Stregova Erzsébet előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

Covid 2 év médiahazugságai (MAINSTREAM) és igazságai – Idézetek a világ orvosaitól 2020-2022

Előadásom az elmúlt két év szakmai összefoglalója az orvosok által elhangzott és nyilvánosságra hozott ismereteknek. Idézetek és interjúk formájában megjelenítve és rávilágítva a politika által ránk erőszakolt, tudományos alaposságot nélkülöző kényszerítő intézkedések szakmaiatlanságára.

Bemutatva, hogy a világ orvosai már a „politikai járvány” elején elmondták, hogy ez a vírus nem annyira veszélyes, hogy gyorsan-hamarjában vakcinát készítsenek ellene – kipróbálás és mindenféle emberkísérletet mellőzve, vagyis a Föld lakosságát bevonva a nagy EMBERKÍSÉRLET-be, akaratuk és látszólagos beleegyezésük alapján, hiszen valódi ismeretekkel még az oltó orvosok sem rendelkeznek a mai napig. Egyébként nem követnének el ilyen gyarlóságot.

A bátor orvosok, akik képesek voltak felmérni a világ helyzetét, minden lehetséges fórumot felhasználtak arra, hogy a legtöbb emberhez eljusson a tudásuk és az eredményeik, amelyek valódi gyógyulást hoztak. Egy átfogó szeletet kívánok megjeleníteni a legjelentősebb megnyilvánulásukból.

Több mint 5 milliárd embert a Földünkön beoltottak egy olyan kísérleti vakcinával, melyért senki sem vállal felelősséget, vagy mégis – maga a beoltott lett felelős a döntéséért, – melynek következményeivel a közel s távoli jövőben mindannyiunknak kell számolnunk és felkészülnünk oltottnak és oltatlannak egyaránt. Ezért kell, hogy átadjuk a tudást egymásnak, hogy a lehető legkisebb veszteséggel emelkedjünk ki ebből a szándékosan megtervezett PANDÉMIÁ-ból.

3 thoughts on “Stregova Erzsébet előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

 1. Ki az előadó hölgy, mert a nevén kívül erről nem esik szó? Én pl. nem hallottam még róla. Újságíró lelhet talán?

 2. Elköltöztetik Ukrajnából az amerikai biolaborokat – állítják az oroszok.
  Az Egyesült Államok a posztszovjet térség más országaiba költözteti át az ukrajnai biológiai programjait – közölte Igor Kirillov vezérőrnagy, az orosz hadsereg nukleáris-, vegyi- és biológiai erőinek vezetője a TASZSZ szerint.
  Azt mondta: a Pentagon szándéka az, hogy az orosz határhoz minél közelebb, posztszovjet államokban – vagyis Kelet-Európában és a Baltikumban – folytassa az Ukrajnában befejezetlenül maradt programokat.
  Kirillov név szerint említette Bulgáriát és Csehországot ezzel összefüggésben, és azt is hozzáfűzte, hogy mindez biztonságpolitikai veszélyt jelent Oroszországra nézve.
  Az oroszok még a háború elején közölték, hogy szerintük az amerikaiak halálos vírusokkal kísérleteztek Ukrajnában, amelyeket ellenük akartak fordítani. Mindezt azóta sem tudták hitelt érdemlő módon bizonyítani. (TASZSZ – Index)
  Forrás: https://kuruc.info/r/4/248343/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük