Globális Kilépés: 2. lépés – „A gazdálkodás újraindítása”

A Globális Kilépés második lépése a családi kézben lévő élelmiszerboltok és piacok felkutatása és támogatása, amennyire csak lehetséges.

Próbáljon Magyarországon termesztett termékeket vásárolni (készpénzzel), hogy támogassa a környéken élő mezőgazdasági és piaci közösségeket. Ha a városban él, tájékozódjon arról, milyen friss termékeket termesztenek az országban.

Vevőként rendkívül fontos, hogy támogassa a gazdákat, a mezőgazdasági közösséget és a helyi termelői piacokat azáltal, hogy pénzét olyan termékekre költi, amelyek elősegítik a helyi gazdaság fellendítését. A helyben, vagy legalábbis az Ön országában vagy régiójában tenyésztett friss termékek kiválasztásával hozzájárul a gazdálkodók üzleti életben tartásához, ami elősegíti a helyi közösségek és kisvállalkozások további virágzását. 

Néhányan akik ezt olvassák, azt gondolhatják…hol kezdjem ezt?

Íme néhány tipp:

– Vásároljon helyi, családi kézben lévő élelmiszerboltjaiból vagy gyümölcs- és zöldségboltjaiból. Kérdezze meg őket, hogy mely termékek származnak az országból, és vásárolja meg azokat.

– Tudja meg, mikor lesz a következő piac az Ön területén, és milyen gyakran. Próbálj meg minél többet menni, és vásárolj annyi friss terméket, hogy a következő piaci napig kitartson.

– Ha beszélgetésbe kezd az üzlet tulajdonosaival vagy a személyzettel, mondja el nekik, miért van ott, és miért tesz erőfeszítéseket, hogy ott vásároljon. Remek beszélgetésindító, és értékelni fogják.

További információk: https://globalwalkout.com/

6 thoughts on “Globális Kilépés: 2. lépés – „A gazdálkodás újraindítása”

 1. “Mit értsünk szabad akaraton?
  – Hogy ezt bármikor megteheted. Minden más: semmi.
  Nincs rabság- csak törvény. Törvény, hogy együtt vagytok, és ez a szabadság számotokra. Külön: rabok vagytok. Együtt: szabadok.
  Mert nyitott az út és Ő mosolyog”
  Lejegyezte: Mallász Gitta
  Az Angyal válaszol. Dokumentum
  Egy, a II. Világháború idején közvetített beszélgetéssorozat 4 fiatal és a felsőbb szellemi lények közt.
  Sajnos aktuális. Most is. Hiszem, hogy most már végre pozitívan zárjuk ezt a “kollektív emberi karmakört”.
  Sokunk. Látom is már őket, találkozom veletek.
  Megtaláljuk egymást az új valóságban.
  Áldás!

 2. Az alábbiakat le kell írjam, mivel bizonyos mértékig ide tartozik és a mai napon történt.
  A rendőrségre mentem volna dolgozni, kiválasztottak, minden papírom rendben volt. RIASZ-os lettem volna, az a hivatásos és a civil közötti szintet jelenti.
  Amikor már beleéltem magam, közölte a hr-es hölgy hogyha nem vagyok beoltott akkor nem tudnak foglalkoztatni. Ahhoz képest hogy a nálunk működő kapitányságon már nyáron eltörölték és nem tudok róla hogy bárhol bármely rendelet ezt felülírta volna. Ennek ellenére elveszítette ismét az állásomat, előzőleg tavaly az eü. -ben történt hasonló velem. Ott osztályvezetői állást veszítettem el az oltás miatt. Diplomával, nyelvvizsgával, több mint 30 év tapasztalattal sem tudok elhelyezkedni. Ez Magyarország jelenleg! Csupán meg szerettem volna veletek osztani, mert bárki járhat hasonlóan. Jelenleg a gyerekem tart el, ha ő nem lenne valószínűleg csöveznem kellene! Kihez forduljak, hiszen mindenhol Orbán emberei ücsörögnek. Köszönöm hogy elolvastatok.

  1. Kedves Virág !

   Jól tette, hogy megírta, nem bizonyos mértékig tartozik ide, hanem teljes mértékig ide tartozik !
   Íme a mélykeresztény, mélymagyar, hazafi, orbán kormány, és sleppje !
   Remélem, hogy a “rend kiváló őrei” a Pfizer turbót kapták, ha nem, akkor azonnal pótolják !!! Védjék meg az egészségüket vele ! Én nagyon drukkolok nekik.

   Tisztelettel, S.G.

 3. https://www.napitema.com/2022/09/letrejott-digitalis-magyarorszag.html
  Ki vagyok akadva, mivel éppen esélyem lenne munkát kapni másfél év munkanélküliség közben harmadszor. Megint pont akkor hiúsulhat meg, amikor vissza tudnék menni dolgozni.
  Cselekvési tervként ez ellen kellene most mindenkinek villámgyorsan tiltakozni.
  Konkrétan semmi értelme, a testek internete pedig a pokoli halál!. Az élet nem a digitalizáción alapul. Ez van. Az ember szabad, természeti lény. Csak a hazaáruló embertelenek nem szabadok.
  Ők rabszolgaként hajtanak végre feladatokat, amiket őrültek osztogatnak ki, akiknek a helye a zárt osztály, minimum.
  Ha azt nem tudják elintézni a hazai “nagyfiúk”, hogy a global tagjait összefogdossák, akkor a nyilvánosan élőket miért kellene vegzálni?
  Az embereket nem kell összefogdosni…, nyilvánosan élünk, utolérhetők vagyunk. Dolgosak, szorgosak. Mi vagyunk a normálisak. Úgyis nyilván van tartva mindegyikünk, vicc a bonyolítás.
  Lehet velünk kommunikálni, lehet a szemünkbe nézni. -:) mint tükörbe. A hazai “nagyfiúk” félnek???? Mindenki háta mögött hoznak jogtalan törvényeket??? Alattomosan? Gyáván?
  Ez a rendszer már a keletkezésekor is meghalt, mert csak arra nem használják, amire való lenne, vagyis a global bűnözők “beszolgáltatásáról”.
  Globalnak biztos van nyomkövetős telefonja, el lehetne fogni őket könnyen. -:) Másra meg felesleges használni. Úgyis csak saját perverz használatra találták ki ezeket a kém és titkos és digitális halál hozókat.
  Az én mobilomat szerencsére kilőtték tavaly…, annyira szeretnek, szerettek vegzálni. Azt nem kapcsolták be újra, kívülről történő ki-be kapcsolgatással szórakozva.

  Kérem, bele ne lépjen senki a kormány applikációkba, mindenki érdekében. A mobil teló a kukába való.
  A készpénzt kivenni érdemes a bankból. Akár napi részletekben…Mindegy, hogy melyik közgazdász mit mond, és mennyire fél, hogy ettől bedőlnek a bankok.
  Vidéken könnyebb összefogni, fegyverekkel (akár csúzli…) ellenállni az állat írtó vidéki kommandóknak.
  A TV képernyő peep-show-t is kukázni érdemes. A kémkedés nem ezután lesz, hanem már rég itt van. Mindenen keresztül, ami kikapcsolhatatlan. Valamennyire csak az offline üzemmód véd.

  Szerintem készülni kellene akármilyen eszközzel való egyéni önvédelemre is.
  Szerintem a kitalált bírságrendszer törvénytelen, a vonatkozó új kitalált “bűnök” a létező legnagyobb baromság, eddig nem voltak bűnök!!!!! Népszavazást kellene kezdeményezni ezek ellen, gyorsítva és közben a törvényhozókat kellene kényszeríteni a visszavonásra direktbe. DM levelekkel? Akár.
  Szerintem a magyar jogrend is törvénytelen, a jogalkotási kiindulási alapot sem értem.

  Az állatokról pedig nagyon szép cikksorozat található itt:(ma jelent meg a második rész)
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/gyimothy-gabor-allatok-ertelme-i-resz
  Az állatok példát mutatnak arra, mit jelent az a szó, hogy értelem. -:) Egyébként lelkük is van, az illumi típusú ‘tanításoktól’ eltérően..

  Az én egyik teljesen egészséges, életerős, életvidám macskám leukémiáját a csak neki beadott macska influenza oltás okozta, a beadást követően hirtelen a semmiből keletkezve. A neki okozott szenvedés a gyógyszeripari, és az összes többi beavatott szereplő fizikai, karmikus és szellemi, lelki számláján is szerepel.
  Vigyázni érdemes, hogy az elme, és a lélek ne választódjon le senkinek a testéről -:) Akik erről írnak, azok szavaira érdemes hallgatni. (a módszer a fizikai csonkítás oltással, fémpor, sugárzás, víz megvonás stb mérgezéssel)
  A gyógyszeripar, a global, a politikusaink, a celeb szakértők, a kínai népírtók, a háborút fenntartók, a pénz manipulátorok, stb. nálam mind rég elvágták magukat, mindentől függetlenül

 4. A gazdálkodás újraindítása? Már ott elbukik a terv, hogy tanácsot kell adni ahhoz, hogy hogyan is kell elkezdeni a gazdálkodást. Megmondom, hogyan: sehogyan. Ez nem egy napi elhatározás kérdése, hogy na, akkor én mától tudatosan fogok élni és gazdálkodni fogok. Ez az egész egy világszemlélet része: aki idáig is olyan érzületű ember volt, az megtalálta a módját az egyéni boldogulásnak az élet valamennyi területén, s nem azért, mert azt mondta neki valaki, hanem a saját józan eszéből fakadó logika segedelmével, akinek pedig nem olyan a lelkülete, az soha az életében nem fog egy kapanyelet sem a kezébe venni. Kár ragozni a helyzetet. Végtelenül unalmas, hogy örökösen csak tanácsokat adnak, felvilágosítanak, irányítgatnak bennünket, hogy mit hogyan tegyünk, ne tegyünk. Egy dolga van az emberiségnek: csöndben maradni. A nyomaték kedvéért mondhatnám úgy is: kussolni. Egyszer s mindenkorra mindenkit – oltatlant és oltottat egyaránt – magára hagyni a gondolataival, félelmeivel, kérdéseivel, aggodalmaival: vonja le mindenki maga a napi eseményekből a következtetést. Cselekedjen saját kútfőből mindenki. Nem kell atyáskodni az emberiség felett, egyik oldalnak se.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük