4 thoughts on “Dr. Tamasi József előadása – Salaktalanítás

 1. Az általam ismert esetek alapján azt mondhatom, hogy a legdurvább megfázásból is ki lehet gyógyulni max. 2 hét alatt, ebben benne van az is, ami kórházi ellátást igénylő tüdőgyulladásig fajul.
  Az ismeretlen összetételű oltás ismeretlen hatásából való kigyógyulásra, a témával való foglalkozásra a két hét aligha elég.
  Hogyan éri meg költség -haszon alapon a munkáltatóknak beadatni így kötelezően az oltást – kiszámíthatatlan kieső napot generálva? Ha fennhangon hirdetve fenntartható fejlődést akarnak. Más szóval fenntartható működésű növekedést. Vagy csak simán egy átlagos működést. Szívesen látnék erről egy számítást.
  A történet értelmetlen ellentmondásainak száma számomra továbbra is végtelen.

 2. A hagyományos gyógyításokban, az ayurvédában, a kínai orvoslásban vagy a homeopátiában egy valamilyen kóros állapot tünetképét látja a gyógyító, és az állapotok változásával tudja követni a gyógyulást. A gyógyítás módszere nem a betegség démon (vírus- ami nincs, rossz gének-ami nincs) kiűzése, hanem a testi ásványi anyag- elektromos energia mezők együttes működésének, az éltető energiáknak a helyreállítása.

  Mire számíthatunk most, mi lesz a következő lépés, ami az életerő elvételével fenyeget?
  Csak nemrégi hírek:
  Zika-vírus mese megjelenése: A hír hivatalos: a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) osztotta meg az információt, hogy Magyarországon is megjelent a Zika-vírus (napitema.com)
  Rovarok az élelmiszerekben, ami azóta sincs elkülönítve, de lisztekben már biztosan korábban megjelent, mint jan 24. (Sajnos nálam a már januárban és előtte vásárolt lisztben, zabpehelylisztben és búzadarában is van, a nem csomagolt friss pékárú is gyanús. Ha lenne nem állami bevizsgáló, ahol feljelentést is lehetne tenni, elvinném a termékeket bejelentésre.)
  Természeti katasztrófával fenyeget az USA-ban kisiklott vonat (vg.hu)
  Vinil-klorid gáz robbanás
  Az oroszok szerint Amerika vegyi provokációra készül Kelet-Ukrajnában (magyarnemzet.hu)
  Az ismeretlen vegyi fegyver okozta mérgezést is foghatjuk majd a szúnyogra -☹.

  Az mRNS, vírus és hasonló altató mesék helyett szeretném javasolni a következő, új technológiák alkalmazásában való gondolkodást is, amikor a XXI.-ik századi mérgezések eredetét keressük.
  A grafén a fullerének családjába tartozik. Mivel a fullerének léte kb. 40-50 éve ismert, az átlagember látóköréből az erről való ismeret hiányozhat. A fullerének formája lehet egy lyukas ketrec szerkezet, amiben egy másik elem, vagy vegyület (pl. PEG) bezáródik. Szénatomokból áll eredetileg, de a szenet más elemekkel is tudják helyettesíteni. A mérete pedig nano, rovarba, szúnyogba, spray-be, ételbe keverhető úgy, hogy senki nem veszi észre.

  https://en.m.wikipedia.org/Wiki/Fullerene
  Előállítására „A benzol elégetése a leghatékonyabb folyamat”. A fullerén benzol korom.
  „Ezeknek a szén nanorészecskéknek a toxicitása nemcsak dózis- és időfüggő, hanem számos más tényezőtől is függ, például:
  -típus (pl.: C60, C70, M @C60, M @C82)
  -ezeknek a nanorészecskéknek a vízben oldódó kezelésére használt funkcionális csoportok (pl.: OH, COOH)
  -az alkalmazás módja (pl.: intravénás, intraperitoneális)”.

  https://en.m.wikipedia.org/Wiki/Noble_gas
  „A nemesgázok endoéderes fullerén vegyületeket képezhetnek, amelyekben a nemesgázatom csapdába esik egy fullerén molekulában. „ Ezt a Noble_gas oldalon egy molekula rajz is szemlélteti. ”2008-tól endoéderes komplexek jöttek létre héliummal, neonnal, argonnal, kriptonnal és xenonnal.”

 3. Doktor Úr! Az Ön jelenlegi technikájával , /mikroszkóp/, láthatóvá tud tenni virusokat is a vérben, vagy ehhez már komolyabb labor kell? Nem antitest-tesztre gondolok, hanem közvetlen mikroszkópos megfigyelésre. Tud ilyet valaki Magyarországon?

  Köszönöm válaszát előre is!

  Üdv:

  M

 4. Sziasztok,
  Igazából arra jutottam, hogy mind-egy már (szinte) hogy oltva vagy vagy sem- legalábbis mérgezettségi szpból.
  Max a mennyiség függ-bár még ott is lehet variálni az LD számokkal. Anno pl a vérvételhez használt tűk ( amikor még antitest szintméréssel lehetett volna oltást megúszni) tuti LD magassal ( halálos dózis: adott populációból ? Haláleset történik) fertőztek meg embereket ( nyilván az ő logikájuk szerint ne csak az oltottak hulljanak.) De beszélhetünk a tesztelésről is, most meg már gyógyászati célú szerekbe is simán beleteszik a valamiket. Na és az élelmiszer, folyadékok, környezetszennyezés, sugárzás szennyezés… hm.
  Már bő 20 éve olvastam egy tanulmányt amely azt ecsetelte pl. hogy a környezetbe kijutott szennyező kémiai anyagok hogy kapcsolódnak egymáshoz – random, kontrollálhatatlanul. Kb 30%át tudták egyáltalán beazonosítani a keletkezett vegyületeknek, a többi ismeretlen maradt ( addig nem létezett)…. és a folyamat nem állítható meg,
  Arra is jutottam, hogy olyan “anyagot” is használnak már, amely teljesen testidegen, természetidegen, azaz nincs benne az immunsystem reagálási körében. Nem ismeri fel és azonosítja a test. De megtanulja! Képes rá!
  Ezért a salaktalanítás immár folyamatosan kell működjön. Nyilván nem véletlen hogy az emberi test rendkívül jó kiválasztási és méregtelenítési szervrendszerrel van ellátva. Isten tudja mit miért és hogy teremtett, de nyilvánvaló hogy céllal lettünk erősek, rugalmasak a toxikus faktorok kiszűrésében. Tisztításban.
  Segítenünk kell tehát a szervezetet ebben a munkában. Étkezés, életmód, szemléletmód.
  Ami még fontos sztem, hogy arra gondolván hogy minden energia, a kiürített mérgeknek bizony rezgés-info vonatkozása is van. Emoto prof sokat megfejtett ebből: alumínium- bánat, higany- méreg ólom idegesség stb. Alsó dó a hangskálán az anyag, felső dó a hozzá rezgő érzelmi tartomány…
  Pl a szcientológusoknak van egy nagyon jó egy hónapos méregtelenétési protokollja – de pszichológiai segítséggel övezve. Drogosoknak használják. Mert minden toxikum, ami kiürül, ahogy ürül érzelmeket is gerjeszt ( a grafén meg jól be is erősíti).
  Ezt a legjobban a magyar nyelv mutatja meg: mert mi is az a méreg? Anyag és érzelem.
  Azaz: ezt Szellemből kell tudni kezelni! Salaktalanítok- ha jönnek mennek érzelmek, jó tudni hogy “méregtelenedek”. Elmúlik. Kirezeg. ( ezt pl infoterápiákkal és hangfrekvenciákkal lehet segíteni, alakítani).
  Amúgy: tehát nem véletlen hogy a testünk képes méregteleníteni ezerrel akár – hogy ezt tudatosan tudjuk végezni- Isten vagy a Teremtő Intelligencia ránk bízta a feladatot. Képesek vagyunk rá. Már aki…aki nem az sem véletlen. Lélekút.
  Azért fáj. Ahova nézek, szenvedés. Nehéz ezt egyensúlyozni. Egy cél: a család. Őket védjétek. ❤ minden erőtökkel. Minden jót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük