BIZTONSÁG, Előadás és Kerekasztal beszélgetés – Egyesítsük Erőinket Konferencia

Egyesítsük Erőinket Mozgalom © 2024

“BÁTRAKÉ A SZERENCSE!” Sarlóspuszta, ClubHotel 2024.03.14-17.

2024.03.14 (csütörtök) – BIZTONSÁG


Képes Összefoglaló: https://www.youtube.com/watch?v=VaallaRVEsE

19 thoughts on “BIZTONSÁG, Előadás és Kerekasztal beszélgetés – Egyesítsük Erőinket Konferencia

 1. Sokféle téma került felvetésre, és a hatalom szolgálatához kapcsolódnék, a stratégiai játékok említése által ihletve. Mindenki van valahol, és a többség gondolom nem tud országon belül migráns lenni. Az viszont nagyon fontos, hogy bárhol is vagy, ismerd, mi az ellenség stratégiája, és miből lehet látni, hogy ha valaki az ellenséget segíti. Arra hivatkozik például, hogy a helyzetet el kell fogadni, nem fellépve ellene, ezzel kell élni, szóval maradjon minden a régiben. Az elköltözés extra stressz, a legnagyobb stresszek egyike. Egy feladás, kényszer menekülés. Felesleges időveszteség. Persze nem tilos, ha valakinek pont ez jó, vagy ha valaki így menekül előre.

  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/a-vilagrend-valtozik-a-vilaggazdasag-nagyurai-nem-hosso-andrea
  A „szent” versenyre való hivatkozás megütötte a fülemet a beszélgetésből. Szerintem sajnos ott tartunk, hogy a szavak értelme elfelejtődik, átíródik. Szerintem érdemes lenne a verseny értelmét átgondolni. Az én értelmezésem leírom, össze van keverve a hódítás fogalmával. Most a hódítók elől kellene menekülni, illetve velük kellene felvenni a harcot. A hódítókat pedig belső árulók támogatják, elég sokan, elárulják magukat. Például mindenki, aki a genetika, vírus, stb. mantrát fújja. Vagy aki ki akarja költöztetni a lakosságot az otthonából. Nincs hova menekülni, és ennek a felismerésnek erőt kellene adni.

  A gazdasági „verseny” szóhasználata illúzió. A mostani gazdaságban nem verseny, hanem hódítás létezik. Az eszközrendszerébe tartozik a kereskedelmi árrések mesterséges megosztása (pl. Borvendég Zsuzsanna írásai), és az életszínvonal egyéb eszközökkel történő (pl.háborús, paktumos) lenullázása, eltorzítása, hamis különbségek kialakítása hamis alapú nyerészkedéshez, a hamis „hiány” létrehozása. Az is hódítás, amikor felvásárolják a konkurenciát és bezárják, nem verseny.
  Azt nem lehet megváltoztatni, hogy egyéni szinten mindenki egy egyéniség legyen, ez a természet rendje, a sokszínűség. A különbségek alapján mindenki kérhet jobb javadalmazást(a példában a jobb programozó bérét a versenyre hivatkozva nem lehet fixálni). Az IQ 60-tól 270-ig mért, nagyságrendileg korlátos, de ez a valóságban egyáltalán nem számít, gondoljunk a közismert eladott meccs jelenségre. A 4,5-szeres az IQ különbség lehet egy mérce az életszínvonalbeli különbséghez. Az alapszükséglet legyen 60, ezen kívül minden más nem haladhatja meg a plusz 210-et. Szerintem az alap IQ 10-20 körül lehet, ha valaki valamennyire tud kommunikálni, és mást nem.

  A világ gazdasági rendje jelenleg az eladott meccsel írható le. Hiába van egy kiírt verseny, nem a legjobb győz. Az is hamis beállítás, hogy többet ér egy jó programozó, mint egy jó földműves. Az ételt előállító ember első menetes kiütéssel többet ér az összes többinél. Aki, amikor az első menetben nem látja el élelemmel a többieket, már nyert. Természetes módon a gazdaság(i érték) kell mozgassa a pénzt, és nem mozgathatja a pénz a gazdaságot (eladott meccs). Most az utóbbi kerülne bebetonozásra, mégha ráadásul a digitális semmi formájában is. Nem gazdasági hatalmi rendszer van, hanem pénzhatalmi hálózati. A világgazdaságnak az igazi nagyurai kezéből, vagyis a munkát végző emberek kezéből van elvéve a munkával kiérdemelt jólét.
  A természetben a párválasztásban van hódítás, a területi határok kijelölésében (az otthon megteremtése). A fajon belül a csoport rangsorban van verseny (ez az adottságok-képességek sorrendbe tétele), de a táplálkozás létfenntartási szükséglet, amihez rendszeresen munkát kell végezni.

  2024-02-26 -án írtam, hogy a logikát kellene megváltoztatni. A spiritualitás a gondolkozás maga, meghozza a szükséges felismeréseket.
  https://www.napitema.com/2024/02/ki-szerzi-meg-ukrajnat-miert-hazudnak.html
  A logikát kellene megváltoztatni a korlátlan hóditásról a határok közötti élhetőségre. De nem úgy, great reset módon, hogy szóban az elvek lesznek kijelölve, miközben a tettekben pedig meghatározva és konzerválva marad az eddigi hamis keretrendszer a piactéren kívül, az életszínvonal különbségekkel, a deviza árfolyamok beállításával, kartellezéssel, bennfentes kereskedelemmel, a kreativitás sárba tiprásával, és a droghasználat elterjesztésével, ami a legnagyobb mentális megsebző.
  Az én modellemben a gazdálkodó egységek kiosztják a megmaradó, nem raktározandó, nem visszaforgatandó jövedelmüket maguk között, tulajdonosi profit helyett. Így kaphat magasabb jövedelmet a jobb programozó, vagy a jó programozó. Nem előzetesen, hanem megérdemelten. A gazdálkodó egységnek, mint a résztvevők együttesének kell életképesnek lenni, nem elég, ha ott van valahol a legjobb programozó. A verseny fontos, de nem lehet önmagában hivatkozási alap bármire.

  A gazdálkodás célja a jólét biztosítása, nem a hódítás kell legyen.
  Az élet és a mai helyzet kihívása a matéria (étel, ruha, energia, ősi természetes technikák) megbecsülése a Földön, a Föld földhözkötött lakói által.
  Aki pedig az űrbe vágyik, ott csak egy hatalmas űrt fog találni, amit valószínűleg itt a földön járva is talál, önmagán belül.
  A hódítás helye a ház, az otthon. Az emberen kívül ezt a többi élőlény tudja. Nincsenek gyarmataik, és boldogok.
  Egy régi céges csapatépítőn mi, a cég dolgozói, több csapatra osztva úgy versenyeztünk egymással, hogy a végén mindenki nyert, a tapasztalat és az élmény által.

  1. https://m.kuruc.info/r/2/272291/
   Kiszivárgott: Pécs mellé jöhet egy hatalmas kínai elektromos autóipari beruházás

   https://mfor.hu/cikkek/tudomany/orban-viktor-a-doglott-lorol-le-kell-szallni.html
   ” “hogyha az ember észreveszi, hogy döglött lovon lovagol, akkor szálljon le róla.” ”
   A kínai ló döglött. Csak szólok.
   Kína úgy hódít, hogy nem valami értékeset, hanem a világot villámgyorsan élhetetlen szemétteleppé változtató felesleges dömping értéktelent szórja szét, aminek az eltakarítása az extra veszteség, vagy a lehetetlenség.
   A kormány pedig vak. Sőt, a bomlás bűzt se érzi. Pedig döglött lovon ülve mindenre képtelen.

 2. A kerekasztal-beszélgetés, önellátás témájával kapcsolatban szeretnék hasznos információkat megosztani a tisztelt szervezőkkel, és a közönséggel.
  Téma: Olcsó, biztonságos fűtés, házilag. Fényképes illusztrációval, magyarázattal (Nem virágcserép-kályha, hanem sokkal hatékonyabb dolog!).
  Kérdés: Mely e-mail címre küldjem az üzenetet?

  Tisztelettel,

  Lovas Balázs
  Oxford, Anglia

 3. Breaking News:
  „Louisiana szenátusa 2024. március 26-án egyhangúlag megszavazta azt a törvényjavaslatot, amely megtiltja az Egészségügyi Világszervezet, a Világgazdasági Fórum és az ENSZ bármely szabályának és mandátumának érvényesítését az államban. ”
  https://thewatchtowers.org/breaking-louisiana-senate-blocks-united-nations-world-health-organization-world-economic-forum-march-29th/

  Ébred a világ, és Isten segítségével legyőzzük a gonosz hatalmát.
  A változás az Egyesült Államokból indul ki. Ott van az az erő, fegyver, gazdasági és hatalmi bázis, ami elindítja a világforradalmat a mély állam ellen, amelynek hatalma már recseg-ropog. Bukásuk megkerülhetetlen.
  Mivel a világ valamennyi kormányzata a bábjátékosuk, nekik is bukniuk kell, és nulláról kell felépítenünk valami teljesen más struktúrát.

   1. 2024. április 1.: https://www.dailymail.co.uk/health/article-13089105/US-Chinese-scientists-bird-flu-strains-infectious-Covid.html Megerősített emberi eset Texasban https://www. .foxnews.com/health/rare-human-case-highly-contagious-bird-flu-confirmed-texas Az Egyesült Államok kormánya 1 millió dollárt költ az amerikai adófizetők pénzéből madárinfluenza-vírusokkal végzett veszélyes kísérletek finanszírozására kínai tudósokkal együttműködve.

 4. Ajánlom szeretettel az alábbiakat Lovas Balázs figyelmébe a vírusok tekintetében, aki a méhnyakrákkal kapcsolatban tett fel kérdést itt:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/tegyek-valaszthatova-a-kotelezo-gyermekoltasokat-es-hatterhatalmi-merenyletek-cimu-konferencia-diakkal/

  https://www.bitchute.com/video/rq6prLjLsfmo/
  DIFFERENT REALITY OF VIROLOGY

  Dr Mark Bailey-vel beszélget ismét Dr. Cowan. Előző alkalommal az izoláció röhejes lépéseinél hagyták abba a diskurzust, most pedig két virológus hölgy korábbi, a témával kapcsolatos érvelését vesézik ki, hasonlóan próbálva komoly arcot vágni hozzá.

  Idézetekkel kezdődik a beszélgetés, két ős-„virológustól”:
  L. Carroll, az Alice Csodaországban szerzője szerint: „Miért, néha akár hat lehetetlen dolgot is elhittem a reggelim előtt.” „Én nem vagyok furcsa vagy különleges, nem őrültem meg, és nem vagyok bolond, csak az én valóságom más, mint a Tiétek.”
  W.C.Fields amerikai komikus szerint: „Becsaphatsz néhány embert, időnként, ami elég a tisztességes megélhetéshez.”

  A virológusi érvelés a következő lépések köré csoportosult:
  -Elektronmikroszkópos vizualizáció,
  -Az állatok fertőzési modelljének tapasztalata,
  -A fertőzött szöveti kultúrákon bekövetkező hatás,
  -A vírus érzékelése,
  -Az idegen vírus szekvenciákra adott erősen specifikus immunválasz.

  Ezek közül kiemelném az ellenanyagok kérdéskörét, ami az egyik legérdekesebb számomra, hiszen szerintem az, amit ellenanyagként kimutathatnak egyáltalán a tesztekkel, az valamilyen valós kémiai mérgezés lehet, célirányosan keresve. Mondjuk a szifilisznél a higanymérgezettséget tesztelhetik.
  Cowanék a vírushívőkkel való vitában mindig el tudnak jutnak arra a pontra, hogy fehérje darabok alapján kellene bemutatni egy sejten belüli kárt okozó parazita létezését. A fehérje darabokra tudnak „ellenanyag” reakciót vizsgálni. Csakhogy az ellenanyagok sajátossága az, hogy ezek önmaguk is teoretikus konstrukciók. Nincsenek olyan tulajdonságaik, funkcióik, amiket nekik tulajdonítanak.
  Ezen kívül van egy pontja az izolációnak, ami valószínűleg soha nem volt elvégezve, mégpedig maga az izoláció. Amikor az izolált vírusok létezésének kimutatását kérték rengeteg intézménytől, mindig az volt a válasz, hogy ilyet nem tudnak igazolni. Azt mondják, hogy az izolációs folyamat végére nem marad belőle semmi. Amikor több ezres nagyságrendű mintával dolgoznak, azokból egyikből se tudnak direkt vírusmintát venni, és mivel ez a közvetlen kimutatás túl bonyolult, azért kell a sejtkultúra gyártás. (Ehhez a ponthoz csatolt be listát korábban Aggódó Olvasó:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/prof-tanka-endre-tenyek-es-ketsegek-a-magyar-legter-vegyi-mergezeserol/ )

  További kérdéseket is felvet az izoláció és az ellenanyag kérdés, mivel hipotetikus entitással nem lehet kísérletet végezni. Hipotetikus entitás az, amire azt mondják, hogy már kötelezően benne van a sejtben. Vagyis csak együtt lehet értelmezni. Vagyis NEM lehet értelmezni, mert nem lehet izolálni, elkülöníteni. Nem lehet megmondani, milyen hatás miből ered. Egyáltalán nem lehet állításokat tenni, ez pedig a halálos csapás a virológiára.
  Nem lehet megtudni a választ arra a kérdésre se a virológusoktól, hogy a kísérletekben hogyan jelződik a kutatók számára az, hogy fertőzés történt. Mi jelzi? Az sincs meghatározva, hogy miből mutatják ki a vírust magába foglaló sejtet. A sejt törmelékből, vagy a sejt törmelék előtti állapotából.
  Az ellenanyag kimutatás értékelésének a magyarázata az egyik kedvenc vicc. „If you dont have the antibodies, you might have the disease.” Vagyis, ha nincs ellenanyagod, akkor lehet, hogy beteg vagy, csak még nem termeltél ellenanyagot. Ez teljesen tudománytalan megállapítás.
  Valami mégis tud sejtkárosodást, gyulladást okozni, és a tudománytalanságokból nem tud kiderülni, hogy mi az.

  A beszélgetés legvégén egy nemrég megjelent könyvet ajánlottak az olvasók figyelmébe. Daniel Roytas , Can you catch the cold? című könyve a megfázás elkaphatóságának, és a fertőzés mibenlétének a témáját és elméleteit járja körül, kísérleteken és a tanulmányokon keresztül.
  https://www.amazon.com/Can-You-Catch-Cold-Experiments/dp/1763504417
  Az ajánló idézete:
  Proverbs 18:3 says, ‘If one gives an answer before he hears, it is his folly and shame’.
  Példabeszédek 18:13 „Aki előbb felel, semmint hogy mást meghallgat, elárulja, hogy botor és szidásra érdemes.” Fordítás: https://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld18

  A terápiák szempontjából nem mindegy, hogy ha több emberen látható egy tünet egyidőben, akkor hol kell keresni azt az okot, amire lehet válaszul adni egy gyógymódot. A témával még foglalkozni fognak.
  Szerintem itt keresendő a fő félelme a mai nyugati orvoslásnak. Nem akarják leleplezni a hazugságokat, nehogy ne tudjanak mit kezdeni a betegekkel. A protokollok bukása utáni világban tényleg érdemben meg kell vizsgálni, meg kell hallgatni a betegeket. Ez pedig nincs belekalkulálva a jelen rendszerbe.

  1. Azért olyan nagy a harc a vírushívők és vírustagadók közt, mert bizonyos dolgokat eltitkolnak az emberek elől.
   Az egyik ilyen az, hogy a vírusok NEM ÉLŐLÉNYEK. A vírusok olyan információk, amik az immunrendszer fejlődését, erősödését váltják ki a tevékenységükkel. A legnagyobb hazugság természetesen a vírus ún DNS-e. Nincs ilyen. Ezért tűnhet a jobban gondolkodó emberek számára, mintha a vírusok nem is léteznének.
   Nem véletlen az se, hogy a mesterséges vírusok létrehozásában sokkal komolyabb eredményeket értek el, mint mondjuk a baktériumok létrehozásában. Vagy akár gombákéban. Minimálisak az eredmények.
   Nem véletlenül.
   Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy kovid vírus viszont nem létezett soha. Se természetesen, se mesterségesen. Ugyanis ma már az összes kovid terjedési matematikai modellből könnyen kiolvasható, hogy a “kovidot” központokból terjesztették, átugorva egyes helyeket, például a gazdagok lakóhelyeit. Márpedig olyan vírus nincs,a mi csak szegényeket öl, gazdagokat meg még csak meg se fertőz, kivéve az amerikai elnököket, hogy a sok hülye amerikai elhiggye a vírus létezését.

   1. Kedves jokki,
    Se vírus, se genetika, se immunrendszer nem létezik.
    Miről beszél? Honnan veszi a fenti meséket?
    Üdv, H.A.

    1. Onnan veszi, hogy valakik elkezdték terjeszteni a következő hangzatos megállapítást (és rettenetes nagy baromságot): A vírus nem anyag, hanem információ. Aki elbizonytalanodik az anyagi megfoghatóságban, az ebbe kapaszkodik utána. Igaz, hogy ez nem jelent semmit, mert az információ az információ. Mindenben van, mindennek van információja, tehát ezzel semmit nem határozott meg. Nem baj, ugyanúgy be lehet vele hülyíteni az emberek többségét, mint az anyagi dolgokkal, mert kevesen tudnak logikusan gondolkozni. És hát félni csak kell valamítől.

   2. Folytatólagosan elkövetett… című bejegyzéshez írt Dr. Cowan fordításomból:
    “Dr. Cowan a beszélgetés közben elkezdett egy félmondatot, nyitva hagyva, amit zárásképp befejeznék. A vírus melyik része, melyik fehérje mondja azt….?//megj: hogy fertőzd meg azt, akire rátelepszek.//”

    Az információ vírus melyik része mondja azt, hogy fertőzd meg azt, akihez eljutok?
    Kedves eddig nem válaszoló jokki, Ön mit gondol?

 5. A Szent Korona égi „védelmi, vagy származási” magyarázatában a szűznemzés és isteni eredet jelleg helyett, amik szerintem tévedések, a valódi spirituális tartalom elmondása lenne a lényeg, ami a valódi lényege lenne.
  Azt már kétszer írtam, hogy a felnőtt Egy-éniséghez tartozik a fizikai (szűz Föld, a szív) és kapcsolati (mérleg Hold-a szív szinuszcsomója) egyensúly. Kiegészítem azzal, hogy a Nap (uralkodó egység) erejét(fényét) korlátozza a Hold, azzal, hogy nem süt a nap éjszaka. Mivel már tudjuk, hogy a szív nem pumpa, hanem a mozgás a perifériák felől indított, így a Hold „szívdobbanása” a beleegyezés jelzése, közvetítőként, összegzésként a következő napfelkeltébe, amit a Föld jóváhagyott. A Korona tan logikája ezt tudja szimbolizálni: a szív(a Föld) jóváhagyását a földi működési egyensúly létrehozásához. Az uralkodó egységnek ezt a jóváhagyást nem szabad elfelejteni, ez a boldogasszonyi üzenet. Mindkét fél legitimitását figyelembe kell venni ahhoz, hogy minden nap jóváhagyott, áldott nap legyen.
  Én legalábbis egy ehhez hasonló irányú gondolkodással próbálnám a tan jelentőségét és spirituális tanítását kiemelni.

  Nem találtam meg, hogy a hit fogalmáról írtam-e korábban, de a jelentését érdemes boncolgatni.
  A hit lehet hiszékeny (ha bemutatnak, elmondanak valamit, az akkor szó szerint” úgy van”, pedig lehet átverés).
  A hit lehet kizsarolt (ha nem hiszed, amit én, nem állok veled szóba).
  A hit(vélemény) lehet átgondolt, tényekkel megalapozott, ami még mindig lehet pontosítható, de ez vezet a spiritualitáshoz. A józan döntéshez és a felelős döntéshez.
  A hit és spiritualitás fogalma viszont másoknak más jelentést takarhat. Így elég nehéz beszélni róla.

  Amikor OV azt mondta, hogy hisz a(z oltás)tudományban, akkor tegyük fel, hogy hiszékeny volt. Valójában a szemének, a józan paraszti eszének és a tényeknek nem hihetett, mivel a valódi tények nem izgathatták, pedig régóta hozzáférhetőek voltak, vagy kikérhetőek voltak.
  Amikor OV azt mondta, hogy hisz az oltásban, azzal állította, hogy szerinte a tények alapján hívők, a spirituálisak a nem értelmesek, se a felvilágosító ügy, amit képviselnek. Függetlenül attól, hogy ki hallgat rájuk.

  https://mandiner.hu/belfold/2021/03/orban-viktor-koronavirus-husvet-bejelentes-vakcina-vedooltas
  „„aki azért nem oltatja be magát, mert hallgatott az oltásellenes politikusokra vagy áldoktorokra, az könnyen meghalhat. A felelősség azoké, akik az oltás ellen beszéltek. Súlyos felelőtlenség, ha valaki lebeszél másokat az oltásról”. A kormányfő elmondta, hogy megérti azokat, akik nem bíznak az oltásban, de arra kérte őket, hogy hagyják, hogy mások maguk hozzák meg ezt a személyes döntést.”

  https://kormany.hu/beszedek-interjuk/miniszterelnok/orban-viktor-interjuja-a-kossuth-radio-jo-reggelt-magyarorszag-cimu-musoraban-20211119
  „Csak, tudja, úgy van az, hogy nem lehet rendőrrel kísérni az embereket oltásra. Tehát csak a belátás segít a végén. Meg kell győznünk az oltáselleneseket arról, hogy a mumpsz ellen is be vagyunk oltva, a kanyaró ellen is, a bárányhimlő ellen is, jó néhány halálos betegséggel szemben be vagyunk oltva. Nem is szoktuk elkapni, ezért élünk. Én sem hiszek nyakló nélkül mindig, minden tekintetben a tudománynak, mert idő kell, hogy egy-egy tudományos állítás igazsága bebizonyosodjék, és az időnként nem egy-két év, hanem több évtized is, tehát a tudomány nem egy vallás, vagy nem az Isten, akiben feltétel nélkül meg lehet bízni, és lehet hinni benne, de azért a tudománynak bizonyított eredményei vannak az oltásügyben is. A tízmillió emberből Magyarországon sok millióan, sok százezren nem élnénk, hogyha ezeket az oltásokat gyerekkorunkban nem kaptuk volna meg. Semmi okunk nincs arra, hogy most bizalmatlanabbak legyünk az oltással kapcsolatban, mint vagyunk a gyerekeink esetében azon oltásokkal szemben, amiket mi is megkaptunk. Az oltás menti meg az életünket, ez a koronavírussal is így van.”

  Az említett „bizonyított eredmények” oltásügyben már az elhangzásukkor is tudományosan cáfolva voltak. Legyen közzétéve ezen interjú hivatkozási alapja! A felelősségről pedig igenis beszéljünk. Kié a felelősség?
  Végül egyetértek egy máshol kommentelővel, akinek a tollából idézek: “Nem attól értelmes valaki, hogy akkor is védi a saját véleményét, amikor az nyilvánvalóan ellenkezik tényekkel. Épp ellenkezőleg.”

 6. No.-ban meg az államügyészség kisíklatta a Korona Bizottság munkáját.
  Fuellmich 2023 október óta vizsgálati fogságban van.

  A kitalált vádban, az adományok hütlen kezelése, Justus Hoffmann nagyon ellenséges Fuellmich-el szemben.
  De a két Ficher hölgy ( Viviane és Antoniette ) is nagyon rossz fényben tünnek fel.

  Forrás:
  Anwältin Katja Wörmer: „Fuellmich wurde vom Verfassungsschutz beobachtet“
  https://auf1.tv/nachrichten-auf1/anwaeltin-katja-woermer-fuellmich-wurde-vom-verfassungsschutz-beobachtet
  https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/braunschweig_harz_goettingen/Prozessauftakt-Goettinger-Anwalt-Fuellmich-bestreitet-Untreue,fuellmich110.html

  Úgy tünik, hogy No.-ban nagyon furcsa dolgok tudnak megtörténni. Már ami a jogállamiságot illeti.

 7. Itt van, megjött az újabb oltás! Tessék! Tessék!

  Ismét az NWO receptet látjuk:
  Minden nagyon szép lesz, és minden nagyon jó lesz, meg leszünk mentve, és csak általánosságok. Mellékhatások nincsenek, teljesen biztonságos.

  Szabadok vagytok, magyarok. (Még nem kötelező, de májustól, júniustól már az lesz.)
  A kiemelt megmondóemberrel az a probléma, hogy a fizetett mélysötétséget, félrevezetést prédikálja magas lóról. „Jó pénzért” hiteltelent csinál magából.
  A kiemelt megmondóember a séma szerint a háttérben fejpénzt kell kapjon a sikeresen beetetett létszám után.
  A sikeresen beetetettek pedig cukorkáért játsszák a hallgatót. Ennyiért hisznek benne.

  Szerintem ez a Fidesz legújabb NWO oltás propagandája. Annyi trükkel, mintha a sztárjuk nem tartozna közéjük.
  Ja, de. Nem független szakértő.

 8. Azt kell, hogy mondjam, hogy hányok a globalista megtévesztés újabb próbálkozásai láttán.
  bábú1: Vitézy Dávid: a teljes, mindenre használható digitális ID-vel kampányol, Budapestet „zöld” 15 perces várossá akarja torzítani. REJTETTEN A GLOBALISTA NÉPÍRTÓ FIDESZ ÉS A GLOBALISTA NÉPÍRTÓ MOMENTUM BÁBJA.
  bábú2: Magyar Péter, viktoriánus2, nerminátor, a megsértődött, durci milliárdos, aki, amiért a pénzthozó bábtyúk feleségét levágta a rogánsátán, beállt a másik sátánfajzathoz:
  A „Légy a változás” egyesület, aminek keretében most Magyar Péter bábú kampányol, az a Duda álvirológus lányának a nevén BEJEGYZETT (!!!!) egyesület. Az apjuk az álvirológus-gyilkos Duda Ernő és fia ifj. Duda Ernő, akik NYAKIG BENNE VANNAK a gyilkológép-vakcinabizniszben, ÓRIÁSIT GYILKOLÁSI PÉNZT KAPTAK A VAKCINABIZNISZÉRT A COVID IDEJÉN. NA, ŐK ÁLLNAK MAGYAR PÉTER MÖGÖTT. ez az orbán2 csemete báb, egy cseppet sem különb, mint az első generációs NEW YORK-BÓL TÁVVEZÉRELT ELSŐ SZÁMÚ BÁB, orbán viktor. ÉS SOKAN MÉG BEDŐLNEK ANNAK, HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN B-Á-R-M-I IS ÖNZETLENÜL, NAÍVAN ÉS HÁTSÓ ÉRDEK NÉLKÜL TÖRTÉNIK. ONNANTÓL GYANÚS AZ EGÉSZ JELENSÉG, AMIKOR BEJELENT EGY „AD-HOC” TÜNTETÉST, ÉS PÁR ÓRA ALATT MEGÉRKEZIK A BALLISBSIK TELJES SZÍNPADA, SZERVEZÉSE ÉS KIHANGOSÍTÁSA. BIZTOS A ZSEBÉBEN VAN TÜNTETÉSENKÉNT A TELJES PAKOLÓBRIGÁD, HANGOSÍTÓK, KIVETÍTŐSÖK ÉS HELYSZÍNBIZTOSÍTÓK TELEFONSZÁMA ÉS AZ ALKALMANKÉNTI MILLIÓS SZERVEZÉS. „CSAK Ő ÉS PÁR BARÁTJA SZERVEZTE”. HÁÁÁÁÁT PERSZEEEEEEEEEE. EGYÉTEK PESTIEK, AZ ÚJABB CUKORRAL BEVONT MÉRGETEKET: „MAGYAR” PÉTER.

 9. A fasizmus néhány ismérve:
  – az ésszerűtlenség kultusza;
  – az erő hangsúlyozása, izomból való politizálás, brutális retorika;
  – az ifjúság kultusza (az érett gondolkodás lenézése);
  – ezzel szoros összefüggésben a cselekvésre való sóvárgás (“Minden
  fasiszta a cselekvés kultuszának híve”);
  – az utcához való kötődés (mozgalmasdi, aláírásgyűjtésesdi, társadalmi
  akarat szimulálása);
  – az ún. közjó érdekében “ellenőrzött” magántulajdon;
  – a közszolgáltatások államosítása;
  – a média állami propagandára használása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük