Dr. Szilák László és Juhász J. Zoltán elemzik a Civil Konzultáció kérdéseit

Civil Konzultáció azokról a kérdésekről, amiket a kormány nem tart fontosnak megkérdezni tőlünk!


I. RÉSZ


II. RÉSZ


III. RÉSZ


https://nexustv.hu/

One thought on “Dr. Szilák László és Juhász J. Zoltán elemzik a Civil Konzultáció kérdéseit

 1. https://www.bitchute.com/video/27rq5FJDJRPj/
  THE ‘PHILOSOPHY’ OF THE NEW BIOLOGY CLINIC!
  https://newbiologyclinic.com/

  A Dr. Cowan saját klinikáját beharangozó adás érdekessége a praxis üzleti modell felépítése. Ezt szeretném megosztani.

  Dr. Cowan mindig is tudta, hogy alternatív orvos lesz. Ebben főleg makrobiotikai alapjaira, valamint a hozzá hasonlóan gondolkodó szakmabeli barátainak és tanítóinak, és Rudolf Steinernek a munkásságára, illetve saját páciens kikérdezési metódusára támaszkodik. Részben azt tapasztalta, hogy amikor egy szervezet egy adott állapotban van, arra az állapotra valamiért szükség van, a test valamit egyensúlyoz a furcsa reakcióval, az állapot változással, és ezt az állapotot meg kell érteni. Másrészt, ha mindenki „diétázna”, helyes életmódot alkalmazna, senki nem lenne beteg, ennek ellenére mégis van betegség. Megtapasztalta, hogy a gyógyítás eredményességéhez elengedhetetlenül meg kell érteni a beteget, el kell meséltetni a helyzet kialakulását, és ezt tudatosítani is kell a betegben. A gyógyítási gyakorlata alapján időközben felismerte azt is, hogy milyen élettani elméletek tévesek, vagy jelentőség nélküliek, és hogy mi történik valójában egy élő szervezetben. Az utóbbi 4-5 évben próbálja más orvosoknak is tanítani ezt az újfajta szemléletmódot.

  Mitől rossz a jelen orvosi gyakorlati módszer? A rendszer úgy működik, hogyha a háziorvos, aki jól ismeri a beteget, nem tud meggyógyítani egy betegséget, akkor a felé rendelt többlet képzettségű szakorvos feladata az ellátás, aki viszont semmit nem tud a betegről, és csak az egy tünettel foglalkozik, amiben specialista. Arra az egy tünetre fog mondani valamit, pár perc alatt. Egyrészt kimarad a betegség történet felvétele, másrészt a felírt gyógyszer maga nem gyógyhatást, hanem súlyosabb betegség hatást válthat ki, mint az eredeti baj volt. Például szteroid használatnál az abbahagyás elvonási tünete sokkal rosszabb, elviselhetetlenebb.

  A klinikáján a gyógyítás betegtörténet felmérésen alapul, és a gyógymód természetes terápiákból áll.
  Az üzleti modell tagdíj alapú, ami egy megismerkedési díjból, és minimum 6 havi havidíjból áll, egyéni igény szerinti konzultációval ezen időszak alatt, amit egy kiválasztott orvos biztosít. A havi tagsági lehetőségek nemcsak magánszemélyek, hanem családok számára is rendelkezésre állnak. Ezen kívül különdíjas alapon egyszeri egészségügyi tanácsadás és privát foglalkozás is elérhető, amihez nem szükséges tagság. A kliensek körébe a háziállatokat is vállalják, ha a gazdi el tudja mondani a betegség történetét.
  A klinikai szolgáltatás teljes körű wellness megközelítésű, kedvezményesen vagy ingyenesen lehet különböző csoportos tevékenységeket igénybevenni, és a tagsági időszakban könyvtár használatára is jogosít. (Ezek: csoportos fitnesz foglalkozások, csoportos légzés-integrációs gyakorlatok, csoportos biomező hangolás, csoportos irányított meditáció, vezetett élő közvetítéssel.)

  Amiben biztos eltér egy klasszikus házi-és szakorvosokkal működő magánrendeléstől, hogy
  – kiemelt szerepet kap a beteg története, ettől lesz teljesen individuális a gyógyítás útja,
  – az új élettani alapon, megértve a testi élettani reakciót az adott páciens esetében,
  – miközben nem kell orvost váltani, azért nyilván a nehezebb eseteket gyógyító teamként is tudják felügyelni,
  – táplálkozás, mozgás, és a lélek terápiája (nem pszichológiai alapon) is szerepet kap, vagyis az életmód, és csoportos gyakorlásokra is van lehetőség,
  – a gyógyítás természetes terápiákkal történik,
  – közben a beteg képes lesz tudatosan látni saját magát, az élethelyzeteit,
  – a beteg a tagdíjjal szavaz az elégedettségéről, van egy win-win szituáció, és ki lehet lépni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük