Ausztrália: NEMZETKÖZI SEGÍTSÉGKÉRÉS!

Az ausztrál őslakosok az Északi Területen segítségért hívják a világot.

A szuverén törzsi népek kényszeroltásokról, megélhetésük megfosztásáról és karantén táborokba való kényszerdeportálásról számolnak be. Ami ott történik, az bárhol megtörténhet, Ausztrália a globalisták próbaterepe, és az Északi Területen tesztelik, hogy meddig mehetnek el.

https://rumble.com/vpuh29-ausztrlia-sos-nemzetkzi-segtsgkrs-oszd-meg-2021.11.24..html


10 thoughts on “Ausztrália: NEMZETKÖZI SEGÍTSÉGKÉRÉS!

 1. Nem kellene most már a “nincs mit tenni” meg az “úgyis az lesz”, meg az “egész világon ez van” típusú kommenteket kiengedni.

  Aki sopánkodni akar, keresse fel az erre megfelelő közösségeket!

  Aki egy oltást ellenző oldalon oszt véleményt, az legalább MINIMUM szinten viselkedjen már úgy, és gondolkozzon már úgy, mint egy férfi!

  1. Tisztelt Kis Pál úr!
   Teljes mértékben egyetértek. Engem egyenesen irritál már a sok kifejezésre juttatott negatív hozzáállás. Ez magánügy. De sokan nem tartják magukban, hanem terjesztik, ismétlik, és ennek hatására a többi olvasóban is megfoganhat a teljes reménytelenség érzése, ami blokkolja a tudatot, a kiút keresését, a lehetőségek meglátását. Mert pontosan ez a cél, hogy “Őrüljünk meg a félelemtől” , írta egyszer valaki…..
   Már beírtam egyszer egy komment-sorozatban, hogy a demoralizáló megjegyzéseket ne engedjék ki. Így nem lehet harcolni!

 2. Ez tűrhetetlen, nem szabad odáig eljutnunk! Nem szabad engedni, el kell a mocskokat söpörni, kilőni a világűrbe, amúgy is oda akarnak menni. Meg kell őket lepni, nem előre bejelenteni mindent mint a rendes gyereknek. Le kell őket tarolni, megtisztítani a Földet végre tőlük. Pár ezer nyűről beszélünk, csak pár ezerről. Meg őket úgy lepni, hogy még a mobiltelefonjukhoz se legyen idejük nyúlni! Több milliárdan vagyunk könyörgök és mi sírunk, rívunk???

 3. Az ausztál őslakosok állítólag a föld utolsó egyik legnagyobb fém depositján ülnek, ezért olyan sürgős megszabadulni tőlük. Az info a From Rome szerkesztő szerzetesétől származik.

 4. Erősen gyanús nekem ez a videó! Nagyon mű, azt hiszem kamu az egész.
  Ha megnézzük a november eleji hatalmas tüntetést , és az erőszakmentességet a rendőrök felől, ez nem lehet reális! Kérem, járjanak utána, mielőtt tovább terjesztik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük