Az új kormányod, amire nem szavaztál? | November 30. a határidő

Dr. Papp Éva emeritus professzor asszonnyal beszélgettem az Egészségügyi Világszervezet új “Pandémiás megegyezéséről” és a 2005-ös “Nemzetközi Egészségügyi Szerződés” (IHR) módosításairól. Ez a felvétel kizárólag figyelemfelhívás jogi szakértők és a publikum részére egy kialakulóban lévő súlyos problémára.

Bukovinszki Gergely – Szkeptikus Kerekasztal


7 thoughts on “Az új kormányod, amire nem szavaztál? | November 30. a határidő

 1. A beadott közérdekű bejelentésem 30 napos válaszadási határideje letelt, de csütörtök óta se érkezett reakció, elbírálás.Mi lehet a hiba? Postán jön a válasz? Biztos nem elsőbbségi tértivevénnyel, mert úgy tegnap meg kellett volna érkezzen, egyébként Budapesten régen a sima levél is mintha megérkezett volna 2 nap alatt. Én elektronikus úton leveleztem, minden elérhetőséget megadva. A címzettek kerülik az elektronikus formát?

  Számomra a WHO kérdés úgy hangzik, hogy vagy a kormány marad és a köztársasági elnök, vagy ők mennek a levesbe a 9 millió magyar helyett.Vagy-vagy. Én az elsőt szeretném, mivel a harmadik opció, a WHO együttműködés elutasítása a köszönöm, nem kérjük válasszal esélytelennek tűnik. Semmi jel nem utal rá. Minden jel a hazaárulásra utal.A nemzeti konzultáció kérdései és irányított válaszlehetőségei kimerítik a szórakozás 9 millió ember sorsával kategóriát, a kormánynak ezért is mennie kellene.Még van pár nap a WHO felé a válaszadásra, de a WHO elutasítására valójában már tegnap is késő.

 2. https://www.napitema.com/2023/11/betekintes-szabadkomuves-paholyok.html?m=1

  “A beavatott “meghal” egyszerű embernek lenni s ebből a “halálból” már mint szabadkőműves, egy teljesen más valaki, más személyiség támad fel páholytársai érintésétől. Ettől kezdve pedig egyetlen törvény létezik számára, ami mindenek feletti, éspedig a szabadkőművesek páholyrendje. Ez a meghal a világ számára és új alakként támad fel rituálé az alapja a beavató szertartásnak.”
  A csatolt filmben a Talmud a páholy törvénye. Azt kell a beavatottnak csókolgatni, lemondva az illetőnek a saját önrendelkezéséről, továbbá vállalni kell a korrupciós kötelezettséget.

  Ahogy egy ország belép a WHO-ba, nem léphet ki. Megszűnik országnak lenni, és ebből a halálból egy teljesen más ‘törvény’ alá rendelődik. Ez a törvény a Talmud, gondolom, mi más is lehetne?
  Ettől a kiléphetetlenségtől önmagában érvénytelen a szervezet.
  Ki fogadja el a jogi kiléphetetlenséget?
  Inkább mondható az, hogy erről ‘elfelejtettek’ rendelkezni, mert eszük ágában sincs a vagyont valamilyen alapon felosztani a kilépő tagok között. Pedig nem olyan nehéz szabályt találni rá. A másik kiléphetetlenségi ok az lehet, hogy a korrupció gyakorlatát végtelenül fenn akarják tartani.
  Érvénytelen szervezetből ki lehet lépni, a feloszlatásával, a feloszlatásakor, vagy érvényessé kellene tenni a kilépés szabály megalkotásával. Majd ki kell lépni belőle.

  A beszélgetést minden közeli ismerősömnek továbbítottam, de igazából középiskolai világismereti tananyagnak kellene lenni a jövő héten.

 3. Néha úgy érzem, hogy a folyamatok túlszaladtak rajtunk, amit már nem tudunk blokkolni.
  A globalista totalitárius államot több lépésben hozzák létre. Ebből ami nagyjából megvalósult, az Európai Unió megszállása, valamint 2022 nyarán a NATO-madridi csúcson olyan hatalmi átrendeződés következett be, ami példátlan a világ történelmében. És ez senkinek nem tűnt fel, és erről senki sem beszél.

  A JFK elleni merénylet tulajdonképpen egy nyilvános kivégzés volt.
  Üzenet Amerika népének, hogy így jár az, aki szembe megy a hivatalos narratívával. Egyfajta megfélemlítés volt, mint 9/11.
  Az Abe Shinzo elleni merénylet tulajdonképpen JFK 2.0 volt: magányos gyilkos, varázsgolyó, stb.
  A valóság az volt, hogy két merénylő volt, két szemközti ház tetejéről adta le a lövéseket. A hírek tartalma hazugság volt.
  Az ok pedig ugyanaz, Abe Shinzo megtagadta a parancsot, és ezért az életével fizetett. Nem akarta megtámadni Oroszországot a Kuril-szigetek kapcsán, épp ellenkezőleg, komoly gazdasági együttműködési megállapodásokat kötött Kínával, és Oroszországgal.
  Mások is kaptak figyelmeztetést: Boris Johnsont ugyanakkor emelték ki a hatalomból, amikor Abe-t meglőtték, vagy Emanuel Macront éppen akkor hirtelen megvádolták az Uber befolyással való üzérkedési botrányával.
  De a finn miniszterelnöknő körül kirobbant házibuli-ügy vagy Olaf Scholze rendezvényén a 9 drogos nő esete sem csupán a véletlen műve volt.

  A NATO-csúcs volt az a pillanat, amikor a színfalak mögött rejtett szereplők lefektették az új globális rend törvényét, az új biztonsági integrációt, a nemzetállamok feletti parancsnoki döntéshozatali folyamatot. És mindezt a nemzetállamok parlamentjének felhatalmazása nélkül.
  A NATO gyors úton halad afelé, hogy túllépjen egy Európát megvédő szövetségen, és elszámoltathatatlan katonai hatalommá váljon, együttműködve a Globális Gazdasági Fórummal, a milliárdosokkal és a bankárokkal szerte a világon, „világhadseregként”, amely nagyjából úgy működik, mint a brit Kelet-Indiai Társaság egy másik korszakban tette.
  Mert amíg a háborúkkal hiszterizálnak bennünket, a pók szövögeti hálóját az emberiség foglyul ejtésére.

  Most ismét gyorsítottak, nemcsak a digitális identitás bevezetését tűzték napirendre, hanem a jegybanki pénz kérdésében is döntöttek:
  Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke bejelentette az EU központi banki digitális fizetőeszközének (CBDC) – a digitális eurónak – elindítását, amely lehetővé teszi az EKB meg nem választott technokratái számára, hogy programozzák, hogyan, mikor, hol, mire és mire. kire lehet költeni, beleértve a szociális jóváírást, a szén-dioxid-kibocsátási egységet és az oltóanyag-útlevél-rendszert.
  https://thewatchtowers.org/president-of-the-european-central-bank-christine-lagarde-announces-the-launch-of-the-eus-central-bank-digital-currency-cbdc-the-digital-euro-2/

 4. TÚL VAGYUNK ORWELL 1984-EN

  A digitalizáció megállíthatatlan gyorsasággal robog, és bedarálhat bennünket, és ha ez megtörténik, akkor az visszafordíthatatlan.
  Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy ezt blokkoljuk. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, mert mi a mátrix foglyai vagyunk, és ők kívülről vezérelnek bennünket.

  Az 5G egy újfajta hálózatot tesz lehetővé, amely gyakorlatilag mindenkit és mindent összekapcsol, beleértve a gépeket, tárgyakat és eszközöket is. De már itt van a 6 G., amely 100-szor gyorsabb, mint az 5G, fokozott megbízhatósággal és szélesebb hálózati lefedettséggel.

  “A Globalista Cabal (Pénzügyi, Katonai, Informatikai, Média- és Gyógyszerészeti Komplexum (FMIMPC) a világméretű digitalizáció koordinálására az ENSZ Kereskedelmi és Fejlesztési Konferenciáját (UNCTAD) jelölte ki”

  “Tucker Carlson egy nemrégiben adott interjújában arra figyelmeztetett, hogymilyen könnyű örökre kikapcsolni “egy digitális társadalmat:
  Ha körülöttünk mindent digitális jelek működtetnek, amelyeket a „Globalist Cabal” (nevezetesen az FMIMPC) vezérel , akkor egy vagy néhány kapcsoló kikapcsolhatja különböző hálózatainkat, úgy mint:
  – vízellátás, villany, gáz, mindenféle energia,
  – élelmiszer-ellátás,
  – üzemanyag szállítás,
  – közlekedés
  – hazai és nemzetközi szállítás,
  – kommunikáció
  -a számláinkon lévő pénzt, stb.

  Meg kell tudni állítanunk, mert ez élet és halál kérdése. Szó szerint.
  https://expose-news.com/2023/11/23/beyond-orwells-1984-5g-and-the-launching-of-6g-easy-to-take-down-a-society-that-is-digital/

 5. BREAKING NEWS: MEGKEZDŐDÖTT A GLOBÁLISTÁK ELLENI VILÁGMÉRETŰ LÁZADÁS!

  – Szlovákia nem köt nemzetközi járványügyi megállapodást a WHO-val – mondta a miniszterelnök.
  https://expose-news.com/2023/11/25/slovakia-will-not-be-entering-into/
  – Észtország értesíti a WHO-t, hogy elutasítja a Pandémiaszerződést és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosításait.
  https://expose-news.com/2023/11/25/estonia-notifies-who-that-it-rejects-pandemic-treaty/

  Várjuk Magyarország mielőbbi bejelentését, hogy a lakosság 90%-a véleménye alapján Magyarország is elutasítja a pandémia-szerződést, és az IHR-módosításait!

 6. a mai 11.30-i kormányinfón egy szó sem hangzott el.
  a kormány részéről egyáltalán nem fontos …..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük