Dr. Kovács Mónika: Az volt a cél, hogy minél jobban féljünk

Interjú dr. Kovács Mónika pszichiáter szakorvossal, a „Covid-1984 – Fekete doboz” című könyv szerzőjével a Covid-helyzet háttérösszefüggéseiről.


Támogasd a Médiavadász munkáját az alábbi lehetőségeken keresztül!

KO-FI: https://ko-fi.com/mediakritika
PAYPAL: https://www.paypal.com/paypalme/mediavadasz


SZÁMLASZÁM (OTP): 11773449-00932411-00000000
NÉV: Médiavadász
IBAN: HU73117734490093241100000000

Már csak két hét – A Covid-járvány valódi története című filmünk elérhetőségei:

Odysee:
https://odysee.com/@m%C3%A9diavad%C3%A1sz:2/mar-csak-ket-het-a-covid-jarvany-valodi-tortenete:9

Rumble:
https://rumble.com/v2y99fw-mr-csak-kt-ht-a-covid-jrvny-valdi-trtnete.html

Bitchute:
https://www.bitchute.com/video/knWXGlWjqc5S/

Videa:
https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/mar-csak-ket-het-a-2_PBbWL78fySt0pqj

Facebook:
https://www.facebook.com/mediavadasz/videos/627416729353039/

Telegram:
https://t.me/mediavadasz/154

3 thoughts on “Dr. Kovács Mónika: Az volt a cél, hogy minél jobban féljünk

 1. Az egész kovid-cirkuszt pofapelenkával, lezárásokkal, szociális távolságtartással és egyéb elmekontroll-technikákkal az elejétől fogva viselkedés-pszichológusok tervezték meg és dolgozták ki, nem is beszélve a napi 24 órás göbbelsi médiapropagandáról. Az egész az emberi viselkedés kondicionálásáról szól(t), mégpedig a teljes és feltétlen engedelmesség irányába, a “legjobb” náci, fasiszta és kommunista módszerekkel.

  Valódi járványügyi szakembereket végig nem láttunk, mert már a legelején elhallgattatták őket, csak szánalmas müller cecíliákat és hasonló lelkiismeret nélküli médiahazugokat. (Nyunyókát újabban felfelé buktatták, nyilván a hazudozásban szerzett elévülhetetlen érdemeire való tekintettel.)

  Az orvostársadalom csúfosan elbukott a szakmai és emberségi teszten, és a kollaboráns többség semmivel sem bizonyult jobbnak a náci kollégáinál. Csak ők már arra sem hivatkozhatnak, hogy “parancsra tettem”. Bocs, de a kognitív disszonancia nem mentség a népirtásra és emberek tömeges megnyomorítására – főleg gyermekekére -, a hippokratészi eskü semmibe vételére! Ha valaki a saját felfuvalkodott egója védelmében ilyen végletekig képes elmenni, annak nagyon komoly pszichés problémái vannak, és semmi keresnivalója olyan helyeken, ahol az emberek egészsége és élete a tét! Erre NINCS MENTSÉG és NINCS BOCSÁNAT!

 2. Az ismeretlen vagy a konfliktusos dolgok befogadása, elfogadása jellemzően kétféle módon szokott történni. A hozzánk hasonló dolgok könnyebben befogadhatók, a tőlünk teljesen idegent nem befogadhatónak érezzük. Az ismeretlen dolgok nagy része idővel az első kategóriába fog tartozni, az idegen dolgok ismerőssé válnak. Ám a teljesen életellenes dolgok befogadhatatlanok maradnak.
  Az szerintem kijelenthető, hogy teljesen életellenes és gyilkos, ha pl. a Nap éltető hullámait részben vagy teljesen el akarják zárni az élőlények elől. (BG-WHO koprodukcióban). Befogadhatatlan és elfogadhatatlan a gondolat, pláne a tett.
  Ide tartozik, hogy aki befogadhatónak tartja az öncélú gyilkolászást, az nem tekinthető normálisnak. A normális az, ha a gyilkolászás tette nem befogadható. Látszik ez abból, hogy védeni próbálja magát önigazolásul a pszichológia szerint az ilyen egyén.

  Nagyon kivételezett lehet a felelősséggel való szembesülés szempontjából az orvosi és politikusi társadalom. A hétköznapi átlagembernek a tettei következményeivel szembe kell néznie, ami azt is jelenti, hogy előre kell gondolkoznia.
  Szerintem pont attól őrül meg valaki, ha eltorzul a lelke attól, hogy nem képes szembenézni a tette következményével, még akkor is, ha az hiba, hatalmas tévedés, és bűn volt. Pont az a megtisztulás, ha valaki megérti a bűnösségét. Pont nem védi a lelket az önbecsapás, hanem elpusztítja, egy éretlen, értetlen, nem felnőtt emberi, nem cselekvőképes, nem jogképes állapotba konzerválja.
  A befogadhatatlantól meg kell tisztulni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük