A Pfizer horror priusza: emberkísérletek, mellékhatások, korrupció

A kísérleti génvakcina szinte semmilyen védelmet nem nyújt a koronavírus ellen, viszont veszélyes. Ráadásul az úgynevezett világjárványt a világ legtöbb országában már régen ki is futtatták. A politikai elit azonban nem tágít, a Pfizer és társai kísérleti, géntechnológiával módosított vakcináit beadnák mindenkinek – akár tetszik, akár nem.

Az, hogy ez a program valóban az egészségről szól-e, az erősen kétséges. De a Pfizer megkérdőjelezhető humán kísérleteivel, elfuserált, mellékhatásokkal terhelt gyógyszereivel és gátlástalan korrupciós ügyeivel zsúfolt, szinte már horrorisztikus priusza tükrében már felmerül a kérdés, hogy a politikai kaszt mit vár valójában ettől a vállalattól?

https://www.bitchute.com/video/liz9OOK1ArNJ/


Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/die-horror-bilanz-von-pfizer-menschenversuche-nebenwirkungen-korruption/

5 thoughts on “A Pfizer horror priusza: emberkísérletek, mellékhatások, korrupció

 1. Az mindösszesen 5,0206 milliárd dollár, plusz a 7 milliárd, amit a korrupt főügyész miatt nem fizettek ki Nigériában. Mindezt 2009 és 2013 között mindössze 4 év alatt és csak hét gyógyszerkészítményük kapcsán. Börtönbe természtesen senki nem került! Pesze ez nyilván csak a jéghegy csúcsa ennél valószínűleg sokkal több van a számlájukon. Ezek után nem véletlen, hogy a Comirnaty-val kapcsolatban teljesen kivonatták magukat a felelősségrevonás alól. De a lényeg, hogy ilyen előélettel is feltétel nélkül hisz nekik az összes engedelyező hatóság, a “szakértők”, a politika valamint az orvostársadalom és az emberek jó nagy része. Ébresztő ezek bűnözők!!

 2. Ha még ezek az érvek sem elegendőek a politikusok által fére vezettek el, akkor az emberek már most droidként viselkednek!!

 3. Pedig a Pfizer mekkora státuszszimbólum az oltottak között?! :-))))))))))
  Elnézést, de már csak nevetni kívánok rajtuk, tisztelet a kivételnek, aki azóta felébredt, megbánta, bevallja és nem megy a következőre. Őket sajnálom.

  1. Az ilyen mellékhatásra nem lehet elégszer felhívni a figyelmet.
   Gondolom köze lehet az Ivermectin gyógyhatáshoz.
   Gyilkosság “féreg” oltással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük