Dr. Gődény György: Meghurcolták, aki nem az ő narratívájukat tolta

Interjú dr. Gődény György szakgyógyszerésszel, a „Covid19 – A koronavírus járvány – Titkok, tévedések, hazugságok” című könyv társszerzőjével a Covid-helyzet háttérösszefüggéseiről.


Támogasd a Médiavadász munkáját:

KO-FI: https://ko-fi.com/mediakritika
PAYPAL: https://www.paypal.com/paypalme/mediavadasz


SZÁMLASZÁM (OTP): 11773449-00932411-00000000
NÉV: Médiavadász
IBAN: HU73117734490093241100000000

Már csak két hét – A Covid-járvány valódi története című filmünk elérhetőségei:

Odysee:
https://odysee.com/@m%C3%A9diavad%C3%A1sz:2/mar-csak-ket-het-a-covid-jarvany-valodi-tortenete:9

Rumble:
https://rumble.com/v2y99fw-mr-csak-kt-ht-a-covid-jrvny-valdi-trtnete.html

Bitchute:
https://www.bitchute.com/video/knWXGlWjqc5S/

Videa:
https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/mar-csak-ket-het-a-2_PBbWL78fySt0pqj

Facebook:
https://www.facebook.com/mediavadasz/videos/627416729353039/

Telegram:
https://t.me/mediavadasz/154

4 thoughts on “Dr. Gődény György: Meghurcolták, aki nem az ő narratívájukat tolta

 1. Az első kamu gyanut nekem is Nyunyoka mama keltette.
  Kezdetben PéCéeR tesztről beszélt, míg egyszercsak kijavította élő adásban PiSZiáR test lett belőle. kb 2020 áprilisában. Akkor árulta el magát, hogy korábban nem is hallott róla, nemhogy tudta volna , hogy mi is az. Az orvosok közül sem nagyon tudták, hogy eszik-e vagy isszák, ugyanis addig tünetek alapján kezelték a légúti betegségeket, bevált terápiával, nem telefonos pisziár teszttel, ahogyan a hirtelen lezüllesztett eü rendszerben csinálni kellett.

  Merkeli az elején, még Judás előtti mivolta előtt, pedig egy influenzához hasonlította a hisztériához kapcsolt vírust, aminek 2017-ben volt egy járványa , februárban kicsit többen haltak meg (lélegeztető gép nélkül) de fel sem tűnt igazán, talán még az eü-ben sem,

 2. Gődény Úr! Szegeden, a Rákóczi téren van a Megyeháza,amelynek hosszú lépcsőjének egyik végében van a DONI áldozatok
  szobra. A lépcső másik végében,a lépcsőnél várakozó ügyfeleket felügyelte egy katona,aki kiszúrta,hogy nincs rajtam maszk.
  Odajött hozzám,hogy vegyem fel. Meggyújtottam a gyertyákat,elmentem és levettem. Mellékutcákon közlekedtem gyalogosan és sose hordtam a maszkot,csak,ha nagyon kellett. Alsó tagozatos Unokám egyszer elaludt,amikor az osztályban is kellett maszkot viselni….!
  Köszönet az Ön kiállásáért is!

 3. A legújabb kommunikációs érdekesség a mai hír arról, hogy „béketárgyalások” kezdődnek Oroszország nélkül. (Origo, Meduza)
  Béketárgyalást a háborút nyertes fél kezdeményez, nem a vesztes. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy a vesztésre álló fél mögötti NATO látszólag az egész világot meg akarja vásárolni azért, hogy sikerüljön mindenkit szembefordítani Oroszországgal.
  Vagy mivel már rég megvásárolta, ez a dupla színjáték része, – és talán eddig semelyik háborús megállapodási tárgyalásnak nevezett tárgyalás nem megállapodási kezdeményezésről szólt, hanem a sakktábla előre megírt forgatókönyv lépéseinek már megtett, lejátszott lépéseinek kipipálásáról,- most is a forgatókönyv következő lépése fog a felszínre kerülni, mindezt az NWO bevezetéséért, pl. megállapodás a következő járvány kihirdetésében (ami nyilván lehet valódi grafén spray, vagy DDT szórás mérgezés, napfény elsötétítéssel, sokG teljes bekapcsolás, csak nem lehet se vírus, se malária, semmi nem létező bűnös kórok és nem létező genetikai ok), az áramszolgáltatás világszintű leállításának időpontjában, újabb félelemkeltő és megtévesztő ijesztgetésben, stb.

  Az NWO úthengert akkor lehet megállítani, ha az országok vezetői rájönnek, hogy az NWO-nál együtt sokkal erősebbek. Az NWO egy halálos piramis játék, és minden országnak külön is, és együtt is csak kárára van. A sakktáblán való játék a halálos ítélete minden élőnek ezen a Földön, és ennek elkerüléséhez együtt ki kellene tudni, és ki is tudnák dobni a sakktáblát, ami a kamu pénz kamu adósság és hitelrendszere. Le kellene már esni a tantusznak, hogy a mai pénz és pénzrendszer egy vicc, teljes értéktelenségi zűrzavar*, és nem a digitális lejáratú kiéheztető jegyrendszer erre a működőképes alternatíva, hanem a helyi nemzeti kibocsátású klasszikus pénzrendszer, dupla fedezettel (arany és forgalomképes dolog), tőkejövedelem és a jövőre való fogadási lehetőség nélkül. A mintát pedig a folyamatokhoz a természet működési rendje (beleértve az idő múlásának valódi figyelembevételét és a forgási ciklusokat) adja. Amíg ezt képesek felismerni (nem kell hozzá nagy ész és sok diploma), addig van esélye az életnek.
  De az első lépés mindenképp az NWO vezetők és felbújtóik elfogása és kiiktatása lenne, a fellélegzés, a gyógyulás. Nagy kérdés, hova játszik Oroszország. Tényleg a provokáció áldozata-e, vagy az NWO fő ügynöke és biztos bástyája-e. Nekem egyáltalán nem világos ez a szerep még mindig.

  *Hogyan hihető el, hogy a helyi bio termelés (vegyszermentes) drágább, mint a vegyszeres, vagy a távolról behozott azonos termék? Kőkemény árazási csalás van mögötte, a vegyszert és a szállítást és tárolást is meg kell fizetni. Ráadásul a vegyszeres termék a silányabb, rosszabb ízű, kidobandó, leírandó veszteség, logikusan nem lehet hatékony az előállítása, mert pl.a föld termőképessége is romlik közben. A monopóliumok azt árazzák be drágábbra, akit tönkre akarnak tenni, direkt dömpingáraznak, mert „megtehetik”. Semmi köze nincs az árazásnak a valós beltartalmi értékekhez és ráfordításokhoz. Nem beszélve az éhbéreztetésről. Még nem írtam arról, csak utaltam rá, hogy teljesen irreális, hogy azonos tartalmú- felhasználású -végzettség egyik országban sokszoros értékű legyen, vagy az is irreális, hogy a fő főnök legalsó beosztott közti jövedelem különbség azonos vállalatban az egyik országban 10x-es, a másikban 30x-os stb. A teljesítmények összehasonlításakor az értéktorzító hatások nem hiszem, hogy nagyon figyelemvételre kerülnének.

 4. IGEN, EZ A LÉNYEG, AZ A BIZONYOS TUDOMÁNYTALAN NARRATÍVA, AMIVEL KÉPESEK VOLTAK MEGHÜLYÍTENI TÖBB MRD EMBERT!

  Már korábban is “beszélgettünk” arról, hogy a COVID nagy tanulsága, hogy el kell felejteni a tudósokba és a tudományba való vakhitet.
  Túl azon, hogy mi történt a COVID-során, ami nyilvánvalóan a világ legnagyobb átverése volt, és a világ egyik legnagyobb vagyonátruházása is egyben, amelyben 5 billió dollár cserélt gazdát, és vándorolt a leggazdagabbak zsebébe.
  De a lényeg nem ez, egy sokkal fontosabbról nem esett szó, hogy mi történt a tudománnyal, és mi történt a tudósokkal?
  Mert a jövő szempontjából az a legfontosabb kérdés, hogy kaphattak teret hazug, és minden alapot nélkülöző tudománytalan narratívák, amelyekkel meg lehet hülyíteni több MRD embert?

  A történet valamikor a francia forradalom előtti időszakban kezdődött azzal, hogy a leggazdagabbak megtervezték az új világrendet, azok megtervezték a régi, szakrális világ lebontásának folyamatát, az un. látványparlamentáris demokráciával, amelyben mindkét oldalon az ő fizetett embereik ülnek, átvették az oktatást, felügyelik az egészségügyet,és minden mást is, amellyel megszerezték az emberek feletti mindennemű hatalmat. Legfőképpen az elme feletti hatalmat, amit a médián keresztül gyakorolnak, és ezen keresztül manipulálják a közgondolkodást, közízlést. A média befolyása vált meghatározóvá az életünkben, annak egyoldalú volta miatt.

  A természet alapvető törvényeit egyszerűen zárójelbe tették, és átvették helyüket a statisztikai, valószínűségszámításon alapuló, vagy számítógépes zárt rendszerekben modellezhető elméletek, amelyeknek semmi közük sincs a valósághoz.
  Mert a valóság egy komplex, folyamatosan változó, megújulni képes élő rendszer, amit nem lehet előre megtervezni.
  A számítógépes szimulációk pedig egy eleve zárt rendszert feltételeznek, és annak eredménye irányítható, mert attól függ, hogy mi az input, az határozza meg az outputot is. Szemét be, szemét ki….

  Így megrendelésre gyártanak le minden területen olyan narratívákat, amelyek hamisak, vagy részigazságokat tartalmaznak.
  Hogy ennek hitelt adjanak, a tudósokat kilóra megveszik, vagy megfenyegetik, hogy álljanak be a sorba, hirdessék a hazugságokat, a többiek megszólalását elnyomják.Tipikus nyájszellem mentalitás, és ennek meg van a tömegmanipulációs szisztémája, technikája.

  Mementóként újra felrakom ezt az anyagot, hogy soha többé ne essünk áldozatul ennek a végtelenül gonosz és aljas manipulációnak, ami több millió ember, köztük rengeteg gyermek mentális problémájához vezetett:

  A TÖMEGPSZICHÓZIS – A PSZICHOLÓGIAI KÍNZÁS 7 SZABÁLYA
  • 1. Az elszigetelés (lockdown, karantén)
  Az elzárás okozta monotonitás az élet értelemvesztését, apátiát okoz.
  Célja az egészséges lélek megtörése.
  • 2. Az információ monopolizálása (az összes hivatalos média ugyanazt mondja).
  Az elzárás következtében a kínzott észlelési ingereit ellenőrizni lehet. Az alternatív híreket elzárják, cenzúrázzák.
  • 3. Az áldozat kifárasztása. A szellemileg fáradt embert jobban lehet manipulálni, doktrinálni, agymosásnak kitenni. A pszichológiai kimerültség a józan ész működését is fékezi.
  • 4. Fenyegetés (drákói büntetés, anyagi vagy egzisztenciális, akár egészségügyi). Célja a félelemben tartás. A félelem elől az ember párhuzamos világba menekül. Ha a valóság félelmet jelent, akkor ezzel nem akarunk szembenézni.
  • 5. Időnként a terror feloldása /szigorítások enyhítése
  Az intézkedések lazítása fontos része a modern pszichológiai kínzásnak, mert ha minden remény teljesen elhal az emberben, akkor már nem tud azonosulni a manipulátor világával sem.
  Ha a zsarnokság elkövetője néha “rendes” is, akkor emocionális kapcsolatot is ki tudunk alakítani irányába. Ez a Stockholm szindróma.
  Ha az áldozat nem lát már semmi reményt, akkor fennáll a lehetősége, hogy teljes ellenállásba, netán ellentámadásba, lázadásba kezd. Ugyanakkor a lazítási intézkedéseknek semmi logikája nem szabad, hogy legyen, hogy a szellemi zűrzavar megmaradjon, hogy az áldozat érezze az önkényességet, a kínzótól való függőséget .
  • 6. A teljes önkény demonstrálása. (A tüntetők brutális bántalmazása, házkutatás).
  Az autoritás, a nyers erőszak fontos, hogy az áldozat lássa, mi mindent megtehetünk.
  Mi azt csinálunk veletek, amit akarunk. A célja ennek, hogy a teljes megalázást el kell tűrniük.
  A lázadókat könyörtelenül meg kell büntetni demonstratív céllal.
  • 7. Triviális mozzanatok ismétlése. (A maszk hordása). Olyan cselekedetek rákényszerítése az áldozatra, amiknek semmi értelme, logikája nincs.
  Célja, hogy aki hibás döntéseket követ, az ezt később még annál jobban meg fogja védeni, netán magának is szégyelli bevallani, hogy ennyire könnyen manipulálható.
  Ez a “Sunk Cost” effektus.

  Neves, és tekintélyes embereket fizettek le hatalmas összegekkel azért, hogy a globális elit által kitalált egységes narratívát az emberekkel elfogadtassák. .A gondolkodó szkeptikusokat pedig, akik megkérdőjelezték a hivatalos narratívát, azt kiközösítették, vagy pellengérre állították.

  Mindenki hazudott nekünk. A plakátokon szereplő celebek 10 millió Ft-ot kaptak ezért a hazug kampányban való részvételért.
  A legdurvább pedig az, hogy azok az emberek, akik cselédként szolgálták az elit propagandáját, nem kérnek bocsánatot, hanem áldozati szerepben tetszelegnek, mossák kezüket, és minden felelősséget Brüsszelre hárítanak
  Elfogadhatatlannak tartom ezt a kifogást, és szégyenletesnek tartom.

  És most ugyanazok, akik a COVID-hisztit tolták, most a klima vonatkozásában kezdik újra a propagandát.
  Ideje megérteni azt, hogy hazudnak nekünk minden szinten rendületlenül, és folyamatosan hülyének néznek bennünket.
  Nincs klimaválság, és nincs semmi alapja az ezzel kapcsolatos hisztériának, és szigorításoknak.
  Soha többé nem szabad bedőlni egytelen propagandának sem.
  A legjobb, ha semmilyem mainstream médiát nem olvasunk, és a poltikai propagandából is maradjunk ki.
  Meg kell őrizni józan ítélőképességünket, és gondolkodásunkat, amelynek képességét Istentől kaptuk, és soha többé nem szabad engedelmeskedni semmilyen ember, élet és szabadságellenes, tudománytalan hatalomgyakorlásnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük