A kamion konvoj szervezői sajtótájékoztatót tartottak Ottawában

Az Ottawa belvárosát elfoglaló kamion sofőrökből álló “Freedom Convoy 2022” szervezői sajtótájékoztatót tartottak, hogy megvitassák a folyamatban lévő tiltakozásukkal kapcsolatos problémákat.

A Szabadságkonvoj ügyvédje, Keith Wilson sürgős üzenete Ottawából. 2022.02.04.

3 thoughts on “A kamion konvoj szervezői sajtótájékoztatót tartottak Ottawában

 1. Tartsatok ki!
  Magatokért, értünk, minden emberért szerte a világ sok országában.
  “Vigyázó szemünket” rátok függesztjük, ti vagytok a remény,hogy a szabadság lángja fellobban a Föld országaiban és a zsarnoki hatalmak elbuknak.
  Soha nem hittem volna,hogy ilyen történelemnek leszek a részese.
  Soha nem hittem volna,hogy a 2 világháború után, úgy tűnik nem tanulva azokból, ismét hagytuk, hogy félelemkeltő, megosztó hatalmi politikával a zsarnokság ismét felüsse fejét és az emberi fajnak ismét az életben maradásért, a szabadságért, az emberhez méltó életért és jövőért kell küzdenie.
  De úgy tűnik az emberi faj már csak ilyen.
  Újra és újra “kitermeli” magának a saját zsarnokait,mert nem hiszi el,hogy a hatalom gögőssé, elbizakodottá, korruptá, kegyetlenné és előbb-utóbb zsarnokká tesz, ha nincs kontroll alatt tartva.
  Hát most kimutatta a foga fehérjét az általunk választott hatalom.
  Habozás nélkül “felfal”,ha az érdekei úgy kívánják, és/vagy, ha úgy látja,hogy a hatalma veszélyben van, mert az emberek szeretnék tudni,hogy mi történik és miért és szeretnék kontroll alatt tartani az általuk választott politikai elit tevékenységét. De ők már nem szeretnék,ha az emberek belelátnának a “kisded hatalmi játszmáikba” és észrevennék,hogy már nem értük és általuk tevékenykedik, hanem öncélúan és önző módon kizárólag csak a hatalmi elit érdekeit képviseli.
  Mutassátok meg,hogy nem hagyjátok, hogy nem hagyjuk!
  Ébresztő a Világ minden országában, minden polgárnak!
  Ha szeretnétek életben maradni, ha szeretnétek jövőt magatoknak, gyerekeiteknek, unokáitoknak,akkor álljatok fel, álljatok ki magatokért, egymásért, mindenkiért.
  “Egy mindenkiért, mindenki egyért”!!

 2. Mindannyiuknak a legnagyobb elismeres-tisztelet -es koszonet mindazert amit ertunk tesznek……!!!
  Es hogy mennyire igaz az a veszely is amire felhivjak a figyelmunket ok is
  -ANGLIA-Igen-igaz hogy a korlatozasok nagyresze um felodasra kerult most de kozben a hatterben a hatalom kemenyen dolgozik tovabbra is azon hogy a szabad gyulekezesi jog korlatozva legyen-hogy a tiltakozasok szervezese /az azokon valo reszvetelt teljesen elehetetlenitsek.Hogy a szabad velemeny nylvanitas -szabadsaga -kemenyen buntetheto legyen ..stb. Egyszoval azon hogy egy jogilag is jol alatamasztott es megidokolt parancsuralmi rendszer megteremtodjon-egy olyan ami barmikor bevezetesre kerulhet majd….
  -SKOCIA-(Meglehet hogy sokaknak majd ismeros…).Skocia veztoje ugy gondolja hogy ahhoz hogy a mar jol ismert korlatozo intezkedesek barmikor-beveztesre kerulhessenek ujra ahhoz neki-kormanyanak joga van barmi fele parlamenti felhatalmaz kerese nelkul is….
  A skot nepben a hazafias erzes-hasonloan pl a magyar nephez -eros.Igy aztan Skocia jelenlegi vezetoje is azt a megoldast valasztotta es alkalmazza mindig hogy amikor pl . a hatalommall valo visszaeles miatt kivanjak felelosege vonni -azonnal elokeriti a skot fuggetlenseg- es a skot nep megvedesenek az ugyet-mikozbe szandekosan tonkre tette es tonkre teszi teljesen Skociat-es megcsak a lehetoseget is elvette/es elveszi barmi fel valodi skot fuggetlensegnek-Es koveti el az emberiseg elleni bunok sokasagat e nep ellen -mindig a skot nep neveben-vedelmeben-erdekevel magyarazva /azzal takarozva/es a moge bujva./mindig azzal idokolva ….Azt azert persze el kell ismerni hogy Skocia jelenlegi vezetoje tehetseg dolgaban e modszer legnagyobb mesteretol-azaz minden idok legnagyobb magyarjatol – meg boven van hogy mit tanuljon……
  -ANGLIA(Ezek mar csak ilyenek…)Kezdete ,,mint tiszteletremelto uriember,,,angol ,PM -azzal hogy inkabb az arokban pusztul ell….Az biztos hogy nagy kar lett volna ………………….az arokert..!..Most pedig azt modja hogy meg egy tankokbol allo hadoszloppal sem tudjak majd ott kihuzni/kivontatni a Downig Street 10 -bol. (Abba most nem megyunk itt bele hogy az angol maistream media /sajto mar reg tudott a party-krol es hogy miert csak most vettek elo ezeket is …abba sem hogy akar rosszabb is johet utanna-ha ugyan meg ennel is van lejebb mint amit o produkalt–de kell a kimozditas mert a valtozas az mindig lehet egy esely a jobbra is …)Szoval ezek a PM-ek manapsag ugylatszik mar csak ilyenek-gyokeret vernek a PM hivataliakban-ugygondoljak hogy orokre. De remenykedjunk hogy azert majd csak kerul es lesz egy olyan hadoszlop amelyik mostmar hamarosan majd kvontaja a PM a hivatalabol……. es nem csak Angliaban…!

 3. Minden tisztelet és hála Kanada népének hogy elindította ezt a mozgalmat!

  Kanadában nagyon előre vannak, ott már az iskolákban is megkezdődött az ellenállás.
  Tizenévesek maszk nélkül vonulnak és tiltakoznak a maszkhordás ellen, és szidják Trudeau-t, ahogy kell.
  CANADIAN TEENS MARCH THROUGH THEIR SCHOOL’S HALLWAY IN PROTEST
  https://www.bitchute.com/video/2BJ521JoCAiP/

  Nagyon sok ilyesmi kellene, minden országban, minden munkahelyen, minden iskolában, minden üzletben, minden étteremben, stb.
  Hatásos lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük