Tudják, csak nem mondják

2022. júliusban még azt írta a CDC, hogy az mRNS, amit az ember a géninjekcióval juttat a testbe és a megtermelt tüskefehérje nem sokáig marad a szervezetben. Ez a bekezdés aztán hirtelen eltűnt a szövegből.

Az eredeti és a most nyilvánosan elérhető szöveg linkjei:

Azért törölték, mert mára már ők is tudják, hogy a tüskeprotein hosszú hónapokig az oltottak testében van és pusztít. Tudják, csak nem mondják.

Biró Éva

12 thoughts on “Tudják, csak nem mondják

  1. Dehogy. A CDC tudta ezt már korábban is. Nem az elmúlt hetekben derült ki.
    A lelkiismeretes, hivatásuknak mélyen elkötelezett orvosok és hozzáértő szakemberek erre már tavaly tavasszal nyomatékosan felhívták a figyelmet.
    Nem. Azért törölték az erre utaló bejegyzést, mert most már széles körben nyilvánosságra került az információ. Pechükre a boncolások – amiket korántsem véletlenül sokáig nem engedélyeztek -, kimutatták. Erről már nem tudnak tovább hazudni, hiszen egyértelműen kiderült az igazság.

  2. Nem hitték el sokan a Cohenvid elején és azóta sem a KOHN(inter)ferenciákon sem,hogy kijárási tilalom lesz, aztán lett.
    Most nem hiszik el, hogy Magyarmat ide, Orbánia oda, polgárháború is folyik a vérrel majd csupasz kézzel a sóért, ételért, vízért, nem kell ide fegyver sem.
    Az emberiségnek hitt Darwin majmokká lefokozott állomány, de az euro-atalanti térség lakosságának zöme a szív- és érrendszeri betegségeire szedett “gyógyszerek” hiányába hal bele.
    Le sem kell lőni és ún. vírus kampány sem kell (fel is kerekedett már a kémek rusnyája a méregközpontból ama még ún.Karikó Katalin korunk női Hitlere!!!)!!!
    Ha nincs só, nem működik a nátrium-kálium pumpa a szívnél, megdöglés a vége (fel)támadás nélkül.
    És ebben nincs semmi prófécia. Csak pőre tények és értő elemzése a jelennek szimulált tele víziónak!!!
    Nehéz bevallani, hogy hülyére vettek Nézem https://www.bitchute.com/video/7vYqIH…qIHrS3Z56/

  3. Az usákos katonai orvosnő eskü alatt elmondja, hogy a Binden kormány kötelezei őket az oltási mellékhatások eltussolására

    Forrás:
    https://uncutnews.ch/militaeraerztin-sagt-unter-eid-aus-dass-sie-durch-eine-direktive-der-biden-administration-angewiesen-wurde-impfstoffschaeden-zu-vertuschen/
    https://thefirstlightreport.com/2022/07/24/military-doctor-cover-up-vaccine-injuries/

    a videó:
    https://twitter.com/PalabraGuerra/status/1455661022723854338

    Most aztán a Binden kormány ezzel megbukik ?
    Vagy lesz ennek valami politikai következménye ?

  4. A hivatalosan szentesített verzió terjesztése címlapokon, óriási betűkkel történik. Aztán amikor kezd kiderülni a kellemetlen igazság, akkor egyszerűen törlik az eredeti közleményt, vagy a 12. oldal alján bolhabetűkkel helyreigazítják. Átvilágítás, elszámoltatás nuku. Tipikus dezinformációs módszer, az emberiség elleni pszichológiai hadviselés bevett fogása. A birkanéphez meg szinte soha nem jut el a valódi információ, csak a harsány baromságok. Vagy ha véletlenül el is jut, a kognitív disszonancia miatt soha nem ismerné be, hogy ilyen könnyen palira vették, hiszen a mondás szerint “könnyebb az embereket bolonddá tenni, mint ráébreszteni őket, hogy bolonddá lettek téve”.
    Szóval MINDENT, amit a mainstream média szajkóz (a Mocking Bird nevű CIA-projekt keretében), ellenkező előjellel kell ellátni, pl. “Az oltások hatékonyak és biztonságosak.”, ami valójában ezt jelenti: “A KAMU oltások NEM biztonságosak és NEM hatékonyak.” Így mindjárt közelebb kerülünk a valósághoz.

  5. És ez azt is jelenti, hogy a sokszor átoltottak azóta is fertőzik a környezetüket?! Csakmert erre konkrétan utalnak orvosok, hogy az oltatlanoknak is méregteleníteni kell az oltottak környezetében (shedding). Én egyes kollégáimon az orromat irritáló kipárolgást érzek, hogy időnként ólomsúlyú fáradság jön rám, és minden bajom van ha közös levegőt szívok velük…a környezetemben az is látszik, hogy egyesek változatos egészségi problémákkal küzdenek (és akkor hol van még az ősz?) Bár az oltottak többsége jelenleg így is tünetmentes (de ez el is várható: lásd D-vitamin).
    Próbálnám jobban érteni, mi zajlik a szervezetünkben, de az orvosok latin szavai alapján képtelenség tisztán látni. A bizalmatlanságom az áltoltottakkal szemben azonban nem orvosi eredetű, hanem mentális. Nincsenek szavak rá, hogy az emberek milyen könnyen bedőlnek, és megvezethetőek.

  6. Ez a cikk nagyon érdekes, mert arról szól, hogy az élősködök mire képesek

    Forrás: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2022/August/PDF/mind-controlling-parasites-pdf.pdf
    https://uncutnews.ch/unterschaetzen-sie-nicht-die-parasiten-die-den-geist-kontrollieren/

    Itt arról van szó, hogy az egerek és patkányok életét egy élősködő, a Toxoplasma gondii teheti tönkre.

    Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Toxoplasma_gondii

    De itt arról van szó, hogy ez az élősködő megváltoztatja az egér teljes életét és azt öngyilkosságra készteti.

    Hogy ?

    Úgy hogy megváltozik az egér hormonja és gyakorlatilag annak hatása miatt büzlik, vagyis a macska számára teljesen kiszolgáltatott lesz.

    De ezzel az élősködő a ragadozó macskára is átterjed és ezzel az emberi lényre is.
    Az emberben ez az élősködő az emberi agyban is el tud szapododni és ezzel még Skizofréniát tud okozni.

    Ez az élsőködő különösen a macska ürülékével tud a legkönnyebben az emberre átterjedni.

    Állítólag az emberek 30 %-ka fertőződőtt meg ezzel az élösködővel, de a legtöbb embernél ez az erős immunrendszer miatt nem okoz nagy bajt.

  7. Az oltottak vérében talált vérrögöt, ami tulajdonképpen nem is az, vizsgálták meg. És megdöbbentő dolgot találtak.

    https://uncutnews.ch/natural-news-veroeffentlicht-die-ergebnisse-der-icp-ms-elementaranalyse-nach-der-impfung-und-vergleicht-die-gerinnsel-mit-menschlichem-blut-die-ergebnisse-zeigen-dass-diese-gerinnsel-keine-blut/

    Ez nem vérrög. És nem is az élőlényegben található elemi anyagokból áll.
    Mert a vérben talált különös képződményt a vérrögben található elemi anyagokkal is összehasonlították. De ez nem vérrög.

    Hanem az, az elektromos áramot jól vezető kémiai elemekből áll ez össze.
    Az állítólagos vérrögök valamilyen struktúrákat is lehet látni, mint egy elektromos vezetéket.

    A kutatók az a megdöbbentő állítást tették, hogy ez az emberi szervezetben soha nem látott vérrög egy élettel anyag.
    A természet az emberi szervezetben ilyen anyagot nem tud előállítani.
    A természetben meg lehet azt is figyelni, hogy az nem szerves anygaok is tudnak strukturákat képezni.

  8. Elkezdődőtt a tömeges ultástagadók vegzálása a No.-ban, Rhein-a földön (Leverkusen-Opladen)

    Forrás:
    https://www.pi-news.net/2022/08/massen-strafverfahren-gegen-impfunwillige-im-rheinland/

    Az orvos igazolásokat állított ki, hogy az adott személy nem oltható be.

    Most az orvosnak a létét teljesen lenullázták és elkezték az oltástagadók vegzálását.
    És bevonták az orvosi engedélyét (Approbation ).

    1) A cikk szerzője azt kérdezi, hogy miért olyan nagy bün ez, ha az oltás nem kötelező ?

    2) Van egy orvosi titoktartás. Hogy a büdös fenében jutott a rendőrség ( az állam ) az adatokhoz.
    Ha például én vért hányok, akkor az hogyan tudjam azt bizalmasan egy orvosnak elmondani ?

    3) Az állam igy nagyon elveszíti az állampolgárok bízalmát.

  9. Kedves Gerg,
    Talán segít helyén kezelni azt amit ugyan nem értünk de tapasztalunk shedding terén:
    – Kínaival oltott személy biológiailag fertőzött meg, azaz vagy az oltóanyagból származó vagy a személyben addig látensen jelen lévő, de az oltás immungyengítő hatása miatt “életre kelő” vmilyen természetes ágens aktiválódott – pár napon belül gyógyultam
    – sajnos mind a vektor ill mrns injekciókkal mérgezett emberek kapcsán – relatív közeli kapcsolat- jelezgetett az immunrendszerem. Hovatovább allergiás reakciókká fejlődött. Emlékszem Karácsony este után taknyom nyálam egybefolyt már – arra gondoltam akármilyen mérgezést sugároz is a szeretett családom mégsem járja hogy ha közelükbe kerülök elönt a váladék és ahelyett hogy ragyogok inkább összeomlok- nincs más, marad a Szellem ereje. Azaz: meg kell találja a szervezetem a köztes megoldást. Méregtelenítsen de ne hiperhatásfokon… akkoriban már paraizé irtás alatt álltam ( ugye a vérvételes fecskendőt fertőzhették be). Továbbiakban mire túléltem a parazitairtásra adott méregtelenítési tüneteimet és lenyugodott a szervezetem, egy homeos ledumkúrát tartottam ( tűszúrásra és igen 3 napig mintha tünetekkel de végigéltem minden bajomat a vérvétel óta köztük a komplett immunrendszeri működési bajaimat is) és elmúlt minden bajom.
    A szúrt kezemben elsőre egy kb 7 cmes duzzanat keletkezett, alsó kar véna. Hurka, fájdalmas. Kb 2, 5 hét alatt szívta fel a testem, küzdött meg vele a már rendben működő immunrendszer. A családom ekkoriban ( szintén parazitairtás) vérzett ki ( óriási orrvérzés kapcsán) – az egyiket láttam, sárgás vérrögszerű struktúra, kemény … a másik vonaton ülve orrvérzéssel társítva- szintén kemény- lenyelődött.
    Azóta relatív jól vannak, olyan problémákkal amiket működő immunrendszerrel megoldanak.
    Azt látom hogy van egy allergia szerű reakció oltott barátokra, meg azt is látom hogy eszmogra is aktiválódik.
    Egyszer a védelmi eszközeim nélkül voltam és kaptam egy besugárzás adagot. A szúrt kezem felső kar véna kijött egy fájdalmas csomó. Nos ezt 2 nap alatt szívta fel az immunrendszerem. Sztem nincs több struktúra bennem már, megtanultam együtt élni az oltottakkal, működök. Jelenleg csak természetes drogokat készítek és csak azt szedegetem ( tinktúrák, olajak, teák) – a családnak is működik.
    Van megoldás.
    Már nekünk.
    Hogy miért nem tünetelnek az oltottak?
    Nos pl vegyük az Mmr oltást. Ott az oltáskanyaró vírusa – elbújva az immunrendszer elől hisz úgy kapta be ahogy egyébként nem fertőzne be a vmi amit vírusnak hívnak- a belekben vígan él és szaporodik. Hja igen Auti spektrumzavar a vége ( Wakefieldet is kizárták az orvosok maguk közül mert rájött)
    Ilyes van az oltottakban. Addig dolgozik bennük az immunrendszerüknek láthatatlanul és – szórják amíg a szervezetük kollapszál és egy más kórképpel halnak/súlyos állapotba kerülnek.
    Ősz lesz ennek az ideje. Mmint tömegesen ( talán ezért harangozzák az új mumusokat már most)
    Látjuk az eü teljes privatizációját mindenhol. Betegségipar. …
    De mint tudjuk ember tervez. Isten meg végez.
    Nem úgy lesz ahogy ők szimulálták de könnyű sem lesz. Vérzik az én szívem ekkora idi-tahoizmust látva. Idiokrácia. Dolgunk túlélni és az új világot felállítani… de néha felmerül bennem is hogy megint nekünk a nehezebb. Ezt végignézni… anélkül h érdemben lehetne segíteni bárkinek ( szegény agymosottak ).
    Kegyetlenebb mint a Halál.
    Íme próbája annak földi küldetésed véget ért e már: ha élsz, még nem. ( R. Bach).
    Isten velünk.

  10. Kedves B.Gy.
    Láttam egy videot egy szöcskéről aki halott volt de volt benne egy hosszú vékony parazita ami miatt úgy csináĺt mintha élne. Vízbe téve kijött belőle a parazita kukac, maradt a halott szöcske. Vízben azért jött ki mert szaporodni akart.
    És ez egy természetes életforma.
    Ha ránézek mostanában emberekre ezt látom. Remélem nem jól.
    És akkor gondoljunk vizeink állapotára. A vizeink élőlényeire. Mindenféle egzotikus halbetegség stb.
    Lehet h ezek az antikrisztusok többféle gmo paraizét is szórtak az emberekbe. Némely csak lassan öl, némely zombivá tesz s némely biorobottá. Biztos h többféle támadási szint van h ne legyen túl nyilvánvaló.
    Egy arc/baloldal lebénult ismerősből egy nagy sárga cuccot vettek ki sebészek ( nyaki gerinchez közeli ér)
    Nyilván szeretnének örökké élni olyanokat is oltottak emberekbe amik javítanak. Vagy legalábbis ez a céljuk ( más lesz az eredmény persze).
    A legviccesebb hogy egyre több mainstream cikk jelenik meg milyen jók a paraziták. Vonzóbbá tesznek stb..
    Ja és ezért üldözik az ivermektint.
    Amúgy a zölddió likőrrel fogunk ősztől kupicázgatni ( sk). Jók a Tulsi teák, gyógynövénytinktúrák ( fokhagyma, medvehagyma, bioboltiak is).
    Hajrá ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük