5 thoughts on “Exkluzív Interjú Vizi Csabával

 1. Még csak az első feléig jutottam. Olyan mélyen átérzem amin átment hogy vele együtt sírok, olykor nevetek.
  Végre valaki kifejezi azt ahogyan én is érzek és amit annyira hiányolok magam körül.

  A hős kifejezés Csabára nemhogy nem túlzó, de inkább enyhe, kiváltképpen a mai világunkban.
  Minden iskolában ezt a beszélgetést kellene a diákok elé vinni, és rámutatni, hogy így érez, így gondolkodik, így beszél és így VISELKEDIK egy igaz EMBER. A megalkuvókból, a széplelkű mindenáron pacifista virágszálak “szépsége”, a néma cinkosok “jósága” az ami kikövezi a pokolhoz vezető utat.

  Kellene, nem sok, csak néhány milliárd Csaba mentalitású ember erre a bolygóra – akkor a jelen világrendszer egészen másként nézne ki, az emberiség előtt jövő állna, és az afféle háborús akciók ötlete mint a Covid-féle világtébolyda megrendezése csak néhány kényszerzubbonyba zárt pszichopata vágyálmai fázisában rekedne el.

 2. A Nexus tv Gedeon Zsoltos részt is rakjátok fel az is nagyon jó, minél több magyarnak hozzá kellene jutni azokhoz az információkhoz.

 3. Azóta végignéztem (persze). A fenti kommentem sokszorosan aláhúzva csak megerősíteni tudom.

  Csaba beszámolója megrázó erejét, morális és társadalmi jelentőségét biztosan nemcsak én érzékelem.
  Valaki, aki szó szerint az életét kockáztatta az ügyért, majd ezután, még a történtek ellenére is egy hasonló akciót tervez.

  Ami a rendőrállam általi kegyetlenkedéseket illeti, nálam is újra bekacsolt a mi 2006-os őszi forradalmunk, és a franciák folyamatos sárga mellényes forradalma. Mint tudjuk, ez utóbbit Macron, egy másik svábbogár-fióka ver le rendszeresen, hasonló brutalitással.

  A csirkék vs sasok gondolatáról David Icke-ra is asszociálok, akit elemzői tevékenysége három évtizede alatt a főáram legszélsőségesebb lejáratási kampánya sem tudott leállítani. Valamikor a Covid-narrativa kezdetén egy interjúban megjegyezte hogy most már végképp nem érti a megalkuvást mint reakciót. Mert hogy azelőtt egy szűk hely még akadt a meghátrálásra és kitérésre, de a Covid éra beállta óta már az sincs. Egy másik alkalommal pedig azt fejtegette, hogy igen, sokan a következményektől félnek, annak következményeitől ha tesznek valamit eme új rend ellen. Pedig még annak legrosszabb következménye is ezerszer jobb mint annak következménye ha nem teszünk semmit.

  Egyébként Icke azon kevesek egyike aki szintén tagadja még a vírus mint kórokozó létét is.
  Minden egyes rendőri brutalitást alkalmazó kormány végleg lejáratta magát mint “demokráciát” amit ma a tömegek egyedül azért néznek el nekik mert elhiszik a fertőzésről szóló mesét.

  Valóban az a helyzet hogy nincs vesztenivalónk. A gazdasági világelit kinyilvánította tervét, a népirtást és orwelli világrendet mint kőbe vésett agendát, amit a jelek szerint nemcsak a politikai elit és a médiák de az orvosi társadalom túlnyomó része támogat. A háborút megkezdték ellenünk, és Ukrajna példáján kinyilvánították, hogy bármire képesek. Ami Putyint illeti, sokan istenítik és nagy reményeket fűznek hozzá, pedig Putyin sem tett semmit saját népe megmentéséért, nem kímélte saját országát sem a méreg-oltásoktól, sem az egyéb intézkedésektől.

  Az elitnek csúfolt intellektuális réteg egyetlen részére sem lehet hagyatkozni, sőt az elitizmus mint ideológiai elemi csapás következtében az agymosott nem-intellektuális tömegek releváns százaléka is elitnek képzeli önmagát – ezért olyan passzívak eme Covid-ügyben. Úgy érzik “lejáratják magukat” ha paraszt módon az igazat vallják, ahelyett hogy stílszerű némasággal asszisztáljanak a hazug elit oldalán.

  A normál életforma mint olyan a múlté. Az elit hadat üzent az emberiség ellen, de kiváltképpen azok ellen akik elődei a nyugati civilizációt építették és naggyá tették.

  Mint Csaba is kifejezte, most már csak előre lehet rohanni, ha ki akarunk törni a kelepcéből, ha nem szeretnénk egy következő méreg-vakcina kampány által megöletni, vagy leélni életünk egyre szűkebb ketrecbe zárt csirkék módjára, akik azt lesnénk mikor jön valami hasonló, hogy legközelebb éppen miféle hazugságkampány, tömegkínzás, népirtás, megaláztatás és társadalom-megosztási manőver következik, illetve azt hogy éppen miféle háború áldozatai leszünk.
  Nemcsak demonstrálni de egyéb módon is szerveződni kellene, hogy a világelit erejét aláássuk.

 4. Csabára én is nagybetűs HŐSként tekintek.
  Azért az nagyon szomorú, hogy a nyíltan felvállalt létérdek védelmében a gyáva, arctalan Mr Globál személyesen továbbra se felvállalva a felvállalhatatlant, “robot” pribékjei közvetítésével még mindig aktív lehet. Sőt háborúzhat.
  A háború azon része talán érthető, hogy az ukrán belső terrort kívülről, de kvázi helyben próbálja megállítani Putyin, az viszont nem, hogy a nyíltan provokáló Ukrajnát az EU miért segíti. Ilyen tekintetben az EU áruló. A Global legyőzéséhez kellene az orosz-EU összefogás. Utána pedig a három nagyhatalomé. Különben egyenként mennek/megyünk a levesbe.

 5. Aki megadja magát, azt mióta lehet megverni???? Ez nem véletlenül a túlkapás Btk.?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük