Ki kell vizsgálni a többlethalálozás okait

Forrás: www.kla.tv/23989

https://www.bitchute.com/video/u1Ky9iMsZkCX/

2 thoughts on “Ki kell vizsgálni a többlethalálozás okait

 1. Nocsak, feltűnt valaki(k)nek a teljesen nyilvánvaló, “the elephant in the living room”, ahogy az angol mondja? Amit mi, “laikusok”, a temetkezési vállalkozók, balzsamozók, biztosítótársaságok már hónapok, sőt évek óta hajtogatunk, hogy a méreginjekció szó szerint öl, butít és megnyomorít?! Ami fehéren-feketén benne van a Pfizer-dokumentumokban, csak hivatalosan is tudomást kellene venni róla?
  Mekkorára kell még nőnie az elefántnak a nappaliban, hogy a hatóságok is hajlandók legyenek észrevenni? Mekkora többlethalálozásnak kell még lennie ahhoz, hogy az agymosott/agyhalott többségnek feltűnjön: irtózatosan nagy baj van, és nem az oltatlanokkal? Csak sajnos mire leesik a tantusz, addigra tele lesznek a temetők mindenféle korú felnőttekkel, gyerekekkel és csecsemőkkel. Most akarnak elkezdeni vizsgálóbizottságosdit játszani, petíciózgatni? Amikor az elefánt már kilóg a nappaliból?
  A parazita kaszt meg elégedetten dörzsölheti a markát. Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Harari és a többi pszichopata gyakorlatilag nyíltan beszél a népességcsökkentésről, még a látszatra sem adnak. Ugyan minek is, amikor a birkanép azt se veszi észre, hogy már a vágóhídon van? A két világháború együttesen nem okozott akkora pusztítást, mint amekkorát eddig a kovid-őrület okozott világszerte, és hol van még a vége?

 2. Szűnni nem akaró rusnya világ!?
  A rezsim tartotta Rusvait már megint rászabadították a társadalom ijedősebb millióira, kicsinyekre és éltesebbekre egyaránt!!!
  R.M ahelyett, hogy saját telekhatárain belül kapálna nyugdíjas éveiben…- megint lélekhergelőként lett csatasorba állítva cionista bábkormányunk részéről!!!
  Ocsmány pofájából újra a hazugság bűzétől izmosodva foglalnak teret a rémhírek: “a koronavírusnak egyre több változata alakul ki”…- ezért szükség lehet majd újra a korábbi “óvintézkedésre. Hangsúlyozta: idén nagy szükség lenne az oltásra, hiszen hét évente várható komoly influenzajárvány, ami 2022-ben esedékes”.
  A futtatott virológus-szajha az Isten által teremtett emberek felülmúlhatatlan immunrendszerét akarja a júdás faj mérgével összekutyultatni, mert van az a pénz (orvosi esküje ellenére!!!), amitől “az influenza elleni védőoltásra idén is nagy szükség lehet, hiszen komoly járvány fenyeget és előbb-utóbb újra be kell majd vezetni a maszkviselést tömegközlekedésen vagy közintézményekben, de, mint mondta, ez senkinek nem árt, most is hordhatja bárki”.
  Itt az idő, hogy az orvostársadalom “elhívatott” gyógyítói ezeket a kártékony, pénzéhes magamutogatókat, mint a rákos daganatokat kezeljék “élesedő” helyzetekben, ha úgy adódna; – tartótisztjeikkel együtt!!!
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/az-mrns-vakcinak-hatasa-a-termekenysegre/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük