Petíció a Miniszterelnökség részére

Dr. Gődény György posztja:

“Itt a petíció, amit beadtam a Miniszterelnökségre.

A Koronavírus konzultáció eredménye mellett még 3 fontos kérdés van benne, amire tájékoztatást kértem!

Tíz nap alatt közel 100 ezer honfitársunk adott választ a kérdésekre, ezért volt kötelességem tájékoztatni az ország vezetőit arról, hogy a média által előidézett, és a politika részéről túlreagált járványhelyzetben, a szakmailag is indokolatlan és ésszerűtlen döntésekkel szemben, mit vár el és mit kíván a Magyar Nemzet!”

29 thoughts on “Petíció a Miniszterelnökség részére

 1. Hát, azért 100 000 ember véleményét illik figyelembe venni.Nagyon jól sikerült a saját Nemzeti konzultáció! Gratulálok!

 2. Magyarország hitelt vett fel az Antikrisztustól, amit lehet nevezni VÉRDÍJnak is, ezt jó tudni de nem most kezdődött, hanem vissza vagyok képes vezetni egészen 2010. október 2-áig, bővebb információ folyamatosan kerül feltöltésre: andre.ucoz.site

  a.) Azért mondok érdekességeket, ki tudja mi a közös Kunszentmárton, Orosháza, Pápateszér, Sármellék, Sopronkövesd, Szentendre, Szombathely, Torony:

  b.) Milyen érdekes amikor a megfogantatás pillanatában belekerül mindannyiunkba ajándékba kapott lélek, s amelynek mennyi a súlya?

  c.) az előző ponthoz kapcsolódva hol őrzi mindenki a személyiségét?

  d.) Az adenovírus miért szeg meg a Tízparancsolatból hetet?

  e.) A hidrogél pedig luciferáz enzimet tartalmaz, milyen forrásból származik?

  f.) Miért nem lett megépítve a Regnum Marianum Dominum, a Világ Győzedelmes Királynője Engesztelő Kápolna és a Hűvösvölgyben a Szentföldi templom?

  g.) Hogyan lehet eltüntetni a budaörsi Szeplőtelen Fogantatás kápolnájából a sátánisták festését?

  h.) Hány volt templom nincsen megszentségtelenítve?

  i.) Ez nem Magyarországra vonatkozik, de lehethogy az utolsó lehetőség hogy leszálljunk a mélységbe vivő vonatról? BOURBON LILIOM

  j.) Magyarországnak 12 vulkáni csoportja, s 18 kürtője van, CAMPI FLEGREI

  k.) Hány bálványtemplom van kicsiny hazánkban?

   1. Ezek a települések mindmáig lemondtak erről a csodálatos kegyelmi adományról, pedig megadatott számukra!!!!

    A fénykereszt kegyelme

    2019. 06. 16, Vasárnap

    Az Úr megmutatta, hogy a fénykeresztek milyen kegyelmi hatással vannak azokra a városokra, ahol felállítják. Láttam, hogy a városok felé haladt a természeti katasztrófák sorozata, ám a városokat valami fénypajzs védelmezte. Ez a fénypajzs nemcsak az adott területet óvta meg, hanem annak lakosságát is az otthonukkal együtt. Láttam, hogy a termőföldekre is kiáradt Isten áldása, kegyelme. Ezekben a városokban még a balesetek száma is csökkent. Ahol a fénykereszt áll, ott az Úr parancsára angyalok őrködnek a város körül.

    Jézus: „Gyermekeim, ahol a fénykeresztet felállítják, ott minden Atyám oltalma alá kerül. Ezeken a helyeken a kegyelem különleges módon kiárad. Az áldás megsokszorozódik az átokkal szemben. E kereszt Édesanyám Szeplőtelen Szívének diadalát és az Én második eljövetelemet hirdeti az egész világ felé. A Sátán uralma meggyengül ezekben a városokban, hiszen a kereszt az ő bukását jelenti a világ végezetéig. A fénypajzs a különleges védelmet szolgálja, amely az alvilág erejét korlátozza. A fénykereszt nemcsak a természeti katasztrófákat hárítja el, hanem a negatív szellemi erőket is. Hogy milyen mértékben valósul ez meg az attól is függ, hogy milyen rendszerességgel imádkoznak az emberek a fénykereszt előtt.”

    1. Köszönöm a választ! Erről valóban nem tudtam. Annyit kiderítettem, hogy az önkormányzat engedélyezte, csak gondolom, az anyagi háttér nem jöhetett össze. Sajnos a karmelita rendházat tavaly óta árulja a rend. Amellé tervezték volna a fénykeresztet.

     1. Tisztelt Tóth Katalin!

      http://fenykereszt.blogspot.com/2016/09/kunszentmarton.html , a város lakossága körülbelül 8000 főt számlál, nincsen kedvem részletezni, hogy mire volt pénz, de másfél millió forint az nem jött össze, ez képtelenség, mert akkor már az egész városvezetésnek le kellett volna mondania. 2010. október 2-án a kolontári merényletben megsemmisítették hazánk egyik bástyáját, a szálak még Búcsúszentlászlóra, Debrecenbe, Győrbe, Devecserbe, Kaposvárra, Keszthelyre, Veszprémbe is elértek, de ezt a mocskosságot nem Budapesten, hanem valószínűleg Bécsújhelyen tervezték el, mivel le volt ez írva az andre.csapata.hu alatt több bejegyzésben, múlt évben július környékén, mondvacsinált ürüggyel megszüntették, de nekem ez nem újdonság mert már a csapataim által gondozott majdnem 422 honlaprendszert számoltak fel, mert fáj nekik az igazság. Nem képesek felfogni a legfontosabbat EMBER TERVEZ, ISTEN VÉGEZ! , tehát minél nagyobb erővel nyomják vissza az igazságot, annál hatványozottabban tör felszínre, s elsöpri a hazugságokat, meg a hazugsággyárakat, ha nem képesek bocsánatot kérve, beismerni hogy mennyire megtévesztették az embereket. Magyarország nagyon sokszor volt figyelmeztetve: http://andre.bloglap.hu/oldalak/itt-mar-kellene-fenykereszt-39976/ , tehát ami ki volt nyilatkoztatva előbb-utóbb megtörténik, ha nem tesszük azt, amit kérnek ezek az üzenetek. Szűzanya országa vagyunk, engesztelő ország s a legnagyobb támadásoknak vagyunk kitéve, ha behódolunk a Sátán Birodalmának.

  1. l.) Mi a közös a következő helységekben: Bp-Belváros, Eger, Bp-Ferencváros, Bp-Gazdagrét, Kaposvár, Nagymaros, Nyíregyháza, Bp-Pasarét, Sopron, Tápiósüly, Vác, Veszprém?

   m.) Mi a közös a következő településekben: Győr, Mátraverebély, Mohács, Pannonhalma, Szeged, Vác

   n.) Van három, egyik sem működik, miről van szó?

  1. Pontosítás: a videó a 2020-as állapotokat foglalja össze, de azóta is voltak események.

 3. A kormány hazugságkampánya már lelepleződött.Ideje lenne leszállni erről a vonalról, amit az uniós összeesküvőkkel kifőztek! A néppártból már úgyis ki lettek ebrudálva, akkor minek közösködnének velük? Az AFD és az Identitás mozgalom a kényszeroltogatósdi ellen van! A jövőben nemmarad más koalíciós partnerük, tehát igazodjanak!

  1. Boray kolléga! Nagy örömömre szolgált kezdetektől fogva a tisztánlátásod vírus ügyben. És különösen örülök, hogy te vagy rá az élő példa, hogy igenis ki lehet szabadulni a pártbuborékból és a józan ész, a környezet eseményeinek a monitorozása, összehasonlítása és a következtetések befolyásmentes levonása hozzásegít ahhoz, hogy a pártok hazugságcunamijain átlásson az ember.

 4. Azért addig ne álljon fél lábon, amíg válaszolnak!
  Egy nem elkobozható mentést azért javaslok.

  1. A mentést bárki igen könnyen elvégezheti és jobb is, ha decentralizáltak a bizonyítékok. Pl. a legegyszerűbb megragadni a petíviót magát és kihúzni az asztalra (desktop). A .jpeg onnan már bárhova tárolható, továbbosztható.

   Attól tarok, ha ez a végtelenül elszemtelenedett, gőgös politikai bagázs egyáltalán válaszra méltatja a kezdeményezést, majd saját, mindig hihetetlen cinizmussal, szándékosan a félreérthetőbbé fogalmazott 2 bites nemzeti konzultációjukat fogják a Tisztánlátók és szimpatizánsaik arcába tolni! Politikai arroganciában a magyarországi alosztály biztos dobogós lenne minden számban, ha világversenyt rendeznének ilyesmiből!

 5. Egyszerű és nagyszerű!Gratulálok!Remélem fognak tudni vele valami használható választ kicsikarni…….bár sajna szerintem is csak a félrebeszéd megy majd mint mindíg….

 6. Na dokik… Ma asszem egész jól válaszolt a Gulyás… Elég egyértelmű, hogy nekik mi a fontos… Ez hazaárulás hölygeim és uraim!

  1. Picit kezd eldurvulni a játék. Béketűrő ember lévén reménykedek még mindig az értelmes és érdemi kommunikációban, de egyre inkább az látom, hogy nem igazán hajlandóak erre a döntéshozók. Amennyiben tovább durvul a helyzet, szükségessé válhat, hogy milliók békésen jelezzék a döntés hozóknak, hogy ebből ELÉG!!! A kormánynak és a politikusoknak még mindig lehetőségük van, hogy a nép oldalára álljanak. ha ezt tovább folytatják, akkor szükségessé válhat egy valódi és békés rendszerváltásra, átmenetileg visszatérve a ’89-es alkotmányhoz, eközben egy szakmai alkotmányozó testületet életre kellene hívni, amely megvizsgálva a magyarság valódi múltját létrehoz egy új az ősi hagyományokhoz hű, de mégis új alkotmányt, okulva a történelmi tapasztalatokból, ezt a lakosságnak is jóvá kellene hagynia (beleértve a határon túli magyarokat és a diaszpórát is), és meg kellene vizsgálni a 89-es elitet és az előttit, a magyarságnak szüksége lenne egy erkölcsi megtisztulásra. De, amíg az értelmiség, és a nép alszik addig ez csak vágy álom. Meglátjuk hogyan lesz.

   1. „Tévedtem, és fizetni fogok, ha ez az én szerencsétlen életem fizetségül szolgálhat. Csillagom leáldozott. […] Várom a tragédia végét, és sajátos módon elszakadva mindentől többé nem érzem magam szereplőnek, inkább azt érzem, hogy én vagyok az utolsó néző.” – részlet Benito Mussolini utolsó interjújából.

    1. Mussolini vitatható személy. De egy biztos, hogy itt 2 választási lehetőség maradt: szabadság vagy szolgaság. Vannak olyanok, akik nem hajlandóak látni a valóságot (ők a többség), vannak olyanok, akik saját érdekeik mentén körömszakadtáig kitartanak a zsarnokság mellett, és van egy viszonylag kisebbségben lévő tömeg, akik szintén körömszakadtáig fogják szabadságukat védeni, ők viszont hatalmas szellemi erővel rendelkeznek, csak egy kritikus tömegre van szükség és összeomlik a hazugság, mert a hazugságot, újabb és újabb hazugsággal kell fenntartani, de csak egy kis csipetnyi kritikus mennyiségű igazságra van szűkség, és porrá lehet zúzni a hazugságot.

 7. A mai napon bejelentették a még szigorúbb lezárásokat. Az még pontosan nem volt írva, de szinte biztos vagyok benne, hogy kijárási/utazási korlátozás is lesz.
  Nagyon különlegesnek találom hogy mindezt pont március 8.-tól 22.ig, két hetes időtartamra jelentik be. (Aztán az ígérgetés szerint majd 22.-től jöhet a fokozatos lazítás.)
  És hogy mindez miért olyan “érdekes” szerintem?…
  Vajon mi van a két dátum között, pont félúton?
  Hát március 15.-e.
  A magyar szabadságért vívott küzdelmek egyik nagy szimbóluma.
  És “ezek ott fent” valószínűleg iszonyúan beijedtek ettől a 100.000 embertől akik kitöltötték ezt a kérdőívet. Meg attól, hogy az ugyanígy gondolkodók valójában nem százezren vannak hanem sokkal többen. Mert ha több idő áll rendelkezésre hogy ez a kérdőív eljusson az emberekhez, nem csak ez a 10 nap, akkor még sokkal többen kitöltötték volna.
  A többit mindenkinek a saját fantáziájára bízom.
  – Olvassunk inkább jó híreket.:)
  Mai keltezésű cikk. Botrány Németországban: a “covid-halottak” boncolási tilalmát ugyanis nem volt hajlandó mindenki betartani…
  “A boncolásokat követően több német orvos is csatlakozott Bodo Schiffmann által elindított tudományos vizsgálatok nyilvánosságra való közzétételéhez. Megdöbbentő eredmények kerültek napvilágra. A covid egy olyan betegség, amelyet már 1977-ben is ismertek és tudták gyógyítani!”
  Részletek: https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.16

  1. Helyesbítenem kell, nagyon elnéztem valamit, az előbb idézett cikk ugyanis nem mai keltezésű hanem még novemberben íródott.

 8. A ma reggeli miniszterelnöki interjúban (Kossuth Rádió) a miniszterelnök kimondta, hogy a “helyzet” súlyosbodásáért nagy valószínűséggel az exotikus országokból hazatérő nyaralók (?) felelősek. Nem voltam tudatában, hogy manapság családok, baráti társaságok Tanganyikába (ez elhangzott) és egyéb távoli országokba kiutazhatnak nyaralási céllal. Hát nem bájos? Persze ez nem oka semminek, de a kommunikációban megakadtak a fogaskerekek. Nem áll ez össze, fiúk!

  1. Van igazságot, a logika picit megbotlik, hiszen orrba-szájba lezárás van mindenhol + karantén, nem császkálhatnak csakúgy az embereket, nekem is picit fura ez.

 9. BOCSÁNAT BEM TUDOM HOGY LEHET,, NAGYON SZERETNÉM ALÁÍRNI, . LEGYENEK KEDVESEK SEGÍTENI, CSAK A MINIMÁLIS DOLGOKAT TUDOK ÍRNI, , KEZELNI A GÉPET . KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET, Miszi Jánosné.

  1. Már el lett küldve a petícó. Ez egy felmérés volt, amit a neten lehetett kitölteni.

 10. Mai világunk

  Hitvány cirkusz lett a világ,
  nem terem itt többé virág!
  Csak a torkos tolvajoknak,
  akik rendre többet lopnak.

  Elviselni a nagy szégyent,
  hogy élted birkaként éled.
  Szakadatlan ijesztgetnek,
  a végén majd kivégeznek.

  Reggel-este fenyegetnek,
  terelgetnek, megvezetnek,
  majd – őrületbe kergetnek.
  Csak bábjáték vagy ezeknek!

 11. i ve already send 4 envelopes filled with proof the vaxx to be deadly and a personal letter to orban to that adress.

  i quess the secretary throw them all in the garbagecan……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük