Gyere, találkozzunk! Séta a parkban II

A második vasárnap következik azok után, hogy felhívást tettünk közzé a már Tisztán látó, Magukat beoltatni nem engedő, a Világméretű összeesküvést, bűncselekményeket értő emberek való életben való találkozására. Találkozzunk minden vasárnap 14 órakor egy helyi parkban és beszélgessünk, tervezzünk, gondolkodjunk együtt! Hiú ábránd ugyanis azt hinni, hogy a nyári lazításokkal a covid terror képviselői befejezték volna az akcióikat – szeptembertől folytatni fogják. Az aljas terv 2025-ig szól, amikorra szeretnék elérni az emberek szabad akarata feletti teljes kontrollt és a jelentős depopularizációt.

Nem kétséges, hogy azok az álszakemberek, akik életükben nem láttak még beteg embert, mert csupán a biológia tudománya, vagy a laboratórium berkeiben járatosak, csak békákat, egysejtűeket, vagy vírusokat tanulmányoztak, vagy akik áltudományos köntösben orvosként valódi tudományos viták és megmérettetés nélküli propaganda üzeneteket hangoztatva megszólalnak és kiállnak az oltások, a gyerekek oltása mellett, azok mind bűnösök, azok mind a náci program megvalósításában érdekeltek. Továbbra is felszólítunk minden jóra való embert, hogy ezeket a cselekedeteket, posztokat, interjúkat, cikkeket dokumentálják, mentsék el, szükség esetén majd később, a terror bukása után bocsássák rendelkezésünkre. Nem kétséges, hogy ezek az erők meg fognak bukni és akik most nemtelen módon ebben résztvesznek, mind bíróság előtt kell majd feleljenek az emberiség elleni bűntetteikért.

Azt tapasztalom, hogy nagyon sok tisztán látó ember attól szenved, hogy nem tudja kivel megbeszélni a körülötte zajló eseményeket. A vasárnapi séta nekik szól, meg azoknak, akik szeretnének tenni valamit, de nincsenek társak, akikkel szövetkezhetnek, akikkel a terveket átbeszélhetik. Ezért felhívok minden jóra való embert, hogy gyülekezzenek a városi, kerületi parkokban vasárnaponként 14 órakor. Én magam e héten Kiskunfélegyházán leszek és a Hattyú ház előtti főtéren keresem a hasonló gondolkodású társakat, de tudom, hogy a Hűvösvölgyi Nagyréten, ahol előző vasárnap voltam és találoztam másokkal, ott is lesznek e héten is, talán többen, mint akkor.

A COVID oltásoknak nagyon sok mellékhatását látjuk és általában minden gyulladásos szervezetetre hátrányosan hatnak. Hasznuk kevés, káruk gyakori. A génmódosító terápiákat (és nem valódi oltásokat) az emberek többnyire kényszerítés, vagy indokolatlan félelem, vagy az agresszív megtévesztő propaganda alapján veszik fel. Ezek kísérleti szerek, orvosilag nem indokolt alkalmazásuk, mert általuk nem garantált semmilyen védelem a betegségek ellen. A védő hatás teoretikus, mert nem a beteg emberek számának csökkenését igazolják, hanem csupán teóriák, tudományoskodó szólamok szerinti elméleti hatást igazolnak a hatóságok előtt (pl. ellenanyagok, gyulladásos mediátorok, immunsejtek mennyiségének összehasonlításával, kamu tesztelésekkel mért vélt megelőző hatással), ugyanakkor nem mérik korrekten az oltások nyomán bekövetkező nem kívánatos kézzel fogható – tehát nem elméleti okoskodásból származó – (advers) reakciókat, vagyis a megbetegedett és elhalálozott eseteket. Az oltások szükségét a politika nyilvánítja ki, egy soha oltásokkal el nem érhető „nyájimmunitás”-ra hívatkozva. Ez egy áltudományos blabla. Érdemes mindenkinek tájékozódnia az alternatív oltási és COVID ismeretek terén, hogy tisztább képet kapjon és felelősen dönteni tudjon saját és gyereke egészsége érdekeiről.  Ezért a digitális fórumok egyre gyakoribb tiltása nyomán a tájékozódás egy új csatornája a személyes kapcsolat, a találkozás. Találkozzunk vasárnap 14 órakor minden faluban és minden városban a település parkjában! Tegyük közzé, hogy odamegyünk, keressünk társakat, ismerkedjünk és beszélgessünk! LEgyen a beszélgetés fő vonulata az ismerkédésen túl, hogy mit lehet tenni a náci diszkrimináció ellen, a gyerekek tudományosság alapjait is nélkülöző oltása ellen, a munkahelyi kényszerítések és megtévesztések ellen, a beoltottak megnövekedett fertőző képessége ellen, az illegális adatgyűjtés ellen, az emberi méltóság meggyalázása ellen. Alakítsunk önellátó kisközösségeket! Keressük a közösségi médiától és a közműszolgáltatásoktól független megoldásokat. Irjunk a talkozásokról posztokat és népszerűsítsük az akciót, készítsünk fotókat, írásokat. Az anyagokat, linkeket küldjék be nekünk is, hogy minden vasárnap egyre többen gyűljenek össze a parkokban, amíg erre hagynak lehetőséget (nagyjából augusztus végéig). NINCS SOK IDŐ, MOST A TALÁLKOZÁSOK KÉT HÓNAPJA KÖVETKEZIK!

8 thoughts on “Gyere, találkozzunk! Séta a parkban II

 1. 2021. JÚNIUS 15-ÉN SZERVEZNI KELL egy globális imanapot. , hogy mégis miért itt a másik forrásból a magyarázat: https://www.bitchute.com/video/1j0DfHzQElSy/ tehát 50millió az oltásáldozatok száma 1911 óta, s ebből mennyi a Fenevad bélyege miatti, hogy globális imanapot kell szervezni, mégis mire figyelmeztet bennünket Szent Mihály arkangyal, s mi lesz a válasz, ha még mindig magunkban reménykedünk, s nem vagyunk képesek a mennyeiek segítségével lépni, a tisztánlátás kegyelmét megkérvén.

  1. Kedves Ágnes!
   Nekünk a legközelebbi vasárnap 2 óra csak június 27-én megfelelő, akkor viszont szívesen találkoznánk a Csősz-toronnyal szemben.

 2. A KÖVETKEZŐ KÉT HÓNAP SÚLYA !!!
  Nem csak mi szigetelődünk el a világtól (emberektől, lehetőségektől), hanem a gyermekeink is!
  Nálunk a középiskolás végzős osztályban 10% alatti a „nem oltottak” száma és ezek közül is többen inkább meghúzódnak. Nagyon egyedül vannak. A nyári kortárs nyaralásokon pironkodva mondják majd a többieknek, hogy én sajnos ide (pl. mozi, strand stb.) nem mehetek be.

  Hát ezért is fontos, hogy összefogjunk és gyermekeinket is összehozzuk. Ez ősszel lesz különösen fontos, mikor várhatóan még durvább megszorítások kezdődnek!
  A vasárnapi találkozókkal új barátokra, ismerősökre tehetünk szert úgy, hogy a gyermekeink szintén kapcsolatba kerülhetnek egymással. Segítsünk nekik ebben!

  Ennek a két nyári hónapnak óriási súlya van! Amit most felépítünk, abból fogunk élni a következő évben (években). Most még szabadon találkozhatunk, építkezhetünk.
  Egyedül nagyon nehéz lesz! Csak közösségben lehet jól megélni (túlélni) azt, ami következik!
  Most már kevés, hogy azt mondjuk: „szervezkedjetek, ismerkedjetek”! Jó lenne ennek erősebb keretet adni! Folyt.köv.

 3. Kedves Tamasi Doktor Úr!
  Hozzászólás és kérdés.
  Jónak tartom a közös sétát,de vidéken ez talán idővel fog működni.Én gyaloglok,heti 8 km összejön.
  (40 évig renszeresen úsztam,sokáig futottam is.)
  Úgy hallottam,hogy akik az influenza elleni védőoltás(oka)t régebben felvették,a tesztjük POZITÍV lesz.
  “A Jövő Üzenete”c. videójuk is említi ezt.
  Kérdésem az,hogy mit tehetnék,ha POZITÍV lenne a PCR tesztem azért,mert korábban–legutóbb 2020.okt.19-én
  vettem fel influenza elleni védőoltást. B-CLL miatt a klinikán először PCR tesz kell a járóbeteg ellátáshoz.
  Covid-osként kezelnének?
  Számítana-e valamit,ha a védőoltási könyvem bemutatnám? ( Vérképemtől függ,hogy meddig tudom
  privát rendelésre járva kikerülni ezt a problémámat.)
  Jól vagyok, nem oltattam magam.
  Fáradozását előre is köszönöm.
  Üdvözlettel
  Tóth-Kovács Katalin (71 éves)

 4. Szerbusztok!
  Érdemes tanulmányozni Richard M Fleming oldalát.
  Kendőzetlenül beszél gyógymódokról,gyóg,szeres kezelések sikeréről a covid ellen,és az oltások megelőző hatékonyságáról!
  Tisztelt Tamasi úr!
  Érdemes megteinteni!
  8 féle gyógyszeres kezelést alkalmazott ha jól tudom 98%-os hatékonysággal!
  Bemutatja a vakcinák megelező hatékonyságát az FDA hoz benyújtott sütgősségi kérelmek alapján (pfizer,moderna) .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük