Szabadság és tisztánlátás: dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József beszélgetése a TV+ stúdiójában

A TV+ stúdiójában Botos Eszter beszélget az orvosok a tisztánlátásért mozgalom alapítóival; dr. Pócs Alfréddel és dr. Tamasi Józseffel nemzeti ünnepünkön.

Most is küzdenünk kell a szabadságért! Jelenleg is köztünk élnek azok a szabadságharcosok, akik valódi nemes emberekként nem áldozzák fel a nyájhoz tartozás oltárán az igazságot.

A félelem keltésre józan, egészségtudatos élettel is válaszolhatunk. Ebben vannak segítségünkre a TV+ stúdiójában dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József az orvosok a tisztánlátásért mozgalom alapítói.

2 thoughts on “Szabadság és tisztánlátás: dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József beszélgetése a TV+ stúdiójában

  1. Oltakozás: mindörökké “szóma”…
    Készül a Nemzeti Infektológiai Program
    Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kezdeményezésére készül a Nemzeti Infektológiai Program, amelyet a Dél-Pesti Centrumkórház főigazgatója, prof. dr. Vályi-Nagy István koordinál. A Nemzeti Infektológiai Program ugyanolyan struktúrában és tartalommal épül fel, mint a másik öt nemzeti egészségügyi program. Tartalmazza az elsődleges, másodlagos prevenciót, a diagnózist, a terápiát, az intézményi struktúrát, a kutatást, az oktatást.
    http://medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/keszul_a_nemzeti_infektologiai_program?utm_source=newsletter&utm_medium=medicalonline_orvosi_hirlevel&utm_campaign=30037

    Szép Új Világ (Huxley): A harmincas évek elején Huxley egyre kritikusabbá vált a nyugati civilizációval szemben, a 20. századi politikai irányzatok és a műszaki-technikai fejlődés iránti bizalmatlanságát az 1932-ben írt Szép új világ című regényében fogalmazta meg. A mű, amelynek sokak szerint előképe Jevgenyij Zamjatyin Mi című munkája, mulatságos és ugyanakkor keserű antiutópia: egy képzelt jövőbeni társadalomban játszódik, amelyet elembertelenített a technika mindenhatósága, a genetikai manipuláció és az agymosás. (A regény igazi “főhőse” a szóma, amely pótolja a drogokat, fenntartja és kiegyensúlyozza társadalmat.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük