Embertelen emberkísérlet – Dr. Pócs Alfréd, Jakab István

Mi a helyzet most az egészségügyben? A szemünk láttára hullanak porba az emberek személyiségi jogai. Hogyan jár ma egy olyan orvos, aki tiszta szívű, igaz hitű, és orvosi esküjéhez hűen, lelkiismeretesen, az emberek egészsége, életük biztonsága az elsődleges a számára?

Nem lehet csak félinformációkra hagyatkozni! Nem célszerű szelektív módon mindig csak azt figyelni, és azt fontosnak tartani, ami megerősíti az örökölt és programozott elménk szerint helyesnek vélt nézőpontokat! Körültekintően és felelősségteljesen meg kell hallgatni mindent egy adott témával kapcsolatban, hogy a ránk zúdított, irányított információk ne vigyenek bele egy tudattalan, félelemben fogant automatizmus során hozott helytelen, vagy bizonytalan döntésbe! Meg kell tudnunk előzni, hogy a mindenkori irányító hatalmak feltételezett, tudatos manipulációja ne vezessen bele minket újra, meg újra tömegesen, sorozatban, visszafordíthatatlan, rendkívül nehéz, vagy akár végzetes élethelyzetekbe!

Nem elég csak odáig figyelni, hogy de jó, hogy van oltás! Arról is vannak már tapasztalatok, megfigyelések, hogy némely oltás mit okoz. Egy hitelt sem elég csak felvenni és felhasználni, arra is figyelni kell, hogy milyen feltételekkel kell azt később visszafizetni!

Senki sincs most könnyű helyzetben, bárhogyan is dönt, vagy nem dönt. Teljesen természetes, hogy egy ilyen pandémia érezhető feszültséget okoz közöttünk. A lecke fel van adva kivétel nélkül mindenkinek, de itt vagyunk egymásnak, egymásért, és ha akarunk, akkor rengeteget tudunk segíteni egymásnak!

Dr. Pócs Alfréd és Jakab István beszélgetése.

https://szovetkezettv.hu/movie/embertelen-ember-kiserlet/

25 thoughts on “Embertelen emberkísérlet – Dr. Pócs Alfréd, Jakab István

 1. Nagyon kellemes volt önöket hallgatni! Részemről a félelmet már elengedtem viszont amikor tudom, hogy annak ellenére, hogy nem oltatom magam, vitamint szedek ésatöbbi de még is mérgeznek szó szerint az égből is akkor meg meg torpanok. Ez ellen lehet valamit tenni vagy megelőzhetetlen az ebből adódó megbetegedés?

 2. Svájcban a bencés templom belépésre szeptember 13.-től új szabályok vonatkoznak.
  – a vasárnapi miséken csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni, amit egy látszólagos könnyítéssel adnak el a népnek.
  Itt nincs 1,5 m-es távolságtartás és szájmaszknak a viselése sem kötelező.
  – a hétköznapi misékéken mindenki részt vehet, tehát a nem oltottak is.
  De itt szájmaszkot kell viselni. És ami számomra elfogadhatatlan, hogy a belépéshez regisztrálni kell.
  Ami azt jelenti egy lapra a belépni kivánó személynek a nevét, címét, telefonszámát és az e-mailnek a címét is meg kell adni.

  Németül:
  Ab 13. September 2021
  Neue Covid-Verordnung für Gottesdienste
  An Sonntagen ist die Teilnahme nur noch mit gültigem Covid-Zertifikat möglich.

  A hétköznapi intézkedést nem közölték előre. Tehát az általam közöleket, mint meglepetést értem meg.
  Én nem követtem a regisztrálási agyament parancsot és nem vettem részt a misén.
  A jövőben is fogok tenni.

 3. Csak USA-ban a covid-oltások után fél millióan haltak meg.

  A meghaltakat elöször (2020-ben ) még, mint covid-fertőzőtteknek könyvelték el.
  Legújabban ( 2021) egy halottat sem isemernek el, mint az oltásnak a következményét ( Wow ).
  Hanem azt mondják, hogy valami különös, meg nem határozható befolyás vezetett a halálhoz.

  Reiner Füllmich ügyvéd szerint ezt már nem fogják tudni olyan könnyen a szönyen alá söpörni.
  A nevezett adatot Tom Renz ügyvéd, Ohio-ból is megerősítette.

  Európában és máshol is, az oltás után meghaltak aránya kb. ilyen nagyságrendet mutat.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/reiner-fuellmich-allein-in-amerika-gab-es-nach-der-covid-impfung-rund-eine-halbe-millionen-todesfaelle/

 4. Meg kellene kérdezni a tálibokat, hogy ők melyik vakcinát használják. Lehet abból én is felvennék egyet….

  1. Lehet, hogy a mákgubóból nyerik. Na de félre a viccel, sajnos a beszélgetés videója nem érhető el. Sok köszönet az Orvosok a tisztánlátásért csapatnak! Érthetetlen, hogy miért válik bűnrészessé az orvosok nagy része ebben a “kabuki” színjátszásban?

   1. Kedves Tisztánlátó! Próbálja meg a szovetkezettv.hu-on megnézni a videót. Remélem, sikerül. Minden jót!

  2. Nem igazán méreginjekcióznak a tálibok (feltételezem, fontosabb dolguk is van ennél):
   – Unicef szerint 80 százalékkal visszaesett/_esik az ‘oltásosdi’, ráadásul az “oltóanyagok” felének szavatossága hamarosan lejár;
   – Paktia tartományban már korábban betiltották a Covid-1984 szurikat.

   https://www.reuters.com/world/asia-pacific/un-sees-massive-drop-covid-vaccinations-afghanistan-after-taliban-takeover-2021-08-25/

   https://hu.euronews.com/2021/08/13/betiltottak-a-koronavirus-elleni-vedooltast-a-talibok-egy-elfoglalt-tartomanyban

 5. A hivatalos médiában ma ez a hír jelent meg Izraelről:
  https://www.portfolio.hu/global/20210813/tovabb-romlik-a-koronavirus-helyzet-izraelben-egyre-tobb-oltatlan-kerul-korhazba-496474
  A beszélgetésben elhangzott, hogy 80% fölötti a beoltottak száma Izraelben, és most a delta szedi áldozatait. Az is elhangzott, hogy akkor minek oltassák magukat az emberek, ha megint arat a járvány. De a fenti cikkben benne van, hogy hányan oltottak a megbetegedettek között és hányan nem, felhívva a figyelmet arra, hogy a járvány most a nem oltottakon terjed. Akkor most kinek higgyek?

  Ennek ellenére idéznék a cikkből, és meg is fogalmaznék vele szemben kritikákat:
  “A súlyos beteg ötvenesek 40-en vannak, közülük 14-en oltatták be magukat, s 26 -an nem. Mivel ezekben a korosztályokban több mint 85 százalékos az átoltottság, a számítások szerint a beoltatlan ötvenesek 16-szor nagyobb valószínűséggel válhatnak súlyos beteggé, mint a beoltottak.”

  1. 40 darabos mintából tilos bármiféle statisztikai általánosítást levonni! Teljességgel tudománytalan!
  2. Ez tényleg súlyos járvány? Nem tudom hány millióan vannak Izraelben az ötvenes korosztály, de 40 fő aki súlyos COVID-s. Ezt nevezzük járványnak???

  1. Igen ez Izraelben úgy müködik, hogy az oltások számlálásában betettek egy -2-őt. Ez azt jenti, hogy csak azok számítanak
   védetteknek, akik már az emlékesztető harmadik oltást is felvették. Kérem, erre kell a digitális technika, amely ezt a valóságban müködő képessé tudja tenni. Itt egyeseknek óriási nyeresége van. Ez a karvaly kapitalizmus csak a saját zsirjában fog belefulladni. Mert azt biztos, hogy ez a rendszer már sokáig nem tartható fenn. Nézzük meg a liberális
   migránsok simogató tűrsadaklmát. Az adófizető állja a sarcot, a behozott migránsok és azok segítői pedig lefölözik a hasznot.

   Ezt nézd meg: Izraelben a 2-szer beoltott már nem beoltott. Miért ?
   Mert a halálozási számok túl magasak a beoltttak esetén. Mert az elhunytag mindegyike megkapta már a 2 db. oltást.

   Forrás: https://uncutnews.ch/impfweltmeister-israel-10-000-neue-covid-faelle-infektionskoeffizient-steigt-an/
   angol: https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/313324

   Na most, kidől a billi, vagy nem ?

   Szerintem, a hazúdságokat a végtelenségik fogják folytatni. Még ha a fél emberíség is kihal, akkor sem fognak ezek
   megállni.

   Ha meg Izraelben történik valami olyan, ami komoly és nagyon tragikus, akkor meg főleg nem állnak meg.
   Itt már ezt a végsőkig fogják eltolni. Ez is olyan, mint Sztálin uralma. Sztalin nem tudott másként uralkodni.
   De ezt Hitler esetében is el lehet mondani. Itt nincs megállás, mert ez egy totális biológia háború az emberiség ellen.

   A big pharma a hivatalok és politikusok megvesztegetésére eddig 5 millárd USD-t adott ki. És ami most folyik, az a haszon
   lefölőzése. Az oltás felvétele egy puha, vagyis kedveskedő, de egyben nagyon brutális kényszerítés.

 6. Már itt is a cenzúra!
  A VNTV youtube csatornájáról is eltünt a felvétel!
  A tényeket felvonultató tartalmakat rövid időn belül törlik!

 7. A videót nem tudtam végighallgatni sajnos, reggel fébe kellett hagynom, estére törölték, remélem valahol még meg lesz tekinthető.

 8. A cenzúra mesterkélt és átlátszó. Ezzel is csak Pócs Doktor szavait igazolják.

 9. Képzeljünk el egy fehérköpenyes úriembert, aki már három évtizede ugyanott, ugyanannak a gyártósornak a végén, a csomagolórészlegen dolgozik. Munkája idővel roppant leegyszerűsödött: 1. veszel ebből öt darabot. 2. sorjába rendezed az öt darabot. 3. beteszed a tasakba. 4. lezárod a csomagot. 5. továbbteszed a csomagot. Mondjuk, a vizualitás kedvéért, a fehérköpenyes úriember kutyacsontot csomagol, a W_s gyárban. Bár kétségkívül létezik az üzemnek jól bejáratott minőségbiztosítási rendszere, amely feltételezhetően vizsgálja a késztermék nettó súlyát, alakját, hosszát, illatát és térfogatát, a csomagolóanyag helyes szabását, és címkéjének magyarosítását… de most más történik. A gyártosoron megjelennek a sűrgösségi kutyacsontok, – alakra ugyanolyanok, mint az elmúlt három évtized alatt legyártott ezermillió darab, – de ezek ketyegnek. Ki vizsgálta eddig a kutyacsont hanghatását? Zörög? Ketyeg? Pattog? Harsog? Kit érdekelt eddig? Miért költeni ilyesmire? A kutyacsont nem ketyeg. Ez sem ketyeg, akkor sem ha ketyeg, mert a kutyacsontok nem ketyegnek. Ami egyszerű, az igaz. Pont. De ezek ketyegnek.
  Hány fehérköpenyes úriember fogja leállítani a csomagolást, és ezzel együtt a teljes gyártósort, mikor és ha egyáltalán rájön arra, hogy ketyegő kutyafalatkákat csomagol immár órák hossza?!
  – Műszakvezető Úr, kérem, ezek a csontocskák itt ketyegnek.
  – Lacika úr, magának az a dolga, hogy csomagoljon. A csontok ketyegnek. Magyarország működik.

 10. https://www.bitchute.com/video/DkIFEtR86l5t/

  2021. szeptember 15-ei üzenetben volt ez kifejtve sok-sok figyelmeztető kéréssel, a lényege ez egy ajándék azoknak akik nem akarnak elpatkolni a felelőtlen tömeggyilkos sátánkövető lelkiismeretüket eladó démonok által megszállt személyek miatt… Ezzel lehet kitolni a méreg hatását, de csak akkor ha alapos megbánást, őszinte odafigyelő imádságos lelkülettel képes imádkozni
  Marseille -i „Thieves” típusú olajkeverék hagyományos receptje

  20 csepp szegfűszegrügy olaj.
  20 csepp citromolaj.
  20 csepp fahéj kéreg olaj.
  20 csepp Blue Mallee eukaliptusz olaj.
  20 csepp rozmaring olaj.

 11. Köszönet, hogy ismét elérhető a videó.
  A youtube cenzúra meg mehet a sóhivatalba! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük