Tüntetés az Erzsébet téren 2022. 08. 12.

Tüntetés a COVID diktatúra és az Új Világrend ellen a Konferencia előestéjén híres nemzetközi és magyar orvosokkal, professzorokkal, és békeharcosokkal.

Felszólaltak: Noll-Szatmári Enikő (SZKITA Egyesület), Dr. Natalia Prego (Spanyolország), Prof. Dr. Dolores Cahill (Írország), Dr. Heiko Schöning (Németország), Maneka Helleberg (Svédország), Lily Green Love (Canada), Mads Palsvig (Dánia), Nigel Utton (Anglia), Novák Előd (Mi Hazánk Mozgalom), Dr. Tamasi József (Orvosok a Tisztánlátásért), Baranyi Gábor (Összefogás a gyermekekért), Patrubány Miklós (az MVSZ elnöke), Ertsey Attila (STOP 5G Magyarország), Dr. Zafeiria Kakaletri (Görögország), Theodora Spyridaki (Görögország)

A fenti videó FULL HD minőségű. Ha valakinél akadozik a lejátszás, megtekintheti ugyanezt a videót kisebb felbontásban (854×480) az alábbi linken:

10 thoughts on “Tüntetés az Erzsébet téren 2022. 08. 12.

 1. Jó szervezés, biztató, hogy már a 3. rendezvény ez, és engedélyezett.
  Ertsey Attila témájához, a digitális élet-megfigyelés erőltetéséhez fűzném:
  Ehhez kapcsolódik az EESZT rendszer, az online számlázás kifejlesztése, és kötelezővé tétele. De a néhány éve nagyon sok pénzből felépített, nagy port kavart, de azóta elcsendesített ZalaZone. Ott a biztonságos közlekedés tesztelésének paravánja mögött valójában a városokban megvalósuló digitális kontroll tesztelik. Az okos város projekt, amihez egyértelmű az 5G és majd a 6,7…G igény.
  http://okosvaros.lechnerkozpont.hu/hu/peldatar/zalazone-tesztpalya
  Az Isten mentsen meg ettől.
  Globalista kormányunk egyik tagja volt ennek anno a propagálója, Deutsch Tamás zengte egyfolytában a “Digitális Jólét” szlogent.
  Ez olyan, mint a jól kitalált “Rezsicsökentés”. Egy jól kitalált agyi algoritmus, egy lepel, amely mögött az égig lehet emelni az adókat, és kétharmados többséget lehet szerezni.

 2. Amit a tolmácsok csináltak , az kritikán aluli…. Félre fordítva, fele mondandót kihagyva…..

 3. Kedves Szervezők!
  Pócs Alfréd doktort nagyon hiányoltuk a tüntetésről… Ő miért nem szólalt fel?
  Köszönöm.

 4. Tisztelt Admin,

  érdeklődöm, hogy a 2022-es CVD-konferencia videóit hol lehet megnézni? ( YT-ról törölták. )
  Fantasztikus volt élőben jelen lenni, de szeretnénk újra megnézni, ha van rá lehetőség.

  Köszönöm!

  1. minden előadást fel fogunk rakni az oldalunkra. Elkezdtük, már néhány fennt van. A magyarul a magyar oldalon, az angol az angol aloldalon. Sok munka, csináljuk. Meglesz mind. Köszönet az érdeklődésért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük