Gyerekoltások ügye – Dr. Tamasi József

SZKITA FÓRUM 2023. október 22. Budapest


https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/gyerekoltasokugyedrtamasi:2?r=GzPTAwhYxxuxdRwKVSk1CQ2e7xNhiCMU


3 thoughts on “Gyerekoltások ügye – Dr. Tamasi József

 1. Mike Yeadon 2023 december 4.-én a brit parlamentben mondott beszéde, amit a német AFD cenzúrának vetett alá. Vagyis technikai hibára hivatkozva a beszédet le sem adták.

  Forrás:
  Covid-Lüge: Dr. Mike Yeadon vor den Mitgliedern des britischen Parlaments am 4. Dezember 2023 und die Rede, die von der AFD zensiert wurde. Video

  https://uncutnews.ch/covid-luege-dr-mike-yeadon-vor-den-mitgliedern-des-britischen-parlaments-am-4-dezember-2023-und-die-rede-die-von-der-afd-zensiert-wurde-video/

  Mike Yeadon szerint a géninjekciókat 5.5 milliárd embernek adták be és ebből, csak eddig 17 millió ember hunyt el. Szerinte a Lipid-Nanorészecskék feladata, hogy az emberi test számára idegen mérget az emberben olyan helyekre szállítsa el, mint a női ovárium, ahol ez terméktelenséget okoz. De a méregnek már az emberi véráramban való megjelenése is véralvadási zavarokat okoz.

  Mike Yeadon elmondta, hogy ha egy élő szervezetbe egy idegen fehérjét visznek be, az ellen a szervezet a legnagyobb erővel védekezik és azt a legrövidebb idő alatt igyekszik elpusztítani.

 2. Megmozdult a világ az oltások ügyében, mert bizonyítható, hogy a COVID-vakcinák jelentős halálozási többletet eredményeztek.

  – Első lépésként azonnali hatállyal be kell tiltani az összes oltást, különös tekintettel arra, hogy a gyerekoltásoknál is kezdenek áttérni az mRNS-technkikákra!
  A vezető orvosok arra kérik az Egyesült Királyság kormányát, hogy tiltsák be az összes Covid-oltást a növekvő halálozások miatt.
  https://nikolaosanaximandros.gr/korifaioi-giatroi-parotrinoun-tin-kivernisi-tou-inomenou-vasileiou/

  – A következő lépés pedig egy független vizsgálóbizottság feleállítása kell legyen, hogy a bezárások milyen társadalmi, egészségügyi és gazdasági károkat okoztak, és el kell kezdeni a felelősségre vonást, és az emberek kártalanítását.
  https://davidicke.com/2023/12/07/top-judge-lord-sumption-accuses-the-covid-inquiry-of-ignoring-the-financial-social-and-educational-harms-caused-by-lockdown/

  – Harmadik lépésként tiltakozni kell az egészségügyi szűrések tervezett szakcionálása ellen is, amivel most Nyunyóka színre lépett.
  “Egy hivatalos új tanulmány szerint a mammográfia felelős a mellrákos halálozások 84%-os növekedéséért”(!!!!)
  Ne menj mammográfiára, ha jót akarsz magadnak!
  https://lumi-news.gr/meleti-syndeei-tis-mastografies-me-84-afxisi-ton-thanaton-apo-karkino-tou-mastou/

  “Az FDA elismeri, hogy a rákkezelés valójában RÁKOT OKOZ”
  https://lumi-news.gr/i-fda-paradechetai-oti-oi-therapeies-gia-ton-karkino-stin-pragmatikotita-prokaloun-karkino/

  – Végezetül: Ha életben akarunk maradni, akkor minden vakcinát meg kell tagadni.
  Az emberiség körkörös támadás alatt áll, mert a COVID-vakcinák nem nyújtottak semmilyen védelmet, nem is az volt a céljuk, hanem az, hogy öljenek és mérgezzenek bennünket.

  Most, hogy két év elteltével jelentkeznek a vakcinára visszavezethető különféle egészségügyi problémák, beismerés helyett most arra fogják, hogy új “vírus” jelent meg, amely sokkal patogénebb, mint a korábbi volt.
  Legyen gyanús mindenkinek az a tény, hogy most is mindenre előre rendelkeznek vakcinával.

  Pl. a kínai tüdőgyulladás, amivel most világméretű járványt és persze vakcináztatást akarnak kiváltani nem más, mint a COVID-19 vakcina lehetséges szövődménye.
  Egzakt bizonytékként rendelkezésre áll a Pfizer tanulmánya, amelyet az FDA 75 évre akart titkosítani, és érdekes módon ott megtaláljuk ezeket.
  Az új járványnak nevezett történetek fedősztorik a COVID-vakcinák okozta egészségkárosodások magyarázatára:
  Pl.A Kínában terjedő tömegesen terjedő tüdőgyulladást úgy hívják: Mycoplasma pneumonie és a Pfizer dokumentumaiban MELLÉKHATÁSként szerepel.
  És nincs olyan, hogy 5 komponesű kórokozó. Ez biológiai fegyver.
  Mycoplasma pneumoniae, amely mellett terjed az influenzavírus, az óriássejtes tüdőmegbetegedés és a Covid-19-et okozó koronavírus is. Bővebbet a cikk részletezi ezt:
  https://thewatchtowers.org/5-virus-combined-infections-beginning-to-spread-through-china-mainly-children/

  1. Tüdőgyulladást, kétoldalit a legkönnyebben úgy lehet csinálni, ha grafén tartalmú csokit etetünk valakivel, és 5G sugárzás útjába küldjük. Utóbbival való találkozás nem kikerülhető, szóval biztos a hatás. Biztos tüdő károsító, fájdalmas, nem tudja felvenni a levegőt a tüdő. Addig tart, amíg ki nem ürül a grafén valahogy.
   A grafénos csoki is, és az 5G is (vegyi-)biológiai fegyver, önmagában is. Csakhogy ezeket még “össze lehet/kell szerelni”, illetve “összeszerelődik”, és úgy még intenzívebb a hatásuk. Kipróbálható, vállalkozó kedvűeknek, illetve önkéntelenül ki is próbáljuk.

   Amikor olyanról olvasok, hogy vírus, gén és fehérje, mindig arra gondolok, hogy dr. Scoglio már régen elmagyarázta a test idegen fehérje semlegesítési mechanizmusát. Naponta idegen fehérjét eszünk, rengeteget. A test ezzel azért megbirkózik, van egy beépített megküzdési módunk.
   Idézek a 2022-12-25 -én megjelent ismertetőmből a témához kapcsolódóan, még sajnos mindig aktuális.
   DR. TOM COWAN & DR. STEFANO SCOGLIO: ‘SPIKE PROTEIN’
   https://www.bitchute.com/video/juVDfT6w8q2w/
   “A spike toxicitás okozásáról azt érdemes tudni, hogy a lipid burokba csomagolt fehérje könnyebben szétterjed a testben, különösen ha kis méretű. Az 5 védekező szint viszont rendeltetésszerűen ki fogja védeni a hatását. A spike protein így nem marad bent örökre a testben, és nem ez okozza a toxicitást. Valamint ezért a spike proteint nem adjuk át másnak.”
   Különösen, hogy ezt a fehérjét a test valamilyen kívülről bejutott méreg semlegesítésének módjaként maga termeli, és igyekszik nem felhalmozni.
   Amivel nem birkózunk meg napi rutinszerűen, azok a testbe kerülő fémek és más szervetlen mérgek, és a káros sugarak.

   Amiben pedig teljesen biztos vagyok az, hogy a gén mese azért szükséges, és a terjesztői semmivel nem jobbak a Mr. Global mafcia csapatnál, hogy a mafcia génmódosított ember szabadalmának érvényesítéséhez a genetika mítoszt táplálják és életben tartsák.
   Ehhez asszisztál a vírus hívő áltudós “jogi és szakértői” csapat. Álságos az a magyarázat tőlük, hogy a mafciát a saját elméletükkel kell legyőzni. Ők pont a mafcia elméletét táplálják, táptalajt biztosítva ahhoz, hogy a mafcia nyerjen. Egyáltalán nem akarják a mafciát elkapni, és végleg megsemmisíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük