28 thoughts on “Dr. David Martin leleplező beszéde

  1. Igen, sajnos a rossz fordítás többet árt, mint használ és azok számára, akik értik az eredeti szöveget is, azonnal elhitelteleníti az egészet, a nyelvtani és stílus hibákról már nem is beszélve! Borzalmasak a magyar fordítások mindenhol, mert lehet, hogy ért kicsinyég angolul vagy németül a fordító, de már a magyar nyelv helyességének ismeretét illetően is komoly hiányosságokkal kűzd! …hogy a “bio-weapon”-t, hogyan lehetett “vegyi-fegyver”-nek fordítani fel nem foghatom, de nagyfokú, a témával kapcsolatos tájékozatlanságra utal…szomorú..

 1. Az előadó mindvégig biofegyverről beszél, nem vegyifegyverről, ahogy a fordításban szerepel! Bio weapon, nem chemical weapon!

  1. Sajnos sokak szemében a pontatlan fordítások valóban nagyot csorbíthatnak a mondanivaló hitelességén.
   Így is nagy segítséget jelenthet azoknak, akik egyébként esetleg automatikus fordításra szorulnának, ami pedig a bőszen cenzúrázott igazságkeresők, még nem teljesen lezárt videomegosztóin nem igen áll rendelkezésre. Hogy ilyen dícséretesen gyorsan lefordította valaki, igazán nagyszerű! Remélem a következőnapi beszédével is megteszi ezt, ahol konkrétabban is rávilágít az elkövetők szövevényes hálózatára!
   Talán a megoldás, hogy a nyájas érdeklődő, ne akadjon meg a szavakon, de inkább a mondanivalót figyelje, ha nem adatott meg neki, hogy jól értse az adott nyelvet!

   1. Ha már szóba került a hitelesség, van ez a bizonyos “alcyon-pleyadok” oldal, ahol vannak fent érdekes videók, amit szívesen osztanék.

    De SEMMIT nem fogok megosztani arról az oldalról, mert nem fogom magam hitelteleníteni azzal, hogy olyan videókat osztok, amiknek az elején egy UFO van, meg két marslakó :(((

 2. Eddig az alúljárókban sárgászöld füsttel robbanó bombák formájában képzeltem el a bioterrorizmust. Vagy borítékban érkező fehér tüsszögőpor formájában. Nem fogtam fel, hogy egy új fegyvert kovácsoltak ellenünk, valami fura új ötvözetből, amelybe beleöntötték a karosszékünk háttámláját, a képernyőinken villodzó képeket, elfoglaltsággal igazolt felületességünket, kisemberi naivitásunkat, szociális érzékenységünket, és “az aggodó, velünk egyénenként törődő állam”-imázs mítoszát, amelyben legtöbben hittünk. Soha nem gondoltam volna, hogy hatmillió magyar állampolgár elhiszi a tünetmentes hordozó ostobaságát, és önként jelentkezik génterápiás kezelésre, háromszor, sőt hatszor. Soha nem gondoltam volna, hogy elküldi egészséges serdülőkorú gyermekét génterápás kezelésre…
  Úgy tűnik az médiainformációs burok-nélkül a vegyifegyver nem lett volna hatékony. Titkosított szerződések. Titkosított adatok az oltások hatékonyságáról. Titkosított adatok a sürgősségi osztályokon kezeltek oltottsági státuszáról és arányáról. Ismeretlen halálozási adatok, – korosztályok szerint bontott. Ismeretlen adatok az inokulációs génterápiás szerek tényleges mellékhatásairól. Maga az orvosokatisztanlatasert.hu. A szkeptkikus kerekasztal. Rendeleti kormányzás. Tüntetés az orvosi kamara megtisztításáért. Ugyanazon tünetegyütteshez tartoznak: a bioinformációs burokba csomagolt vegyifegyver olyan szervezetbe hatolt be, amely képtelen volt védekezni ellene, sőt még most sem ismeri fel. Úgy vélem, a rendeleti kormányzás pontosan a szupresszált-elnyomott társadalmi immunitás megfelelője. A rendeleti kormányzás megszűntetése, a titkosított adatok nyilvánosságra hozzatala, a szakmai párbeszéd visszállítása, az orvosi titoktartás feloldása, az alkotmánybíróság feloszlatása, a felelősek megnevezése. Nem látok más megoldást. A két gyermekét egyedül nevelő édesanyát a döntés elé állítani, hogy vagy aláveti magát a génterápiás kezelésnek, – bár egészséges, – vagy gyermekeit veszíti el… – ehhez igazolást keresni valami homályos fertőzéselmélet nevében, – rendben van, természetesen, amíg az édesanya csak nekonzervatív becslési módszerek mentén tárgyalt statisztikai, az rtl-atv-hirtévén toszogatható adat, puszta homo numerus.
  Hatmillió abortusz, hatmillió magyar zsibbadás. Szemet szemért. Bár ne lenne igazam.

  1. “A rendeleti kormányzás megszűntetése, a titkosított adatok nyilvánosságra hozatala, a szakmai párbeszéd visszállítása, az orvosi titoktartás feloldása, az alkotmánybíróság feloszlatása, a felelősek megnevezése. Nem látok más megoldást.”

   Abszolút egyetértek. Alkotmányozó nemzetgyűlést kellene összehivni. Na de azt nem lehet néhány tucat emberrel megvalósitani. Hol van az a kb négy millió akik nem mentek el oltatni maguktól? Ők tudnak valamit, de hallgatnak, lapulnak. Hogy lehetne őket mozgósítani, kampányolni és e Csoportba hozni őket?

   Valóban, nem a kormányt kellene leváltani hanem az egész rendszert, úgy ahogy van. De a gond az hogy ahhoz az egész világrendszert is le kell váltani, mert minden mindenkori kormány automatikusan az előbbi része. Ahhoz viszont az kell hogy leváltsuk a világállamot is, és kiüssük a helyéből a jelen pénzügyi világrendszert, amelyben a világelit dollár, euró és font milliókat bocsát ki a semmiből. Ezen velejéig korrupt és diszfunkcionális pénzügyi rendszer tartja fenn a teljes összeomlás szélén egyensúlyozó világgazdaságot és abban minden egyes nemzetállam létét vagy nem-létét ez a maroknyi bankárcsoprt és köreik szabják meg.

   Ha a jelen pénzügyi rendszer helyébe egy újat hozna létre egy nemzetközi ellen-mozgalom, a mostani világelit moccanni sem tudna, nem hogy lerohanni az egész bolygó népességét.

   Minden ennél kisebb kaliberű váltás puszta tünetkezelés, részmegoldás, ami a partszakadáshoz való visszatéréshez vezet.
   Az egyik fő gondot abban látom, hogy minden lerohant ország elszigetelten egymástól próbál kitörni a globális Covid- és média-fasizmus szorításából.

   “A két gyermekét egyedül nevelő édesanyát a döntés elé állítani, hogy vagy aláveti magát a génterápiás kezelésnek, – bár egészséges, – vagy gyermekeit veszíti el… – ehhez igazolást keresni valami homályos fertőzéselmélet nevében,”
   “Soha nem gondoltam volna, hogy hatmillió magyar állampolgár elhiszi a tünetmentes hordozó ostobaságát, és önként jelentkezik génterápiás kezelésre, háromszor, sőt hatszor. Soha nem gondoltam volna, hogy elküldi egészséges serdülőkorú gyermekét génterápás kezelésre…”

   Én sem vagyok képes túljutni ezen.
   A bioterror/vakcinaterror mellett ott a mentális-emocionális terror is, az a választási kényszer, hogy vagy
   1) beoltatjuk magunk és tudjuk hogy az “oltás” egy hazugságon alapuló biofegyver, szerencsés esetben vaktöltény/placebo
   2) vagy nem oltatjuk be magunk és akkor jön a lassú éhhalál, vagy ami még rosszabb, a Covid haláltáborokba behurcolás.
   Ez egy diabolikus morális dilemma is, hisz mindkettő esetén egyfajta öngyilkosságra és szeretteink gyilkosságára kényszerítenek.

 3. https://24.hu/tudomany/2021/11/19/koronavirus-gyerekek-negyedik-hullam-gibraltar/#
  Ezt a cikket olvastam, és mivel ott nem lehet comment-t hagyni, hát ide írom kételyeim:
  A cikk azt mondja, hogy
  – 100%-s a felnőtt lakosság átoltottsága
  – radikálisan megnőtt az új fertőzések száma
  És ezt meg tudja a cikk magyarázni azzal, hogy nem az oltóanyagok a hatástalanok. Sőt kijelenti, hogy nagyon de nagyon hatásosak, hisz aki megfertőződik enyhe tünetekkel átvészeli.
  Idézek a cikkből:
  “… egyelőre még nincsenek tudományos igényű kutatások az okokról, de lehetnek feltételezéseink. A leginkább az, hogy az új esetek túlnyomó többsége az 5–10 és a 10–15 éves korosztályból kerül ki – ez a kormány Twitter-oldaláról ismert.”
  Ez számomra nem egyértelmű. Mert hogy akkor mi a feltételezés, ha az adat a kormány Twitter oldalán fenn van?
  De lehet, hogy ez csak tényleg a cikkíró hibája.

  Felmerülő kérdéseim:
  – Ebből akkor az derül most ki, hogy a gibraltári kórházak tele vannak, és csakis gyerekekkel? Merthogy enyhe tünetekkel az emberek nem mennek kórházba.
  – A jelenlegi vakcinák bevallottan nem jók a deltára?
  – A jelenlegi vakcinák jók a deltára? Hisz ami csak enyhe tüneteket okoz, az gyakorlatilag már véd. Ki ijed meg egy kis hapcitól?
  – Miért kell az enyhe tüneteket produkáló (hisz védettek az emberek 100%-a) járványra újabb intézkedéseket foganatosítani? (maszk, stb)

  1. Az jutott eszembe, hogy ha a gyermekek oltása lehet az utolsó puskapor. Ha 100%-s felnőtt beoltottság mellett beoltják a gyermekeket is 100% alapossággal, akkor már nem lehet magyarázni a Covid-s betegeket a kórházakban. Mi marad? Hogy letagadják. Ergo kijelentik, hogy vége a járványnak.
   És ebből mi következik? Ahogy februártól Ausztriában, mindenhol a fejlett világban el fogják rendelni a kötelező oltást.
   Ideje elkezdeni spórolni az oltatlanokat sújtó büntetésre. Valahol olvastam, hogy mintha 1450 Euro lenne a bírság.
   Ezzel csak az a bajom, hogy ha én ezt kifizetem, akkor vajon megváltottam a jegyem a további életre, vagy úgy működik mint a Maffia: időközönként egyre nagyobb összegeket követelnek?

   1. Maffia?
    Ilyen globálisan összehangolt szervezett, gátlástalanul aljas bűnözést korunk embere még csak elképzelni sem tudott!
    Ezért van annyi, még mindig a hivatalos hazugságáradatban hívő.
    De ki tudja, valójában már hányszor irtották ki a sötét erők az emberiséget és sulykoltak a kevés meghagyott fejébe teljesen új világképet, történelmet, vallásokat és “tudományos” dogmákat? Végül is két, maximum három emberöltő alatt megoldható az ilyesmi…

   2. “Ezzel csak az a bajom, hogy ha én ezt kifizetem, akkor vajon megváltottam a jegyem a további életre, vagy úgy működik mint a Maffia: időközönként egyre nagyobb összegeket követelnek?”

    Nem szabad fizetni egyszer sem, hisz a vége úgyis a kivégzés lesz, így vagy úgy. Akár vakcinahalál, akár éhhalál.

    Az ellenállás viszont egy halvány sanszot ad, megszakítja azt a gonosznak passzívan behódoló energiát amelyből a negativ erőfolyam táplálkozik. Ugyanez okból a folyamatos ellenállás, gondolatban, szóban, tettben, szerintem kulcs.
    Igazuk van azoknak akik látják hogy a Covid-háború alapvetően morális-spirituális háború. Vagy a jó fog győzni vagy az egész emberiség rámegy, és mindannyian bele fogunk halni, de lesznek kevesen akik megőrzik integritásukat.

    Orwell próféciái ismeretében*, a folyamatos bírságolás tervében is biztosak lehetünk, analógiaként a folyamatos vakcina-követelménnyel. A folyamatosság alap, a folyamatos “háború” a vírus ellen, ami pedig lefordítva a vakcina-biofegyver folyamatos bevetését jelenti a népesség ellen. Tudjuk hogy a “terror elleni harc” is folyamatos kell legyen mert csak úgy lehet megmagyarázni a nyugat migránsok általi folyamatos lerohanását és csak így lehet leépíteni a nyugati kultúrát és lecserélni azt egy másikra.

    Az áltudományos rizsa ugye arról szól, hogy a vakcinák elvesztik hatásosságukat néhány hónap alatt, ezért majd évente néhányszor, esetleg havonta sorba kell majd állni orosz rulettezni, azaz éles-placebo, ki mit kap éppen. Az aki belehal vagy lenyomorodik épp az adott vakcina-hullámba, az a politikailag inkorrekt halott, akit automatikusan Covid-halálesetnek nyilvánítanak, mert a kórház akkor kap sok pénzt, így éri meg. Egy kis füllentés, gondolják, semmi, a lényeg hogy jól jön az az extra zsebpénz karácsony előtt. Gondolom a legtöbb esetben a kórház azt is eltitkolja hogy az a “Covid-halott” illető oltott volt szegény, éppen a harmadik oltását kapta meg, és szerencsétlenül épp az éles “lövedéket” kapta. A placebo-éles elosztás és a folyamatosság egy kulcs tényező e borzalmas hadviselésben. Nyilván nem tehetnek el egyszerre mindenkit láb alól egy vagy két vakcina-hullám bevetéssel, mert akkor azonnal kilógna a lóláb, és logisztikailag lehetetlen lenne néhány milliárd holttesttől egyszerre megszabadulni.

    *”A háború nem arra való, hogy megnyerjük, hanem arra, hogy folyamatos legyen. A hierarchikus társadalom csak a szegénység és a tudatlanság alapján lehetséges. Ez az új változat a múlt, és soha nem létezhetett más múlt. A háborús erőfeszítéseket elvileg mindig úgy tervezik, hogy a társadalmat az éhhalál szélén tartsák. A háborút az uralkodó csoport vívja saját alattvalói ellen, és a háború célja nem a győzelem akár Eurázsia, akár Kelet-Ázsia felett, hanem maga a társadalom szerkezetének fenntartása.” (George Orwell)

  2. Szenzációs komment és elemzés a cikkről, köszönöm hogy megosztotta.

   Pontosan ahogy írta, a gyerekek beoltását semmi nem igazolja, hisz ha minden felnőtt be van oltva, és az oltás védi őket, akkor senki nem kerülhet kórházba. A gyerekek nem, hisz ők oltatlanul is átvészelik kisebb tünetekkel, a felnőttek sem, hisz ők oltottan átvészelik kisebb tünetekkel.

   Ha a hír igaz, akkor az történik hogy az oltottak közül kerültek sokan kórházba Covid-os tünetekkel, ami pedig arra lenne ok hogy azonnal leálljanak az oltással, és nem arra hogy a gyerekekkel is megkezdjék. Hacsak nem éppen a népirtás a cél.

   Amit a cikk bemutat, az orwelli kettős nyelvezet gyöngyszeme, és jó példa arra miként történik a pszichológiai hadviselés.
   Részlet:
   “Amit még az eset jól megmutat, hogy az aktuális védelem minden esetben a külső nyomástól, azaz a vírusnak való kitettségtől függ. Ez szabályozza azt is, hogy éppen milyen járványügyi intézkedéseket célszerű bevetni – ekkor önmagában a vakcina már nem elég a járvány fékezésére. ”

   A vakcina eme kettős nyelvezet szerint “hatásos”, mert csak így lehet megmagyarázni hogy a vakcina szükséges, ám mégsem hatásos, mert csak úgy lehet megmagyarázni hogy jön a következő fázis, azaz a gyerekek oltása, de ez sem lesz elég a hosszú távon, már most tudják. Tudják hogy végül a teljes és maradandó lezárásokba, plusz a folyamatos vakcinázásba fog kifutni, azaz ugyanaz a nyomor és elnyomás vár mindenkire akkor is ha havonta oltják.

   Mint tudjuk, a fokozatos és folyamatos zsarolással egybekötött csúsztatás azzal kezdődött, hogy “csak” a maszkozás kell és csak egy ideig, majd “csak” egy lezárás és a távolságtartás, majd “csak” a vakcina kellett, egyelőre “csak” a felnőtteknek.
   Most a felnőttek mellé “csak” a gyerekeket kell beoltani, de hamarosan az lesz, hogy már az újszülötteket is kell, mert jön majd az új szöveg, hogy az újszülöttek már úgy jönnek világra, hogy halálra fertőzik szüleiket.

   A hazai és külföldi médiák mind óriási összegeket vesznek fel a CIA-által diktált efféle manipulativ írások publikálásáért. Így készítik előre, fokozatosan és folyamatosan, a terepet arra amit a világelit eleve el akar érni. Arra amit Icke és sokan ezen a fórumon is megjósoltunk már a járvány-narrativa elején, hogy a végcél egy kínai jellegű totalitárius diktatúra bevezetése a fejlett világon, örök maszkozással és lezárásokkal és a folyamatos vakcinákkal is. Ezért van az, hogy soha nem elég “csak” az ami éppen van, és soha nem lesz elég amíg az egész fejlett világ nem alakul át egy kínai jellegű rendszerré. Ha már nem tudják tovább megmagyarázni a Covid elleni intézkedéseket, akkor majd kitalálnak egy “új járvány új vírussal” való szöveget amire újabb és újabb vakcinák kellenek majd. Erre a perspektívára is olvashatunk jeleket bőven, már most a médiákban.

 4. Jogilag nagyon szépen végigvezette David, hogy mi is történik és mik a kezdetek. Közérthetően beszélt, csak dicsérni lehet az ilyen embert. Bár elgondolkodtató, hogy miért csupán mostanság bukkant fel oktató előadásaival. Eddig hol volt? Vagy érzi ő és más illuminátus körökbeli, hogy szakadás van az éterben és inkább átáll és a jófiút játsza el? Minden esetre ocsmány játszma mindez, ahogy ő is említi népellenes bűntett, ahol a világon minden játszmában résztvevőt le kell kapcsolni, nem csak Faucit. Nem a pénzbírságokon kell gondolkodni, egy nagy szart. Ki kell a főkolomposokat iktatni egy az egyben és minél előbb!

 5. Ok, de ha ez mind igaz, akkor mi van a nem-amerikai vakcinakkal? Az orosz, a kinai, az europai vakcinak hogy illenek a kopasz ur Faucis osszeeskuves elmeletebe? Raadasul ezek nem mRNS technologiaval keszult lottyok. Ugy akarjak kiirtani az emberiseget, hogy a vilag nagy resze nem a biofegyvert kapja (Astra, Sputnik, Sinopharm, Sinovac stb.), amirol ebben az eloadasban beszelt?
  Kerdesekre nem szokott valaszolni a kopasz?

  1. Ajánlom figyelmedbe: “Az elhallgatott mellékhatások” c. videót itt az oldalon, a Szövetkezet TV előadásában. Ott ugyanis a Sputnyik oltás mellékhatásáról van szó.

 6. Én azt furcsálltam, hogy kritizálja Paul Rand szenátort, pedig ő is a Covid zsarnokság ellen buzdít az egyik ide feltöltött videóban. Ki tudja mi van a háttérben! (Persze a háttérhatalom)

 7. Tisztelt Doktor Úr!

  Elsősorban Öntől kérdezném, illetve ha olvassák ezt joghoz értők, kérem szíveskedjenek felvilágosítást adni az alábbi 3 kérdésről, amely a fenti video kapcsán felvethetően a hazai helyzetre vonatkoztatható:

  Konkrétan az 598-9/2021 Kormányrendelet a veszélyhelyzetre való hivatkozás jogalapjával ténylegesen felfüggeszti-e, vagy korlátozhatja-e a tájékozott beleegyezés feltételeit szabályozó Országgyűlési törvényt?

  A MOK etikai kódexe, vagy a hatályos Eü. Tv. megengedi-e azt az oltó orvos számára, hogy a beleegyező nyilatkozatot megalapozottnak és érvényesnek tekintse abban az esetben, ha tudomása van róla, hogy kötelezés terhe alatt folyamodik hozzá a vakcina beadását kérelmező?

  Tényszerűen megerősíthetően igaz-e az, hogy a harmadik, “emlékeztető” vakcina beadásása az Egészségügyi Közlöny ide vonatkozó Alkalmazási előiratával nem áll összhangban, tehát minden esetben szükségképpen annak ellentmondóan végzik el jelenleg, a kérelmező saját felelősségére.

  Köszönöm.

 8. Ezt a kommentet a MOK előtti tüntetéshez írtam, de itt posztolnám. Azért is mert itt is szó esik az oly nagyon áhított összefogásról, amire szerintem is szükség lenne.

  Kiváló beszédek, felemelő emberi szavak, kivételes élmény, így az idők végezete felé. Köszönöm hogy van még egy utolsó szalmaszál, eme Csoport létezése, posztjai és demonstrációi révén.

  Millió számra kellenének az olyan megvilágosult józanul gondolkodók mint e Csoport tagjai és követői.
  Jó lenne ha a Csoport létrehozna egy független szociális médiát, és úgy hogy privát módon is kapcsolatba léphessük.
  Ideális lenne ha maga a Csoport egy minden laikus követőjét is magába foglaló civil tömeg-mozgalommá válna, és aktivistákon keresztül terjesztené önmaga létéről a híreket – ezáltal esetleg nagyobb tömegbázist alakítana ki. Mondanám hogy párttá kellene alakulni, de erre már nincs idő, és egyébként is, ha a világelitet leváltani nem lehet, akkor kormányváltás sem lehet megoldás, mivel az előbbi tartja markában a világ összes kormányát.

  Amit a MOK topikon Freeman hozzászóló említ, én magam sem értem. A mainstream szoc médiákat valóban el kellene hagyni, teljesen, hisz azok mind a főmédiák kiterjesztései.
  Ott van a Protonmail a Gmail helyett, a cenzúrázatlan gab.com a fész helyett, és mint tudjuk a videók megosztására is érdemes csak az alternativ portálokat használni. Egyébként is az értelemmel és erkölccsel bírók többségét már rég kizárták az összes főáramú szoc médiáról. Aki érdemlegesen és értelmesen megnyilvánul ezek bármelyikén, vagy shadow-ban vagy teljes eltávolításra kerül. Ezért nem értem miért hogy mégis használják sokan még az ellenállók közt is.

  Ehhez is hozzátennék:
  “Még a Mi hazánk mozgalom árulói név szerint a Dúró, meg a Toroczkai is csak annyira képesek, hogy egy süllyedő hajón a legnagyobb problémájuk, hogy a patkányokat kiáltják ki népellenségnek és nem az igazi ellenséggel foglalkoznak mint a Bill Gates és baráti körei.”

  Pontosan itt a kutya elásva. Az újfasiszta / Covid-fasiszta elit, és azok sakálhada, mind otthon és külhonban is, a leggyengébbeken éli ki a maga bűnbakcsináló ösztöneit. Ez is jelzi hogy a jelenkorban ugyanaz zajlik mint a 2.-ik világháború előtt és alatt. Alakítják szépen az új alacsonyabb rendű fajt, az új törvényen kívüli osztályt, akiket majd koncentrációs táborokba lehet gyűjteni, és akikre minden társadalmi nyavalyát rá lehet fogni. Meg lehet bocsátani a tudatlanságot, de ezt? Miféle ember az aki odáig aljasul hogy azokat akik más véleményt alkotnak e kérdésben, azon szakértőknek hisznek akiket a technokrácia nem vesztegettek meg, és akik a maguk és mások számára másként látják a megoldást, nem a kísérleti patkány szerepében, azokat megölnék? De mindez távolról sem minden, a párhuzam a 3-ik birodalom és a most alakuló közt jóval részletesebb, mint hihetnénk. Kötelező olvasmányként ajánlom:
  https://principia-scientific.com/former-fema-operative-says-you-will-basically-be-killed/

  Nem mintha a vakcina-szekta elitista társadalma, a “felsőbbrendűek”, meg lennének kímélve, főleg a hosszú távon nem. A 3-ik birodalom alatt is milliók kerültek a táborba azok közül is, vagy lettek a halálba bombázva, akik másokat besúgva a haláltáborokba juttattak.
  Komolyan, érthetetlen hogy a többség mennyire képtelen tanulni a történelemből, és hogy miként ássák a saját sírjaik.
  Most ez a tudatlan és lealjasodott elitista osztály ráadásul éppen azokat ítéli el és küldené a halálba akik éppen őket is megmenteni igyekeznének. Létezik-e ennél szörnyűbb rémálom?

  De visszatérve, mindaddig amig a pénzhatalmi világelit nincs “leváltva”, hatalmi státuszuk nincs eltörölve és ideális esetben az összes globalilsta főnáci a rácsok mögé dugva. Kormányokat is könnyű szidni és várni a következő választásokra, de azt a hatalmi lobbit már jóval nehezebb amely e kormányokat markában tartja. Ott volt a Lovas Istvánunk, az nekik ment, és szerintem merénylet áldozata lett. Megérte? Meg. Ki akar egy olyan világban élni amelyet a népirtást elkövető tedrosok és azok még aljasabb finanszirozói irányitanak? Ezért nem értem Orbán Viktorékat. Hisz előbb utóbb ők is megkapják a selyemzsinórt.
  David Icke-nak volt igaza amikor azt mondta, a Covid érában értünk el arra a pontra amikor úgy lettünk minden irányból bekeritve hogy nincs hátrálási lehetőség, csak előre lehet rohanni és kitörni a kelepcéből.

  Megválasztatlan tömeggyilkosok diktálnak választott kormányoknak, ez a nagy baj. Ami Európát illeti, ez külön igaz az EU-ra is, hisz az EU a szintén megválasztatlan EB-vel az élén, de facto és törvényhozását nézve effektíve az európai régiót uraló választatlan ENSZ-alszervezet. Hát ezért állnak nyitva Európa határai, és maradnak is akként.

  OV és kormánya, még azon túl is hogy a Covid-politikájával a morális szakadékba küldte magát, még mindig a legkisebb rossz az egész világszíntéren. Ezért fogja a magyar nép megválasztani, szerintem. Figyeljük meg a magyar választók viselkedését – szóban nem mondják ki azt amit gondolnak, sokszor épp ellenkezően beszélnek mint ahogy szavaznak. A múlt választások előtt még a szociális médián jelen voltam, annak alapján amit tapasztaltam, azt hittem az ellenzék fog nyerni. Hatalmas többségben kampányolt mindenki az ellenzék mellett, mert az volt elitista trend, de a jelek szerint még ezek is a jelen kormányra szavaztak ott ahol senki nem látta őket.

  A Covid-ügyben is ugyanígy tesznek sokan. Lapulnak, sokszor úgy tesznek mintha oltáspártiak lennének, mert az a menő, de a gyakorlatban nem mentek el oltatni, mert eszük azért van. Hát ezért is akadt el az egész oltási program egy nem kimagasló aránynál. Most derül majd ki, amikor bevezetik a kötelező oltást, hogy végre ki mer majd-e állni az a hallgatag magyar, a saját és gyerekei egészsége védelmében, amikor a halálos injekciókkal kopogtatnak az ajtaján. De az biztos hogy a magyar kormány ezzel a lépéssel végleg elásta magát, mint jogállam és morális, felelős vezetés, és ha Isten adná és lesz egy Nürnberg 2, sem a kormány sem a média-szócsöveik nem fogják megúszni a felelősségre vonást.

  Egy-két adalék. Évtizedek alatt végigkísértem a világpolitikai színtéren miként jelent meg valamely ígéretes párt vagy mozgalom egy olyan valósnak tűnő választói érdekeket képviselő agendával, mint aminek a Fidesz is tűnt, de mire feleszméltünk, mindenki látta, hogy minden reménycsillag ahogy hatalomra került, hirtelen a világelit diktátumait követte.
  Az Orbán kormány általi fordulat egy speciális eset, mert az valóban a legkisebb rossz volt több értelemben is, és főleg a baloldali vezetéshez képest. Nem véletlen hogy a baloldal jóval nagyobb szigorral lépne fel hisz az egész Covid-éra az olyan figuráknak lett kitalálva mint Gyurcsány és jelen utóda, az M-Z per iksz.

  Itt van Orbán aki most már évtizedek óta a határainkat védi az ellenségnek joggal tekintett idegen népektől, hisz ott áll az egész véres történelmünk arra hogy hát ha valakik, mi tudjuk kik az ellenségeink. Meg ott a nagycsaládos program, hogy de jó, szülessenek csak azok a gyerekek jó nagy számban, hogy mi nyerjük meg a demográfiai világversenyt az ellenséggel szemben. Na de minek? Hogy minél több gyerek és felnőtt essen áldozatul a világelit biofegyverei következményeként? Ez valami egészen döbbenetes kegyetlenség. Hisz ugyanez a kormány aki joggal védi határainkat, átengedi azon vakcina trójai falovakat a határon, amiket ugyanezen népek (is) küldenek hazánkba is, az egész világnak is.

  Hogy mi itt az összefüggés? Kérdés, vajon hányan tudják e Csoport tagjai és olvasói közül hogy a WHO-t, ami ugye a megválasztatlan ENSZ megválasztatlan al-szervezete, lényegében a vezető olajnagyhatalmak (is) kontrollálják, azaz az ENSZ így a WHO tagállamainak osztott diktátumaiban éppen azon népek vezető szava a döntő, akik szeretnék elvégezni nálunk is az új honfoglalást. A WHO általi globális puccsal zseniálisan megoldották az élettérnyerést jó előre, mindenhol, hazánkban is, hisz nem kell az sem hogy a határainkon belülre küldjék tömegeiket, elvégezzük mi magunk azt magunk ellen amit ők tennének, ha betehetnék a lábuk. Majd valószinű a következő hazai választásokon a digitális szavazás úgy lesz elcsalva az ellenzék javára mint az USA-ban történt, és azután kezdődik az igazi feketeleves, az ausztrál-féle szigor. Annak is tapsikolni fognak a vakcinák vak szerelmesei?

  Szerintem óriási szükség lenne arra, hogy akármilyen szégyenteljes ahogy Covid-vizsga terén leszerepeltek, mégis a jelen kormány maradjon helyén jövőre is. mert ha mennek, akkor jön a ballib féle ausztrál-szigorú verziója ugyanennek a mizériának, és akkor még a leghalványabb reménynek is búcsút mondhatunk.

  1. RE: ““Még a Mi hazánk mozgalom árulói név szerint a Dúró, meg a Toroczkai..

   Pontosan itt a kutya elásva. Az újfasiszta / Covid-fasiszta elit, és azok sakálhada, mind otthon és külhonban is, a leggyengébbeken éli ki a maga bűnbakcsináló ösztöneit.”

   Baromira nem itt vagyon a ‘kutya elásva’. Árulkodó, milyen könnyen, mintegy kritikátlanul átveszi a magát ‘Freeman’-nek tituláló (gimme a break!) hozzászóló megalapozatlan, ‘hazaárulozó’ vádját – életszagúbb célpontot nem tudott találni!

   Majd rögtön vált:

   “Az újfasiszta / Covid-fasiszta elit” -re.

   Megfeledkezik arról, hogy mindez csak egy gazdasági-pénzügyi MO az állítólagos szuverén (Nem) (k)ormányok szupranacionális (értsd: a judeo-hungaro-dzsipólandi ‘Mária országában’ mindenkor tárt karral fogadott, (k)ormányfüggő ‘befeketők’ & helyi sameszaik) vállalatok általi döntéshozatalának helyi befolyásolásában.

   Viszont a mélyebbb, szocio-pszichológiai (tudat-)rétegekben a társadalom ellenőrzésének alapelve ugyanezen pszicho-patologikus elit életszerűtlen szocialista > kommunista – már legalább egy évszázados (a jakobinus csőcselékkel számolva ennél több) – elvetélt és tömeggyilkos gyakorlatából táplálkozik.

   RE: “Ott volt a Lovas Istvánunk, az nekik ment, és szerintem merénylet áldozata lett. Megérte? Meg.”

   Nekem biz’ nem ‘Istvánom/Pistám’ –

   Noha “merényletről” nem tudok, ennek hírét propagálni _fenntartani bizonyos köröknek eszerint továbbra sem céltalan. Számomra a kezdetektől egy sokszor hiteltelenül puffogtató, érdektelen és orban rezsimnek kedvező ‘limited hangout’ zsidónak tartottam…egykori haverja, bayerzsóti állítólag most már akár erőszakkal is oltatna – mielőtt b.zs. személyesen meglátogatna e tárgyban, javaslom, készítsen végrendeletet!

   Kérdés:

   Mit gondol Posta Imre bebörtönzéséről, az ellen felhozott vádakról, fogvatartásának körülményeiről – beleértve azt, hogy legalább 2 hivatalból kijelölt ügyvéd visszadobta a védelmét; vagy azt, hogy a (pi)csányi-féle államilag jóváhagyott otp-maffia hirtelen megszüntette a feleségének bankszámláját, pont amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá?

   Ez nálam: aljas sz?rháziság!

   bővebben:

   https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/news/news.php?readmore=111

   Megalkuvás kapcsán pedig idézem Önt:

   “mégis a jelen kormány maradjon helyén jövőre is. mert ha mennek, akkor jön a ballib féle ausztrál-szigorú verziója ugyanennek a mizériának…”

   Gratulálok: ennyire futotta!

   folyt köv.

   1. Kedves Tünetmentes,

    Kedves, mert szívesen olvasom hozzászólásait és mert kedves mint mindenki aki e csoportba tartozik vagy követi.

    OV és a Fidesz egy két különálló egység, és szerintem nem én vagyok az első aki észrevette hogy OV egy belső puccs áldozata lett. Most képzeljük el, ha a kormányon belül ennyire nincs egység, és ily sok a belső áruló, mennyi van belőlük az ellenzékben.
    Az ellenzéket szeretné kormányon látni? Ha igen, miért? A szigorúbb intézkedésért gondolom nem. Ha nem az ellenzéket választaná, akkor kit? NEM azt mondtam hogy ez a legjobb ötletem, hanem hogy ez a legkisebb rossz az adott lehetőségek közt.

    Ugyanakkor, amit nem olvasok válaszában, mert nincs ott, az az ön ellenjavaslata.

    Érdekelne őszintén, hogy az adott képletben ön szerint mit tehet a magyar nép?
    Mi a legkisebb rossz? Én ezt a választ keresem. Ha ön tudja a választ ossza meg velem, velünk.

    Már régen nem vagyok Fidesz párti én sem, hisz látom hogy el lettek térítve. Ha ez a Csoport pártot alapít, ígérem rájuk szavazok majd. Őszintén, jó ötlet lenne egy új párt egy valódi programmal, de mint emlitettem fent, ez valami kvantum-törvény: ahogy az igazság politikai párttá alakul, máris valami más lesz belőle, a hazugság egy verziója.
    A kérdés, hogy tudjuk áthidalni ezt a szakadékot a professzionális politika és igazság/igazságosság közt ebben a szó szerint diabolikus világban. Ön tudja a választ?

    Ami Lovas István személyét és munkásságát illeti, szerintem azért érdemel figyelmet, mert Lovas éppen az ezen az oldalon is elismert dr Drábik munkatársa is volt. Dr. Drábik pedig egy jeles szereplő a Covid-áljárványt leleplező nemzetközi konferenciákon. Dr Drábikkal együtt Lovas leplezte le a néhány évvel ezelőtti migráns-válság mögötti agendát és gigantikus hazugságokat, és ezáltal nagyban segítette a kormányt annak nagyon is jogos migránspolitikájában. Lovas kőkeményen és élesben ment neki a háttérhatalom mindenkori fő alakjainak, mint pl McCain, nem egyszer direkt intézett üzenetekben. Én szorosan követtem Lovas blogját, szoc médián a bejegyzéseit, nyílt leveleit a háttérhatalom felé, és lapszemle tevékenységét. Ellentétben Bayerékkel, Lovas munkássága valóban a világszinten is releváns, élesen ütő reálpolitika volt. Nem érdektelen feltétezés és nagyon is jogos, hogy Lovas merénylet áldozata, főleg nem abban a képletben amit valaki csak akkor ismer ha minden részletében követte munkáját.

    Mindenképpen arra kérem, a szövetégest nézze bennem, mert az vagyok. Értelmes és empatikus párbeszédre van szükségünk, és nagyon sok megértésre, nem pedig arra hogy a másik gondolatait ferdítésekkel tálaljuk és lerohanjuk egy buldózerrel. A megoldást keressük, közösen, e történelmileg egyedülálló sötét és nehéz korban, gondolom ön is.

    1. Köszönet a gyors és kulturált válaszáért!

     RE: “OV egy belső puccs áldozata lett.”

     Nem vettem észre – mi utal erre? Gyakorlatilag ugyanazt a protokolt követi a kezdetektől, mint a többiek. Emlékezhetünk, hogy múlt év november 11-től közel 5 és fél hónapig munka és bevásárláson kívül gyakorlatilag sehova nem tudott menni a polgár (elvileg kültéren is pofapelenkázva + kijárási tilalom), függetlenül attól, hogyan is álltak a Covid-1984 adatok. A csúti hűbérúr továbbra is fenntartja a tisztavérűek gyalázatos diszkriminációját, ráadásul az állami szektorban kötelezővé tett méreginjekciózással még meg is fejeli azt.

     Korábbi hozzászólására reflektálva –

     A. Éva szerint:
     2021-11-22 – 13:53
     https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-david-martin-leleplezo-beszede/

     RE: “Orbán aki most már évtizedek óta a határainkat védi az ellenségnek joggal tekintett idegen népektől…”

     Nem évtizedek óta védi a határainkat, hanem 2015-től –

     Jómagam nem tartom a cionista dominanciájú világhatalom és Izrael NATOban (& helyi klienseiben) megtestesült népirtó góleme által a kőkorba visszabombázott Szíria, Irak és Afganisztán területéről érkezőket “ellenségnek tekinthető idegen népeknek”. Nem tagadva azt, hogy a háttérhatalom internacionalista neokomcsi és multikulti libernyák komponense nagyon is érdekelt a fehér Európa radikális átformálásában a menekültáradat révén.

     RE: “ott áll az egész véres történelmünk arra hogy hát ha valakik, mi tudjuk kik az ellenségeink”

     Ennek fényében különösen érdekes a mafityesz horda dörgölőzése Erdogan ‘szultán’ Törökországához – persze, “türk népek vagyunk”, ahogy azt a félnótás ‘nagy vadász’ Semjén Zsóti mondta vala. Figyelemre méltó még az állítólagos ‘antikommunista’ Orbán (1) rezsim feltétel nélküli buzgalma a “népi” Kína érdekeinek kiszolgálásában és ugyanezen ázsiai tömegek térnyerésében Magyarországon. Ők vajon nem globális hatalom egyik tartószlopát képezik? A külügyes kakadu Petinél odaadóbb helyi lakályt keveset tudok elképzelni, talán a Giuseppe Conte vezette olasz kormánytól eltekintve a Covid-terror európai kitörésekor 2020 márciusában (és azt megelőzően még Matteo Renzi alatt) [2] – még komcsi kínai tanácsadókat is hívtak a lockdown kivitelezéséhez, amit aztán a Neil Fergusonhoz hasonló kókler modellező vészmadarak (vö. OVi bácsi matematikus szagértője Röst ‘Armageddon’ Gergely] szépen le is koppintottak.

     Számomra többé már nem opció a ‘szavazzunk a kisebbik rosszra’ dogmája…

     (1) https://index.hu/kulfold/2017/05/13/orban_viktor_megkoszoruzta_a_tienanmen_teri_kommunista_emlekmuvet/

     [2] https://cms.frontpagemag.com/fpm/2020/04/italys-communist-recipe-disaster-frontpagemagcom 2020.04.09.

     http://azonnali.hu/cikk/20200811_nem-kellett-volna-lezarni-a-virus-miatt-del-olaszorszagot-de-meg-triesztet-se

     1. jav. ‘lakály’ > ‘lakáj’ – Grrr!

     2. Tünetmentes, továbbra sem olvasom sehol válaszában a megoldást.
      Mondom még egyszer: megoldás, kiút, javaslat, az ami érdekelt volna.
      Ha azt mondaná alkotmányozó nemzetgyűlésre lenne szükség, annak lenne értelme, de ön szerint, mely csoportosulás illetve párt, mozgalom stb tudná azt elérni?
      Ha a kormány megy akkor az ellenzék jön, mert e kettőnek van tömegbázisa de az utóbbival együtt megnyílnak a határok. Nem? És ha megnyílnak a határok, akkor mi lesz? Ja, gondolom ezekre már nem jön válasz, mert ez lenne a lényeg.

      Ne velem kötözködjön, mert az könnyű ugyanakkor nem igazán vall gerincességre. Menjen neki a világelitnek és jöjjön vissza élve vagy holtan. Akkor majd elnyeri elismerésem. És ossza meg velünk a megoldást, azt amire szükség lenne.

      Az évtizedekig véletlenül maradt benn a kontextusban, mert gyorsan írtam és még szándékomban lett volna hozzátenni hogy OV évtizedekig védte gazdaságunk a féktelen pénzügyi világelit általi pusztítástól, már ahogy tudta.

      Lényegi kérdéseimre nem adott választ, el sem olvassa érdemben amit írtam és gondosan kerüli a mondandómat.

      Vegye úgy hogy ezúttal minden válaszát ignorálom mert nincs időm személyeskedő, kötözködő és a semmit mondó részletekben elmerülő üzeneteit olvasgatni. És mert nem tisztelek senkit aki e nehéz időkben még a minimális összefogásra és racionális eszmecserére sem képes, csak durva kifejezések durrogtatására.

     3. Ön azt írja:
      “Számomra többé már nem opció a ‘szavazzunk a kisebbik rosszra’ dogmája…”

      De azt nem írja meg kedves, hogy akkor mégis mi az opció? Erre lennék kiváncsi és valószínű sokan mások is!

      Miközben ön engem “megalkuvással” vádol, azt a hallgatólagos opciót sugallja hogy az ellenzék a megoldás. Mert ugye nincs más alternatíva, vagy az egyik vagy a másik. Ha lenne, akkor mondaná, nem? Csak azt felejti el, hogy ha a kormányra szavazás megalkuvás, akkor az ellenzékre szavazás is. Sőt, hisz hallottuk egyenest az ellenzéki főmufti szájából hogy ők még inkább szorítanának a véres gyeplőn. Csodálkozom, hogy ön ezt nem érti, komolyan. És azt sem értem, hogy miért szítja a viszályt.

 9. David Martin beszámolóira valóban érdemes odafigyelni – egyébként is, és azért is mert az elsők közt szólalt fel.
  Főszereplő volt a “pandémia” kitörése után szinte azonnal megjelenő “Plandemic” doku film második részének.
  Hogy a 2. rész le lett-e forditva, nem tudom, de az első itt látható feliratozva:
  https://www.bitchute.com/video/LonwskK4pnuf/

  Kérdések amik felmerültek bennem az előadás alatt. Egész pontosan mi ez a biofegyver? Egy vírus vagy valami más? Ha a vírus mint olyan nem létezik, hisz ez itt is ki lett mondva, akkor mi létezik? Egy toxikus entitás, a tüskefehérje, ill annak génszekvenciája ami egyedül a Covid, esetleg egyéb vakcinákkal kerül a szervezetbe.

  E tekintetben releváns, szerintem kötelező:
  Scientist testifies that the symptoms of “Covid-19” come from the spike protein injected into the body, rather than from a virus.
  https://rumble.com/vogxan-scientist-shows-vaccine-effects-in-autopsies.-dont-believe-it-see-for-yours.html

  Ami fentiből kiderül, többek közt: NEM egy vírus okozza a Covid-jellegű tüneteket és halált, hanem a vakcinák által testbe juttatott tüskefehérje, egy génszekvencia, egy méreg, a biofegyver. Ha ez igaz, akkor viszont senki nem fertőz senkit, hisz egy génszekvencia nem ugrál át egyik emberről a másikra. (Szerintem a vírusok sem, de ez egy másik nagy téma.)

  Az egyik implikáció itt az hogy a biofegyver maga az eme tüskefehérjét tartalmazó vakcinák, és ehhez képest red herring hogy mely szabadalmak szólnak valamely mesterséges vírusra. Azok az áldozatok akik az áljárvány kezdetén súlyos Covid-tüneteket mutattak és meghaltak, NEM egy vírus áldozatai, sem természetes sem gyártott vírusé, hanem egy korábbi vakcinázásé. Nagy eséllyel az előző év flu oltásai is már tartalmazták ezt a biofegyvert, és ezért folyt oly nagy kampány egy évvel ezelőtt a flu oltások felvételéért.

  Ha nincs vírus, akkor nincs fertőzés sem, és akkor nincs olyan kérdés sem, hogy ki fertőz jobban, a beoltott vagy az oltatlan, ki terheli a kórházakat, az oltott vagy oltatlan, és hogy hatékony-e a vakcina, vagy sem. Ugyanis mindenki a beteg “Covid-dal” az egy vagy több oltástól beteg, és a Covid-betegek CSAK az oltások következményeként terhelik a kórházakat. NINCS fertőzéses pandémia, nincs fertőzés, csak tömeges vakcina-mérgezés van a bevitt tüskefehérjék által, és annak rövid- ill hosszabb távú következményei. Ez az ami a “pandémiát” képezi. Ehhez képest még az a kérdés is másodlagos, hogy a tüskefehérjét a módosított mRNA révén termeli maga a szervezet, vagy a toxikus fehérje az injekcióval kerül közvetlenül a szervezetbe, hisz mindenképpen végzetes, már amennyiben az “oltás” nem placebo.

  Mindezt szerintem nagyon lényeges lenne tisztázni. Hisz állandóan elhangzik az az ellentmondás, hogy egyrészt a vírus nem létezik, másrészt viszont jön az ijesztgetés hogy az aki már átesett a Covid-on, mint mondja dr Martin is, még inkább tartózkodjon az oltástól. Ez is csak a pánik-keltésre jó, hisz a mantra arról is szól, hogy “mindenki átesett a “Covid-on”, még a tünetmentesek is, annak ellenére hogy nincs olyan hogy tünetmentes megbetegedés, ezt is mondja dr Martin.
  Tehát ki kellene iktatni az ellentmondásokat, és le kellene egyszerűsíteni arra a képletre amit a józan és és a tényfeltárói tapasztalatok mutatnak, miszerint:
  – a biofegyvert a Covid-19 és valószinű bizonyos egyéb vakcinák képezik, semmi más.

  Már emlitettem egy másik topikon – ez is ebbe az irányba mutat: szabadalmak biofegyverként használható vakcinákra.
  Karen Kingston Exposes the Vaccine Bioweapon, What’s In It that Harms Us & How It Tracks Humans
  “These are not normal adverse events, but intended consequences.”
  https://www.conservativebusinessjournal.com/2021/10/karen-kingston-exposes-the-vaccine-bioweapon-whats-in-it-that-harms-us-how-it-tracks-humans/

  Amire koncentrálni kellene, ezen vakcinák tartalmát rendszeresen vizsgálni és ezen tartalmak hatásait elemezni, bizonyítani bírált tanulmányokban. És el kellene hagyni a Covid-19-re mint valami önmagában meglévő betegségre való utalást, amit valami vírus okozna, akár mesterséges vagy nem, mert ez csak pánikot okoz. És zavarodottságot okoz, hisz nem lehet megbetegedni egy olyan vírusban ami nem létezik, akár oltottan akár oltatlanul. Csak az oltástól lehet megbetegedni, de attól nagyon.

  Ugyanerre utal az a tény is hogy gyerekek és fiatalok sorra esnek áldozatul az oltásnak, ugyanakkor egyikük sem betegedett meg “Covid-ban”.

  A pandémia és oltás kérdésben ingadozókat ill a még oltáspártiakat úgy tudnánk magunk mellé állitani, ha az ellenálló orvosok e téren egységes álláspontot érnének el.

 10. Kiegészítés az előző kommentemhez:

  Azt hiszem amiben mára már mind megállapodhatunk mint közös nevező, hogy biofegyverről van szó, úgy mint szándékos tömeges egészség-rombolásról, népirtásról. Viszont ha ez így van, akkor a háborúzók NEM valami “szuper-fertőző vírust” szabadítottak a világra, hisz egy valódi pandémia azokat is érinthetné akik ezt a bűntényt elkövették. Ha ez igy lenne, akkor Kinában sem múlt volna el oly hirtelen a “járvány”.

  Egyértelmű hogy a Covid-vakcinák képezik a bio-fegyvert és annak bevetése ütemezését is előre leírt pontos stratégia alapján végzik.
  Mint az ezen az oldalon is közölt alábbi műsorból is kiderül, magukat a vakcina-szállitmányokat, és azok célhelyeit is a gyártók maguk döntik el és kivitelezik.
  Mi ez ha nem maga a hadművelet, a logisztika, a fegyverek adott célhelyre irányítása, ütemezése?
  https://videa.hu/videok/tudomany-technika/a-pfizer-fasiszta-szerzodesei-jarvany-korporacia-kiserelet-wQ9c63WOVNgPIEka

  Mint tudjuk, ezen oltás-szállítmányok nagy része egyelőre placebo volt. Hogy mely terület éppen mennyi éles ill vaktöltényt kap, nyilván azt is maguk az irányítók találják ki. Erre utal a következő interjú is. Vannak célhelyek ahol egy adott szállítmányból eredő oltáshalálok száma dimenziókkal nagyobb mint egyéb területeké.
  VAERS Reveals DEATH BY LOT NUMBER: Specific States Get Certain Vials
  https://rumble.com/voknqd-vaers-reveals-death-by-lot-number-specific-states-get-certain-vials.html

  Még valami.
  TÉNY: a világelit szerint túl sokan élnek a bolygón és a népesség csökkentése bevallott céljuk.
  Ha létezne itt egy fertőzéses járvány, akár tudatosan előidézett akár nem, akkor a világelit kifejlesztene önmaga számára egy szuper vakcinát és hagynák kiveszni a bolygó lakóit egyedül ama “vírus” által.

  De nincs fertőzés, nincs pandémia – ami van az a tömeges vakcinázás, amit az elit azért erőltet oly drákói szigorral, mert az és csak az a biofegyver, azaz azáltal valósítják meg a bolygó népességcsökkentését.

  1. Tisztelt A.Éva!
   Ön nem rossz szándéku.Ám hatalmasat téved,ha abban hisz,hogy akit emlit az a kisebbik rossz.Ezek egy petéjü ikertestvérek,mindannyian.
   S pont az ön kisebbik rossza lugozta ki ugy a Magyarok agyát,hogy ugy elkorcsosultunk,hogy óriási tömegek elhitték neki,hogy a napi 10-20 fagyállóval kevert tehénvizelettel kutyasz@rral izesitett nagyfröccs és a hétvégi focimeccs az emberi létezés csucsa!
   Ugy lejellemtelenitett sokakat,az agylugozásával,azt sugallva,hogy bármikor bármi veszélyt éreznek,pajzsként emeljék maguk elé a gyermekeiket.

   1. Nem tartom kizártnak hogy igaza van, nanánó.
    Teljes nyitottsággal és szívesen veszem az ön javaslatát arra hogyan legyen tovább, mert ezt sehol nem látom.
    Én egy pragmatikus alkat vagyok, aki a megoldást keresi, a gyakorlatban.
    Külön tiszteletem a Csoport felé amiért nemrégen közzé tettek egy videót bemutatva hogy az ellenzék ugyanúgy működne Covid-téren, sőt nagyobb szigorral, mint a jelen kormány. Jogunk van az igazat tudni e tekintetben is.
    Ne haragudjon a grafikus őszinteségért (eddig ezt nem akartam kimondani), de az ellenzék hatalomra kerülése esetén biztos, mondom, biztos hogy a migránsok hatalmas tömegei Magyarországra fognak szabadulni, és ők fogják elintézni azon magyarokat, a Covid-börtönökben, akik még nem haltak bele a vakcinákba vagy a jövedelem nélküli állapotba. Most ha még a jelen kormány marad, időt lehetne nyerni, hátha valami csoda történik a nemzetközi színtéren és abba egy otthoni váltás is beleférne.

    Kérem olvassa el Tünetmentes hozzászólása alá írt válaszom, plusz amit egy másik hozzászólónak intézett válaszomban is leírtam:

    Alkotmányozó nemzetgyűlést kellene összehívni. Na de azt nem lehet néhány tucat emberrel megvalósítani. Hol van az a kb négy millió akik nem mentek el oltatni maguktól? Ők tudnak valamit, de hallgatnak, lapulnak. Hogy lehetne őket mozgósítani, kampányolni és e Csoportba hozni őket?

    Valóban, nem a kormányt kellene leváltani hanem az egész rendszert, úgy ahogy van. De a gond az hogy ahhoz az egész világrendszert is le kell váltani, mert minden mindenkori kormány automatikusan az előbbi része. Ahhoz viszont az kell hogy leváltsuk a világállamot is, és kiüssük a helyéből a jelen pénzügyi világrendszert, amelyben a világelit dollár, euró és font milliókat bocsát ki a semmiből. Ezen velejéig korrupt és diszfunkcionális pénzügyi rendszer tartja fenn a teljes összeomlás szélén egyensúlyozó világgazdaságot és abban minden egyes nemzetállam létét vagy nem-létét ez a maroknyi bankárcsoport és köreik szabják meg.

    Ha a jelen pénzügyi rendszer helyébe egy újat hozna létre egy nemzetközi ellen-mozgalom, a mostani világelit moccanni sem tudna, nem hogy lerohanni az egész bolygó népességét.

    Minden ennél kisebb kaliberű váltás puszta tünetkezelés, részmegoldás, ami a partszakadáshoz való visszatéréshez vezet.
    Az egyik fő gondot abban látom, hogy minden lerohant ország elszigetelten egymástól próbál kitörni a globális Covid- és média-fasizmus szorításából.

    Tehát: igen jók a szándékaim. Fogalmam sincs miért lennék ezen a fórumon ha nem a jó szándék vezérelne. Én külföldön élek, így közelről látom ami idekint zajlik, és ettől féltem Hazánkat is. Errefelé Notre-Dame-okat gyújtanak fel majd letagadják az elkövetők létét, eközben az összes főváros és nagyváros idegen kezekbe került, hogy csak egy-két példát hozzak fel a sok közül. Ha hasonlók történnek otthon, az igenis nagyobb rossz lesz.

    Javítson ki ha tévedek itt bármiben, de akkor kérem fejtse ki miben, miért.
    Egyébként pedig, gyakorlati megoldásokra gondolok, a kiútkereséshez, nem üres kritikára, mert ezekkel már tele a padlás. Segítő, építő javaslatok kellenének, ez a lényeg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük