4 thoughts on “Eljárás update

 1. https://www.bitchute.com/video/D6O8i9cpwZPp/
  WEBINAR WITH DR. MARK BAILEY- FEBRUARY 29TH, 2024

  A tudományos magyarázkodás közröhejes voltáról szólt számomra az előadás, amiben Dr. Cowan a héten Dr. Mark Bailey-vel beszélgetve számos példát tárt a hallgatók elé. Az alapkérdés továbbra is az volt, hogy miért történhet még mindig mindez.

  Csak a röhejes elhangzott „tudományos” állításokat, viselkedéseket emelem ki.
  – A szakértők megvitatják, megideologizálják a megvizsgált, megmért, megismételhető tapasztalati tényeket. DE: a tapasztalatot nem kell megvitatni és megideologizálni.
  – Azt tanítják, hogy ha voltál bárányhimlős, életed végéig immunis leszel. De például az influenza vírus teljesen más, ha azt megkapod, az újra kijöhet. Nem beszélve a HIV vírusról, ahol az átesettség következménye idővel a belehalás lehet. Amikor valaki felteszi azt a kérdést, hogy mitől másik vírus az újonnan kitalált vírus a korábbiakhoz képest, akkor csönd van.
  – A HIV izoláció kérdésnél, tehát amikor valaki kimutatta, hogy egy fehérje darabban van egy vírus, és felmerül a további kérdés, hogy ki csinálta az izolációt, az a válasz, hogy „somebody must have done that”, „don’t bug me, because somebody did it”.
  – Amikor nem természetes módon kényszerítenek valakit arra, oltással, hogy találkozzon a kanyaró vírussal, akkor nem lehet teljes az immunválasz, és ez okozza vírus mutációt. A kanyaró vírus ki tudja kerülni az oltás hatását. A szamárköhögés oltást a vírusok gyorsan kikerülik, a kanyarót pedig csak lassan.
  – Amikor valaki megbetegedik, az az orvosi feltételezés, hogy ha valami nem toxikusság miatti betegség, akkor biztos, hogy vírus. Ez pedig nem egy racionális, igazolható válasz, mivel az immunválasz nem igazolja a vírus létezését.
  – A kommunikáció feltételezettnek veszi, hogy igaz a vírus elmélet, és senki nem megy vissza a kiindulási alapokig. Akik csak tisztán meg akarták vizsgálni az elméleti alapokat, mind azt találták, hogy nincs bizonyíték a vírusok létezésére. Aki el akar adni valamit, annak pedig jól jön az alapokról való elfeledkezés.
  – A tisztánlátó orvosok egyszerűen „csak” nem akarnak foglalkozni a vírusok létezésének kérdésével. Tudják, hogy nincs bizonyíték, de azt mondják, hogy az erre való koncentrálás elvonja a figyelmet más témáktól. Azért is figyelmen kívül hagyják, mert szerintük a közönség nem felkészült arra, hogy befogadják a valóságot, és inkább elrejtik. DE: erre nincs se joguk, se képességük. Az a normális kommunikáció, ha valaki elmondja a saját történetét a saját szemszögéből érvelve, és a hallgató is elmondja a saját érveit.
  – Azok, akik a vírus narratívát állítják, mindvégig ellenállnak annak, hogy nyilvánosan bizonyítsák az igazukat. Miért? Mi történne, ha kiderülne, hogy egyik oltás se működik? Mi lenne ez után? Nemcsak az orvosokat érinti a vírus átverés, hanem a tanulmányokat írókat, illetve azokat, akik vírus elleni szerekként adják el a táplálék kiegészítőket. Ahhoz, hogy folytassák az üzletet, vagy tudósnak eladják magukat, a vírusnak létezni kell! Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy az orvosi képzésben és gyakorlatban nem a bizonyíték a fontos, hanem a kórház ideája hasznos ahhoz, hogy a sok benne levő eszközzel lehessen mit kezdeni. Amikor valaki eldobja a rossz elméleteket, az eléggé sokkoló a többi „hívő” orvosnak. Amikor valaki megcáfol egy kőbevésett állítást, akkor nem is figyelnek rá.
  – A kutatások során olyan hipotézisekből kell kiindulni, amik megcáfolhatók, valamint kell lenni független változónak (létező kórok), amitől az eredmény (megbetegedés) egyértelműen függ. Valamint nem lehet olyan fogalmakat belekeverni a vizsgálatokba, amikről nem tudható, hogy mik azok. Nem lehet azt állítani, hogy valami nem érinti az erős immunrendszerű egyéneket, mert nem lehet tudni, hogy mi az immunrendszer. A kutatás módszere az empirikus, érzékszerveken keresztüli tapasztalatszerzés, megfigyelés. A kórok nem lehet nemlétező. Léteznie kell, izolálhatónak- ez a kulcs kiinduló feltétel- elkülöníthetőnek kell lenni, mint pl. a baktériumoknak. A sejtkultúra nem izoláció. Kell lenni tesztelési, értelmezhető kontroll vizsgálatoknak is. Létező kórok kell, mert az eredményből nem lehet visszakövetkeztetni a kórokra, az tudománytalan. A vírus nem létezik, nem kimutatható, minden a létezést igazolni próbáló tanulmány csak visszakövetkezteti a vírus létezését egy képzelt eredményből. Nincs másmilyen logikájú tanulmány, így pedig nem lehet tudományt csinálni. Vagyis éppen ettől „csinált” a mai tudomány, nem valós.
  – A nemlétező vírus létezését azzal próbálják megalkotni utólag, hogy számítógéppel csinálnak egy szekvenciát. De ha egy beteg váladékában nem találják meg ezt a kívánt fehérje szekvenciát, akkor is használják teszteléshez a számítógépes kódot. Egyébként pedig újraalakítják, hogy megfeleljen adott esetben. Jogosan merül fel, hogy ez a gyakorlat miért nem vet fel kérdéseket a tisztánlátók közösségében.
  – A kontroll kísérlet végzésnek van egy előírása. Használj két mintát, amelyik egyike legyen fertőzött a vírussal/vizsgált vírus vektorral, a másik pedig legyen ugyanúgy kezelve, de ne tartalmazzon vírust, vagy néha másiknak használható nem virulens törzs is. Hogyan lehet ilyet csinálni??? Baktériumra lehet ilyen eljárást végezni, mert a baktérium elkülöníthető. Vírusra pedig a történelemben eddig soha nem volt ilyen elkülönítési példa. Ez nagyon kritikus pont! Nem lehet kivenni a vírust, hogy kontrollt lehessen csinálni. Senki nem tudja, mit csinálnak, amikor azt „mondják”, hogy csinálnak egy kontrollt. EZ EGYÉRTELMŰ CSALÁS, nem létezik a kísérleti független változó. A PCR teszt sem jöhet szóba, mint a kontroll bizonyítás eszköze. Ráadásul a kontroll kísérleteknek megismételhetően kell azonos eredményt produkálni. A legszebb röhejes pillanat, amikor kimondta Dr. Bailey, hogy vírus nemcsak beteg szervezetben nincs, de egészségesben sincs (amelyik immunis!). Okozni a nemlétező vírus végképp nem tud semmit.

  Könyvajánló:
  https://drsambailey.com/the-final-pandemic/

 2. Dr James Thorp szülész-nőgyógyász figyelmeztetése:

  “585 millióan haltak meg vagy sérültek meg a COVID-vakcinák következtében.
  Azonnali moratóriumot kell kérnie a covid-19 „vakcinák” terhesség alatti használatára vonatkozóan, különben polgári és/vagy büntetőjogi felelősségre vonhatók gondatlanság, ártalmatlanság, testi sértés, támadás és gyilkosság miatt.”
  https://expose-news.com/2024/03/04/585-million-killed-or-injured/

 3. Kitartást Dr. Úr, kitartást! Az ellenerők működnek, mindig is működtek, azonban ez a bizonyíték arra hogy Ön jó úton jár. A reformereknek mindig is keményen kellett küzdeniük, de végül mégis övékké a siker és dicsőség még ebben a romlott világban is. (y)

 4. Az helyzet, hogy a törvény nem enged kifogást: Ugyanis a törvény egyértelműen jelzi, hogy csakis a hivatalos állításokat fogadja el és a hivatalos eljárásokat ismeri el mint “hatékony védekezést a kovid ellen”. Másszóval a bíróságot csak az érdekli, hogy amit írt megírta-e. És megírta. Mivel a törvényt és így a bíróságot se érdekeli az igazság, hogy amit Tamas úr leírt, az igaz-e, vagy megállja-e a helyét, hanem csakis az, hogy alkalmas-e egyeseket lebeszélni az oltásról. Arra pedig bizony alkalmas, hiszen az igazság elmondása pontosan ezért fontos.
  Szóval a törvény szellemében a bíróság, biztosan el fogja ítélni, ahogy Budaháziékat is elítélték a nagy semmiért.
  Jól teszi Tamasi úr ha erre felkészül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük