egyik nap látok valami kiutat, másnap ugyanazok elkeserítenek, felháborítanak. De nézzünk rá a többi országra. Mindegyik már teljesen „letérdelt”, sőt a hivatalosságaik versengve maguk eszelik ki, hogyan lehetne még jobban megalázni, lerombolni saját országaikat, társadalmaikat valami homályos zöld, gender, transz, gyűlöletbeszéd, one-healt, és végtelen kitalációk ideái alatt. Egy globális bolondokházában vagyunk, mindenki egyre nagyobb eszetlenségeket csinál és egyre gonoszabbul, nem tudni hová jutunk.
      Arra a pártra, amelyről úgy gondolja, hogy bújtatott szándékom védeni, soha nem szavaztam, de egyre jobban értékelem azt a picinyke különállást, amit még képesek voltak megtartani; a járványtól én az elején se voltam beijedve, világosan emlékeztem a bő 10 évvel azelőtti H1N1 átverésre; egy pillanatra se gondolkoztam azon, hogy beoltassam magam, pl. influenza elleni oltásra se jelentkeztem magamtól soha; mobilozni szintén nem szoktam; nem „bankolok”, nem villogok kártyákkal, készpénzzel fizetek a legutolsó lehetséges alkalomig; hitelfelvétel szóba se kerülhet; próbálok sokat tájékozódni, ne csak hallomások útján legyen rögtön nagyszájú, mindenkit lehengerlő véleményem – ennek eddig nem sok eredménye.

 2. Mindig csak a másik élete értéktelen.
  Amikor valakinek a saját élete az értékes, és minőségi szinten szeretné még letölteni a hátralevő időt, de valamilyen egészség romlást tapasztal magán, akkor igényelné a gyógyításban és a hadászatban is figyelembe vett azon létező elv és megoldás érvényesülését, hogy a legkisebb hatékony (koncentrált, összpontosított, kitervelt, több szinten előkészített) műveleti adagot, terápiát, behatást használja fel a győzelemért, vagy a zavar elhárítása érdekében, ami minimális roncsolással, veszteséggel jár, és a legkisebb időkiesést okozza a normális életből.

  Ehhez képest azt látjuk, hogy például az oltás, de mint kiderült, sokkal több tényező együttese a végtelen sarlatánság, a kuruzslás és fekete mágia felsőfokaként törvényes gyakorlatba ültetve szabadon engedve él és szedi áldozatait.
  A honi jogi szabályozás alapján nem minősül kuruzslónak az, kuruzslásnak az, ha valaki egészséges, panasz és tünetmentes egyéneknek életminőség rontó, életellenes elven működő, gyilkos terápiát (oltás pl.) alkalmaz. Valamint az se számít kuruzslásnak, ha szándékos, életminőséget rontó életkörülmény (táplálék, víz, föld, levegő) mérgezés történik.

  Ki ma a kuruzsló és mi a kuruzslás fogalma?
  Aki kuruzsló terápiát, egyéb behatást végez, az miért érvényesülhet törvényileg nem kuruzslóként?
  Mindig csak a másik élete értéktelen?

  1. Teljesen jogos a kérdés. Ha a háborús héjákat és családjukat elsőként küldenék a frontvonalba, nagyon gyorsan kitörne a béke a Földön. Ha a pharma-maffia és az élelmiszeripari kartell mérgeit, a mesterséges sugárzásokat a megtervezőiken, létrehozóikon és reklámozóikon (és persze családtagjaikon) próbálnák ki először, mégpedig nagy dózisban, mint a kísérleti állatokon, nagyon gyorsan megtisztulna a bolygó a környezetszennyezéstől. Saját magukon és szeretteiken kellene demonstrálniuk – persze az ellenérdekeltek és szkeptikusok szigorú felügyelete mellett -, hogy nem káros, amit ránk akarnak szabadítani. Amíg ez nem történik meg, addig azzal az alapvető vélelemmel kell élnünk, hogy nekünk ártani akarnak, saját maguknak meg profitot termelni.

   Azt, hogy mi a kuruzslás, mindig az aktuális hatalom dönti el, az éppen érvényes jogszabályok csűrés-csavarásával. Ami a hatalomnak előnyös, azt jóváhagyja mint hivatalos orvoslást, ami meg nem szolgálja az érdekeit, vagy éppen szembe megy azokkal, azt kuruzslásnak nyilvánítja. A hatalom gyakorlóinak teljesen mindegy, hogy közben hány ember nyomorodik vagy hal meg, amíg nem róluk vagy a családtagjaikról van szó, és amúgy sem az általuk működtetett betegségiparba járnak gyógykezeltetni magukat. Mivel eddig még soha senkinek nem kellett elszámolniuk a tetteikkel, nem is lesz változás, amíg az egész rendszerben teljes paradigmaváltás nem történik. Amit a teljes átláthatósággal és elszámoltatással kell kezdeni, és a teljes körű felelősségvállalással folytatni, amibe beletartozik, hogy mindenki elsősorban a SAJÁT és szerettei bőrét vigye a vásárra, mielőtt mások egészsége – és főleg élete! – fölött akar dönteni.
   Épp elég sokáig volt az emberiség sakkfigura, ágyútöltelék, igavonó barom, haszonállat, laborpatkány, “emberi erőforrás”, vágóhídra hajtott birka egy maroknyi közveszélyes pszichopata markában!

 3. Bemutatjuk az új generáció alapvetően új antidetect böngészőjét!

  Alapvetően új, biztonságos böngésző észlelésgátló módszerekkel

  Előnyeink
  #233;n]
  – A profiladatok az Ön számára kényelmes módon tárolhatók. A választás egy adatbázis vagy saját eszköz.
  – A különböző eszközök adatai szinkronizálva vannak egymással.
  – A meglehetősen pontos kézi beállítások lehetősége – megváltoztathatja a proxy beállításait, az időzónát, a böngésző azonosító karakterláncait és még sok mást.
  – Hozzáférés több munkakörnyezet létrehozásához.
  – A rendszer védelme a hackelés és a szivárgás ellen helytelen jelszó megadása esetén.
  – Titkosított profilok felhőalapú tárolása
  – Windows vagy Linux böngésző többplatformos verziói
  – Automatikus ujjlenyomat generációs digitális ujjlenyomat a készülék és még sok más

  Ha csak a hónap végéig veszi fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, 50% kedvezményt biztosít az új felhasználók számára

  Van egy affiliate program minden felhasználó számára, amely az új felhasználó minden fizetésének akár 40% – át is megfizetheti!
  Csatlakozzon barátságos közösségünkhöz, érezze magát biztonságban a Ximera böngészővel

  Regisztráció az új generációs ximera antidetect partnerprogram antidetect böngészőjében

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük