Vérképváltozás a Covid oltottaknál

Dr. Klaus Retzlaff egy nemzetközi szakértői csoport szóvivője. A csoport a Covid-oltásokat és az oltások okozta károkat kutatja. A tudósok összehasonlították a beoltott és nem oltott alanyok vérmintáinak képeit. A megdöbbentő eredmény:

“Kivétel nélkül minden beoltott ember vérében változásokat látunk”.


Forrás: kla.tv/22436, Felirat: RedR

12 thoughts on “Vérképváltozás a Covid oltottaknál

 1. Most olvastam a kurucinfo idézett cikkében, hogy ez a duda ernő nevű sátán fattya véglény ( nagyon disztingváltam !) a szegedi egyetem hóhérképző szakának egyik tótumfaktuma, az új Moderna löttyöt, már csecsemőknek is beadatná, 6 hetes korukig (!), a “koronavírus járvány” elkerülése céljából.

  Tényleg mindennél van lejjebb ? Ki fog tenni ellene ??? Petíciók, meg aláírások, meg “ébresztő videók” a nullával egyenlő hatás ezek ellen.

 2. Hullanak az oltottak. 40-es ek almukban meghalnak. Berki Krisztan pl?? Megallt a szive?? Izmozs sportos fiatal ember…. Hmm elgondolkoztato.

 3. Vessenek egy pillantást a fradi.hu oldalra !!! Milyen körítéssel adják elő, hogy Varga Zsolt a Ferencváros vizilabda csapatának vezető edzője nagyon rossz állapotba került, “ismétlődő szívritmus zavarral”, amire tekintettel mások intézik a csapat edzését, és irányítását !!! A Varga Zsolt makk egészséges ember volt !!! Mekkora lehet a baj, ha egy ilyen cikk megjelenik, és gyakorlatilag elkezdik magyarázni a fel sem tett kérdésre a választ !?

  Külön kitérve, hogy majd ők hivatalosan tudatják az aggódókat, és ne zaklassák semmilyen módon Varga Zsoltot telefonon, emaillal, a hogyléte miatt !?

 4. https://magyarjelen.hu/a-fidesz-is-elkezdte-a-munkat-nehany-heten-belul-kirughatjak-az-oltatlanokat/

  A Fidesz is elkezdte a munkát- néhány héten belül kirúghatják az oltatlanokat
  Faragó Dániel2022. május 6., péntek

  A parlament.hu oldalon már meg is jelent egy rendkívül hosszú törvénytervezet, ami sok más egyéb mellett azt is tartalmazza, hogy június 15-től az állami szférában megválhatnak azoktól a dolgozóktól, akik nem akarják magukat beoltani egyik kísérleti vakcinával sem.
  A javaslat példátlanul gyors, hiszen maga a kormány még meg sem alakult, de úgy tűnik nincs meglepetés:
  az oltatlanokat ért hátrányos megkülönböztetés tekintetében kontinuitás fogja jellemezni az új kabinet munkáját.

  A benyújtó … a kormány, a csaknem 70 oldalas dokumentumban szó esik földtörvényről, örökségvédelemről, de még postai szolgáltatások szabályozásairól is.
  Az állami dolgozókra elrendelt kötelező oltással a 11. rész foglalkozik.

 5. Azt eddig is tudtuk, hogy emberiség elleni bűncselekmény zajlik. Vajon ez a kutatás tényleg jó célt szolgál? Ha annak szánták akkor sajnos egyszerűen visszanyal a fagyi és egy remek vérteszt alapjait fektetik most éppen le az AI felhasználásával arra, hogy a jövőben igen egyszerűen és 100 % biztonsággal kiszűrhetőek és nyakoncsíphetőek legyenek az oltatlanok, még akkor is ha valamilyen úton oltási papírokhoz jutottak. Naív igazságkeresés vagy álságos kollaboráció?

  1. Nem olyan hihetetlen ez! Minél jobban tolja valaki a kormány szekerét, minél nagyobb hangerővel harsogja a hivatalos narratívát, annál nagyobb esélye van ilyesfajta elismerésre.
   Nem ő az egyetlen “díszpolgár” a hazai megmondó emberek közül, akik kántálják a hazugságokat és a félrevezető információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük