Dr. Thomas Külken orvos beszámolója

A 2022. július 8-ai Füllmich-féle ülés második vendége dr. Thomas Külken orvos volt. Elmesélte, hogy először 2021 januárban tartottak házkutatást a rendelőjében, amit aztán további két házkutatás követett. Első alkalommal 6 rendőr rohanta meg a rendelőjét rendelési időben, ott várakozó betegek szeme láttára. A házkutatást azzal indokolták, hogy 13 darab maszkhordás alól mentesítő igazolást állított ki anélkül, hogy megvizsgálta volna az érintett embereket és az interneten is kritikus véleményt nyilvánított.

Egy tanár is feljelentette, mert állítólag egy olyan gyereknek állított ki igazolást, aki nem szenved semmiféle betegségben. Ez volt aztán az oka annak, hogy büntetőeljárás indult dr. Külken ellen azzal az indokkal, hogy indokolatlanul adott igazolásokat. Viszont a maszkhordásra vonatkozó rendelet szerint, elegendő egészségügyi tünetekre hivatkozni az igazolás kiállításakor.

A bírósági tárgyalás idején hivatalosan nem voltak érvényben a megszorítások a bíróságokon, dr. Külken tárgyalásán azonban a bírónő önkényesen érvénybe léptette a 3G szabályt és a maszkhordási kötelezettséget.

A bíróság által kirendelt szakértő prof. Kochen minden olyan tanulmányt tudománytalannak minősített, ami a maszk káros hatásaira szolgáltatott bizonyítékot. Szerinte a maszk kifejezetten egészséges. A népegészséget egyébként is az egyes egyének egészsége elé kell helyezni.

Az államügyész érvelése is az volt, hogy a maszk védelmet nyújt és egyáltalán semmilyen károsodást nem okoz. Az orvosoknak a többség véleményéhez kell alkalmazkodniuk, mert amit a többség helyesnek tart, az a helyes. Az összes politikai intézkedés hatékony.

Dr Füllmich itt közbeszólt, hogy számtalan tanulmány van arról, hogy a maszk haszontalan, sőt, káros.

Dr. Wodarg pedig elmondta, hogy 2020 előtt egyetlen olyan tanulmány sem volt, ami a maszk hatékonyságát bizonyította. Az első ilyen publikációk anyagi finanszírozást követően születtek.

A bírónő teljesen hülyének és felelőtlennek állította be dr. Külkent az ítélethirdetésben. A rendeletekre, mint megdönthetetlen szentírásra tekintett, aminek kétségbe vonása és nem betartása emberéleteket követel. A bírónő szerint a maszkhordás miatt visszaszorult a légúti fertőzések száma, nem szabadott volna, hogy dr. Külken hitelt adjon a pácienseknek a maszk okozta egészségügyi problémáikat tekintve. A büntetés összegét 18.000 euróban határozta meg.

Ezután dr. Külken még az utolsó szó jogán reagálhatott az ítéletre. De ez a bírónőt szemmel láthatóan már nem érdekelte. Összepakolgatta az aktáit, nagy kézfertőtlenítések után még a körmeit is megpucolta. Dr. Külken eközben az orvosi eskü lényegét ecsetelte és azt, hogy amíg orvosként dolgozik, mindvégig a páciensei érdekeit fogja nézni, saját lelkiismerete szerint fog eljárni az orvosi etika betartása mellett. Az adott egyén egészsége nem szorítható háttérbe semmiféle népegészség miatt. Az orvos kötelessége, hogy a betegeit a fizikai és pszichológiai károsodástól megvédje.

Telegram link: https://t.me/CoronaAusschussAlleAnhoerungen/6560

Angol nyelvű videó: https://rumble.com/v1bpcvb-hearing-546-dr.-thomas-klken-english.html

Német nyelvű videó: https://rumble.com/v1bpd9h-anhrung-547-dr.-thomas-klken-deutsch.html

Biró Éva

4 thoughts on “Dr. Thomas Külken orvos beszámolója

 1. Usákia az ukrán katonákon kisérletezik a veszélyes virusokkal

  Forrás:
  Russland deckt weiter auf: USA nutzten tödliche Erreger und Zecken für Forschung an Ukrainern
  https://odysee.com/@RTDE:e/biowaffen-ukraine-russland-deckt-weiter-auf:5

  A katonák 33 %-ának hepetitisz A-ja van.

  4 % vese-szindróma láza.
  20 % nyugat nilusú láza.

  Ezek a számok jóval az átlag felett vannak.
  Ebből arra következtetnek az oroszok, hogy az AFU ( ukrán sereg )-ben a katonákkal szabadon kisérletezek az usákosok.
  És a faji jellegü emberi virusoknak az ellenálló képességét tesztelik.
  A legnagyobb usákos cég a Metabiota, amely a veszélyes ebola virust is teszteli Ukrájnában. És az usákos hadsereg nagyon
  érdekelt ebben a témában.
  Az ebola 2014-ben tört rá az emberiségre és 28.000 fertőzést regisztráltak, amiből 11.000 meghalt, ami 40 %.

  A speciális orosz katona akció keretében dokumentumok állnak a rendelkezésre.

  Titokban teszteket végeztek a természes krimi kongo virussal kapcsolatban és azt hazúdták, hogy ezzel az ukránokat akarják
  megvédeni. Ezt a kisérletet Kiew-ben végezték el.
  Ennek a virusnak a lethalitása 30 %-os. Ennek a virusnak a kezelése nagyon sokáig tart és nagyon költséges is.

  Egy másik projekt az ixodik-kulláncsokkal volt, ami tularämie-t betegséget okoz.

  A nyugat nilusú-láz és a kongo-krimi lázt a texaszi egyetem végezte.
  A kulláncsokat Ukrajna déli régióibak gyüjtötték be, mert ez a rovar az O.F.-ban jellegzetesen honos..
  Amikor ezeket a rovarokat begyüjtötték, akkor Ukrajnában a Borreliósus betegségek száma már nagyon magas volt.

 2. Alap axióma: csak egyéni fizikai lét, és egészségi állapot van. Ahogy egymásnak átadott egészség sincs, egymásnak átadott betegség sincs.Nem lehetek túlsúlyos vagy szívbeteg, cukorbeteg, se oltás méreg miatt rákos más helyett, és más se helyettem. Mint eddigi sok-sok bejegyzésből kiderül, mindig létezik valami egyéni, tömeges fertőződési forrás és befogadó állapot(már károsodott talaj miatti tápláló talaj hiány). Ha az oltottak átadhatnak valamit, azt a szándékos oltóanyag mérgezés hatás kategóriába sorolom, ami e nélkül nem következhetne be.
  A “műveltek”(bíró, politikus, stb) biológiai műveletlensége a saját szégyenük. Képesnek kellene lenniük arra, hogy pont a saját testi tapasztalataikból visszaigazolják, ha egy-egy “többség által elfogadottnak minősített”(a minősítés persze csak feltételezésen alapul) elmélet mekkora tévedés. Senkinek nem hiszem el, hogy képes normálisan, nehézség nélkül levegőt venni a maszk alatt, és maszkban az élethez szükséges normális légcsere hatékonyan megtörténhet. A normális légcsere az alap élettan, és az alap élet megtapasztalás is, ehhez kaptuk az átjárható, fedetlen légutakat.
  Történelmileg az arc eltakarás viselet nagy méretű szemcsés porral erősen telített környezetben alakult ki, a tiszta légutat védő önvédelmi funkciójú.
  Ha a maszk szóba kerül, csak arra tudok gondolni, hogy erősen megint szórni akarják a levegőt valami szennyező porral, permettel, és mivel ezek mérete olyan kicsi, hogy pont átfér a maszk lyukain, arról szól, hogy mindenképpen szívd be ezt a mérget.

 3. Ékes példa ez a tárgyalás annak a mondásnak az igaára: „Az ördögöt nem lehet bepanaszolni az Anyjánál”
  Mert ha valakit kilóra megvesznek, vagy a tarkójánál ott van jelképesen a revolver, akkor úgyis a “Bábmestere” akaratát teszi, és
  nem azt ami logikus, igazságos, elvárható, ésszerű.

  E világban sok “Maffiaszintű” bűncselekmény van, és amikor már az “igazságszolgáltatásban” is tapasztalható beépülés, akkor ott senki se várjon semmi jóra :((

 4. A biológia, a fizika, az élet működik, az utánozhatatlan, szuper intelligens szabályai szerint. Akkor is, ha a többség megszavazza, vagy nem szavazza meg. Akkor is, ha a celebek, a politikusok, bírók, NWO -WHO bérencek stb. bármi mást mondanak helyette. Akkor is, ha nagyon erős sejt ölő, megbetegítő mérgeket “vírus” művésznevekkel látnak el, így próbálva a valódi tartalmat elrejteni.
  Ahogy a georgiai kövek elbontásra kerültek, egyszer csak az előbb felsorolt mindent jobban tudó és megmondó bio hulladék generáció is lebomlik.
  Az igazságnak van ára (The Licoln Lawyer), de persze csak a bátraké a szerencse is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük