Klaus Schwab vezető tanácsadója szerint Putyin állja el a szabadságba vezető utat

Yuval Noah Harari nem hisz sem Istenben, sem a szabad akaratban, sem az emberiségben. Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetőjének főtanácsadója olyan jövőről álmodik, amelyben a mesterséges intelligencia veszi át az emberiség irányítását. Harari szerint Big Data elemzéssel az AI sokkal jobban meg tud ismerni bennünket, mint mi saját magunkat.

Az emberiség már úton van az algoritmusok által uralt világ felé. A jövő embere sokkal idegenebb lesz jelenlegi őseinél, mint mi a neandervölgyi embernél.

A Világgazdasági Fórum elméleti stratégája Vlagyimir Putyinban látja a Nagy Reszet megvalósításának a legnagyobb akadályát. Az ő szemében a Transzhumanizmus a szabadságba vezető út, amit Putyin blokkol a maga teljesen értelmetlen rágódásával az Emberiség eddigi történelmén. Arcátlan módon történelmi leckékkel tartja vissza a progresszív nyugati politikusokat álmaik, a Nagy Reszet megvalósításától.

https://www.bitchute.com/video/VGZRVgeSnzb7/


Eva Herman Official
Telegram: https://t.me/EvaHermanOffiziell
AUF1.TV
https://auf1.tv/krieg-in-der-ukraine-auf1/leitender-berater-von-klaus-schwab-hoch-nervoes-wegen-putin-krieg

16 thoughts on “Klaus Schwab vezető tanácsadója szerint Putyin állja el a szabadságba vezető utat

 1. Ezt az elmebeteg idiótát transzportálni kellene a Marsra, ossza ott az észt ez a gyíkfejű pszichopata.

 2. Akinek még szemernyi illúziója van a transzhumán agenda mibenléte felől, az elrettentő példaként megszemlélheti ezt a Harari nevű ember-utánzatot: lélektelen, robotszerű, jéghideg mesterséges intelligencia, mindenféle emberi érzés nélkül. A megtévesztő emberi külső ellenére képtelen megérteni alapvető emberi érzelmeket: empátiát, lelkiismeretet, szeretetet, bánatot, örömöt, gyászt, önfeláldozást, egyszóval mindazt, ami emberré tesz bennünket, ezért mindenkit a saját szintjére szeretne lezülleszteni. A Hare-féle teszt szerint igazi pszichopata. Úgy viselkedik, ahogy a mesterséges intelligencia algoritmusai: tanulmányozza az embereket, talán előre meg is tudja jósolni a viselkedésüket, de valójában nem érti és ezért alábecsüli őket. Mi rendelkezünk valamivel, amivel ő soha nem fog: emberséggel és spirituális képességekkel.
  Az ilyen figurák rendkívül veszélyesek az emberiség számára, ha hatalmi pozícióba kerülnek, mert abszolút nem érdekli őket, milyen áron valósulnak meg borzalmas elképzeléseik. Ők a haláltáborok, gázkamrák, gulágok, méreginjekciók, emberkísérletek, 5G hálózat, “a dolgok internete”, az “oltási igazolvány” kiötlői, megtervezői és “hatékony” működtetői.

  Ha a parazita kaszt tervei megvalósulnának, akkor a Harari-félékhez hasonló, visszataszító transzhumán egyedekké, biológiai robotokká degradálódna az emberiség. Még nem késő, hogy ezt megakadályozzuk.
  Talán jobb is, hogy előálltak a farbával: legalább fehéren-feketén látható, hogy kikkel (vagy inkább mikkel…) van dolgunk.

 3. Elképesztően aljas mérgezett alma Hamupipőkék számára !
  Mert ha nem tudnánk, amit jól tudunk, hihető is lehetne, akkor is, ha némelykor, ( de spongyát rá ! mondaná Virág elvtárs ), szembe megy önmaga logikájával.
  Tettenérhető sunyi agitátor, a háttérhatalom újabb megmondó embere, a kivénhedt Schwab utódja. Kezdik bevezetni, státusz kihirdetése, elődje elmúltával !
  Egyszerű “tudósító”, belemondja a pofába, hogy ez lesz bogárkáim, illetve ezt tervezzük, és már nyakig benne vagyunk.
  De !!! Érezhetően ott van a magabiztosság mögött, a mi lesz ha ??? Mi van, ha az együgyűek között túl sok a még sem együgyű ???
  Mekkora aljas dumával nyit, hogy “megteremtettünk egy nyugodt, békés világot” !? És mekkora aljas dumával zár, hogy egészségügy, meg klímaváltozás elleni küzdelem !?
  Aki nem most jött le a falvédőről, ismeri a jóember eme remek fajtáját, Rákosi elvtárs-pajtás korszakából, meg a “dicsőséges” 133 nap mégdicsőségesebb korszakából. Hemzsegnek a Gerő Ernők, meg a Péter Gáborok a nemzetközi színházak deszkáin. Mind a drága népért aggódik ! Nem ám önérdekből, nem ám megbízottként, nem ám hátsó szándékból, de elhivatottságból, az emberiség szeretetéből adódó végtelen aggodalommal telített lélekkel !

  1. Igen, teljesen egyetértek. És miközben papol a békés világról, gyakorlatilag arra buzdítja Németországot, hogy álljon végre a sarkára, fogjon fegyvert, és lépjen be a háborúba Putyin ellen.
   Elképesztő!

 4. Milyen szabadságról papol ez az elmebeteg? A mesterséges intelligencia által irányított totális kontroll alatt levő humanoid valamik szabadságáról? Maradjunk inkább a “putyinizmusnál”, ha a gyermekeink számára emberi élethez hasonló jövőt szeretnénk.

 5. Harari 3 könyvét tátott szájjal olvastam. Nem gondoltam, hogy az általa vizionált jövő emberéért képes a sátán köntösébe öltözni.

  1. Csalással viselj háborút !

   Aki kardot fog, kard által vész el, nem ismerős !?

   Ezt prédikálják, és prédikáltatják karddal a kezükben azok, akik minden kard nélkülit megölnek, ha csak azt meg meri kérdezni, hogy akkor miért van az ő kezükben a kard ! Ez a szabad ember lelki zsarolása, a hétköznapokban meg igazat mondani, hazugot cselekedni. Nagyon finom, udvarias meghatározása ennek a “bort iszik, és vizet prédikál” !

   Hozzá teszem, hogy nekem is nagyon magara kell erőltetnem a véleményem udvariasságát, mert nem egy magánlevelet írok. Abba erősen belevörösödne a képernyő, pedig csak néven nevezném a dolgokat !

 6. Erős a hitem abban, hogy ez nem történhet meg és Isten sem nézné végig tétlenül, ahogy a teremtményeit ezek az elmebeteg idióták teljesen elfuserálják. Akkor inkább jöjjön a “nagy elszámoltatás” és kerüljön mindenki oda, ahová való…. ezek az elmebeteg idióták természetesen a pokol legmélyebb bugyraiba…

 7. Helyreigazitás !

  A hozzászólásomban elírtam a Hófehérkét, Hamupipőkének, elnézést, javítom magam !
  A többi stimmel .

 8. Akkor ez a “látnok” ugyanolyan elvetemült fasiszta, mint a gazdája, vagy Soros György és a NATO. Az emberiség meg örüljön, hogy van V. Putyinja.

  1. Tisztelt Uram !

   Megbocsásson, de ennek sem a fasizmushoz, sem a nácizmushoz nincs semmi köze ! Nem vitázom, csak megjegyzem. Boldog, boldogtalan dobálózik a szavakkal ( nem az Ön hibája !), és bevésték a köztudatba !!! Mindenre, ami nem tetsző, ezek a háttérhatalom gyűlöletkeltő jelzői !

   Ez a megnyilvánulás, amit ez az embernek látszó tárgy előad, évezredek óta ( !!! ), létezik a Földön. Olyan kétszáz éve eléggé nyilvánosan !
   Sajnálom, ennek bővebb kifejtése ezen a honlapon idegen, ez eltagadott politika, és történelem, legyen elég ennyi.

   Tisztelettel,: a PorSzem

 9. ez egy igazi elmebeteg gyökér, komolyan elhiszi sajátmaga amit mond???
  Abszurd, no komment ezeknek az elvetemült “fajoknak” kéne kipusztulni tényleg…

  1. Az igazi orultekkel az a legfobb problema , hogy elsore nem is tunnek annyira orultnek mert szentul hisznek az oruletukben ahogy ez is 100%-ig meg van gyozodve az igazarol es nem tur ellentmondast aki ezt maskepp latja az csakis idiota lehet szerinte, oriasi egoval rendelkezik ,ez annyibol ertheto is , hogy a vilag penzugyi urainak a fotanacsadoja. Tipikus esete annak amikor a tul nagy hatalom megart es istennek kezdi kepzelni magat (bocsanat esetunkben inkabb ordognek).

 10. “Ha nem lesz semmid, semmi leszel.” (=NWO). Biztos, hogy ezt korábban már írta valaki.
  Semmi=Nincs tulajdon test, tudat, érzelem, értelem, lélek; biztos egzisztenciális kötődési pontok, kapcsolati háló, élhető környezet, stb. Ezek további meglétének az alap lehetősége is megkérdőjelezett.

  A választás szereplőinek, de minden politikai szereplőnek és választónak egyértelműen, nyíltan állást kellene foglalni arról, hogy mivel minden napjainkban történő (történelmi) lépés az NWO körül forog, hogyan állnak hozzá. Nem elég, hogy a háborúba hova csatlakozunk, oltunk-nem oltunk, az egész csomagról van szó, és a lépésekről. Lépjünk-e tovább az emberből robot, robotból ember koncepcióban, az 5G-ben, a tulajdon elvételben, stb.
  Aki nem nyilatkozik, az egyenértékű az alávetettség elfogadásával.
  Most szavazás előtt életbevágóan fontos lenne. Nem tartom érvényesnek a választást eme téma nemzeti körüljárása nélkül. Mire is szavazunk?
  Szerintem “nevető negyedik” van a játékban.
  A feudális rabszolgaság korának egy brutálisan megnyomorító változatát hirdetve, ami nem is életképes.
  A mindent rontsunk el, és adjunk rá megoldást logika ott hibás, hogy az ad hoc megoldások nem megoldások. A valóságban hosszú távon helyrehozhatatlan hibák generálásai. A nevető negyedik valójában elért a rombolási végponthoz. Ebből akarna kijönni. NWO módon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük