Az mRNS vakcinák hatása a termékenységre

https://rumble.com/v1qqzyk-az-mrns-vakcink-hatsa-a-termkenysgre.html

6 thoughts on “Az mRNS vakcinák hatása a termékenységre

 1. A rovarirtók (egyéb állat irtók), ‘gyom’irtók fő hatásmechanizmusa az ivarsejtek, ivarszervek, szaporodási mechanizmusok tönkretétele, és értelem szerint a táplálék mérgezés. Ezen a piacon, a többi élőlényen kipróbált gyilkos know-how emberre történő átalakítása csak biolabor kérdés.

 2. Ma pl. még ezt lehetett olvasni:

  https://uncutnews.ch/geburtenrate-sinkt-weltweit-gynaekologe-schlaegt-alarm-eine-regelrechte-katastrophe/
  Csökken a születésszám világszerte, a nőgyógyász riaszt: „Igazi katasztrófa!”

  Stew Peters múlt heti műsorában megkérdezte dr. James Thorp nőgyógyász-szülész szakorvost, hogy lát-e különbséget a nem oltott és beoltott nőktől született babák között. – Igen, feltétlenül – válaszolta.
  Thorp rámutatott, hogy a születések száma „katasztrofálisan” csökken szerte a világon. Növekszik a vetélések száma, növekszik a magzati mortalitás, egyre több a szívleállás és egyre több a koraszülött baba a nőgyógyász szerint.
  [https://twitter.com/_Janey_J/status/1586064361311072256]
  Egyre több rendellenességet talál a túlélő babáknál. Legnagyobb gondja a VAIDS: vakcina által szerzett immunhiányos szindróma. Reméli, hogy ez nem tart tovább.
  „Ezeknek a csecsemőknek, ezeknek az újszülötteknek nincs normális immunrendszerük. Fokozott a halálozás, az autoimmun betegségek, a vérrögképződés, a kóros szívritmus és a rák kockázata” – figyelmeztetett Thorp. – Ez semmihez hasonló katasztrófa.

 3. Ha a “Védjük meg a magyar családokat!” c. pártpropagandát bárki komolyan gondolná, akkor kezdhetné mindjárt a méreginjekciók betiltásával. Lehet itt ilyen-olyan családtámogatást, kamatmentes kölcsönt meg hasonlókat ígérgetni, ha nem marad termékeny férfi és szülőképes nő, aki családot alapíthatna és igénybe tudná venni.
  Úgy néz ki, hamarosan még a bérrabszolgának és ágyútölteléknek szánt népesség sem fog megszületni, ha így megy tovább.

  1. Kedves Cassandra !

   Ez a cél !!! A “védjük meg a magyar családokat” a XXI.-ik század legnagyobb hazugsága ! A “családtámogatás”, meg kiknek a támogatása ?
   Egy hétig írhatnám a kormánynak nevezett hazaáruló söpredék hazugságait.
   Élén az orbáni legnagyobb aljassággal, “aki nem oltat meghal !” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miközben ő meg a cinkosai fel vannak mentve önmaguk által !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ha ez a félrevezetett és becsapott sok szerencsétlen egyszer csak megindulna, rádöbbenve, hogy mit csinálnak vele ? De szép lenne !!!???

   Éeegen, álmodik a nyomor. De minden valós tény, és reális gondolkodás mellett néha jólesik. Egy kis stenk a léleknek a kitartáshoz !

 4. Igen… nem fér a fejembe hogy –
  A.) Direkt nyírják ki a bázisukat?
  B.) Elcsúszott a szimuláció, nem tudták lemodellezni azt a verziót hogy az emberek egyszerűen -inkább- meghalnak, lélekfosztásból kifolyólag?
  C.) Ha cserélni óhajtják Európa lakosságát, pl bevándorlókra – hogy újrajátszhassák a fogyasztói társadalmi rend felfutását ( amihez értenek, hogy kell kizsákmányolni) – akkor ha lerombolják ( háború) – ki fogja felépíteni? Európai – hihi civilizált- szinten? Vagy nem rombolnak hanem beköltöztetik az új népességet akik saját kultúrájuk szerint élnek majd pl sátrakban, stb?
  Persze ember ( ördög) tervez.
  Isten meg végez.
  Nagy tisztulása ez Isten barmainak… szomorú. Ráadásul ők az eszközök a saját kipusztításukhoz.
  Hát, valszeg jobb lesz a világ nélkülük. Tisztább. Emberibb. A jó értelemben.
  Amilyen sok a rossz, éppúgy itt a jó is. Duális világ. Bízzunk.

 5. “A.) Direkt nyírják ki a bázisukat?”
  Igen, ez a kérdés már bennem is felmerült. Nyilvánvaló, hogy a legagymosottabb, a leginkább feltétlen engedelmességre kondicionált népesség – amely a szociológia “mass formation” elmélete szerint a mindenkori össznépesség kb. 30%-a – rohant elsőnek és legnagyobb számban a méreginjekcióért, tehát a halottak és a megnyomorítottak is közülük kerülnek ki a legnagyobb számban. Aztán ott van a 40% bizonytalan, akik mindig az adott körülményektől függően kötnek ki valamelyik oldalon. Akik közülük az “oltottak” közé kerültek, azok szintén nemigen fogják tudni kiszolgálni az Új Világrend urait, és utódaik is alig fognak születni.
  Szóval marad az eredetileg 30% “rebellis”, akik képesek az önálló gondolkodásra, nem fogékonyak az agymosásra, és akikre nem tudták rátukmálni a méreginjekciókat. A 40% bizonytalanból ide sodródottakat is beleszámítva, a népirtásnak az lehet az eredménye, hogy az ellenállók számaránya megnő a lecsökent és lerokkantott népességben, és akár többségbe is kerülhet!
  Vajon annyira ostoba a globalogazdi, hogy még számolni sem tud? Akkor hogy tud egy maroknyi parazita kaszt egy egész bolygót uralni évezredek óta?
  Talán ezért megy az eszeveszett chemtrail-ezés, a nehézfémek és a nanorészecskék szórása a levegőbe, hogy élő szervezet ne tudjon menekülni előle? Vagy van valami a háttérben, amiről (még) nem tudunk?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük