Gazdatüntetés Németországban: elszabadult a káosz – Georg Spöttle

Az Ultrahang legfrissebb adásában Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő volt a vendégünk, akivel részletesen beszélgettünk a Németországban zajló gazdatüntetésekről. Mi ellen és kik tiltakoznak? Tényleg megbukhat a német kormány? Mi az alternatíva?

Ultrahang


5 thoughts on “Gazdatüntetés Németországban: elszabadult a káosz – Georg Spöttle

  1. Az emberiséget minden téren veszély fenyegeti, ezért antiglobalista támadást kell indítanunk
   – az illegális bevándorlás ellen,
   – a biológiai terrorizmus ellen (laboratóriumban kifejlesztett betegségek, és vakcnák),
   – a meghamisított választások ellen,
   – a hamis és tudománytalan klímanarratívák ellen,
   – a mainstream médiából és a propagandából áradó dezinformáció ellen,
   – a GMO és szintetikusan előállított termékek forgalomba hozatala ellen,
   – a szerv, gyermek és ellenőrizhetetlen őssejtkereskedelem ellen. (Évente 20 millió gyermek esik áldozatul ennek.)
   – a CIA és a maffia által irányított nemzetközi kábítószerkereskedelem ellen,
   – az NWO, WHO, CBDC és a transzhumanista és totalitárius diktatúra tervek ellen.

   De amiért a legjobban kell küzdenünk, az a “kómában és alvó állapotában”, vagy éppen a “tagadás állapotában” lévő emberek felébresztése. Ez kell legyen az elsődleges feladatunk.
   Ha ez sikerül, akkor képesek leszünk legyőzni a gonosz hatalmát.

 1. Korábban már megjelent az a véleményem, hogy a mérhetőség, a valamihez köthetőség fontos szempont lehet a degenerált elméletek valóságosnak való elhitetése mögött.
  • Ilyen az, amikor a termékek műanyag/kőolaj származék tartalma receptúra szerint adott, így a vásárlásukhoz köthető egy energiahordozó használati „lábnyom”, ami NEM CO2 alapú.
  • Ilyen az, ha grafént tesznek az oltásba, vagy a tesztekbe, vagy az élelmiszerbe, amiből ki lehet mutatni később, ha valaki grafén mérgezett, mert pont azt fogják keresni, persze más néven, mondjuk grafén=vírus kimutatás néven.
  Csakhogy amikor kilóg a lóláb, nem lehet nem érteni a logikai hibákat.
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/a-kis-jegkorszak-es-a-globalis-melegedes-dr-hejjas-istvan-irasa-a-demokratanak
  Ez a cikk is arról szól, hogy az életben, a világban a fizika törvényei érvényesek, aminek egyik eleme az energetikai egyensúly megtartására törekvés. A Nap melege, a Föld vízháztartása és a bolygók keringése definiál egy, az életet biztosító hőmérséklet szabályozó rendszert. A Nap felől érkező természetes sugárzás és a természetes visszaverés (= hőháztartás) teljesen független a CO2-től. Olyan ez az egyensúlyra törekvő hőmérséklet optimalizáló rendszer, mint amikor a napon lustálkodva felmelegszünk, izzadunk, lehülünk, és közben visszapótoljuk az alap folyadék tárolási szintünket. Ha pedig túl sok, akkor elvonulunk az árnyékba. Közben a légzésünk, a gázcsere nem változik. Ha mozgással is kombináljuk a helyzetet, miközben a légzés felgyorsul, a hőmérsékletünk akkor is a normális tartományban fog maradni, hacsak nem akarunk direkt hőgutát kapni. A légköri meleg változása nem tehető egyenlővé a CO2 mennyiség változással. Mégcsak direkt ok-okozati kapcsolat se állítható fel köztük.

  Bármilyen hőmérsékleten, ha nem jutunk O2-höz, akkor megfulladunk. Még az állatok téli álmában is van légzés. S mivel az ember nem O2 nélkül létező lény, a hibernációs kísérletekkel kapcsolatban se lehet véletlen, hogy nem lehet sikeres eredményt látni (én nem találtam). Hidrogénszulfid gázos gázmérgezéses kísérletet próbálnak eladni „hibernációnak”, valamint azzal próbálják igazolni a hőmérséklet és a gázcsere összefüggésbe hozását, hogy miközben a légzés nem áll le, egy olyan kínzás után élesztenek újra állatokat, amiben először leállítják az állat szívét, majd egy időre lecserélik a vérét sóra, ami közben továbbra is szállítja az O2-t. Ezzel igazolják, hogy az O2 nélkül nincs élet sehogy se, és egyébként mindenféle károsodást, sőt halált lehet okozni az ilyen brutális kínzással. (Hibernáció -wikipédia).

  A sokG mesterséges infrahő melegítő szerepének elhallgatása sportszerű tabu téma, pedig de-de, beszélni kell róla. A G-k általi meleg hatás keletkezésének, fenntartásának, és kumulálódásának bemutatására a költség és energia vonatkozások számszaki alátámasztását továbbra is várom. Közérdekű információ.

  1. Valamint kérdésként merül fel, hogy hova lettek a felhők, mióta a sokG “bevezetése” tart.
   Nyáron 50 fok melegben sincs felhő az égen, és most a -10 fok hidegben sincs. A pára egy határ; útban van a G működésnek, -ez ismert-zavarja a kémkedést.

   Ide tartozó témának gondolom a napkitörések egyre gyakoribb és erősebb megjelenését is, amire érzékeny vagyok.
   Sejtésem szerint a Nap így korrigálja a földi extra infra sugárzás megjelenését. A Nap magától nem bolondul meg, és nem akarja kinyírni a földi elektromos (elektromágneses) rendszereket. A földi “földönkívülieknek”(a sátáni szolgáknak, a mafciának) viszont semmi nem számít, semmi nem drága.

   A németek vajon felismerik az igazi ellenséget?

 2. A gazdák tüntetésével egyetértek, viszont miért nem jelenik meg a szabadságharcukban az oltáselgázosítás és szisztematikus, repülőgépekről történő vírusszórási programmal szembeni ellenállás?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük