A WHO paktum árnyékában

Dr. Tamasi József, Dr. Pócs Alfréd és Dr. Gődény György beszámolója.

Rumble link


22 thoughts on “A WHO paktum árnyékában

 1. Gődény doktor, megjegyzése teszett nagyon hogy a vírus csak csendben akar szaporodni. Hát ez olyan mint a nagy reset bandája, csendben a háttérben akarnak szaporodni, de reméljük ők is úgy működnek mint a természetes vírus,… gyengülni fognak.

 2. A VHO, nép ellenes intézkedéset, le kell állítani ❗Országok nem fogadhatjak el❗❗?

 3. “A Pfizer 1 millió dollárt és havi 50.000 dolláros fizetést ajánlott nekem – csak nem azért hogy abbahagyjam az írást és ne piszkáljam őket és Bourlát?”
  “Habár megcsappant a jövedelmem amiatt, mert bemocskoltak és töröltek ahonnan csak tudtak, mégis azt mondtam, hogy nem.
  Önként csatlakoztam McCullough, Malone, Vanden Bossche, Oskoui, Rische, Tenenbaum, Trozzi, Wolf, Urso és a többiek csapatához, azért, hogy harcoljak a társadalomért, a gyermekeinkért. Mert az orvosok, a kutatók, a tudósok és a politikusok mind gonoszok, elbuktak.”

  Igen, ez történt Dr. Paul Alexanderrel.

  “Viszont én nem akarok ezeknek az embereknek dolgozni, mert amit a vakcinával tettek, az borzalmas. Ha elfogadtam volna az ajánlatot, nyilván nem írnék Bourláról. Persze, hogy nem. Természetesen ezt az elvárást senki sem foglalná írásba, de nyilván ez a munkával kapcsolatos felkérés azért történt, hogy leállítsanak.

  És persze, abban a pillanatban elhallgatnék, amint elkezdenék a Pfizernek dolgozni. Így működik ez minden szervezetnél: ha nekik dolgozol, akkor az ő narratívájukat, jövőképüket és küldetésüket mozdítod elő és nem mást. Ezt mindannyian tudjuk.

  Így lehet elnémítani az olyan embereket, mint én, és ez mindig így történik, rátesznek a fizetési listájukra.

  A lényeg az, hogy én ellenérdekelt, szkeptikus stb. vagyok, és továbbra is megkérdőjelezem az összes, a világjárvány kezdete óta elkövetett jogtalanságot.

  A kormányzatoknak és a munkacsoportjaiknak minden egyes lépése kudarc volt. A vakcina kudarcot vallott, hatástalan, negatív hatékonyságú, és nem biztonságos. Nagyon kártékony. A jelenlegi ismereteink alapján elmondható, hogy a vakcinát be kell tiltani.

  Ez egy óriási háború. Megváltoztatta a világot. 2020. elején az előző amerikai elnököt annyira félre lehetett vezetni, hogy olyan döntések születtek 2020 februárjában és márciusában, amelyek negatív hatással vannak azóta nemcsak az Egyesült Államokra, hanem az egész világra.

  Természetesen nem lehetek részese ennek, és soha nem is gondolnék rá.

  Harcban állok a népeimért, a családomért, a gyermekeimért és azért a világért, amelyet egy nap magam mögött hagyok. Eleget vesztettem és már nem tudok visszamenni. Mindent egy lapra tettem fel.

  És még egyszer mondom, Bourla és Bancel és mindenki az FDA-nál, az NIH-nál, Fauci és társai, mindazok, akik ebben a COVID csalásban részt vettek, meg kell kapniuk a lehetőséget, hogy megvédhessék döntéseiket és politikájukat, mivel jó kormányzásban stb. élünk, és törvények alapján működünk (bár sokan azt állítják, hogy az igazságszolgáltatási rendszer korrupt), de ha megfelelő jogi és nyilvános vizsgálatokkal bizonyítjuk, hogy tetteik életekbe kerültek, hogy döntéseikkel embereket öltek meg, hogy emberek és gyermekek haltak meg ennek következtében, akkor felelősségre kell vonni őket, és börtönbüntetést kell kapniuk! Pénzbüntetést és börtönbüntetést. Az embereknek mindig meg kell adni a jogot, hogy megmagyarázzák és megvédjék a tetteiket, de ha valaha is bebizonyosodik, hogy ezek a politikák és döntések életekbe kerültek, akkor szigorú büntetést kell kiszabnunk. A törvény által megengedett legszigorúbb büntetéseket.

  Nekem személy szerint anyagi kárt okoz ez az egész, ahogyan annak a 12-15 főnek is, akik világszerte kiálltak.

  De ez a háború túlmutat a pénzen. Sokunkat töröltek, megrágalmaztak, megtört a karrierünk stb.

  De minden ember életében eljön az az idő, amikor dönteni kell: kiáll vagy nem, feláll, vagy meghátrál?

  A legtöbb kutató, egyetem, orvos, közegészségügyi tisztviselő, technokrata, kormány, COVID munkacsoport stb. úgy döntött, hogy pénzért eladja az embereket.

  A jövedelmük, karrierjük, a fizetésük fontosabb volt, így megvásárolták a hallgatásukat.

  Tehát igen, nekünk fáj a dolog. A karrierünk és a jövedelmünk is veszteségeket szenvedett, személy szerint nekem is.

  Megdöbbentem azon, amit a telefonban kétszer is mondtak nekem a hívás során, arra kértek, hogy utazzam el a…

  És ha elutazom, ha elfogadom, ez megváltoztatta volna az életemet, de azt mondtam, hogy nem, dugja fel magának. Mert pénzt kereshetek újra, akár, túl fogjuk élni. Nem a pénz a legfontosabb az életben.

  Van egy olyan dolog, amit úgy hívnak, hogy a tisztesség határvonala. És ez nem mozoghat attól függően, hogy mit ajánlanak cserébe.

  Csatlakoztam a kanadai kamionosokhoz és most az amerikai kamionosokhoz, hogy segítsek megállítani a tudománytalan kötelező előírásokat maszk, oltás és a vészhelyzeti hatáskörök területén, és továbbra is harcolni fogok

  Mert nagyon kritikus a helyzet.

  Ezek a Pfizer, Moderna és társai által gyártott vakcinák bűncselekményeket valósítanak meg, nem sterilizáló immunitást nyújtanak, és ezt tudták előre, mint ahogyan a Pfizer azt is tudta, hogy az első három hónapban 1.223 haláleset történt, amit ők és az FDA eltitkoltak a nyilvánosság elől (lásd a nyilvánosságra hozott dokumentumok legutóbbi részletét, és az 1290 különleges mellékhatást stb., mindezt eltitkolták, és azt remélték, hogy ezt további 55 vagy 75 évig sikerül nekik).

  (Erről bővebben pl. itt:

  ——————————–

  Dr. John Campbell piros pirulája – a Pfizer dokumentumok
  Dr. John Campbell, aki a kovid elleni “oltások” promótálásának az egyik élharcosa volt, átnézte a Pfizer dokumentumokat

  Angelika Mihalik
  Mar 16

  Egyéni exisztenciális és morális drámák is történnek a pandémia és a potenciálisan világháborúvává eszkalálódó konfliktus árnyékában, ezek egyike Dr. John Campbellé.

  Dr. John Campbell nyugdíjas tanár, Phd, Angliában él, 40 éve ápolókat és szakápolókat tanít az Egyesült Királyságban és számos más országban is, emellett a gyakorlatban is részt vesz a betegellátásban, egy komoly szaktekintély a maga területén.

  Mivel ilyen területen dolgozik, ezért kötelezetségének érezte, hogy teljes mellszélességgel kiálljon a kovid elleni “oltások” mellett, és – bár visszafogottan – de harcot folytatott a “konteók” és a “hamis információk” ellen is. Ezen tevékenységének a youtube csatornája volt a fóruma.

  Mindeközben – mint sokan tudjátok – az FDA először 50, majd 70 évre titkosítani akarta azokat a dokumentumokat, amelyek alapján a Pfizer megkapta az USA-ban a végleges engedélyt kovid elleni mRNS injekciójára. Egy tudósokból és egészségügyi szakemberekből álló civil szervezet azonban kiperelte az FDA-ból a dokumentumokat, így azok hozzáférhetőek lettek.

  Dr. Campbell pedig – becsületére legyen mondva – felövezte a derekát és letöltötte ezeket. Mindent, amit az FDA a bíróság kötelező rendelkezése alapján feltöltött az internetre.

  És nekilátott ezek módszeres feldolgozásának.

  Aztán készített egy videót arról, hogy mire jutott, ez angol nyelvű. Én magyar feliratot készítettem hozzá, ezt itt tudjátok megnézni.

  Sajnos – mivel sorozatosan úgy használják fel az általam fordított, feliratozott videókat, hogy nem tüntetik fel, hogy tőlem van1 – kénytelen vagyok vízjelet használni, jelezzetek vissza, mennyire zavaró.

  1
  Láthatóan az úgynevezett “szabadságharcosok” is szeretnek lopni, vagy – jobb, de még mindig nem jó esetben – nincsenek tisztában az alapvető morállal.

  ——————————

  És ezek a vakcinának nevezett génterápiák csak arra jók, hogy a vírusnak még fertőzőbb változatainak, a még virulensebb, halálosabb variánsoknak a terjedését elősegítsék.

  Ez történik most.
  Azon a ponton vagyunk, ahol a nem optimális, nem semlegesítő antitestek nem csak a vírus fertőzőképességének növekedését eredményezik az új változatokon keresztül, hanem a vírus virulenciájának növekedését is okozzák.
  https://substack.com/profile/33951551-angelika-mihalik?s=r&utm_campaign=profile&utm_medium=web
  https://substack.com/profile/33951551-angelika-mihalik?s=r&utm_campaign=profile&utm_medium=web
  Subscribe to Angelika’s Newsletter
  By Angelika Mihalik
  Készítő: magyarokmegertesbenaszegenyebbekert

 4. Sziasztok mindenkinek!
  38 éve élek Németországban , de követem
  a honlap tartalmat. És egyet is értek velük 100%.
  Nekem egyetlen problémám dr. Gődénnyel van. Holott számomra nagyon szimpatikus és
  igazán hiszek benne- de a pártalapitási kísérletei – és az azokhoz köthető millió Ft-ok
  eltűnései egy olyan keserű szájízt hagynak maguk után – hogy nem merem a videóit magyar barátaimnak javasolni.
  Tudom hogy több lehet a háttérben – de ha valaki a Google-on rákérdez , rögtön a negativumok tűnnek szembe.
  Tudom hogy Magyarországon nagyon kevés orvos meri vállalni az ellenzékbe vonulást ( tehát minden orvos aki vállalja- egy kincs)
  De dr. Gödény a Pártmutyijával lejárathatja ezt
  a nemes mozgalmat.
  Talán tévedek – ha így van bocsánatot kérek mindenkitől!

 5. A francia ügyvédnőt, Virginie de Araujo-Recchia-t Párizsban a gyerekei jelenlétében letartóztatták.
  Az ügyvédnő a Rainer Füllmich-csoprthoz-hoz tartozik.
  A letaroztatás valószinüleg a jól ismert konteós Remy Daillet-val van kapcsolatban. És még más 6 személyt is kivontak a forgalomból.

  Virginie de Araujo-Recchia beperelte a Mediacégeket és politikusokat. A peranyagban arról van szó, hogy a kormány korrupt és kriminális
  struktúrák hatása alatt áll.

  És hogy a kormány és a médiák pánikhangulatot keltettek, hogy az embereket az oltásra késztetsék, ami nagyon veszélyesnek és
  halálosnak bizonyultak.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/die-verhaftung-eines-anwalts-aus-dem-rainer-fuellmich-team-wirf-fragen-auf/

 6. Valóban. Magyarország lépjen ki a WHO-ból (emellett, szerintem, minden épelméjű vezetés vigye ki az országát az Enszből, a NATO-ból, az EU-ból is).

  Többek közt azért is tisztelem annyira az Önök csoportját, mert az efféle nyilatkozatokkal elébe mennek a legrosszabbnak és azáltal semlegesíthetik is azt. Vagy legalábbis lassítják és nehezítik. A Covid-féle akciók mögötti világlobbi bizonyára szorosan követ minden őket leleplező mozgalmat és az ezek által feltárt tényeket. Ez arra ösztönzi a WHO-t és a mögöttük álló oligarchiát hogy fokozatosabban vagy más módszerekkel haladjanak a tervvel, mert ha nem bizonyosodik be amit jósolnak, nevetségessé tesznek minden konteó-féle módon megnyilatkozót.

  Érdemes lenne említést tenni (újra) arról, amiről nem olvasni semmit még az alternativ portálokon sem. Például kideríteni, hogy az ukrán-orosz háború tematizálása árnyékában a színfalak mögött hány százezer (esetleg millió) muszlim “menekült” (dzsihád-migrált) Ukrajna szomszédos országaiba. Lefogadnék, hogy Lengyelországot már nyakig ellepték, (akár elődeik fehér változatai tették a 2. vh idején). De valószínű Magyarországra sem csak keresztények érkeztek ukrán menekült státuszban.

  Hihetetlen szintű a gonosz zsenialitás miáltal a cionista-iszlám nagykoalíció kidolgozta a jelenbeli iszlámhódító és zsidó-keresztény-irtó stratégiát.

  Miután Soros és társai az Ensz és az EU kényszerítő eszközeivel nem tudták megoldani (vagy csak részben) Kelet és Közép-Európa iszlám általi megszállását, így megcélozták először Ukrajnát, leváltatták a demokratikusan választott ukrán vezetést, és betelepítették oda iszlám trójai falovaik
  egyfajta a tranzit-operációként, na persze az ukránok belső árulói segítségével. Efféle árulókban Hazánk is bővelkedik, úgyhogy el lehet képzelni ami folyik a színfalak mögött. A tömegek pedig nem erre figyelnek hanem ama bűvész kezeire.

  Keresztényként most az a krisztusi jóslat jut eszembe, hogy eme mágusok “elhitetik még az igazakat is”. Ami engem illet, én nem “Ukrajnáért” aggódom, hanem Ukrajna és a világ keresztényeiért, és a nem-cionista zsidókért.
  Az ukrán-orosz konfliktus ürügyén a migrációs dzsihád népei az ukrajnai tranzit helyről özönlenek az Ukrajnával szomszédos európai országokba.

  Ahol pedig sok a muszlim, ott persze elindul majd a zsidó üldözés, ama náci módon, azaz a belső fehér árulók kezei által, hogy azt a bűnt is a fehérek nyakába lehessen varrni. Hogy amikor eljön az ideje, ezen az alapon lehessen a keresztényeket is üldözni. Később, miután a divide et impera megtette hatását, az elhitetett keresztények az iszlám mellé álltak a zsidókkal szemben, és miután a hazugság iszlám nagymesterei elhitették, még az igazakkal is, hogy a “kriszlám” a “békés együttélés” és morális életmód ideális netovábbja. Na majd akkor jön ugyanezen világelit ballib szárnya kiirtani a keresztényeket amiért azok nem álltak a zsidók mellé. (Hiába állnának, nem hagyják őket)

  Ne feledjük, hogy az iszlám mint teokrácia a klasszikus fasizmus és kommunizmus egyfajta keveréke, totalitárius és hierarchikus rendszer vallásos köntösben. A kínai rezsim ugyanennek szekuláris változata. Az emberiséget AI-ra lecserélni óhajtó technokráciát is ugyanez a minden egyént agykontrol alá venni cél hajtja.

  Nem véletlen hogy most amikor (valószínű átmenetileg) nem kötelező a maszkhordás, azért a megszállt nyugaton főleg muszlim és kínai figurákat látni arcpelenkával a fejükön rohangálni. Tragikomikus életképek a nyugati talibánról.

  Amióta tombol a figyelemelterelés minden irányból – azaz az áljárvány, az intézkedések, lockdown-ok, vakcina terror, meg ilyesmi, robbanásszerűen megnőtt a “bevándorlók” (hódítók) száma nyugaton. Eme ukrán-orosz tematizálás alatt is.
  Engem nem érdekel ki mit tart róluk. Már az az energia amit ezek személyisége sugároz (tisztelet annak az egy-két kivételnek) is elárulja szándékaikat, hogy a szemeikben látható lélektelenségről ne is szóljunk. A szem a lélek tükre, az nem tud úgy hazudni mint a szájuk.

  Na persze, hogy a megmondó-média ezt a tényt is takargatja, még a szokásos mesét sem fűzi hozzá. 2015-ben volt napirenden a hódítást elfedő nagy menekült-narrativa. Akkor nem a vírus-hiszti volt műsoron, hanem a közel kelet menekültjei. Kötelező volt csak velük foglalkozni. A világhódító cionista-iszlám nagykoalíció azóta is ama kampány rohadt gyümölcsét aratja, amikor a “békés” muszlim tömegeket egyfolytában a békés világra zúdítja a színfalak mögött.

  Az ezt támogató narratíva ahhoz hasonló, mintha anno a török hódítás idején a hóditó tömegek azzal az ürüggyel szállták volna meg Európát hogy “Mi szegény üldözöttek, egymás közt állandóan háborúzunk, így muszáj hogy minden európai ország befogadjon minket menekültként. Békével jöttünk elfoglalni országaitok és élvezni a javakat amiket megtermeltek, bár igaz hogy vallásunk azt parancsolja hogy gyűlöljünk titeket, a fajtátok és a kultúrátok, és mecsetekké tegyük templomaitok. Nem gond. Ezt is békével tesszük. A lányaitok és asszonyaitok sem azért erőszakoljuk halomra mert háborús nép lennénk, hanem mert ezt parancsolja a békés vallásunk. Ha nem engedtek be, kiirtandó rasszisták vagytok, hát majd akkor háborúval jövünk”.
  Kábé ekkora méretű a baj, amiről sehol nem szólal meg senki.

  Ha már pánikolni szükséges, akkor a fentiek miatt illene “pánikolni”, nem az ál-veszélyeken.

  Ehhez képest, mind a Covid-vírustéboly, mind az ukrán-orosz háború és ama víruslaborok, na meg az elszabaduló biofegyverek, nem több mint figyelemelterelés arról, hogy eközben zajlik és gyorsul az iszlám világhódítás.
  Érdekes módon néhány a Covid-fasizmust ellenző tábor médiái (is) belekezdtek a pánikoltatásba ukrán laborokból kidőlő mesterséges halálos kórókozókról. Nem tudni mindezt kontrollált ellenzéki vagy ama bizonyos hasznos idiótaságból eredő tevékenység. (Ma már ember legyen a talpán aki az igazmondás hitében és általában is jó szándékkal megnyilvánul úgy hogy eközben nem hasznos idiótaként tolja a gonosz világuralkodók lobbijának szekerét.)

  Óriási gond hogy ha ezt az ukrán-féle laborból elszabadult biofegyver etetést a tömeg beveszi (banális maszlag az egész), akkor az lesz majd a következő narratíva hogy minden beteg és makk-egészséges egyén eme “biofegyver-vírusokat” hordozza, ezáltal halálra fertőz másokat, és hogy emiatt kell majd lezárni a bolygót és a WHO illetve a QR kód által kötelezővé tenni a vakcináikat.

  Nagyon, de nagyon kellene hogy ez az orvoscsoport elébe menjen minden efféle laborban ,fabrikált vírus-rémmese kampánynak, és kimondja végre azt amit sokan laikusokként is tudunk: a vírus mint fertőzéses kórokozó elmélet soha nem lett bizonyítva. *

  Plusz, a világuralmi technokrácia nem bolondult meg hogy efféle kontrollálhatatlan biofegyvert, még ha létezne is, a világra eresszen. Kontrollált fegyvereik vannak, mint pl maga a privát, demokratikus módon nem ellenőrzött bankrendszer, a tömegmigráció, a nemzetek szuverenitása és önálló alkotmányos rendje megdöntése, az egész gyógyszer és élelmiszeripar, a zsebre tett “egészségügy”, a nép nyomorban, félelemben, megosztottságban, kontroll és megtévesztés alatt tartása, a zsebre tett médiák általi tömegmanipuláció, tömegvakcinázás, vakcina-terror, stb.

  Mindezek mellett már csak “hab a tortán”, hogy a Covid-19 narratíva és intézkedések leple alatt a kórházakban már azelőtt is burjánzó szervkereskedelem mértéke valószínűleg csúcsokat döntött.

  *
  Ugyanakkor, miként azt hallottam a vonatkozó témájú műsorok egyikében, az influenza-féle tünetek és maga az influenza időszak egyedül az évszakokra osztható kontinentális klímánkra jellemző, ugyanakkor egyéb régiókban nem jelentkezik. A másik érdekesség ami saját magunkon is megfigyelhető, amikor valaki erőteljesen böjtöl, a szervezetben megindul egy méregtelenítési folyamat, ami olykor fejfájással, végtagfájással sőt lázzal is járhat. Namármost, ez evolúciós és “járványügyi” szinten ennek oka az, hogy a téli időszakban az emberek többnyire nem ettek, vagy csak keveset, mert nem termett semmi, illetve amit ettek, az is főleg magas zsírtartalmú étel volt azaz a halászat, vadászat által szerzett étek, esetleg télire eltett diófélék.
  Ami nem volt jelen télen, az a szénhidrát, és annak hiányában az energiaszerzéshez a szervezet zsírt éget, ami energiát arra használ, hogy szerezzen valami újabb zsírféle élelmet.

  Így aki nem böjtöl a téli időszak alatt, elhalasztja ezt a méregtelenítést, amit olykor a szervezet mégiscsak kikövetel az “influenza” és “megfázások” formájában. Ilyenkor az ember nem eszik, azaz böjtöl, beáll a ketózis, ami miatt tovább erősödnek a tünetek. Beáll a ketózis és a méregtelenítés. Ez a transzformáció végül is a szervezetben tárolt zsír átalakítása izomszövetté, ami szükségessé vált a túléléshez. Ha ezt a normális jelenséget halálos veszélynek érzékeljük, az emberiségnek annyi.

  A gyógyszerek és vakcinák pedig azáltal betegítenek és ölnek, hogy olyan szinten növelik a méregadagot a szervezetben, amivel a szervezet nem képes megbirkózni.

  A tömegek mindezt nem tudják. Amíg létezik a tévhit arról hogy van olyan hogy “fertőzéses járvány”, addig nem számít nekik semmi. Addig jöhet a QR kód, a folyamatos vakcinázás is, a WHO átveheti a hatalmat, akár megkoronázhatják Gates-t vagy Schwab-ot a világ császárává, és egy személyben átveheti az irányítást minden ország felett. Itt tartunk – és mindez a “vírusoktól” és “fertőzéstől” való félelem miatt.

  A tömegek nem fognak felébredni. NEM, ameddig maga a víruselmélet nem bukik meg.
  Az embereknek nincs olyan hite, sem keresztényként sem úgy egyébként, hogy egy potenciálisan halálos vírust a szervezetük egyedül le fog tudni győzni, kiváltképpen ha egyéb forrásból hallják azt a sztorit is hogy egy “mesterséges vírust” kellene legyőzzenek.

  1. És a legszomorúbb, hogy az itteni oldal orvosai nem veszik tudomásul, hogy amivel ők vádolják a megvezetőket, ti. hogy nincs egyenlő párbeszéd, nincs meghallgatás, megvitatás, pont azt csinálják ők is velünk, akik tudják, hogy nincs ilyen, hogy vírus, sem egymás fertőzése. Nem baj, a tükör oda van tartva.

   1. Kedves Szilvia, mindig örömmel olvasom kommentjeit, és mindenkiét aki e téren egyetért velünk. Jó tudni hogy nem vagyok egyedül a Cowan-féle tábor oldalán.

    A Lanka-féle előadás lekerült erről a portálról, ami számomra (is) jelzésértékű.
    Arra is van esély, hogy e Csoport tagjai, illetve némelyikük, hasonlóképpen gondolkodnak mint Lanka, Kaufmann, Cowan és társaik, de nem nyilváníthatják ki. A tény hogy a Big Tech általi cenzúra a hamis “fertőzéses vírus” elméletet leleplező anyagokat célozza legélesebben – pl Cowan “Contagion Myth” c. könyvét az Amazon egyenesen letiltotta (!) – is éppen Cowan és társai állításait igazolja, és mintegy bizonyítékként szolgál arra, hogy a hazug “fertőzéses vírus” elmélet és az azt kiaknázó medikai terror képezi a háttérhatalom és technokrácia fő népirtó stratégiáját. Sajnos innen is következtethető hogy a technokrácia nem fog elállni a tervtől, nem fogja sok évtizedes romboló munkáját veszni hagyni, és nem fog lemondani arról hogy az orvosi társadalom és a tömegek megtévesztésére a fejekbe sulykolt fertőzés-mantrát kihasználja az utolsó cseppig a tervezett depopulációs célokra.

    A cenzúra oly erőteljesen tombol, hogy a teljes igazságról szóló információk, nemcsak ezen de minden területen, kiváltképpen politika, pénzügy és gazdasági témákban, egyébként is csak ritkán fellelhetők, a mélyen eldugott blogokat is beleértve. Pedig a féligazságok is a népirtóknak kedveznek. A féligazságok sokszor még több zavart okoznak, mint a kereken szemünkbe mondott hazugságok, ami a vírus-hiszti esetében pánikkeltéssel is jár. A “ne félj” javaslat nyilván nem működik akkor amikor a félelem fő forrása, a fertőzés sztori, bennragadt a képletben.

    Úgy gondolom, az egyetlen amit tehetünk, hogy az efféle információkat egymás közt terjesztjük, mert e tekintetben az orvosi társadalom hallgatni fog, a jelek szerint még a megvilágosult tagjaik is.

   2. És igen, egyetértek abban is, hogy ez így egy kettős mérce, ráadásul homályban hagy minket, akik kérdezünk.
    Úgy lenne igazságos és megnyugtató, ha ezen a honlapon legalább párbeszéd tárgyát képezhetné ez a téma is.
    Jó lenne tudnunk hogy e téren mi a csoport tagjai véleménye, és annak okait is, pro vagy kontra.

 7. Sziasztok
  Vírusok voltak, vannak és lesznek is. Akkor aktiválódnak ha szükségesnek ítéli a szervezet az öntisztításhoz. (GNM)
  Eddig…
  Aztán jöttek ezek a pszichopaták Istent játszva. Tökmindegy mit szabadítottak ki – pl vírust- megállt az emberiség immunrendszerén ( lsd Kína, első hullám kormányzati javaslat c+d vit).
  Uh. Elkezdték beinjectálni a vakcina égisze alatt. Vagy épp vérvétel vagy épp tesztelés. Lehet épp (ukrán) laborokban kifejlesztett pl parazitákat férgeket. Mi van ha ezek bizonyos frekvenciára aktiválódnak? 5gvel – láthatjuk is a tömeges esetszámokat! Mi van ha eztán ember embert saját frekvenciával ( pl aktivált paraizé) képes befolyásolni? ( ahogy energiaszinten olvassuk egymást)?
  Érzelmi szinten ez a frekvencia okoz: kilátástalanság mély depresszió… harag elkeseredettség stb ( nézz körül)!
  Nem vírus ami most van hanem 5g fegyver. Talán kell a működéséhez a sok fém bent a testben ill vmilyen közvetítő ami fenntartja? ( parazita?)
  És ez csak az egyik fenomenális ötletük… több lábon mérgeznek…. így nem egyértelmű a tünetegyüttes. De célszerű most teljesen natúr életre állni vissza…amit veszel mosd, főzd.. gyógynövények! Sugárzásvédelem ( sungit beton orgonit és vannak egyéb megoldások.) És Ember leszel újra. Békében, egészségben. Tedd meg magadért! A világ ami kialakulóban van, a Béke világa. Most azt látjuk ahogy megtisztul az emberiség, ahogy lélekszinten dől el ki marad itt és kinek kell tovább mennie. Akik maradnak már nem kenyerük a Sátánnal együttműködés. Tartsatok ki. Ki fogja csapni magát a sok jang és Béke lesz. A gyerekeinkért!

  1. De jó volt olvasni az utolsó mondataidat Krisztina, nagyon köszönöm, és én is sok kitartást, minden jót kívánok neked!

   1. Kedves Krisztina!

    Én is EGY-et értek az előttem íróval. Jó olvasni és hallani, meghallgatni olyan embereket, akik közösen gondolkodnak a FÖLD népének jobb jövőjéről. Egy óriási változás előtt áll a világ és a benne élő IGAZ emberekben már megtörtént a felismerés, ráébredés arra, hogy ami most van azon változtatni kell. MAG-unkban kell megteremteni a békét, harmóniát. Ellenállni az egyre jobban ránk zúduló kí-SÉRT-éseknek. A MAG népe IGAZ útra teremtetett, a MAG-yaroknak küldetésük, feladatunk van és alkalmasak is ezen az úton járni. Nem lehet tovább herdálni azokat a javakat, amelyeket a TEREMT-Ő nekünk adott. Most valóban eldönthetjük, hogy az előttünk lévő két út közül melyiket válasszuk. Ne FÉL-jünk, merjünk ÉL-ni, l-ÉLEK szerint. Keressük mindenben a jót, törekedjünk egymás megbecsülésére. A robotok világában nincs helyünk, képesek vagyunk természetesen gondolkodni, létezni. Mindehhez megkapjuk a szükséges erőt, hogy a béke világába érkezhessünk. Ki-TART-ás. Áldás legyen a MAG népén, MAG-yarországon az IGAZ-s-ÁG útját járva.

 8. Én is azt tippelem, hogy kényes a téma.
  Pedig a vírus témához az a kérdés is kapcsolódik, milyen ‘fertőzést’ tudnak egymásnak átadni az emberek.
  Az egymás megfertőzhetősége a félelem.
  Biológiailag élő lényeket át tudunk adni (tetű, gomba, élő-aktív baktérium (gyermekágyi láz) stb.).
  A vírus definíciója az (dr. Lanka alapján, ha jól értem), hogy egy biológiailag halott szerves anyag miniatűr sejt törmeléke. Már nincs funkciója az adott lény életében, nem hordoz élet alakító információt. Ilyen méretű halott anyagok nem idegenek az emberre nézve. Az élővilágban ezek közös alkotórészek.
  Frissen főzve ez pl. az ízletes húsleves. (Kivégződnek vízben, lassú tűzön a bontó élő bacik, a husi pedig ehető marad.)
  Lehet a vírus méregtelenítés, de semmiképp nem fertőző.
  Ami még érdekes, az oltóanyag “vírus”-ához adott folyamat információ. (Élve boncolás, éhezés, sejt darabok összeerőszakolása, stb.) Ez lehet egy megbetegítő információs hatás. Folyadékkal-adjuváns,- közvetítve.

  A víz/folyadék így is felveszi az energiát:
  Az ebben a cikkben szereplő “szökőár” fotót szeretném megmutatni. Olyan, mintha ki lenne próbálva a HAARP, és pipa. 2020 nyár.
  https://dunakeszipost.hu/amit-eddig-tudunk-a-szombati-viharrol/

 9. Az európai “villámárvizek”, felhőszakadások HAARP !!! ( Összefoglaló név, skalár fegyver, mindegy, a hatása és működése a lényeg.)
  A jelenlegi szárazság, és a világ hatalmas “erdőtüzei”, szintén ennek a “technológiának” köszönhetők !

  A sivatagot el lehet vinni a tenger fölé, a tengert meg a sivatag fölé, igény szerint !!! De legfőképp az időjárás napi szinten történő befolyásolása történik pillanatnyilag, a céljuk a mesterséges termés csökkentés, élelmiszer hiány megteremtése.

  Ami meg a “ki kell lépni az ENSZ-ből, meg a WHO-ból, és a NATO-ból is !”-t illeti, azt az “országok vezetői” címmel, nevezett bábok, felsőbb utasításra cselekszik, a háttérhatalom a bábjátékos, a “politikus” csak kesztyűs báb, vagy marionett, pont !

  Kitérnék a sokat hangoztatott “kereszténység”, mint kiindulópont, mint kályha, lelki kapaszkodó, “istenhit”, stb.-re is némileg, mert aki erre akar támaszkodni, az tökéletesen hibásan nézi, és látja a világot !
  Valahogy a “hívőket” nem zavarja a Vatikán mibenléte, szerepe, és valódi szerepe !? Nem most csak, kicsit visszamenőleges !!! Hogy nem lett Bakócz Tamás pápa, amikor már megválasztották ??????????????????? Innentől Prohászka Ottokár is csak leértékelt ember nálam, pedig ő aztán “valaki” volt ! Ezek kőkemény tények, kőkeményen kiiktatva a gondolkodás menetéből ?

  Ez az oldal alkalmatlan ennek a megvitatására !!! De, ha ez a sarokkő egyeseknél, akkor nagyon nagy baj van az iránnyal, innen meg bármit ír, mond, gondol, teljesen felesleges, az egyenletben szereplő “konstans”, hamis eredményt ad, a részeredmények bármennyire is pontosak !!!

  Némelyekkel nagyon elvitatkoznék kiinduló pontjainak helyretételében, csak ez itt alapból lehetetlen. Meg sem próbálom.

  Marad a víz heves gereblyézése, és a laposföld hívők csatái, a Galilei hívökkel, az USA 51-es körzet és a hitleri Németország UFO építésének minden ténybeli, és tárgyi bizonyítékénak mellőzésével.
  További jó gereblyézést !

  Tisztelettel, a PorSzem.

 10. “A Mátrix filmben az áruló, miért árulta el Morfeuszt és a csapatot?

  Az árulónak kellett a pénz, a siker, a csillogás. Szóval a hatalom kiszolgáló rétegek általában, a polittttt, az orvosok, jogászok, sportolók, színészek, celebek, filmsztárok, az áruló egy ilyen életet akart, így inkább visszamenne abba a régi életébe, ahol úgymond mindent megkap a hatalomtól, és nem szeretne átlag ember lenni és átlagos életet élni, így ezért elárulta a csapatot és Morfeuszt!

  Bizonyos alapfogalmakat tisztáznunk kell, amelyekkel eleve meghatározzák a mi viselkedésünket, vagy amik motiválnak bennünket. Például, hogy mi az igazság. Az emberek egyik része azt mondja, hogy ez az igazság, a másik része azt mondja, hogy az az igazság, így mindenkinek megvan a maga igazsága.

  Igazából arról van szó, hogy direkt kiforgatják a fogalmakat, mert az igazság csak egy lehet, a többi csak nézőpont. A nézőpont, az igazság egy icike-picike kis része, az teljes igazság az összes nézőpont együttesen, amivel világossá válik az egész értelme, az összefüggéseiben egy magasabb szinten látod át az egészet és nem csak egy nézőpontot. A Tudás hatalom című videóban elmondtam, hogy hogyan osszák meg az embereket, és hogy ezt a megosztottságunkat hogyan tartják fent, úgyhogy mind a két oldalra, vagy akárhány oldal számára ledobják a megfelelő információt, hogy azon rágódjon, és azzal tovább növeli a két oldal közötti szakadékot.

  Az igazságért mindenki küzdeni fog, hiszen ez egy emberi alapösztön, és mivel a különböző emberek, különbözőképpen vannak beprogramozva, és ezáltal különböző nézeteket vallanak, és így az ő saját igazságának fogja fel, de ezzel a hatalom emberei, még jobban az emberek megosztását növelik.”
  https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

  1. Kedves PÁLos TReND !

   Aki az iránytűt a kezében fogja, de rossz irányba tartja, az el fog tévedni, vagy már eltévedt.

   Az igazság egy és oszthatatlan, ami nem más mint az Univerzumban lévő egyidejű történés. Ezt lehetne ragozni, de minek ?

   Nyilván ennek csak darabkáit ismerhetjük, nagyon nagy részét nem, de attól mert mi hisszük, hogy mi és hogyan történt, vagy hogy mi nem történt, annak az égvilágon semmi köze az igazsághoz, ahhoz, hogy mi és hogyan történt . Az a mi feltételezéseinktől teljesen független. A történés nem hit, nem feltételezés kérdése, az VAN !

   A -nevezzük úgy-, a tudás megszerzése az igazságról, nagyon nem egyszerű feladat. Ehhez nem jónak kell lenni, ehhez önmagunkat kell pontos koordinátákhoz juttatni, de minden szempontból, és akkor mehetünk azon az úton, ami az igazság megismeréséhez vezet.

   Persze, most lehet elővenni a szokásos fordulatot, hogy “az igazság sokoldalú, és nézőpont kérdése” ! Ez megint egy aljas közhely !!! Amit úgy általában gondolkodás nélkül átvesznek emberek, mert relatíve hatékony “érv”, a “saját igazságaik” hangoztatására !

   Nem győzöm hangsúlyozni, csak tévútra lehet jutni, ha nem jó az irány ! A hiszem, hogy úgy van, az nem azt jelenti, hogy valóban úgy van, és ez a múltra vonatkozik leginkább, tehát az úgy volt-ra !!!

   Látom, és tapasztalom, hogy a “vágy tudása” felülírja a tények ismeretét, innentől meg minden mindegy ! Képzelt, belső valóság, hit, minek nevezzem ?

   Mi lett volna, ha a MATRIX-ot nem forgatják le ??? Mi lenne a hivatkozási alap igen sokaknál ??? Tudom, leforgatták, meg sok másikat is, még jóval előtte !

   És ha már filmeknél tartunk, megemlítek két filmet, amire kíváncsi lennék, hogy mennyien értettek meg a valóságban !? Hair, A keresztapa . Hollywood ide, vagy oda !

   A HAIR az egyik legrombolóbb film, minden tekintetben, amit burkoltan a “szabadság vágy lázadásának” jellemeztek, meg a “tiltakozás a vietnami háború ellen”, szinte semmi köze valójában a hivatalos kritikákban leírtaknak !!! A “keresztapa”, meg a velejéig rohadt amerikai társadalmat mutatja be, rendőröstől, politikusostól, filmipartól kezdve, szinte minden téren ! A maffia csak körítés, csomagolás, a benne lévő tartalom a lényeg !

   Ez két egyszerű példa csak, nem bonyolult. Kérdezzen meg pár embert, ha látta, hogy miről szóltak !? Fogalmuk nincs, a képeket felidézik, a zenére jól emlékeznek, és evvel vége. Berger az asztalon táncolva nem a tányérokat rugdossa fel !!! Mind azt, aminek az utolsó pillanatait éljük.

   A keresztapa meg elmondja, hogy a maffia, az maga az állam !
   Természetesen Amerika állapota a Világ állapota. Erre most bólogatni fognak sokan, és majd elmennek “szavazni” !?
   Menjenek ! Hol van itt az igazság tudásának csak a morzsája is ? Hol a sarokkő ?

   Olvassa végig a bejegyzéseket, véleményeket, erről, arról ! Nincs “0” kilométer, nincs origó, így meg aztán lehet ám hosszasan és mélyrehatóan nagy elemzéseket tenni ! De minek ???

   A féligazságok és rózsaszín ábrándok hite, kiegészítve a lexikális mindent tudással, és a fél életet kitöltő egyetemi tanulmányokkal, meg a “jóra vágyás”, az olyan kevés a világ megváltoztatásához, csak egészen kis mértékben is, mint a hangya fején a haj ! Utóbbi nincs, tehát semmit nem ér.
   Sajnálom, ezek kézzel fogható tények. 35 éve látom a mindent biztosan tudó embereket. 35 éve látom a “harcos”, jóindulatú, az erdőben évtizedek óta körbe-körbe járókat. 35 éve látom a “tudom mit kell tenni” hirdetőit. Tele van velük az oldal !!!

   Közben a Sátán Press jelenti a Pokolból, hogy minden rendben, a Világ megszűnt létezni, mára minden terület Pokolhoz tartozik.
   “Meghódítottuk a Világot !”
   Minden további betű felesleges.

 11. Újra próbálkozik a WHO (2022.07.22.) !!!

  Az oltóanyagok bejuttatása érdekében folytatni kell az erőfeszítéseket, és egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a beadási megközelítésekre a felnőttek vakcinázásának megvalósítására, az oltás élethosszig tartóvá tételére. !!!

  2022 vége felé, ahogy egyre több tudományos bizonytalanság oldódik fel, és több adat válik elérhetővé, a WHO konzultációs folyamatba kezd egy globális Covid-19 oltási stratégia kidolgozására 2023-ra és azt követően.

  Monitoring framework

  Progress towards reaching an aspirational target of 100% of
  health care workers and 100% of older populations (60+).

  Countries’ trajectory towards broader population immunity,
  measured as progress against a 70% of total population target.

  https://www.who.int/publications/m/item/global-covid-19-vaccination-strategy-in-a-changing-world–july-2022-update

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük