A Covid vakcina áldozatai

Az Egyesült Államokban már videókat készítenek a Covid vakcina áldozatairól.

3 thoughts on “A Covid vakcina áldozatai

  1. A COVID-19 is, akár a 9/11, egy hamis zászlós művelet, emberi életek feláldozásával. Elképzelhető egy újabb emlékmű felállítása!

  2. Az Europai Vaers szerint mar megkozelitoleg 20 ezer ember halt meg a vakcinatol, az Amerikai Vaers szerint tobb,mint 10 ezer es ezek a szamok az igazi szamoknak kevesebb mint 1 szazaleka. Ez azert van,mert senki nem meri jelenti ezeket az eseteket, mert azok akik jelentik, ala kell irniuk egy olyan dokumentumot, amelynek legalis kovetkezmenyei lehetnek, ha nem az igazsagot mondod a jelentesedben.Tehat joval kevesebb mint valodi szamok, azaz tobb millioan is meghalhattak vilagszerte mar a vakcinaktol.
    A terv nem valtozott, mindenkit be akarnak itt Magyarorszagon es mashol vakcinazni kenyszerrel.

  3. Segítene valaki, hogy a VAERS adatbázisban a releváns adatokat hol a fenében lehet megtalálni? Össze-vissza kattintgatok a honlapjukon már fél órája, de csak egy olyan oldalig jutottam, ahol hatmillió adatot (keresési feltételt) kell megadni egyszerre, és néha hibát jelez a rendszer, néha meg nem talál semmit. Táblázatokat, diagramokat, vagy szimplán számadatokat keresek, pl. vakcinahalálozásokról. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük