Texas bepereli a Pfizert a kovid vakcinákkal kapcsolatos állítások miatt

A Pfizer hamisan mutatta be a COVID-19 vakcina klinikai vizsgálatának eredményeit – állítja Ken Paxton texasi főügyész november 30-án a texasi Lubbock megyében benyújtott keresete.

“Igazságot keresünk a texasi embereknek, akik közül sokan a zsarnoki oltási propaganda miatt arra kényszerültek, hogy egy hibás terméket vegyenek fel” – mondta Paxton republikánus nyilatkozatában. És tovább:

A tények világosak. “A Pfizer nem mondott igazat a COVID-19 vakcináiról.”


Teljes cikk: https://www.epochtimes.de/politik/ausland/texas-verklagt-pfizer-wegen-angeblich-irrefuehrender-aussagen-und-zensur-a4502019.html

9 thoughts on “Texas bepereli a Pfizert a kovid vakcinákkal kapcsolatos állítások miatt

 1. Teljesen mindegy, hogy Texas kit, mit, miért, mikor, hol perel. Mi a fene közünk van hozzá? Mi itt élünk, most, ebben a percben, ide köt az életünk, nekünk ezzel kell foglalkozni, nem a világ túloldalával. Ott többet keresnek az emberek is, ezt miért nem írják le? Épp ebben a percben is többet keresnek, normálisabb egészségügyi ellátásban részesülnek, a tárgyi feltételek tekintetében mindenképpen, akkor minek az orrunk alá dörgölni, hogy ott bezzeg beperelik az akárkit az állításai miatt. És mit hisznek? Hogy majd azok a bírók, akik a járvány alatt végig kussoltak és a karhatalom keze alá dolgoztak a döntéseikkel, most majd egycsapásra igazat adnak az emberelnek? Miféle szánalomra méltó naivságra utal ez az egész elképzelés? Hát gondolja még bárki is az elmúlt évek tapasztalatai alapján, hogy itt tényleg van jogvédelem?

  Ne haragudjanak, de az ellenkező oldalnak megvannak a nagyon is komoly tudással rendelkező, józan eszű gondolkodói, akkor az innenső oldal ellenállói miért ragadnak bele a hülyeségekbe és hirdetik azokat? Tényleg úgy gondolják Önök, hogy a készpénzhasználatot népszerűsítő matricák megvásárlásakor elfogadható a kártyahasználat pusztán azért, mert csomagként történő feladása 3500 forintos többletkiadással járna a vásárlóknak? Hát miféle elvetemült emberfajzat az, aki 3500 forintos többletköltséget nem hajlandó kiperkálni, miközben azt hirdeti, hogy az emberiség és annak szabadságjogainak a jövője a tét. Felmenőink vérüket adták a szabadságért, az utókor meg 3500 forintos kiadáson megbukik. Ennyit nem ér Önöknek a gyermekeik, unokáig és saját jövőjük?

  Volt, aki ezen az oldalon azt kifogásolta, hogy a pénzének a bankból történő kivétele micsoda anyagi ráfordítás lenne! Igen, kérem szépen, néhány ezer vagy tízezer forintot ki kellene fizetni érte, de ez nem éri meg azért cserébe, hogy ne gazdagítsa a bankokat és önmaga rendelkezzék a saját pénze felett? Ennyit nem ér a jövője? 10-20-30 ezer forintot?

  Miféle javaslatokat gyártanak arra vonatkozóan, hogy az ember küldjék vissza a konzultációs íveket a valódi fontossággal bíró kérdésekkel? Nem cinikusan kell hozzáállni a megoldáshoz! Az országos népszavazást, amely az egyedüli, valódi joghatással bíró jogintézmény volt, teljesen annullálták, minden fontos társadalmi kérdésben megtagadták az aláírásgyűjtő ív hitelesítését, majd pedig ha éltek a fellebbvitellel, az ott eljáró fórum is kinyalva a kormány valagát, helyben hagyta az első fokú döntést. Az AB szintúgy. Volt egy hatásos jogintézményünk, ehelyett bevezették a semmirekellő, joghatással nem bíró nemzeti konzultációt, aminek még jogi szabályozása sincs, és ez még csak fel sem tűnik az olvasott emberek számára. Ezt az egész a társadalom becsapásáról szól, olyan “jogintézménybe” való bevonásukkal, aminek semmiféle jogi kötelező ereje nincs a döntéshozó szervre nézve. És akkor egy ilyen álságos jogintézménnyel foglalkozzon a társadalom gunyoros szinten, hogy küldjön vissza értelmes kérdéseket? Nem, soha! Nem fogok asszisztálni ehhez a félrevezető, önámító mechanizmushoz! Mert ez az emberekben azt az érzést kelti, mintha cselekményüknek lenne jogi kifejező ereje, de nem lesz! Le ezekkel a társadalmi önbecsapó eseményekkel!

  El fogják olvasni ezeket a kérdőíveket, de nem fogják a nyilvánosság elé tárni, hanem értelmes ésszel levonják a következtetést, és ebből tanulnak, megerősödnek. Az ellenálló oldalnak meg mi marad? A cinizmus, a gúnyolódás, a viccelődés, ami rohadtul nem érdekel senkit, mert egy mm-rel sem lesz előrébb tőle, viszont hülyét csinál magából.

  Ne haragudjanak, de vége a finomkodások meg a nagy egyetértések korának! Nagyobb feladat a saját oldalunk megbírálása, mint az ellenkező oldal ócsárlása! Ha 3500 forintot nem ér valakinek a jövője, akkor az vesszen a semmibe!

  1. Tisztelt Sine Lege !

   Hát ez az !!!
   Amikor kiderül, hogy “a király” meztelen !!!

   Amikor arra nem tudom rávenni a valóban jó embert, hogy ne telefonon fizesse a parkolást, hanem készpénzben,
   az automata 50 méterre van !!!

   Amikor a valóban jó ember beoltatja magát, mert a szart sem érő “vagyonához” másképpen nem jut hozzá, nem tudja vissza szerezni !!!
   ( Egy ócska és nagy utánfutó Ausztriából !)

   Amikor a valóban jó ember (mindegy milyen indokkal) beoltatja magát, mert “nem tudott mást tenni” !!!

   Amikor az “értelmes, tanult ember”, arról “párbeszél, és rábeszél”, hogy a nemzeti konzultáció parasztvakító hülyének nézésére reagáljunk tömegesen “okosan átfogalmazott lényeges” kérdésekkel !!!???

   Amikor a mélyen hívő, keresztény a két kiflit, és a kis pohár kakaót kártyával fizeti !!! ( Tomboltam, és hangosan, mert nem idegen volt !)

   És még mennyi ilyen, vagy ehhez nagyon hasonlót írjak ide ???????????????

   Amikor a nagyon mélyen hívő, nagyon magyarnak a Hír tv a szellemi forrása, és minden mást ellök magától, gondolkodás nélkül !!!
   ( Megint csak, nem idegen, jól ismerem, és ha úgy tetszik agyontanult !!! )

   Amikor képtelen vagyok megértetni ugyanezekkel az emberekkel, hogy minimum érdekelje őket a körülöttünk zajló folyamatok miértje, és valósága, tízből tizenegy mondja, hogy ő nem politizál, hogy őt nem érdekli csak szakmai, és tudományos hírek, stb !!!

   Amikor lehetetlen megértetni, hogy nincs sem jogállam, sem jogszolgáltatás, “Döbrögi a törvény” mindenhol, és mindenkor !!!

   Amikor nézi a történéseket, hallja a híreket, és képtelen felfogni, hogy a “magyar kormány”, sem nem magyar, sem nem kormány, csak egy végrehajtó testülete a nemlétező háttérhatalomnak.

   Még egyszer hangsúlyosan, egyetemet végzett emberekről beszélek, írok !!!

   Tisztel Sine Lege, összefoglalom, és nem először, “egy hülyének soha nem lehet megmagyarázni, hogy hülye!”.

   A szellemi fogyatékosságnak ez a fajtája sem gyógyítható, és ez bizony nem betegség, hanem bűn !!!
   Mindenkor önfelmentéssel, gyakran sértődéssel, és konok kitartással, sokszor párosulva a homokba dugott fejjel.
   Az meg, hogy végig seggelte az egyetemet, vagy főiskolát, szerzett utána még esetleg pár szakirányú semmit nem érő, de jól hangzó
   képesítést, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy szellemi és jellembeli képességei megváltoztak volna !!!

   Elképesztően kevés a valóban értelmes ember, bármennyire is brutálisan hangzik, de ugye, azok az átkozott tények !!!???

 2. Békés-, embereket tisztelő és szerető emberként kell azt mondanom, hogy mindenkit, aki közreműködött és működik ebben a sátáni programban, a pokol legmélyebb helyére kívánom. A jó Embereknek Isten áldását küldöm és sok erőt kívánok mindenkinek.

 3. Az EU és a BioNTech/Pfizer közötti előszerződés időközben napvilágot látott, amiből világossá vált, hogy az oltási károk kizárólag az adófizetőket terheli meg. Az ilyen szégyenletes szerződés megkötése ellen November 28.-án in Den Haag-ban jogi eljárás indult.

  Az United for Freedom két képviselő November 28.-án Nemzetközi Büntetőbíróságnál (IstGH) Den Haag-ban jogi keresetet adott be a szerződés ellen, ami 2020 November 20.-én az EU és a BioNTech/Pfizer gyógyszergyártó között kötöttek meg.

  A médiákat December 4.-én értesítette Marianne Grimmenstein-Balas, zenetanát és emberjogi aktivista , und Uwe Kranz, a Thüringen tartomány valamikori rendőrfőnöke, hogy az oltási szerződést megkötő felelősöket miért jelentették fel a Haagai Tribunalnál és ezeket milyen bűnökkel terhelik.

  Az előszerzőst a globális gyógyszerügynökség részéről Nanette Cocero és az EU-tól az egészségügyi biztos Stella Kyriakides írták alá. És mindeddig a szerződés nyilvánosságra való hozását az EU Tanácsa, valamint a az EU tagországai megtagadták.

  És most mindkét aktivista, Grimmenstein-Balas és Kranz a következő személyeket vádolják a Haagai Bíróságnál:

  A személyes felelősök:

  a WHO igazgatóját, Tedros Adhanom Ghebreyesus,
  a Pfizer Biopharmaceuticals Group igazgatóját CEO, Albert Bourla,
  a Paul-Ehrlich-Instituts elnőkét, Klaus Cichutek,
  az Európai Gyósgszerügynökség (EMA) igzgatóját, Emer Cooke,
  a Pfizer Biopharmaceuticals Group valamikori elnökét, Nanette Cocero,
  a Bill & Melinda Gates Foundation elnökét, William “Bill” Gates III.,
  az Eu Egészésgügyi Tanáncs megbízottját, Stella Kyriakides,
  Az EU Tanács elnökét, Ursula von der Leyen és másokat

  Az előszerződésből világos az, hogy az EU Tanács és ez EU tagországai felelőtlenül az az 451 millió polgárának az életét veszélynek tették ki.

  És a rendelkezésre álló információk alapján, a Nürnberger Kodex szerint az emberiség ellenes népirtást és háborús bűnöket követtek el.

  Az előszerződésből egyértelműen látszik, hogy az oltási károkért kizárólag az EU tag állállamokat tették felelőssé, vagyis az adófizetőket.

  A pontos forrást felkérésre el tudom küldeni.

  1. Kíváncsi vagyok arra, hogy jogilag hogyan áll össze az, hogy mindenképp az átlag polgár felel a károkért, közvetlenül vagy közvetve.
   Jogilag miért nem semmis, ha csak az egyik fél tévedhet?
   Egy szerződésnek kétoldalúan előnyösnek kellene lenni, nem teljesítési vagy hibásan teljesítési szankcióval. Nem jogászként, ezt biztos várnám egy megállapodástól.
   A Pfizer nem klasszikus szerződést kötött, hanem nem érthető mit … Nem érthető, kivel. Hiszen a tényleges vevő nem az állam, hanem az oltott. Aki nem is akar vevő lenni, csak kényszerítve illetve megtévesztve van az injekció működési elvéről (is).
   A csalárd szó jut eszembe.
   Köztes szándékos politikai, kommunikációs és orvosi félrevezetéssel.

   Egyáltalán mi a szerződéses konstrukció? Az állam a Pfizer bizományosa, mint egy “lapterjesztő”? Ország és nemzet kiárusítás ‘bizományba’?
   A Pfizer miért szankcionálja, ha a ‘lapterjesztő’ nem kér a szennylapból? Miért a lapterjesztő reklámozza a szennylapot? Miért nem a ‘kiadó’?

   Végül is ki terjeszti a szennyet? A szenny forrása, kibocsátója a Pfizer, a terjesztő a szennyező az állam, a károsult a szennyeződő, a szennyezett.
   Az állam nem tehetné meg, hogy gátolja a forrás feltárását és lecsapolását.
   Teljesen abszurd, és továbbra se tudom elfogadni, hogy a jogász kaszt hallgat.

 4. A drezdai orvosnő, Dr. Bianca Witzschel a terrorista fogságban van, mert a covid-járvány alatt felmentő igazolásokat írt és azokat 35 Euróval számolta le.

  Forrás:
  COMPACT TV: Corona-Ärztin aus Sachsen drohen vier Jahre Knast
  https://www.pi-news.net/2023/12/compact-tv-corona-aerztin-aus-sachsen-drohen-vier-jahre-knast/

  A 65 éves orvosnőt 4 éves börtönnel és 2 éves orvosi tevékenység eltiltásával fenyegetik meg.
  Az orvosnő most már 9 hónapja van ebben a nagy biztonságú, terroristáknak fenntartott börtönben.

 5. A liechtensteini Constantin herceg 51 évesen váratlanul elhunyt 2023. December 5. Ő volt Hans-Adam II. legfiatalabb gyermeke.

  Forrás:
  Prinz Constantin von und zu Liechtenstein stirbt „unerwartet“ mit nur 51 Jahren
  https://www.focus.de/kultur/royals/unerwartet-verstorben-prinz-constantin-von-und-zu-liechtenstein-mit-nur-51-jahren-gestorben_id_259469044.html

  A hercegi Ház Vaduz eddig nem hozta nyilvánosságra a halál okát.

  A herceg halálát a felesége, Marie von és zu Liechtenstein, Kálnoky von Kőröspatak, és a gyermekei Prinz Moritz, Prinzessin Georgina és Prinz Benedikt gyászolják.

  A herceg in St. Gallen-ben 1972 Március 15.-én született. 1991-ben érettségivel fejezte be a Liechtensteini gimnáziumot és utána Salzburgban tanult jogot. És az elmúlt 11 éveben ő volt a Liechtensteini Alapítvány igazgatója. Ez az alapítvány kezeli az egész hercegi család vagyonát.

 6. Az emberek nem azért oltatták be magukat, mert az egyik vagy a másik gyógyszercég ezt vagy azt állította.
  Az emberek azért oltatták be magukat, mert kényelmesebbnek gondolták azt, ha MÁSOK gondolkodnak helyettük.
  Majd az orvos megmondja…
  Majd a politikus megmondja…
  Majd az énekes celeb megmondja…
  Majd a főnök megmondja…
  Így, hogy az embereknek nem kellett gondolkodással tölteni az idejüket, több idejük maradt a fogyasztásra…

  Ha az emberek a felelősöket keresik, álljanak a tükör elé. A tükörben megtalálják a felelőst.

  1. Mondhatják ezt a többiekre a sátán szolgái, akiknél otthon alapból nincs tükör, mert egyébként mindig összetörne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük