Dr. Pócs Alfréd: Hogyan tovább? (Test, lélek, szellem)

A Beszélgetések a Danubiában második rendezvénye. A sorozat előadói a saját világukat, nézőpontjukat, hitvallásukat mutatják be.

6 thoughts on “Dr. Pócs Alfréd: Hogyan tovább? (Test, lélek, szellem)

 1. Ahogy a sötétségből a fényre, napvilágra kerülnek az információk, úgy veszti erejét a sötét, vagy inkább az ostobaság.
  Habár hosszú az előadás, mégis érdemes végighallgatni, sok témát érintve felvilágosító -:).

 2. Ivermectinről szó esik, de hogy hol lehet pontosan beszerezni és hogyan kell adagolni azt nem tudom még mindig. Az említett három kórházban alkalmazzák ezt a kezelést ha jól értettem? Vajon miért csak ezekben?

 3. A szlítákkal kapcsolatban egy Szelei Magdolna előadás
  https://www.youtube.com/watch?v=lMicJcMlmSA&t=0s
  után Polgár Sándor hozzzászóló ezt tette be. Nem kifejezetten MTI hír, de talán érdekes.

  “Csak a tisztánlátás érdekében, had közöljem ezt az infót, hogy PUTYIN TESTVÉRÜNK, ŐSI SZKÍTÁNAK TARTJA MAGÁT, ÉS KÖZEL SEM BIZTOS, HOGY A SZOV.UNIÓT AKARJA VISSZAÁLLÍTANI, HANEM A “NAGY SZKITIA BIRODALMAT, AMI A MAI NAPIG A LEGNAGYOBB TERÜLET VOLT! ( AZ ÉN MESTEREM, MEG A PUTYIN EGY SÁMÁNHOZ JÁRTAK!!! EZ 110% ) “

 4. Az emberi (és állati) társadalmak kezdettől fogva az erőszakra épülnek. Jog nincs, csak túlerő, a hatalom minden áron való megszerzése. Aki azt hiszi, hogy bármely jogrendszer megváltoztatása megvédi a gyengét az erőstől, az álmodozó idealista. A történelem nem ismer ilyesmit.
  Ma már egy csekély kisebbség megszerezte az abszolút hatalmat és azt tesz az emberiséggel, amit beteges elképzelései szerint tennie célszerű. Ebben fontos szerepe van a tömeges népirtásnak, a depopulációnak. Ez a folyamat már megindult, számos eszközzel.

 5. A lelki folyamatok megváltozása a génmódosító oltások után

  Ez a hozzászólás inkább a vallásos embereket érinti. Lesznek benne olyan állítások, amelyekre lehet mondani, hogy ‘ez annyira biztos, mint a kutya vacsorája’. De mivel az oltások okozta lelki történésekről általában alig esik szó, Pócs doktor előadásának címe és tartalma arra indított, hogy az alábbiakat mégis közreadjam. Ha többen figyelünk oda, mégiscsak jobban megérthetjük, mi történik.

  A címben szereplő test, lélek, szellem kérdése igen nagy téma. Ezen írás apropója, hogy van olyan megállapítás a nyugati covid oltásokkal kapcsolatban, hogy az blokkolja a test-lélek összeköttetést. Tehát nemcsak testi és egészségi következményei vannak, hanem a lelki működés is megváltozik. Kérdés, hogy ez mit jelent, mit lehet róla tudni.

  Akkor tűnt fel, hogy oda kéne figyelni, amikor 2021 június 25-én az Álmos Király Televízióban Kubinyi Tamás beolvasott egy olasz eredetű cikket. Arról szólt, hogy egy ‘látó’ – aurát, lelki történéseket érzékelő ember – annál a személynél, akinek segíteni próbált, azt tapasztalta, hogy a második oltás után a test-lélek kapcsolat megszakadt. A lélek azt jelezte, hogy nem tud hozzáférni a testhez. Ezt a videót aztán a youtube-ról törölték, később átkerült ‘Lélektelenítő vakcina’ címmel a bitchute-ra, de ma már nem indul el, Kubinyi archív anyagai között sem található.

  Hasonló magyarországi közlés:
  https://www.youtube.com/watch?v=D-nRkriAAVo&t=4126s
  A beállított helytől néhány percnyi részben Szedlacsik Miklós arról számol be, hogy szellemi segítséget oltott embernek nem engedélyeznek az égiek, sőt, az őrangyalaik is otthagyják őket. Az előző közléssel összevetve azt gondolhatjuk, hogy az őrangyalok ekkor nem tudják használni a test-lélek kapcsolatot.

  A harmadik közlés egy magyarországi aura-érzékelő ember beszámolója. Van az aurában egy fénygyűrű. A síkja merőleges a gerincre, a helyzete a legtöbb embernél olyan, hogy a szív felett van 5-20 cm-re. Ő ezt a fénygyűrűt glóriának nevezi, megkülöböztetésképp pedig fényudvarnak azt a fej körül láthatő fényes, kerek sávot, ami szentképeken, ikonokon látható. Hogy miről van szó, megfigyelhető a katolikus templomokban állított Szt Antal szobrokon, feje fölött a glóriával. A glória helyzete jellemzi a lélek kidolgozottságát, az emberben lévő jóakaratot, erényeket. Minél magasabban van, a viselője annál közelebb van az isteni elvárásokhoz. Az Oltáriszentség/Úrvacsora vétele után a glória kb 10 cm-t emelkedik, majd napok múlva a legtöbb embernél visszasüllyed. Tartósan csak kevés embernél kerül a fej fölé, mint Szt Antalnál. A kapott fontos, új információ az, hogy a génmódosító oltások tömeges megjelenése után a glóriának ez a ‘mozgása’ lényegében megszűnt, sőt sokaknál lassan süllyed, már a szív alatt van.

  A megfigyelt jelenség nyomán juthatunk arra a következtetésre, hogy a krisztusi táplálék tényleg több szimpla ostyánál. Az az átváltozás során valamilyen lelki többletet kap, “lélekemelő” hatást s ez a glória emelkedésében nyilvánult meg. Mutatja azt a krisztusi szándékot, hogy legyen minél több jóakaratú ember a Földön. Azonban a génmanipuláló oltások ezt most akadályozzák. A korábbi közlésekkel összevetve élnünk kell a gyanúval, hogyha a génmódosítás miatt a papnál a test-lélek kapcsolat sérül, akkor a misén nem tud megfelelően működni az átváltozás a lelki közvetítés hiánya miatt.

  Egyik közeli ismerősöm arról számolt be, hogy egy kollégájuk viselkedése nagyon megváltozott az oltások felvétele után. Arra a kérdésre, hogy mi történt, ezt hogyan tudná jellemezni, a lelkiismeret teljes hiánya volt a válasz.

  Hogy itt milyen génmódosításról van szó, sejthető. A VMAT2, isten-génnek is nevezett génről van szó, amelyről magyar nyelven megjelent egy ismertető az Interpress Magazinban:
  https://interpressmagazin.hu/cikkek/241-az_isten-gen/
  A cikk szerint óvatosnak kell lennünk, nehogy nagyon meginduljon a fantáziánk e génnel kapcsolatban, de a vizsgálatokból mégis egyértelműen kiderült, hogy köze van a spiritualitáshoz. A működését blokkolni lehet, erre vonatkozik a cikkből vett idézet:
  “A VMAT2 által kódolt fehérje funkciója igen fontos, bár nem teljesen nélkülözhetetlen, ugyanis a VMAT2 gén „kiütése” nem feltétlenül halálos, az ilyen egerek néhány napig élnek, de igen nyomorúságosan. A kiütött egerek fele akkorák, mint a normális egerek, és csaknem teljesen inaktívak, alig esznek, alig mozognak, rövid életüket összekuporodva vagy fekve töltik el.”

  A VMAT2 génnel Bill Gates is foglalkozott. Fellelhető egy videó, amelynek címe:
  ‘Bill Gates előadása a CIA-nál 2005 ben!’ és a következő helyen érhető el:
  https://www.bitchute.com/video/K2rCQCNom5w3/
  Itt Bill Gates a VMAT2 egy módosítási programjának elindítását javasolja, amelynek célja a fundamentalista vallásos egyének gondolkodásának megváltoztatása az engedelmesség, a passzivitás irányába. Bill Gates előadása egy kutatási kérelem a CIA nak a VMAT2-es gén kiiktatására aerosol-formában terjesztett vírusokkal. A videó alatti megjegyzések között szerepel, hogy ez a videó teljesen hiteltelen ‘hoax’. Mégis, Bill Gates szándéka megvalósulni látszik, v.ö.
  ‘A vakcinával nem csak megölik az embert, hanem elrabolják a lelkét is’
  https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-vakcinaval-nem-csak-megolik-az-embert-hanem-elraboljak-a-lelket-is

  A harmadik VMAT2 közlés Dr Carrie Madej-től származik, akinek videói nálunk is ismertek. Volt egy riportja, amit egy indiai televiziónak adott. Ott említette, hogy az oltásoknak van génmódosító hatásuk – ezt más videóiban is hallottuk, – de ott konkrétan megmelítette a VMAT2 gént és a T8-as gént, amelynek módosítása butává és szaporodás-képtelenné teszi az illetőt. A címét azonnal mentettem, de hiába, néhány nappal később a beszélgetés már törölve volt. Keresgélés után még egyes helyeken feltűnt, de már hiányoztak belőle a gének megnevezései.

  A keresztény gondolkodásban az élet Isten ajándéka. Azért kaptuk, hogy a lelkünk tapasztalatokat szerezzen, fejlődjön. Az eddig felsorolt hírek olyan eseményekre utalnak a hamis járvány és oltáskényszer kapcsán, hogy a lélek el lesz vágva ezen isteni szándék megvalósításától. Aki ezt előidézi az oltásra rábeszéléssel, kényszerítéssel, zsarolással, nem csak egyszerű bűnt követ el, mert Jézus szerint ‘a lélek elleni bűn nem bocsáttatik meg’, Mt 12,31. Érdemes ismét megnézni Illés pátriárka karácsonyi videóját:
  https://spiritualtv.eu/hirek/202112/illes-patriarka-uzenete-ferenc-papanak20211216.mp4
  Igaz más úton, de ő is ugyanerre a következtetésre jut: Lélek elleni bűnöket követnek el, amire nincs megbocsáás. Ezen a ponton kérek mindenkit, gondolkozzon el, akármilyen résztvevője a vakcinázásnak. Mert az isteni elvárás és megítélés mindenkire vonatkozik, akár hívő, akár nem.

  Látjuk, a vakcinázás folytatása az emberek tömeges elgonoszodását, lelkiismeretlen bio-robottá válását jelenti a kipusztulás kockázatával. De nemcsak a géntechnika okozhat pusztulást. Az alábbi videóban
  https://www.youtube.com/watch?v=znHN4XEFsdY&t=0s
  Tóth Roland beszél arról, hogy mi a hatodik emberiség vagyunk, előttünk öt már kipusztult. Miért? Mert gonoszak voltunk, egymás ellen atomháborút indítottunk, – ennek ma is láthatóak nyomai Indiában és Irakban, – aminek rövid úton egy felsőbb intelligencia vetett véget a teljes emberiség eltörlésével. Aztán Ádám és Éva kezdődött előről. Lehet azon vitatkozni, mennyire van igaza Tóth Rolandnak, de tény, már Nemere István írt könyvet ‘Az előző emberiség’ címmel. És itt van Javier Cabrera Darquea könyve: Az icai vésett kövek üzenete, Pap Gábor tanulmányával. Ebből az a kép rajzolódik ki, hogy kb 60 millió évvel ezelőtt, a dinoszauruszok korában is volt egy emberiség, ami eltűnt. Új kiadvány Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila ‘Az ember létrehozása’ c. könyve, ami az ötödik és a hatodik emberiséget részletesebben tárgyalja, s a sort még lehet folytatni. Ha az ukrajnai ‘különleges hadművelet’ atomháborúvá szélesedik, akkor jó esélyünk lesz arra, hogy a történelem megismétődik és a dedós fejlődési szintet ismét nem tudjuk meghaladni. Pedig Jézus segíteni akart, hogy sikerüljön. Ha a cél a gonoszság kiteljesedése, annak mindig bukás lesz a vége.

  Vannak azért jó hírek is. Nyáron sokan lelkileg talpra álltak, segítettek magukon. A lélek működése egyre jobban visszatért. Sokan érzékelték a problémákat és elkezdtek foglalkozni önmagukkal. Biztos ennek a honlapnak is nagy része van abban, hogy sokan találtak maguknak valamilyen gyógymódot. A módosított gének helyreállítására terjed egy szimpla módszer: Tegyük össze az első három ujjunkat (hüvelyk, mutató, középső) és fél-egy percig gondoljunk arra, hogy az elrontott géneket helyreállítjuk. Én ezt egy betegápolótól hallottam, aki így segített magán, hogy az oltott betegektől szóródó negatív hatások miatt ne kapjon vörös kiütéseket. A szóródás, ‘shredding’ jelenségéről ld.
  A COVID Oltást Kapott Emberek MEGMÉRGEZIK A NEM Beoltottakat!
  https://www.bitchute.com/video/PGP8PdcJ05Vr/
  A beoltott egyének veszélyes grafén-oxiddal “fertőzik” a be nem oltottakat, mondja az orvosbiológus szakértő
  https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltott-egyenek-veszelyes-grafen-oxiddal-fertozik-a-be-nem-oltottakat-mondja-az-orvosbiologus-szakerto
  Ezek miatt mindenkinek javasolható a 3-ujjas módszer napi használata.

  Tudja valaki bizonyítani, hogy ez a 3-ujjas módszer működik?
  – Ennél mi sem egyszerűbb!, – mondta egy laikus barátom.
  Feltette kölönféle internetes oldalakra, ahonnan kivétel nélkül rövid időn belül törölték.
  – Na látod, ettől gyanús, hogy jó. Még hozzátette:
  – Ha az emberek figyeltek volna a járvány-celebek testbeszédére, akkor percek alatt rá tudtak volna jönni, hogy a járvány és az oltás kamu. Nem kellett volna hagyni, hogy a tv és rádió naponta kikapcsolja a józan eszüket.

  Régóta ismert, hogy az ima gyógyít. Van olyan vizsgálati eredmény, hogy a kórházi betegek között az imádkozó emberek jobban gyógyulnak. A korábban említett aura-érzékelő emberünk ezt megerősíti: A jól végzett imánál az égiek gyógyítanak minket és minden olyan napi tevékenység, amit Istennek tetszően, jó lélekkel végzünk, elősegíti a fejlődésünket.

  Befejezésül, az olvasó érezheti úgy, hogy az Isten, test, lélek, szellem fogalmakat olyan alaposan nem is gondolta át. Segítségül megadok itt Pap Gábortól előadásokat. Kiderül, hogy a lélek leválasztási szándéka nem újkeletű. Az utolsó előadás bevezető része pedig arról szól, az életünkben hogyan kezdett teret nyerni a pénzvilág már évszázadokkal ezelőtt.

  2018.10.11 – Szemléletváltás – Teremtő Isten 2.rész – Pap Gábor – YouTube
  https://www.youtube.com/watch?v=jbsnvKJ5fbM
  PAP GÁBOR – A mai kor emberének istenképei, 2018 – YouTube
  https://www.youtube.com/watch?v=jiGPhFTzvD8&t=18s
  2020.11.26 – Szemléletváltás – A zsinatok emberiségre gyakorolt hatásai 1.-2. rész – Pap Gábor – YouTube
  https://www.youtube.com/watch?v=R8u27XQCafI
  https://www.youtube.com/watch?v=l8Vs52vhuR4
  2020.11.05 – Szemléletváltás – VIII. egyetemes zsinat (869) – Pap Gábor – YouTube
  https://www.youtube.com/watch?v=oNULoLMuX8w
  PAP GÁBOR – Bakócz Tamás, a Mediciek, a Fuggerek, proletariátus, Székely Dózsa György… – ELŐADÁS – YouTube
  https://www.youtube.com/watch?v=PFJ4x236Glc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük