3 thoughts on “Patrubány Miklóst az elnöki székbe

 1. Miután a személy számít, és amit letett eddig az asztalra, én szívből támogatom. Támogatnám választás útján is.

 2. Azt kell, hogy mondjam, hogy hányok a globalista megtévesztés újabb próbálkozásai láttán.
  bábú1: Vitézy Dávid: a teljes, mindenre használható digitális ID-vel kampányol, Budapestet „zöld” 15 perces várossá akarja torzítani. REJTETTEN A GLOBALISTA NÉPÍRTÓ FIDESZ ÉS A GLOBALISTA NÉPÍRTÓ MOMENTUM BÁBJA.
  bábú2: Magyar Péter, viktoriánus2, nerminátor, a megsértődött, durci milliárdos, aki, amiért a pénzthozó bábtyúk feleségét levágta a rogánsátán, beállt a másik sátánfajzathoz:
  A „Légy a változás” egyesület, aminek keretében most Magyar Péter bábú kampányol, az a Duda álvirológus lányának a nevén BEJEGYZETT (!!!!) egyesület. Az apjuk az álvirológus-gyilkos Duda Ernő és fia ifj. Duda Ernő, akik NYAKIG BENNE VANNAK a gyilkológép-vakcinabizniszben, ÓRIÁSIT GYILKOLÁSI PÉNZT KAPTAK A VAKCINABIZNISZÉRT A COVID IDEJÉN. NA, ŐK ÁLLNAK MAGYAR PÉTER MÖGÖTT. ez az orbán2 csemete báb, egy cseppet sem különb, mint az első generációs NEW YORK-BÓL TÁVVEZÉRELT ELSŐ SZÁMÚ BÁB, orbán viktor. ÉS SOKAN MÉG BEDŐLNEK ANNAK, HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN B-Á-R-M-I IS ÖNZETLENÜL, NAÍVAN ÉS HÁTSÓ ÉRDEK NÉLKÜL TÖRTÉNIK. ONNANTÓL GYANÚS AZ EGÉSZ JELENSÉG, AMIKOR BEJELENT EGY „AD-HOC” TÜNTETÉST, ÉS PÁR ÓRA ALATT MEGÉRKEZIK A BALLISBSIK TELJES SZÍNPADA, SZERVEZÉSE ÉS KIHANGOSÍTÁSA. BIZTOS A ZSEBÉBEN VAN TÜNTETÉSENKÉNT A TELJES PAKOLÓBRIGÁD, HANGOSÍTÓK, KIVETÍTŐSÖK ÉS HELYSZÍNBIZTOSÍTÓK TELEFONSZÁMA ÉS AZ ALKALMANKÉNTI MILLIÓS SZERVEZÉS. „CSAK Ő ÉS PÁR BARÁTJA SZERVEZTE”. HÁÁÁÁÁT PERSZEEEEEEEEEE. EGYÉTEK PESTIEK, AZ ÚJABB CUKORRAL BEVONT MÉRGETEKET: „MAGYAR” PÉTER.

  EDDIG BÁRKI IS KÉRDEZTE “MAGYAR” PÉTERT A VAKCINAGYILKOLÁSRÓL,A COVID-IDŐSZAKRÓL?
  UGYE, SENKI.
  EDDIG MONDOTT BÁRMIT IS ERRŐL A KÉRDÉSRŐL?
  UGYE, SEMMIT.
  MOSTMÁR TUDJÁTOK MIÉRT NEM.
  AZ ÁL-“MEGVÁLTÓ” SE NEM JOBB, SE NEM ROSSZABB, MINT AZ ELŐDEIK.
  MIÉRT KELL A MAGYAROKNAK MINDIG EGY orbánbáb-klón, takonygyerek?
  MIÉRT NEM ELÉGSZENEK MEG INKÁBB EGY TAPASZTALT, ŐSZINTE, ERKÖLCSÖS, HALKSZAVÚ EMBERREL, MINT PL. PÓCS ALFRÉD VAGY TAMASI?
  ELMONDOM: AZÉRT, MERT EZ EGY TÖBB ÉVE MEGVEZETETT, MEGVEZETHETŐ BIRKANEMZET.
  HOZZÁÁLLÁSÁBAN, TÖRTÉNELMÉBEN A BUKÁSA.ÁTVERHETŐ.NAGYON.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük