Magyar Szabadság Konvoj Összefoglaló – 2022.02.10.

A Magyar Szabadság Konvoj tevékenységei február 10-ig bezárólag.

Áder Jánosnak átadott levél átvételi aláírással:

További információk: https://www.facebook.com/search/top?q=enik%C5%91%20noll-szatm%C3%A1ri

21 thoughts on “Magyar Szabadság Konvoj Összefoglaló – 2022.02.10.

 1. ATTENTION !!!!

  IN MAY , A eu INTERNATIONAL PANDEMIC TREATY IS TO BE SIGNED ..
  IT WIPES AWAY COUNTRIES CONSTITUTIONS AND RIGHTS OF POPULATION……. FOR THE NEXT PLANDEMIC
  U KNOW WHAT THAT MEANS … NAZI GERMANY COMBINED WITH KGB/STALIN RUSSIA AND NK KIMYOUNG ILL / CEAUSESCU GOVERNAMENT
  NO RIGHTS WHATSOEVER ANYMORE

 2. Mivel az oltások megbetegítő hatásai nemsokára várhatóan kezdenek tömeges méreteket ölteni, akár már márciusban:
  Ki fogja elvenni a konyhakést a bechipelt, HIV-es, rákos, stb beteg, megőrülő tömegektől? Kb. két-négymillió érintett állampolgárra tippelek.
  A politikai hiba beismerésének megtörténte elengedhetetlen.
  Az oltások azonnali leállítása is.
  A mögöttes szerződések (gyógyszer, IT) nyilvánosságra hozása és felmondása is.

  Ami beismerés nélkül szerintem várható, ha a politika változatlan marad: HIV, vagy akármilyen más oltással el fognak jutni a hetedikig, és ha még életben vannak az oltottak, ezzel a teljes éntudat vesztés és a megszállottság is kialakulhat.
  Saját állami forrás már alig lesz, ha alig lesz adófizető, csak beteg. A báb kormány várhatóan fel fog venni pénznyomásból nyújtott nemzetközi hiteleket haszontalan gyógyszer kísérletezésekre/oltásokra. (pl. a HIV gyógyíthatósága is inkább csak kísérletezés, és inkább ne legyen erre magyar öngyilkos oltóanyag) Az emberek ezekbe a kísérletekbe is belehalhatnak, vagy leamortizálódhatnak. A más módon visszafizethetetlen hitelek fedezetére az ország területe, és ingó-immateriális vagyona válhat szabad prédává. Jöhetnek a migránsok is a hitelezőkön kívül.

  A mostani parlamenti képviselők a beismerésben nem jeleskedtek. (“Nem fordulunk vissza” az aktuális jelszó. Szóval a terv az, hogy az oltatlanok meghalnak.)
  Mivel akarnak meggyőzi, hogy szavazzak rájuk, bármelyikükre?
  Mint épelméjű, munkaképes, potenciális adófizető és jól képzett motivált oltatlan? A “mi fajtánk” szavazta nem kell??? Az oltatlanok meghalnak? Ide értve vajon meghalnak a nem jeladóként funkcionáló, kamu oltott politikusok is? Jönnek helyettük a robot másolatok?

 3. A levél szövege és átadása a Köztársasági Elnöknek kitűnő ötlet, csak támogatni tudom én is.
  Érdemes lenne Petícióként közzé tenni, aláírást gyűjteni hozzá és úgy is átadni.

  A fenti videót még nem láttam, de az alábbiakat sürgősséggel megosztanám:

  Féltésből mondom honfitársaimnak, jobb ha tudják hogy mire számíthatnak a Brüsszelbe érkező konvoj tekintetében. Nyugaton nincs demokrácia, most már a maradványai sem. Még a “legjobb” esetben sem érnek el semmit, de a letartóztatás sem kizárt, sőt még a legrosszabb esetre is számítaniuk kell. Az itteni “rendőrség” az európai népek ellensége, állig felfegyverzett rohamrendőrség, és nem kizárt hogy ha “kell”, élesben fognak lőni.

  Igaz a hír, hogy Brüsszel polgármestere elrendelte Brüsszel városközpontjába való belépési tilalmat, (na mert hogy az elitnek nevezett gyáva patkányhad félti a bőrét) így kérdéses hogy a konvoj mit érhet el ezzel az akcióval így hogy a külterületekre lettek szorítva. El lehet képzelni mi lesz ha a konvoj mégis megkísérelne betörni a lezárt városrészekbe. Két év börtönt és 4500 euró büntetést helyeztek kilátásba, plusz a jogosítvány bevonását 3 évre. Megveszett vérebek ezek, nem emberek.
  Ennek ellenére a kamionok hosszú sora közeledik Brüsszel irányába, és egész Belgium segíti őket élelemmel, itallal, szállással, logisztikával.
  Az aki a MEWE.com on jelen van, és tud hollandul, részletes információ minderről. Az illető optimista módon fogalmaz, mert a nyugatiak többsége sem érti igazán hogy milyen nagy a baj. Ami jó hír, az hogy az ellenállás és a konvoj támogatása valóban tömeges jelleget kapott, nemcsak Belgiumból, de Hollandiából is érkeznek felajánlások:
  https://mewe.com/i/carineknapen1

  Ugyanakkor Ottawaban eközben már elrendelték a kamionsofőrök letartóztatását és a város “rendbe tételét”. Törvénybe ütközik segíteni a konvoj résztvevőit bármely módon, akár pénzben, szervezéssel, élelemmel, bármivel.

  Közben a fasiszta világrend vezetői Macron felhívására összegyűltek tanácskozni, valami tengeri téma fedőneve alatt, de nyilván azt beszélik meg miként folytassák a népirtást.
  A tömegirtó oltásokat gyártó cégek összefogtak egy olyan vakcina gyártására ami a szerintük jelenleg veszélyes összes “patogén” ellen beoltanák az embereket.
  https://www.technocracy.news/technocrat-vaccinators-have-no-intention-to-stop-vaccinating/
  Más szóval, a Gates-Schwab vezette aljas patkányhad nem adja fel a célt hogy a kihalásig vakcinázzák az emberi társadalmat. Zajlik a 3-ik világháború. Már régen nem csak a szabadságunkért küzdünk, hanem saját és szeretteink puszta létéért.

  Eközben a jelen nyugat régiói már régen háborús helyszínnek tekinthetők. Egymást értik a tömegdemonstrációk, amelyek mindegyike teljesen eredménytelen marad, illetve legtöbbször a brutális leverés az egyetlen “eredmény”. Mottó: “majd megunják és hazamennek”.
  Újra mondom, az egész Nyugat szó szerinti idegen megszállás alatt áll, vezetése tele van idegenekkel és saját fajukat eláruló és kiirtó fehérekkel.

  France: ‘French Convoy’ leaves Toulouse towards Brussels ahead of rally against vaccine mandate
  https://www.ruptly.tv/en/videos/20220210-034-France-French-Convoy-leaves-Toulouse-towards-Brussels-ahead-of-rally-against-vaccine-mandate

  ‘Freedom convoy’ truckers converge in Paris one day before planned protest
  https://www.ruptly.tv/en/events/202202111900-LIVE9810-Freedom-convoy-truckers-converge-in-Paris-one-day-before-planned-protest

  Protesters rally against COVID-19 restrix, vaccine mandate in Vienna
  https://www.ruptly.tv/en/events/202202121100-LIVE9782-Protesters-rally-against-COVID-19-restrix-vaccine-mandate-in-Vienna

  Protest against health-passes and vaccinations takes place in Paris
  https://www.ruptly.tv/en/events/202202121200-LIVE9789-Protest-against-health-passes-and-vaccinations-takes-place-in-Paris

  Australia: Convoy leaves Seymour for Canberra ahead of weekend protests against COVID restrix
  https://www.ruptly.tv/en/videos/20220211-013-Australia-Convoy-leaves-Seymour-for-Canberra-ahead-of-weekend-protests-against-COVID-restrix

  New Zealand: Anti-COVID vaxx protesters rally outside parliament for 4th consecutive day
  https://www.ruptly.tv/en/videos/20220211-009-New-Zealand-Anti-COVID-vaxx-protesters-rally-outside-parliament-for-4th-consecutive-day

  Továbbra is hiszem hogy egyedül Magyarországon, esetleg egy másik V-4 országban, lehetne sikeresen lebonyolítani egy nemzetközi összefogás révén megszervezett mega-demonstrációt, mert szerintem csak így van esély arra hogy az esemény nem torkollik beépített provokátorok által előkészített véres megtorló akciókba és letartóztatásokba. De lehet hogy tévedek. Minden esetre az Orbán-kormány mindent eldöntő próbatétele lenne.

  Látva ezen demonstrációk eredménytelenségét, a napokban ezek az ötletek érkeztek.

  Belső ellenállással, és tiltakozással egyébként is többet lehet elérni a Covid19 rendszer lebontása érdekében.
  Szegjünk meg és minden társadalmi szituációban utasítsunk el minden lezárást, vakcinát, maszkot és tesztet, és minden módon tiltakozzunk minden környezetben minden intézkedés ellen a mindennapi életben. Minden olyan személyt és szervezetet vonjuk felelősségre nyilvánosan, aki megpróbál bármilyen intézkedést és oltást tesztet ránk kényszeríteni. Ha bírságot szabnak ki, például a vakcinák megtagadásáért, egyszerűen ne fizessük ki.

  Hozzuk vissza a régi normális állapotot a valóságba, az új abnormális helyébe.

  Például, akár egyénileg, akár csoportosan, de békésen, sétáljatok be maszk nélkül az üzletekbe, éttermekbe, iskolákba stb., és ha valaki megpróbál kitiltani titeket vagy maszkot kényszeríteni rátok, azzal reagáljatok, hogy hagyja abba a zaklatást és ne korlátozza a szabad mozgásotokat. Kérd el a nevüket és a címüket, azzal hogy személyesen felelősek tetteik következményeiért, és azzal, hogy be fogod perelni őket.

  Ha válaszul azt mondják, hogy parancsokat és törvényeket követnek, azt lehet mondani, hogy a második világháborús náci rezsimek alatt sokan követték azon rezsimek törvényeit, később mégis felelősségre vonták őket tetteikért.

 4. Amíg a népek petíciókat írogatnak, tüntetgetnek Európában, a nemlétező “demokratikus” intézményrendszerben bízva, addig a kovidnáci úthenger zavartalanul halad előre, a parazita kaszt meg röhög a markába.
  A kanadai kamionosok azért voltak idáig sikeresek, mert erőgépekkel vonultak fel. A demonstrációjukat csak hadi eszközökkel lehetne szétverni, rengeteg áldozattal, amire idáig nem vetemedett a karhatalom. Persze ez nem jelenti azt, hogy a sarokba szorított Justin Trudeau (Fidel Castro nemhivatalos ivadéka, elég kettejük képeit összehasonlítani: https://prepareforchange.net/2022/02/10/benjamin-fulford-2-7-22-geopolitical-report-turkeys-erdogan-arrested-canadas-trudeau-on-the-run-as-the-dominoes-keep-falling/), a pedofil bájgúnár kanadai miniszterelnök nem fogja szétveretni a megmozdulást, amint alkalma nyílik rá.

  O.V-tól várni, hogy majd élére áll a kovidnáci-ellenes mozgalomnak? Életveszélyes naivság! Mintha az Auschwitzba tartó, marhavagonokba zsúfolt emberek Hitlert kérték volna fel érdekeik képviseletére… Csak meg kell nézni, röpke 2 év alatt miféle orwelli rémálom lett az egykori “mintademokráciákból”: Kanadából, Ausztráliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából. Mindez azért, mert a birkanép még mindig nem tudja elképzelni, hogy az általa megválasztott (?) “elit” rosszat akarna neki. Fogalma sincs róla, hogy lelkiismeret és együttérzés nélküli pszichopaták manipulálják, és ha esetleg hall is erről, akkor sem akarja elhinni, Inkább legyint rá, hogy “á, ez is csak egy összeesküvés-elmélet”.
  Sokaknak nagyon traumatikus lesz az ébredés, és akkor már késő lesz.

  1. “Amíg a népek petíciókat írogatnak, tüntetgetnek Európában, a nemlétező “demokratikus” intézményrendszerben bízva, addig a kovidnáci úthenger zavartalanul halad előre, a parazita kaszt meg röhög a markába.”

   Átérzem frusztrációd és szeretettel várom javaslatod arra hogy mi egyebet próbálhatnánk?

   “O.V-tól várni, hogy majd élére áll a kovidnáci-ellenes mozgalomnak? Életveszélyes naivság”

   Megint csak az a gond, hogy ellenjavaslatot nem látok sehol, legalábbis nem olyasmit ami eredményre is vezetne.

   Nem arról van szó hogy várni kell, hanem meg kell próbálni és követelni kell, méghozzá kitartóan, ismétlődően, tömegesen és minden fronton.

   Több okból is. Egyrészt mert ez fejtene nyomást OV-ra és a kormányra, ugyanakkor a kormány ellen nyomulni csak gyengítené az ügyünk, jogilag is, politikailag is.

   Másrészt mert ez állítaná a Covid-ügyben tisztán látók ügye mellé az Orbán-párti nagy többséget, mert ez oldaná fel a hamis dichotómiát azok körében akik a Covid-témát pártpolitikává zsugorítva látják, mert Orbán személye egy hatalmas akadály a globalista tervek előtt, és mert a világelit egyik célja a Covid-projekttel éppen az hogy OV-t ezáltal elhiteltelenítsék és eltávolítsák.

   Emiatt javaslom, most már sokadszor, hogy a Covid-intézedések ellen érvelni úgy hogy eközben OV mellett, az egyetlen OKOS politika, és az egyetlen ami tömegbázist teremtene az ügyünkhöz. És mert igenis, egyedül a jelen OV-kormány alatt van még olyan szintű demokrácia, hogy lehet tömegdemonstrációt szervezni, illetve otthont adni egy nemzetközi konvoj számára vagy gyalog kimenni tömegesen tüntetni anélkül hogy vízágyúval vagy éles tölténnyel kilőnék a tömeget.

   A petíciónak is van értelme, de nem száznak, csak egynek, ami tökéletesen szövegezett miként a fenti, de az is csak akkor ha legalább százezres aláírással van beadva. Lehetne aláírást gyűjteni éppen egy otthon szervezett nagyobb demonstráción is. Működne, de legalábbis a parlament elé kerülne az ügy.

   Mindent de mindent érdemes próbálni, és NEM kritizálni hanem bátorítani abba az irányba ami egy országos szintű összefogást eredményezhetne. Nálunk alapjaiban más a helyzet mint nyugaton. Ez a premissza, ebből kell kiindulni.

   Miért ismétlem mindezt? Mert TUDOM hogy az egész nyugati régió, de kiváltképpen Németország, Kanada és Franciaország egész népe régóta nyög és elvérzik a Schwab-ék által felnevelt miniszterelnökök * zsarnoksága alatt, és ezért kelnek fel most amikor az utolsó csepp is betelt a pohárban. Európa összessége pedig azért nyög és vérzik el, mert az EU választatlan legfelsőbb vezetői is ugyanezen brigádból kerültek ki, és ezek is mind Európa érdekei ellen politizálnak most már évtizedek óta. És mert tudom, mert végigkövettem, hogy OV eme Schwab-fékle brigád ellen is küzd és küzdött, oroszlánként, hosszú évekig.

   *Klaus Schwab’s puppet ‘Young Global Leaders’ revealed — Trudeau in Canada, Buttigieg in U.S., Macron in France, and many more
   https://leohohmann.com/2022/02/10/klaus-schwabs-puppet-young-global-leaders-revealed-trudeau-in-canada-buttigieg-in-u-s-macron-in-france-and-many-more/

   Addig fogom ismételni amíg megértitek: a jelen OV-kormány az egyetlen országvezetés (vagy a kevesek egyike) amely alatt a GLOBÁLIS szinten diktált Covid-fasizmus ellen lehet még hatni demokratikus eszközökkel. Ha ez a Kormány megy, akkor mindennek, de mindennek vége Hazánkban. Akkor még arra sem lesz esély, hogy Hazánk gazdasága és normál társadalmi funkciói helyreállnak, akkor, ha valaha egy csoda folytán a globális háttérhatalom visszalép a vakcina- és intézkedés-terrortól. Akkor a ballib vagy egy álnemzeti kormány, vagy a kettő koalíciója Hazánk maradék lelki és anyagi tartalékait is szétzúzza majd.

   Higgyetek nekem. Két mesterfokú egyetemi diplomával, számtalan területen végzett mélyreható kutatással, és több mint másfél évtizedes politikai és gazdasági elemzőként mondom mindezt, nem a levegőből. És segíteni akarással.

   Engem a tömegmédiák sem az Orbán-ellenes agymosással sem a Covid-hantáikkal nem tudtak eltéríteni a valóságtól.

   1. …, csak Orbán és hazug, manipulatív papagájmédiája, úgy tűnik.
    Mellesleg Orbán is elvégezte a Schwab-féle globális zsarnokképzőt, Angela Merkellel, Emmanuel Macronnal, Tony Blair-rel együtt, a Soros-ösztöndíjról nem is beszélve. Lényegében ugyanazt csinálja, amit azok, vagyis eladja a saját népét a Big Pharmának, és előkészíti a terepet a Nagy Újraindításra. Az EU-ellenes és nemzeti retorika csak profi politikai marketing, és úgy tűnik, jól működik, mert sokan bedőlnek neki.
    A jelenlegi nagy “szabadság” csak a választási kampány része. Amint a Fidesz megnyeri – márpedig minden eszközzel gondoskodni fog róla, hogy megnyerje – az idei választásokat, elkészülhetünk rá, hogy utána nagyon bekeményít. Persze ez a másik brigád győzelme esetén is ugyanúgy bekövetkezne, mert mindegyiket a globalogazdi rángatja dróton. Egyik kutya, másik eb. Mint amikor két egymásra acsarkodó harci kutyának ugyanaz a gazdája: bármelyik nyer, a tulajdonos mindenképpen a pénzénél van.

    Hosszan reagálhatnék még az egyes felvetésekre, de azt gondolom, ebből ennyi is elég.
    Isten óvjon mindannyiunkat!

   2. „Addig fogom ismételni amíg megértitek: a jelen OV-kormány az egyetlen országvezetés (vagy a kevesek egyike) amely alatt a GLOBÁLIS szinten diktált Covid-fasizmus ellen lehet még hatni demokratikus eszközökkel.”
    Ehhez már tényleg vakhit kell. Orbán vezényli le az egész plandémiát, ezért lehet még a helyén. Az ország kifosztásában, a magyarság tönkretételében nem kis szerepe van a politikai és gazdasági szakértőknek. Értelmetlen a látszólagos politikai ellenfeleket szembe állítani, ugyanis egy az alom, a nép hülyítésének eszköze. Amúgy OV állítólag 58 %-on áll, Ők már kimutatták. Amúgy a választás csak színjáték és csak a fogyatékosok és érdekeltek hisznek benne.
    „ Ha ez a Kormány megy, akkor mindennek, de mindennek vége Hazánkban.”
    És mennie kell az egész magyar ellenes rendszernek, mert semmi nem fog változni.
    „ Akkor még arra sem lesz esély, hogy Hazánk gazdasága és normál társadalmi funkciói helyreállnak, akkor, ha valaha egy csoda folytán a globális háttérhatalom visszalép a vakcina- és intézkedés-terrortól. „
    Miután a jelenlegi helytartótanács (mert egy bejegyzett vállalatnak, provinciának nincs kormánya, ahogy alkotmánya sem) sikeresen többet rabolt, mint elődjei, az országnak csúfolt tartomány nem csak le van nullázva, hanem lukas a gatyája, semmi helyreállítás nem lesz, és a vagyon kimentés is folyik.
    „Akkor a ballib vagy egy álnemzeti kormány, vagy a kettő koalíciója Hazánk maradék lelki és anyagi tartalékait is szétzúzza majd.”
    Ami nincs azt nem lehet szétzúzni. Ha csak a mínusz tartalék nem számít újabban pozitívnak.

    „Higgyetek nekem. Két mesterfokú egyetemi diplomával, számtalan területen végzett mélyreható kutatással, és több mint másfél évtizedes politikai és gazdasági elemzőként mondom mindezt, nem a levegőből. És segíteni akarással.”
    Ezeket vissza kellene adnia. Először is aki igazán rendelkezik tudással, az rájön arra, hogy alig ismeri a világot. Másodszor a tevékenysége nem igazol semmit. Jobb ha nem segít.
    „Engem a tömegmédiák sem az Orbán-ellenes agymosással sem a Covid-hantáikkal nem tudtak eltéríteni a valóságtól.”

    Előbb tisztába kellene jönnie a valósággal. Az ismételgetéstől pedig nem lesz még egy állításból igazság. Ön nem olyan jó OV ügynök. OV-nek a lelkében még annyi magyarság sincs ,mint a génjeiben, de lehet, hogy ez nem csak reá igaz.

    1. Kedves Cassandra, nincs bizonyíték az állításra hogy OV a Schwab-féle brigád tagja lenne. Soha sehol nem tesznek róla említést és OV tettei maguk igazolják hogy de facto NEM eme csoport tagja. Kedves Miklós, amit ismétlésként érzékel az csupán a TÉNYEK bemutatása különböző szempontból. A tények makacsak, lehet hogy ezt érzékeli, és bár elhiszem hogy az adott esetben frusztrációra adnak okot mert ilyenkor a kognitív disszonancia nem engedi az embert túllépni az érzékelt önellentmondáson. Tudom, mert a Covid-idők alatt, amikor az érzelmek vezéreltek, én is átestem a másik oldalra, többször is. A gondolkodás és a tényekre való koncentrálás az ami helyre billentett.
     Makacs tények egyike: a ballib vezetés Hazánkat még a 2006-os kommunista visszarendeződés alatt képes és hajlandó volt, sőt egyenesen örömét lelte abban, hogy egy Gates-Schwab brigád által rájuk erőltetett vírus-pánik nélkül is az országot dimenziókkal mélyebbre küldjék, mint ami a jelenben történik.

     Egy személyes kitérő. Én még abban a szellemben érkeztem erre a honlapra és maradtam, a korábban már érzékelt ellenségeskedés ellenére is, hogy idővel túljutunk ezen. Hisz egy vérből vagyunk, és ama megható dal szövege ihletésére is úgy véltem jó lesz köztetek. A politikai nézetkülönbségeink nem szabadna hogy elválasszanak.
     Jó lenne ha ezen túljutnánk és megtűrnétek a véleményemmel együtt. Nem szeretnék további vitába merülni azokkal akik eltökélték hogy félreértsenek. A segítségem azoknak ajánlom akik élni tudnak ill akarnak vele.

     Nem vagyok “orbánista”, ezt is elmondtam milliószor. Csak próbáltam megértetni hogy a kormány-ellenes premissza mentén miért nem fog sikerülni a terv, és hogy mit javasolnék.

     Az nem érv, amit már azelőtt is hallottam, hogy szerintetek ti vagytok a magyarok, a jó magyarok. Ez egy körkörös érvelés, hisz ti szabjátok meg a “magyarnak lenni” definícióját, beteszitek magatok a magyar-dobozba amit alkottatok, majd aki nem fér a dobozba, marad a “nem magyar”.

     A széthúzásra sarkalló mentalitás az amit kerülni kellene. Ennek egy verziója nyugaton is jelen van, de közel sem ily intenzíven, sőt, az utóbbi időben itt éppen az ellenkező irányú folyamatok indultak el. A közös tragédiánk megélése hatására, napról napra egyre jobban kezd kialakulni a fehérek közt egy összetartozás irányába ható erő. Nem valaki vagy valakik ellen, hanem valamiért, az ügyünkért. És valakiért: egymásért. Itt jóval magasabb beszélgetési kultúra is. Kivéve ha egy blog tele van trollal és provokátorral, de én úgy vélem, illetve véltem, ez a honlap nem ezek egyike.

     Itt jelen van a másikra való odafigyelésre való képesség és bizalom egy foka, bizonyos szinten még a szeretet is, akkor is ha nem értünk egyet mindenben. Itt van lehetőség a csoportos együtt-gondolkodásra, az egyéni ismeretek gyarapítására, eszmecsere általi kölcsönös fejlődésre. És bár a globalista elit médiái és nihilista internet-ágensei itt is megtették hatásuk, így az atomjaira osztott társadalom jelei itt is látszanak, de éppen a jelen fejlemények alatt és miatt, egyre nagyobb a törekvés túljutni az egyéni korlátokon, és legalább elgondolkodni a másik racionális érvein. Az emberek hátra lépnek egyet és elgondolkodnak, ez itt talán valami jó okkal mondja a magáét, esetleg ebben vagy abban van valami… Csak és csakis így lehet olykor paradigmát váltani, új ismereteket szerezni, igazságosan megítélni egy helyzetet vagy személyt, és egyre szélesebb látókört kialakítani. A szeretet és testvériség is csak így lehetséges, ezek nélkül pedig nem létezhet összefogás.

     Kanadában amikor a rohamrendőrség kijött kamionsofőröket letartóztatni, élő emberlánc vette körül a sofőröket így védték őket. A rendőrség mozdulni sem tudott – a döbbentettől lebénultak… Megtörténhetne valami hasonló Magyarországon?
     Gondoljátok el, ha még ezen a honlapon sem létezhet összefogás még egy honfitársatokkal aki titeket megbecsül, akkor mégis miben reménykedtek?

     Amit sokan továbbra sem értetek, az éppen a lényeg: hogy nem kellene ezt az ügyet úgy kezelni hogy mindjárt mérföldeket ugrani és megcélozni a hegytetőt, a lehetetlent. Az összefogáshoz lépéseket kellene tenni, olyan lépéseket, amihez az a minimum, hogy NEM valaki ill valakik ellen összefogni, hanem valamiért, valami cél érdekében, az ÜGYÉRT, a közös ügyünkért, a saját testi rendelkezésünk feletti jogunkért, a feltételek nélküli szabad mozgásért, az emberi jogainkért, a vírus-narratíva megdöntéséért és az orvosi-szakmai tudományos igazságért, stb. Ez az ami idővel összehozná az embereket egy tömeggé, miként az Kanadában és Európa nyugati felén történik.

     Dr. Tamasi úr legutóbbi beszédével is egyetértve, arra kellene koncentrálni ami pozitív és amiben egyet értünk, és annak örülnünk hogy a felébredtek száma egyre gyarapodik és egyre többen kifejezik azzal is hogy demonstrálnak.

     1. Csak az nem talál Orbán Schwab-féle kiképzéséről bizonyítékot, aki nem is keres. Számtalan ilyet lehet találni, ha valaki egyáltalán veszi a fáradságot, hogy rákeressen, pl.
      https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset/,
      https://www.truthandaction.org/exposed-klaus-schwab-schools-that-train-young-great-reset-dictators/2/

      A többi felvetésére csak azért nem reagálok, mert fanatikusokra nem érdemes időt és energiát vesztegetni.
      Csak annyit tennék még hozzá, hogy ez itt nem a megfelelő fórum az Orbán-propaganda terjesztésére. Bármennyire erőlködik is, láthatóan senki nem vevő rá. Vagy az a cél, hogy felhergelje a weboldal látogatóit, vesztegesse az idejüket és energiájukat, ahogy a trollok szokták?
      Véleményét és ötleteit biztosan tárt karokkal várják az Orbán-rajongó fórumokon…

      Részemről ezzel le is zártam a témát. Esetleges további kommentjeit egész biztosan kihagyom.

    2. Kedvencem a felettébb ügybuzgó ‘A. Éva’ hozzászólótól a következő:

     A. Éva szerint:
     2022-02-12 – 14:56
     “Orbán személye egy hatalmas akadály a globalista tervek előtt, és…a világelit egyik célja a Covid-projekttel éppen az hogy OV-t ezáltal elhiteltelenítsék és eltávolítsák.”
     https://orvosokatisztanlatasert.hu/magyar-szabadsag-konvoj-osszefoglalo-2022-02-10/#comment-11704

     Na, ez valóban konteo!

     OVi személyi kultuszának szemellenzős áldozataként & propagálójaként nem kicsit vesztette el az arányérzékét…

     További ‘nagyszerűségek’ (részben ‘aknamunka’) ugyanettől a ‘szerzőtől,’ még korábbról:

     A. Éva szerint:
     2021-10-12 – 09:20

     – “Orbán Viktor és kormánya politikájában legalább még él a nemzet gazdaságának védelmére való törekvés…
     – Ha OV ma úgy kiáll az igazsággal és megharcol érte…azonnal merénylet áldozata lenne vagy eltávolítanák egyéb módon.
     – Mihelyst a mi néhai kiváló Lovas Istvánunk több százezres olvasói tábort ért el, a háttérhatalom eltette láb alól…
     – Bírálni mindig nagyon könnyű- egy hiba amit én is gyakran elkövetek…
     – Az akkori majd későbbi kutatásaim alapján tudom hogy Toroczkai és társai azok akik már az első körben lepaktáltak a háttérhatalommal és azok bábjaként játszották el a maguk álnemzeti szerepét az akkori ballib rezsim ellen, valójában a ballib szövetségeseként.
     – Tudni érdemes, mert tény, hogy Toroczkai és társai voltak azok akik még a Gyurcsány ellenes tüntetések alatt pontosan ezt a provokatőr szerepet játszották el- titokban ők szították az erőszakot a tüntetések közepette, annak érdekében hogy a háttérhatalom által irányított ballib rezsim számára okot gyártsanak az ‘erőszakos’ demonstrációk fegyveres leverésére.”
     https://orvosokatisztanlatasert.hu/egy-kez-iranyitja-az-uj-covid-vilagrendet/#comment-7568

     Nem semmi!

     Kérdés, mennyire érzi a ‘saját bőrén’ a mo.-i viszonyokat, lévén

     A. Éva szerint:
     2021-11-24 – 12:11
     “Én külföldön élek [!], így közelről látom ami idekint zajlik, és ettől féltem Hazánkat is.”
     https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-david-martin-leleplezo-beszede/#comment-8691

 5. Amit kiváltképpen nem értek hogy külföldön élő honfitársaim miért nem látják a fundamentális különbséget a hazai OV-kormány és a nyugati rendszerek között?

  Elég lenne annyi hogy észrevegyék: nyugaton a gyerekek abúzusa nem merül ki annyiban hogy maszkozással, tesztekkel, antiszocális távolságtartással, azaz egymástól elugrással plusz a biofegyver vakcinákkal bántalmazzák őket. Emellett az óvó- és tanító nénik némelyikének fejét nemcsak egy otromba maszk de plusz egy otromba hijab is takarja. Ezzel a látvány-tréninggel készítik fel jövő nemzedékeit az egész fejlett világ talibánná való átalakítására, és arra hogy már jó előre megszokják, hogy burkába takart rabszolgaként kell majd tengessék nyomorult életüket. Legalábbis azok akiket a megszállók élve hagynak.

  De még ez sem elég kegyetlenség ezeknek. Eközben a gyerekek fejébe döngölik hogy nincs is olyan hogy kisfiú és kislány, és külön díjazzák amikor egy fehér kisfiú úgy érzi hogy szoknyát kellene viseljen, illetve fordítva. Mindezt azért művelik hogy amikor e szerencsétlen fehér gyerekek zavart identitással nőnek fel, ki lehessen őket törvényesen végezni a tervezett Sharia törvények alatt.

  A “jobboldal” nyugaton nem védi senki nemzetét, csak arra szolgál, hogy előkészíti a baloldal által félrenevelt fehérek népirtását. Mert eközben a másik oldalon nyugaton akadálytalanul zajlik a keresztényüldözés és a jövőbeli keresztényüldözések előkészítése is – erre az egyedüli célra szolgál az ún “baloldal”. Mindkét oldal, a jobb és a bal is egyazon irányba tereli a népeket, a nemzetek ellen, a demokrácia ellen, a fehér faj ellen, és az egyvilágrend felé amely mindezt megvalósítja, és amelyben a fehér ember kiirtásra illetve rabszolgasorsra ítéltetett.

  Az aki külföldön él és mindezt nem vette észre, vakabb még a legvakabb virtusfélő vakcinaimádóknál is.

 6. Fontos adalék, hogy fent említett nyugati sorsok lennének a magyarság sorsa is, ha az OV-kormány lapátra kerülne.

  Ami a téma ezen részét illeti, innen is hallom a gondolatokat, hogy na hát ne legyek már ily fajgyűlölő, meg hogy ezek a népek mily békések amikor a világ eme békés felére érkeznek.

  A fajgyűlölet vádja minderre reakcióként már hószakállú klisé, és annak ellenérvét még egy óvodás is érti, csak az árulók és a kognitív disszonancia vírusával fertőzöttek nem: nem valaki bőre színe a gond, hanem az ideológiája és tervei.

  Miféle “békesség” rejlik abban a honfoglaló hadműveletben hogy mindenféle koholt ürüggyel idegen kultúrát és eszméket valló epikus méretű tömegek vándorolnak olyan területekre amelyek politikai rendszerét és kultúráját gyűlölik, már csak azért is mert vallási elrendelésből gyűlölniük muszáj, majd ezután az efféle gyűlölt országokban nevelik fel követező nemzedékeik?

  Vagy gondoljuk át, mekkora adag békésséget feltételezne az iszlám világ abban ha keresztény tömegek lepnék el a jelen Közel Kelet iszlám országait és mondjuk Szaúd Arábia iskoláiban az az aranyos, békés tanító néni hatalmas kereszttel a nyakában mutatkozna az osztály előtt?

  Lefogadnék bármiben, hogy senki de senki nem tudja otthon, de nyugaton sem, hogy egészen a nyugati iszlám-megszállás kezdetéig az USA alkotmányának része volt megtiltani az országba lépést, nemcsak kommunista egyéneknek és szerveknek, de az iszlámot vallóknak is. Jó okkal, azért mert ezek a népek egy olyan ideológiában hisznek, egyöntetűen, amely a demokráciák elleni puccsra szólítja fel híveiket. A radikális kisebbség és békés többség egy hatalmas és veszélyes mítosz, ama hatalmas hazugság része ami vallásuk egyik pillére.

  Mekkora békesség rejlik egy afféle vallási ideológiában ami nemcsak nem tiltja a hazudozást, de egyenesen javasolja is hiteinek a meghódítandó népek megtévesztését, arra a célra hogy azáltal hívei akadálytalanul folytassák a világ meghódítását, átnevelését majd erőszakos áttérítését az adott vallásra?

  Már általában véve is, miként férhetne össze a megtévesztés és a béke? Itt van éppen maga a Covid-példa, az is híven mutatja miként szedi milliószámra áldozatait ama bizonyos “békés” tömegmegtévesztés.

 7. Tisztelt A.Éva !

  Ön orbitálisan téved !!! Az orbáni kormány semmiben nem különbözik a “nyugati rendszerek” kormányaitól ! Ez csak egy mocskos színjáték, “magyarítva”, és a színdarab ugyan úgy végződik mint arra felé, csak más színészek játsszák, más díszletekkel, és az itthoni tömeg számára kissé eltérő a nyelvezet ! Ez előre le van írva már közel 150 éve ! Csupán átírták, “modernizálták” a darabot, naprakésszé tették.

  Petíciókban, meg jogban bízni, meg lecsupaszítani kocsmai, meg piaci szintre a kérdést, hogy orbán, meg gyurcsány ??? Az Ön látásmódja, a hathatós propaganda általi önmeggyőzés eredménye. Sajnálom, de ez az írásából számomra egyértelmű.

  Nyilván sokkal mélyebben és részletesebben látja a problémát, mint az átlag, aki jószerivel azt sem tudja, hogy mi történik körülötte, de a megoldásra adott válaszai használhatatlanok, kivitelezhetetlenek. Az Ön megítélése a politika felé hibás szemlélet. Orbán pont úgy csak végrehajt, ahogy azt akár Merkel is tette, vagy Macron ! Ugyan az a drót van mindegyikükön, és ugyan az a kéz bábozik velük. Erre teljesen felesleges több szót vesztegetni.

  Gyurcsány és társai ugyan ez a kategória, a műsorváltozást meg a színház vezetése határozza meg, nem a nézők !!!

  Tisztelettel,: PorSzem

  1. Kedves G.I. / Porszem:
   Kérlek olvasd el a fent adott válaszom Cassandrának és Miklósnak, mert azt neked is címeztem.
   Érveim már hosszan kifejtettem ezen a honlapon, és azokból egyértelmű hogy NEM a OV-Gyurcsány dichotómia mentén érvelek, hanem a tények alapján. De a tények éppen e kettő közti különbséget ordítják a szemünkbe, és ez azért mérvadó, mert nálunk a ballib képviselte azt az irányvonalat ami alatt a nyugat jelen vezetése vérezteti el népeit, ezzel szemben viszont OV fékezte az adott globális trendet.

   Azt soha nem állítottam hogy nem létezhet jobb vezetés mint a jelen OV-kormány. Azt próbáltam kifejteni és annak okait, hogy a jelen helyzetben nem lehet elérni egy ennél jobb vezetést, és kiváltképpen nem lehet tömegbázist szerezni hozzá. Az utóbbi nélkül pedig megint csak ott vagyunk ahol a part szakad.

   Az viszont tény, hogy a jelenben nincs olyan vezetői alternatíva ami elérné azt amit OV plusz kivinné az országot a globális Covid-fasizmus szorítása alól, és ha egyáltalán egy ilyen kiszakadás a globális trendből lehetséges lenne (amit kétlek) és ha akadna egy olyan karizmatikus és diplomácia-képes vezetőegyéniség aki ebbe az irányba mozdulna, akkor eltennék láb alól, miként Tanzánia elnökével tették. Egyedül a teljes magyarság összefogásával lehetne elérni valamit, na de az OV-választók tömegeit is magában foglalja. Amikor “ismétlem magam” e téren, az azért van mert ti ismételten tagadjátok ezeket a tényeket, és ilyenkor igazságérzetem arra késztet hogy visszahozzalak titeket a valóság talajára.

   Álmodozni is lehet persze, az is megengedett, de attól nem lesz magyarabb valaki. Hisz éppen a nagy magyar költő sorával élve: “álmodozás az élet megrontója”.
   (Lásd fent hivatkozott válaszom is)

   1. Tisztelt A. Éva !

    Minden okfejtése ellenére nem tudok, és hajlandó sem vagyok Önnel egyetérteni .

    Ez a ” de hát orbánnál nincs jobb !” köztudatba vert hazugság folyamatosan kiveri nálam a biztosítékot, egyben tudomásomra hozza hangoztatóinak tévhitét, megvezetettségét ! Tetszik vagy nem, ez bizony a lecsupaszított orbán, vagy gyurcsány polémia, aminek a világon semmi értelme, gumicsont, hogy a tömegnek legyen min rágódni, “elemezgetni” a helyzetet . Ön soha nem választott meg senkit, sem orbánt, sem gyurcsányt, sem a mellettük levőket, mivel ezeket a mögöttük lévő erő, ( ami soha nem látható ), helyezte a kirakatba, hogy Ön szavazhasson, hogy megnyugtathassa ( becsaphassa !), önmagát , hogy választott ! Nem választott, szavazott ! Számomra nagyon nagy tartalmi különbség ! Én ugyan próbáltam választani, csak a háttér nem látható de jól érezhető erői, valahogy mindenkor elgázolták még időben az általam támogatottat, hogy még véletlenül se kerüljön a “nagy magyar hazafiak közé”, a parlamentbe, mert nem az általuk küldött, fogott ember, aki megbízhatóan végrehajtja a legpiszkosabb megbízásokat is !!!

    Nincs kedvem hosszan taglalni, és teljesen feleslegesnek is tartom a további rágását a gittnek, a témában !

    Ugye Ön is ismerni azt a churchilli “aranyköpést”, ami mára igen ostoba közhellyé nőtte ki magát, és egy időben boldog, boldogtalan szajkózta, kis hazánkban leginkább az szdsz, hogy ” a demokrácia nem a legjobb társadalmi berendezkedés, de még nem találtak ki jobbat”, ami szlogen ( közhely ) hangoztatása a saját hatalmi pozíciójuk megerősítésére szolgált mindössze !

    Churchill személye meg a XX.-ik század egyik legmocskosabb politikai figurája, piedesztálra emelve az utókornak !!!

    A demokrácia egy jelszó, egy hivatkozási alap, amit hangoztatva bármit le lehet tolni a “bölcs nép” torkán, bármit ! Mivel fogalma sincs semmiről, hogy hülyeséggel etetik, hogy hazudnak neki minden pillanatban, mosolyogva, rámenősen, kihasználva információ hiányát, tudatlanságát, és jóindulatát.

    Orbánt az a háttérhatalom választotta ki 35 évvel ezelőtt, az aki most is bábozik vele, azért, hogy bábozhasson vele, cserébe a kiemelt jólétért, e nélkül még WC pucoló sem lehetett volna a parlamentben !!! Ez TÉNY !!! Orbán olyan családból érkezett, ahol apuci járási párttitkár volt, anyuci meg hivatásos pártmunkás !!! Tehát adott volt a pedigré, “továbbfejleszteni” !

    A 70-es években egy járási párttitkár az maga volt az Atyaúristen !!! Orbán, ha Sztálin, vagy Rákosi, (Kádár !?) élne, a legnagyobb szocialista, a legnagyobb kommunista, a legnagyobb materialista, és a legnagyobb internacionalista lenne ! Tetszik emlékezni még a “térdre imához” jópofaságára a Parlamentben anno !? Most meg olyan “mélykeresztény”, mint a Marianna árok !!!??? Akkor most hogy is van ez ??? Amit kihagytam, tegye hozzá ! A körülötte lévők detto !!! Ez a világ igazi nagy tragédiája, köztük Magyarországé is, hogy a “vezetők” csak megvezetők !!!

    És ezt Önök két kanállal eszik, nagy pohárból isszák, folyamatosan elhiszik, elhitetik önmagukkal, hogy ez a valóság amit látnak, hallanak, de ez nem az ! Ez kizárólag a plebsnek a cirkusz, hol komolyan, hol komolytalanul, hol még komolyabban, háború !!! Innentől meg tényleg minden mindegy.

    Tisztelettel,: PorSzem

 8. A. Éva azt írja, hogy nem lát ellenjavaslatot sehol sem. Én mondanék valamit – még ha a megköveznek is érte. életem javarészét olyan társadalmi rendszerben éltem, amelyben a kerítést ugyan nem kolbászból csinálták és a csapból se tej folyt, de nem voltak olyan milliomosok, mint az amerikai Gates- meg Soros-félék, akik vagyonuk alapján megpróbáltak volna olyasmit tenni nemcsak saját nemzetükkel, hanem az emberiséggel is, mint a mostani néhány amerikai oligarcha. Nem voltak, de nem is létezhettek volna, mert megakadályozta az, amit ma már csak szitokszónak használnak: ez pedig a diktatúra volt. Igen, abban a rendszerben diktáltak is – azért nevezték diktatúrának – de csak olyasmit, ami népnek tetszett. Német tiltakozó társaink most azt éneklik, hogy “Wir sind das Volk” (= mi vagyunk a nép), de ők se emlegetik, hogy náluk is volt, míg szét nem verték, a nép, az emberek és nem a kiváltságosok érdekét szolgáló rezsim. Helyette megoldásként még orvosaink is szabadságok követelnek – szabadságot általában, ami mindig is csak viszonylagos volt és lesz is. Arra nem gondolnak ők sem, hogy pontosan ennek a mai szabadságnak – a kapitalizmus szabadságának – terméke az, ami ellen most tiltakoznak ők is. Csak éppen ma még ők is “nem látva a fától az erdőt”.

 9. https://uzletem.hu/vallalkozo/elmaradt-a-teli-feltoltodes-jelentos-a-talajok-vizhianya

  Én komolyan aggódok a víz miatt.
  Érzék némi összefüggést a légkör 2020 év eleji teljes víztelenítése, nagyon sok eső esett akkor, utoljára, és azóta az 5G működtetése között. Ahhoz ugyanis jobb a páramentes levegő. Szerintem mivel az 5G egyformán melegíti fel a talaj közeli levegőt, esőt kialakító légáramlás nem tud keletkezni.
  Ha nem ettől szűnt meg az eső, akkor mégis mitől? Más nem történt.

  Nagyon pozitív, hogy Dr .Áder János aggódik a covid árvák miatt, de mi lesz a közeljövőjükkel, az ő, és mindannyiunk esőjével és élelmével? Bízom a jövőorientált, hagyományosan humánus értékrendű pozitív döntésében.

 10. Az esőhöz annyi kiegészítést tennék, hogy ami két napi szinten megjelent, és a hétre előre jelzett, az nagyon-nagyon-nagyon kevés, és mű csapadék “kinézetű”. (Ezüst-jodid?) Mintha nem is felhőből esne, mert az szinte nincs.
  Nem kellene a természetre bízni a két év pusztítás természetes helyreállítását?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük