SZKÍTA Hírek 13. adás – 2023. március 11.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

3 thoughts on “SZKÍTA Hírek 13. adás – 2023. március 11.

 1. Az elme ereje vagy az elmebaj ereje, avagy nézzük, ki miben erős?

  A WHO esetében azt a meghirdetendő akciójukat, hogy megbüntetik azt, aki az ő hamis narratívájukkal ellenkező, mindössze ettől hamisnak minősülő állításokat közöl, nem lehet másképp értelmezni, csak úgy, hogy saját magukat készülnek megbüntetni és felszámolni. Valami derenghet nekik abból, hogy 3 éve a tényeknek és a valóságnak ellentmondó állításokat közölnek és erőltetnek, amikre nem vagyunk vevők. A WHO alapból hamis állításokat közöl, egy sem bizonyítható, így nem is bizonyított, illetve ami cáfolható, az pedig megcáfolt, akár már több, mint 150 éve. (lásd: ’USA: A fő felelősök beidézése és kikérdezése a világjárvány rossz kezelése miatt’ című videó alatti kommentem. A vírus teóriának és a kapcsolódó fertőzés elméletnek sose létezett bizonyított alapja. Tudománytalan és egyben tudatos hamisítás.)
  Ezt a fajta megnyilatkozást a WHO erős elmebajának tekintem. Kényszerzubbonyt nekik, ön és közveszélyesek.

 2. Az elme erejét vizsgálhatjuk úgy is, amikor valaki csak azért vásárol nem a családra szabott, egyébként se nem divatos, se nem praktikus ruhát, egyszer használható -kimoshatatlan -szükségtelent, mert éppen extra akciós, dupla pont jár a vásárlásért, és egyébként másnak se kell, aki csak sima akciós pontot kapna. Amúgy a szekrénybe se fér be.

 3. Helyi (kisvárosi egyetlen) szálloda nálunk is bezárt, tavaly, télre már tele lett migránssal, és a város más részeire is betelepítették őket.
  Fülöpszigetekről érkeztek. Nálunk, mármint Magyarországon. Mindegyiknek van lakcíme, TAJ száma, jönnek is a fogászatra csoportosan.

  Kincses Gyula és a MOK lelkét két éve két levéllel is próbáltam megmenteni. Nem sikerült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük