A tökéletes orvosság minden “bajra”: LEZÁRÁS

Olajhiány? Maradj otthon! COVID? Maradj otthon! Nem létező drasztikus, ember okozta klímaváltozás? Maradj otthon! Az elmúlt évtizedek hanyatló vészhelyzeti kapitalizmusának végső áldozata az emberi szabadság és autonómia. Mi sem jobb bizonyíték erre, mint az elmúlt néhány hét címlapjai.

Teljes adás: https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/podcast_43:c

8 thoughts on “A tökéletes orvosság minden “bajra”: LEZÁRÁS

 1. A nyári hőhullám érkeztével az Új Világrend szemétládái újrakurblizni látszanak a plandémiás rettegtetés-verklit – emígyen:

  A koronavírus újabb masszív hulláma várható Európában a nyáron – közölte csütörtökön [2022.06.30.] Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója… az utóbbi hetekben a fertőzöttek száma az európai kontinensen több mint háromszorosára (1) nőtt… a halálozások napi száma az európai térségben… a tavaly nyári szinthez hasonló mintegy napi ötszázra esett…
  “maradunk a vírus elleni védekezést szolgáló javaslatainknál” – fűzte hozzá… önkéntes karanténba kell vonulniuk, fel kell venniük az előírt oltásokat, és szájmaszkot kell viselniük a forgalmas köztereken… felszólította az országokat az átoltottság növelésére…
  (MTI) via https://kuruc.info/r/64/245615/ 2022.07.01.

  Vö. (AFP) via https://dnyuz.com/2022/06/30/europe-to-see-high-levels-of-covid-19-this-summer-who-says/ 2022.06.30.

  A franciáknak újra maszkot kellene viselniük zsúfolt helyeken, különösen a tömegközlekedésben, mivel Franciaországnak a Covid-19 fertőzések új hullámával kell szembesülnie, amelyet a betegség új változatai táplálnak – mondta Brigitte Bourguignon egészségügyi miniszter hétfőn [június 27.]… A betegség miatt kórházba került emberek száma hat hónapos mélypontra, 13 876-ra csökkent június 18-án, de azóta 1223-mal 15 099-re nőtt, ami négyhetes rekord…
  https://www.straitstimes.com/world/europe/france-asks-citizens-to-wear-masks-again-in-public-transport-as-covid-19-cases-rise 2022.06.28.

  Olaszországban a munkahelyeken [péntektől – 2022.07.01.] visszavezették a maszkhasználatot… Az előírás érvényes a zárt térben végzett munkára, például az irodákban, üzletekben vagy a gyárakban, valamint kültéren is, többek között az éttermek teraszain, ha nem biztosított a legalább egyméteres biztonsági távolság…
  https://kuruc.info/r/64/245633/ 2022.07.01.

  (ví)Rusvai se maradhat ki:

  elmondta:… az omikron két új variánsa [sic] a nyári meleg ellenére is könnyen terjed. A szakember rámutatott: a korábbi oltások a mostani variánsok ellen nem igazán hatékonyak…”Aki veszélyeztetett, az már most hordjon maszkot!” – figyelmeztetett Rusvai Miklós. Szerinte kötelezővé tenni még [!] nem kell ennek hordását [Köszi szépen, lódoktor bácsi!]… emelkedettek a számok, de igazi járványveszély még [-újfent!] nincs. (InfoRádió) via https://kuruc.info/r/64/245556/ 2022.06.29.

  (1) Egy nappal előtte még ugyanez a belga kretén azt állította, hogy (csak) “megduplázódtak” az új “esetszámok” – de ez csak bagatell eltérés, ugyibár?
  Idézet: “Dr. Hans Henri P. Kluge: New COVID-19 cases have doubled in the last month across Europe.”
  https://www.aa.com.tr/en/europe/who-s-europe-director-urges-vigilance-as-covid-surges-across-europe/2625461 2022.06.29.

 2. Időjárás ügyben a vízről megjelent:
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/molnar-kristof-sivatagosodunk-nyomul-a-foldbol-gyorsan-penzt-kicsikarni-lobbi

  Attól még, mert ismét tervezik, hogy be akarnak zárni a nem légkondicionált lakásba (vagy éppen a légkondi működés napi extra finanszírozási csapdájába is kergetnék bele a lakosságot a munkaadók helyett), azért rá tudok pillantani a hőmérőre, ami tegnap du pl. 50,9 fokot mutatott. Lassan eljutunk addig, hogy a vásárolt tojás megfő útközben, amíg hazaér. Meg a galamb tetem is megsül, miután az állat szomjan halt.
  Milyen forrónak kell lenni a homoknak, hogy a politikusok kihúzzák a homokba dugott fejüket?

  1. Csak beszélni nem szabad róla!!! Amikor kerestem 2020-ban HAARP-ra, minden magyar videó le volt tiltva, amit találtam, persze kereshettem rosszul, azt írtam be, hogy HAARP (még 2021-ben is). Egyébként tényleg eljutottunk a rendszerrel ahhoz, hogy ezzel a tempóval akár egy éven belül a teljes világ magától elpusztuljon,már további egyéb beavatkozás se kell, csak egy évig még működtetni. -:( Ki van lőve a puskagolyó.
   Persze a működtetőinek minden más fontos, mint belátni, hogy mi a földi természeti törvények szerinti életre születtünk. Ehhez nem kell nagy tudomány. Próbáljon élni a Marson, vagy a Holdon. Mi tartja, tartotta eddig vissza őket?
   Elhangzik, hogy a rendszert gyógyításra is lehet használni, egy-egy pontú besugarazással. Az ugyanolyan blokk képzés, mint a negatív sugárzás. -:) Nem is értem, miről beszélnek.

 3. Lehet, hogy manipulálják a publikum elméjét is, ugyanakkor előző évben és idén megfigyelhető, hogy 15 évnél idősebb fák, mogyoró, dió, meggy, sárgabarack, körte egymás után száradnak ki folyamatos locsolás nélkül. Ugyanazon a területen ahol az előző 30 évben vígan eléltek a hasonló fajták már 5 éves koruk után “önellátóak” tudtak lenni. Talán a növényzetet is manipulálják? Nem! Tényleg krva meleg van és szárazság, akármi vagy akárki is okozza, ezen nincs mit szépíteni!

  1. Az időjárás tökéleteseen manipulálható és manipulált. Ha ezt valaki nem tudja, akkor nézzen utána. Pontosan azt az időjárást és állapotot érik el, amit szeretnének azok, akiknek hatalmukban áll az időjáráson keresztül mindenkit sakkban tartani, tönkre tenni és akár éheztetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük