A PROFESSZOR UTOLSÓ ÜZENETE, MIELŐTT KIRÚGTÁK AZ ÁLLÁSÁBÓL

Vajon taníthatna-e továbbra is etikát az egyetemi hallgatóknak, ha elfogadná a kötelező oltást, amelyet rá akar kényszeríteni a munkaadója?

Julie Ponesse Kanada egyik leghíresebb egyetemének professzora, aki doktori címmel rendelkezik etikából és filozófiából, vállalta, hogy inkább elveszíti a munkahelyét, mintsem hogy egy olyan gépezetnek dolgozzon, amely arra kényszeríti, hogy válasszon az igazság, a szabadsága és a munkahelye között.

Te mit fogsz tenni, ha választanod kell a szabadságod és a jelenlegi munkahelyed között?

https://www.brighteon.com/63425d2e-bc0b-4a07-ad7b-ff35eff89cf6

11 thoughts on “A PROFESSZOR UTOLSÓ ÜZENETE, MIELŐTT KIRÚGTÁK AZ ÁLLÁSÁBÓL

 1. Uraim, elismerésem ismételt kifejezése mellett ismét meg kell emltsem, hogy a részletekre oda kellene figyelni a hitelesség kedvéért.
  Úgy tűnik, hogy ‘paid leave’-en van és nem rúgták ki (vagy legalábbis az volt az első reakció a munkaadója részéről).
  Lehet rosszul tudom. Ezzel együtt úgy érzem lassan eljututnk oda, hogy mindeféle hírben van valami hamis 🙁
  Minden tiszteletem és köszönet a kiállásáért.

  1. Az érintett hölgy (JP) a következőt állítja:

   “It was within, I think, half an hour of sending that email that I received an email from my dean stating that I would be dismissed and put on temporary paid leave,” Ponesse said.
   https://www.healthing.ca/diseases-and-conditions/coronavirus/masks/julie-ponesse-huron-paid-leave

   Tehát: a dékán (dean) közölte vele (elektronikus levélben), hogy elbocsátják (dismissed) ‘ideiglenes fizetett szabadságra’ (temporary paid leave). Magyarban akár úgy is értelmezhető: kirúgás végkielégítéssel?

   A lényegen szerintem nem változtat: vakszolás megtagadása miatt nem taníthat!!!

   1. Paid leave nem feltétlenül elbocsátás. Ideiglenes státusz: a fizetését megkapja (ha nem is a teljes fizetést, de egy részét), állományban marad, később visszatérhet. Az intézmény hivatalos közleménye szerint senkivel sem szüntették meg a munkaviszonyt ebből az okból. Nekem úgy tűnik, hogy betű szerint nem pontos azt állítani, hogy ki lenne rúgva. Csak ezért említettem meg, mert minden ilyan pontatlanság visszaüthet. Pl. ‘independent fact checker’ módszer, hogy egy teljes hírt hiteltelennek minősítenek, ha a benne lévő egyik állítás nem igaz. A legtöbb embernél működik is ez a fajta érvelés.

    Egy pillanatig sem védem az intézményt és minden tiszteletem Julie Ponesse-nek. Köszönöm a bátor kiállását, van még remény.

 2. Hülye ex-bölcsészként (mint befogadó) egyáltalán nem lep meg a hölgy mondanivalója. Csak “ATudomány” -nyal ‘közvetlen és intim kapcsolatot ápoló’ Új Világrend egyik helyi főkuruzslóját, azaz MB-t (SOTE) látom hirtelen mindenhol kiplakatírozva – fiziognómialilag a csúti OVi bácsira hajaz (persze véletlenül…)

  részlet – Brandon Smith (2021.08.12.) magyarra ferdítve:

  “A [hivatalos] narratíva lehetőséget teremt [a Covid elnyomás szekértolói] számára, hogy az [önkényesen meghozott] ‘erkölcsi értékítéleteiken’ keresztül hatalmat gyakorolhassanak. Ezért hazudnak, és továbbra is hazudni fognak az adatokról, mindaddig amíg el nem hiszik, hogy a hazugságot [mindenki] valóságként fogadja el…
  A hívők nem azért választják a hazugságokat a tényekkel és bizonyítékokkal szemben, mert a hitüket igyekeznek védeni, hanem azért, mert ez lehetőséget ad nekik arra, hogy jámbornak/kegyesnek [mutatkozhassanak], de [ugyanakkor] felsőbbrendűnek [is] érezhessék magukat azokkal szemben, akiknek ártani szándékoznak…[A szemükben] azok, akik szabadok akarnak maradni, szörnyetegek lesznek, és a totalitáriánus szörnyek hősökké válnak, hogy megmentsék a világot. Ahogy Robert Anton Wilson mondta egyszer:

  ‘Az engedelmesek mindig inkább erényesnek, mintsem gyávának tartják magukat’…

  Ha léteznek szabad emberek, akkor a rabszolgák kénytelenek megkérdőjelezni saját állapotukat és saját behódolásukat; ezért mindenkit rabszolgasorba kell taszítani, hogy minden kétséget kigyomláljanak a társadalomból. A kaptár-tudat mindenek felett áll…

  Az önkényuralmi rendszerek nem valósíthatók meg a lakosság nagyobb pszichopata kontingensének segítsége nélkül…Mintha egy kutyasíp [emberi fül számára] néma hangját hallanák a totalitarianizmus felemelkedésekor, vagy ahogy [a vérebek] szagolják ki az ártatlan áldozatok vérét a levegőből…

  [A szabadsághoz vezető] utat az öntelt és hataloméhes gyalogok/parasztok [sor]fala állja el, akiknek bármilyen morzsa megfelel, amit megkaparinthatnak a nagyfiúk asztaláról. [Egyáltalán] nem tudatlanok; nem verték át őket, hogy azt csinálják, amit csinálnak…Egy [mindenkori] szánalmas…bagázs, ám törekvéseikben ők mégis veszélyesek, ahogy a Covid[-1984] programterv előrehaladtával előmásznak a [fal szúette] faborításából.”
  https://alt-market.us/why-do-some-people-support-tyranny-while-others-defy-it/

  Addendum:

  “What is it that this totalitarian state ultimately wants to achieve?

  Its emergence is an automatic process coupled on the one hand with great anxiety on the part of the population and, on the other hand, a naive scientific thinking that considers total knowledge possible [reductionism]. Today there are those who believe that society should no longer be based on political narratives but on scientific facts and figures, thus rolling out the red carpet for rule by technocracy.

  Their ideal image is what the Dutch philosopher Ad Verbrugge calls “intensive human husbandry”. Within a biological-reductionist, virological ideology, continuous biometric monitoring is indicated and people are subjected to continuous preventive medical interventions, such as vaccination campaigns…For the supporters of this ideology, one can never do enough to achieve the ideal of the greatest possible ‘health’…

  I foresee this scenario:… blame those who do not go along with the story and/or refuse to be vaccinated. They will serve as scapegoats…the dreaded tipping point in the process of totalitarianisation…:…a monster eating his own children. In other words, the worst is perhaps yet to come.”
  https://www.sott.net/article/449795-The-Emerging-Totalitarian-Dystopia-Interview-With-Professor-Mattias-Desmet

 3. Újabb hír. Pécsen az egyetem épületében csak a kétszer beoltott hallgatók tartózkodhatnak, a maszk viselèse pedig kötelező számukra. Ezek szerint az oltottak egymás között is terjeszthetik a vírust.
  Ha ez így van akkor az oltatlanok kirekesztése, az oltásra “ösztönzès” erőszakos módszerei és eszközei orvosilag etikátlanok, jogtalanok.
  Az állandó félelem propaganda felháborító ès betegséget okozó borzalom, ráadásul az orvosi etikai kódex sárba tiprása.
  Az ember csodálatos T -sejtes vèdelmi rendszere tudja a dolgát és tiltakozik, nincs szüksége kísérleti szerekre!
  A. Einstein mondta: “A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságot és nem csinálnak semmit. “
  Ébresztő magyarok!

 4. “Sokkal könnyebb hülyére venni az embereket, mint meggyőzni őket arról, hogy hülyére vannak véve.” ( Mark Twain)

 5. Az hogy Emberek millioinak az eletet teszik tonkre es hogy hogyan is teszik tonkre e professzor asszonyal tortentek is bizonyitjak.Mert az o erletet is tonkre tettek ….-es erzelmek nelkul nem lehet az ilyesmiket venni.
  Megis inkabb arra kell gondolni elsosorban hogy o is amit tett/tesz arra nemcsak o lehet buszke de meg az o unokai is buszkek lehetnek majd mindig. .
  Mig mindazok a szornyetegek akik mind vele mind pedig milliokkal ilyesmiket tettek es tesznek-nos rajuk es ertuk meg az unokaik is csak szegyenkezhetnek majd orokke. .

 6. Őrlődök a között, hogy a tudomány legújabb vívmányát elfogadjam-e, vagy tagadjam. Szerintem ezzel mindenki így van. Semmi sem fekete vagy fehér. Én magam részéről valahol középen vagyok inkább az oltás ellen mint mellette. Sajnos nem szakterületem az oltások hatásosságának vizsgálata, ezért nem is férek hozzá adatokhoz. Így csak a szóbeszéd, a média formálása marad nekem. Egyik oldal a tudományra hivatkozik másik a gyógyszer-ipar lobbira. Hogy lehet így érzelemmentesen jó döntést hozni?

  1. RE: “Egyik oldal a tudományra hivatkozik másik a gyógyszer-ipar lobbira. Hogy lehet így érzelemmentesen jó döntést hozni? Hogy lehet így érzelemmentesen jó döntést hozni? ”

   Csalódás: Önnek mindössze az jött le több mint 1.5 év után, hogy: “tudomány contra/vs gyógyszeripari lobbi”?
   Nem érzi, hogy az ál-járvány nem több szimpla ürügynél a globális, technokrata rémuralom megvalósításához?

   Egyszerűen: a tudomány (NEM a fraudci vagy merkelyi/rusvai/jakabferenc/nyunyóka/kgy-féle) valójában nyitott rendszer: nincsenek felkent papjai, egyik napról a másikra nem lehet megváltoztatni (vö. pofapelenka viselése, természetes immunitás vs. mesterséges/oltás; ld. who 2020.10.12 – mától csak vaxolva elérhető a ‘láthatatlan kórokozókkal’ szembeni védelem – Cro-Magnon 50 [?] ezer éve sutba dobva), új “oltás” engedélyezése (alaphelyzetben 8-12 év); nem elnyomja, hanem ösztönzi a párbeszédet, nyitott a kritikára, stb., és tanul mindebből…

   Rengeteg, valóban informatív anyag (olvasni_ & megnézni_értenivaló) fellelhető akár ezen az oldalon (beleértve hozzászólások hivatkozásai) is visszamenőleg. Érdemes rászánni az időt!

   Magam részéről csak annyit: valamikor 2020 március 7-8. körül (tehát a plandémia 03.14-es – ha jól emlékszem az időpontra – kihirdetése előtt) kérdezte egy 60 év fölött pali tőlem (fiatalabb), aki Bécsbe akart vonatozni, mit is gondolok az egészről. Mondtam: ha megteheted, utazzál el; mindez egy globális pszichológiai hadművelet (psyop). Továbbra is ugyanezen a véleményen vagyok, természetesen sok részlet azóta tisztázódott, ami méginkább arra sarkal, hogy ellenálljak. Hogy messzebbre ne menjek az Új Világrend/NWO/Novus Ordo Seclorum kifejtésében, elég csak felgöngyölíteni_ összerakni mi is történt, amióta 2001/9/11 implodáltak/berobbantottak a 21. századba és/vagy III. évezredbe – e mindent meghatározó és ugyanakkor felfedő (revelation of the method?) esemény utóhatásai és előfeltételeinek feltérképezése szintén tanulságos lehet.

   Mindez rengeteg meló, és valószínűleg elidegenítő hatással járhat a tömegkonformista rendszertolók (ún. ‘barátok, vagy akár a család’) számára….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük