Folytatólagosan elkövetett gyógyszerhamisítás bűncselekménye

Így bízz a hatóságokban, az orvosokban és a tudományban – mindenkire rábízom, szerinte ezt miért csinálják.

Folytatódik a gyerekeinkbe injektált toxinok története – beszéljünk megint egy kicsit az Engerix B-ről, a Hepatitis B elleni oltásról.

A Hepatitis B vérrel terjed, olyan droghasználók között, akik nem csupán közös tűt, hanem közös fecskendőt is használnak, mivel a közös tűhasználattal olyan csekély mennyiségű vér kerülhet át, amelyben nincs a fertőzéshez elég kórokozó. Tehát a közös fecskendő kell minimum, mivel abba gyakran visszaszívásra kerül a vér. Ugyanígy normál szexuális aktussal sem terjed, hanem csak akkor, ha nagyobb kiterjedésű, vérzéssel járó felhám sérülés történik.

Tehát egy ilyen betegség ellen oltják kötelezően a hetedikes gyerekeket.

Mi a gond az oltóanyaggal? Ezen a linken olvashattok többet erről, azzal, hogy most újabb fordulat következett be a krimiben.
Még egy kicsit az Engerix B-ről – kötelező iskolai “kampányoltás” hetedikeseknek

Még egy kicsit az Engerix B-ről - kötelező iskolai "kampányoltás" hetedikeseknek

Bevezető Szerbusztok, tájékoztatlak benneteket, hogy 2023. december 1-től visszamentem az ügyvédi praxisba, Dr. Pál-Szántó Ágnes ügyvédnőnél dolgozom, ügyvéd vagyok ismét. És a munkánk során használjuk az általam lefordított, itt megosztott kutatások anyagait is, meg jó sok mindent, amit itt nem is osztottam meg.
Read full story


Tehát ebben a hírlevélben azzal kívánok foglalkozik, mit követett el a magyar népegészségügyi hatóság legújabban.

Nem tudom, figyelitek-e, nem elég, hogy nem akarják a szülők beoltatni a gyerekeiket, hanem még egy hamis gyógyszernek minősülő oltóanyag forgalomból kivonását is követelik, elképesztő, mik vannak!

Amit az Engerix B-ről írnak, az egy olyan szemenszedett hazugság, amelyet minden orvosnak továbbítottak az egész országban, az orvosok pedig inkább hisznek a hatóságnak, mint a gyártónak és a hivatalos alkalmazási előírásnak, és lelkesen injektálják a gyerekekben a toxikus higanyt.

Az egyik keresetlevelünkből részlet, a bizonyításra szolgáló mellékletekkel:

Az Engerix B vakcinára eredetileg a SmithKline Beecham vállalatnak adtak nemzeti engedélyt a 15 uniós tagállamban. Ezekből a törzskönyvezésekből és a későbbi módosításokból különböző alkalmazási előírásokat adtak ki az egyes országokban, a nemzeti, eltérő döntések alapján. Erre tekintettel tehát az egyes országokban az alkalmazási előírások eltértek. 1999. október 7-én a SmithKline Beecham Biologicals S.A. az egyes tagállamok valamennyi forgalombahozatali jogosultja nevében eljárva a módosított 75/319/EGK tanácsi irányelv 11. cikke alapján előterjesztést nyújtott be az EMEA-hoz a termékjellemzők összefoglalóinak a tagállamokon belüli harmonizálása érdekében, és javaslatot nyújtottak be a frissített dokumentáción alapuló alkalmazási előírásra is. A farmakológiai munkacsoport (EMEA/CPMP/PHVWP/2033/99 által egy, a gyártási folyamat során használt higanyvegyülettel – tiomerzál – kapcsolatos tájékoztatás is bekerült a harmonizált alkalmazási előírásba. Az ezzel kapcsolatos határozatot az Európai Bizottság 2000. augusztus 28-án adta ki.

A harmonizált alkalmazási előírással kapcsolatos EMA oldalt angol és magyar nyelven csatoljuk, ez „referral” néven ismert (HUN_EN_EngerixB referral), emellett csatoljuk magát az alkalmazási előírást is angolul és magyarul F7_HUN_EN_REFERRAL

F9 Hun 2000 Eus Javaslat124KB ∙ PDF fileDownload
F7 Hun En Engerix B Referral Ema309KB ∙ PDF fileDownload
F8 Hun Engerix B Article 30 Referral Hu507KB ∙ PDF fileDownload

F8_HUN és F8_En alatt csatoljuk a harmonizált alkalmazási előírást, F9 alatt pedig a fentebb hivatkozott javaslatot. Ezt a harmonizációt a magyar hatóság nem követte, hanem egy ettől eltérő alkalmazási előírást lehet letölteni, F10_ENGERICX_OGYÉI. Ennek az 5. oldalán az szerepel, hogy „A jelenlegi összetételű Engerix-B nem tartalmaz tiomerzált (szerves higanvegyület).”

F10 Engerix B Ogyéi254KB ∙ PDF fileDownload

A fentiekre figyelemmel a felperes kapcsolatai révén 2024-ben bevizsgáltatta az EngerixB vakcinát, és a vizsgálatban megállapították, hogy az oltóanyagban higany található. (F11_LABORVIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV)

A vizsgálati jegyzőkönyvből az azonosításra alkalmas adatokat kitöröltük, tekintettel a népegészségügyi hatóságok és orvosok következetesen jogellenes magatartására. A megrendelő és a vizsgálatot végzők személyes és egzisztenciális biztonsága érdekében az adatok zártan kezelését kérve a bíróság rendelkezésére bocsátjuk igény esetén a teljes dokumentumot.

Sok más is van a keresetlevélben, ez csak egy részlet.

Nem tudom, meddig tudnak még süllyedni a hatóságok és az oltóorvosok ebben az oltástalibánban a jogsértésekben, szerintem már ez is elég mélyen van, de úgy látom, ki akarják maxolni a lehetőségeiket annak érdekében, hogy hódoljanak a vallásuknak, és minden gyereket feláldozzanak a szent nyájimmunitás nevében.


Angelika Mihalik – Apr 03, 2024

3 thoughts on “Folytatólagosan elkövetett gyógyszerhamisítás bűncselekménye

 1. De hát miért csodálkozunk? A normális orvosok nagy része már rég elhagyta az országot, a maradék meg nem kis részben ilyen tömeggyilkos.
  Édesanyámat egy kísérleti gyógyszer és szív sztent programba vették be, 46 másik emberrel együtt. Amikor édesanyám májrákos lett azt hazudták, hogy már évek óta meglehetett a májrákja. Sajnos már csak anyukám hamvasztása után tudtam meg, hogy a kísérleti program mind a 46 résztvevője májrákos lett, alig 2 hét alatt. 1 élte túl.
  A szívspecialista, aki a gyógyszert felírta, a kísérleti program lezárása után új Mercedes terepjárót vett, a belgyógyász nő pedig, aki a májrákosokat “kezelte” és a hozzátartozókat szédítette, Karib tengeri tanulmányutat kapott a gyógyszer gyártójától. Értik? Tanulmány utat…. persze, pont a Karib tengerre….hogyne.
  Ez 2016-ban volt. Két rohadék kivégzett 45 embert. Ezek a mai napig “orvosok”. Betegek halnak a kezeik alatt.
  Ezek után kovid és gyerekoltások mérgein már nem is csodálkozhatunk. Mit nekik pár ezer halott gyerek?

 2. https://www.bitchute.com/video/jSCVTzyRUQXN/
  CAN YOU CATCH A COLD?

  Dr. Cowan vendége Daniel Roytas, pályáját elhagyó ausztrál táplálkozási szakértő és oktató, aki azért hagyta el a katedráját, mivel csalódott abban, amit tanított. Időközben belemerült a fertőzés mítosz mögötti tudományos bizonyítékok feltárásába. A most megjelent könyvében a mikrobák általi megfázás terjesztés valóságosságának bemutatására fókuszál. De ez az interjú általában is hozzájárul nemcsak a megfázással, hanem a bárányhimlős bulikkal és más úgynevezett ragályos eseményekkel kapcsolatos kérdésekre adandó régóta keresett válaszok tisztázásához.

  Mivel az immunitás témában a jelen áltudomány által teljesen félre vagyunk vezetve, azt gondolom, hogy a kettőt, a megfázás témát, és a ragályos pecsétes témát önmagában is külön érdemes kivesézni a megértéshez. Rögtön a bevezetésben megemlítődik az, hogy egy átlagember a „fertőzés észlelésén” keresztül lép kapcsolatba a virológiával. Azt a feltevést is ismeri mindenki, hogyha egyszer elkapod a kanyarót, utána immunis leszel. De hát hogyan lehet egyszer elkapni? Mi erre a magyarázat? //megj: Ez a kérdés azért is érdekes, mert náthásak sem lehetnénk, csak életünkben egyszer, ha immunisak lennénk.//

  Aki mélyebben belemerül a témába, rögtön felteszi a kérdést, hogy a fertőzés valóságos lehet-e?
  Mit észlelhetek az emberek, amikor fertőzésről van szó? Ha ez nem bacilus?
  A definíció szerint a fertőzés azt jelenti, hogy egy mikroorganizmus által kerül átadásra egy beteg ember állapota egy egészségesnek. A testi váladékokban kiválasztódó higany testi kontaktussal történő átadása nem fertőzés. A fertőzéshez mindig kell egy nevesített élő organizmus. Ezen kívül már ismert és bizonyított, hogy amikor egészséges emberek betegek között vannak, akkor megbetegedhetnek pszichológiai hatásként, noceboeffektusként.

  A mikróbákkal kapcsolatban a megfázás tekintetében a következtetéseket a több ezer létező tanulmányból a mindössze 205 kísérlet leírás alapján lehetett levonni. A kísérletek 90%-ában nem sikerült se váladékkal (köhögés, tüsszögés), se egy légtérben való együttléttel átadni egyetlen egy egészségeseknek se a megfázást. De a maradék 10%-ban voltak, akik a kísérleti környezetben megbetegedtek. Egy említett példában, az 1918-1920-as évek táján egy japán professzor a kísérletében egészségesek különböző testrészeibe fecskendezte be 40 ember náthás váladékát, amitől a résztvevőknek valamilyen tünetei lettek, és erre mondta ki a fertőzést. Ami egyáltalán nem természetes módon való fertőződés. Önmagában az, ha valakinek az orrába fecskendeznek egy idegen anyagot, azt tüsszögéssel megpróbálja eltávolítani. De ez nem jelenti azt, hogy beteg, hanem pont éppen normálisan reagálva távolítja el a nem odavalót. Az ilyen kísérlet és magyarázat nem lehet koncepcionális igazolás a fertőzés elméletre.
  Az ilyen kísérletek már akkoriban, és kb. 100 évvel ezelőtti korról beszélünk, kétféle tanulságot eredményeztek. Ezeket pedig kiemelném a beszélgetésből:
  -Az ilyen publikált kísérletek már rögtön a többi, a témát ismerő orvosokból azt a válaszreakciót váltotta ki, hogy az efféle kísérletek tudománytalanok, mert nem kontrolláltak semmivel. Valamint a kísérletben nem zárták ki a kémiai, fizikai, allergiás, egyéb indokú irritációkat stb.
  -A kísérletekben kiderítették, hogy milyen irritációt okozó anyagok vannak a kísérleti váladékokban. Pl. vannak benne gyulladás reakciókat közvetítő, test által termelt anyagok (bradikinin, hisztamin, stb.), aminek a megjelenését látjuk tünetként, és ez így szerepel máig a tankönyvekben, a megfázás „okaként”. Dr. Cowan megjegyzi, hogy ezeket az egyéb testi reagens anyagokat se izolálták, mellesleg. Ezek valamilyen vegyszerek, de most tekintsünk el ettől.
  Vagyis pont ezekkel a kísérletekkel bizonyították be, hogy a testből kiváló kémiai anyagok vannak a megfázás váladékokban, és ezek olyan, testből való kiválási tüneteket okoznak, amit mi megfázásnak ismerünk. Ez pedig nem vírus. Vagyis kísérlettel azt igazolták, hogy a megfázás nem terjed váladékkal, és a megfázásnál keletkező váladék egy kémiai kiválasztódás. Nem élő valami távozik.

  A vírus létezés tévhitének fenntartása érdekében a kísérleti eredményekre válaszul azt találták ki, hogy a kémiai anyag termelődésének nem virális oka lehet, az egy külön folyamat, amit egyéb hatás indikál, mint például az orrba szálló por. Az élő vírus szerintük eltéríti a test tisztítási, méregtelenítési folyamatát, hogy tüsszögést idézzen elő, amivel aztán átadódik a többiek felé. //megj: Valóban létezik olyan gondolat, hogy több betegség(tisztulási) folyamat lehet egyszerre a testben. A tisztulási folyamatunk kapacitás korlátos és a probléma megoldhatósági sorrend is figyelembe vett (egyidejű vagy egymás utáni, erősebb és gyengébb betegség). A magyarázatban egyszerre foglalkozna a test egy kémiai méregtelenítéssel (váladék a por miatt), és ezen kívül külön a vírus adná hozzá a tüsszögést( persze, az nem a por miatt van, ami egyidőben, egy helyen a többiek orrában is ugyanúgy ott van! egyébként).//

  Ezek a régi, a vírus elméletet cáfoló kísérletek azzal az indoklással lettek félredobva, hogy értelmetlenek, pedig kifejezetten értelmesek, értékesek. Tudjuk, hogy mi volt a kísérlet, és pont cáfolják a fertőzés lehetőségét. Tudományosan pont ezeket a régi kísérleteket kellett volna eddig megismételve cáfolni, megerősíteni, vagy pontosítani, az elmaradt kontrollok elvégzésével. De ez nem történt meg.

  Kitérve a megfázáson túlra, elhangzott, hogy a bárányhimlővel is végeztek váladék átoltási kísérleteket egészséges alanyokba. De sose tudták kiváltani a bárányhimlőt. Nincs tudományos magyarázat arra, hogy a bárányhimlő fertőző. Maga a betegség létezése is kérdés, ezért kell használni az ellenanyag tesztet.

  Dr. Cowan a beszélgetés közben elkezdett egy félmondatot, nyitva hagyva, amit zárásképp befejeznék. A vírus melyik része, melyik fehérje mondja azt….?//megj: hogy fertőzd meg azt, akire rátelepszek.//

 3. https://www.bitchute.com/video/uHd8pvbxEPLj/
  MEASLES + Q&A: APRIL 3RD, 2024

  A heti, Dr. Cowan válaszol című előadásból két részletet szeretnék ismertetni kedvcsinálóként a követéséhez. Dr. Cowan rendkívül érdekes, sajátos látásmódja ismét ámulatba ejtett.

  Bemutatásra kerül egy tanulmány, ami arra vonatkozó kísérletről szól, hogyan lehet klinikai teszt alapján megállapítani a kanyaró elleni immunitást oltottnál és átesett nem oltottnál, és amiből a kanyaró ellenanyagteszt értékelésével kapcsolatos gondolatokból emelnék ki.
  Honnan lehet tudni, hogy immunis vagy a kanyaróra, a teszt alapján? A tanulmány kimond egy határértéket, ami 16,5AU/ml. Ha a teszt értéke ennél kisebb, mondjuk 16,4, akkor nem vagy kanyarós, ha pedig 16,6, akkor igen. Erre a határértékre nincs magyarázat a tanulmányban, így az ilyen tesztnek nincs biológiai értelmezhetősége. Pedig ezt használják oltatlanoknál a kanyaró megállapítására, akik így tudják „elkapni a betegséget”. //megj1: Vagy inkábbb megkapni az oltást, nehogy megkapják a betegséget. megj2: A teszt értéke, feltételezem, a teszt ciklusszámától függhet, vagyis tetszőleges beállítású lehet, mint a covidnál.//
  A témához kapcsolódó cikk ajánló: Mike Stone https://viroliegy.com/2024/02/16/measles-magic/

  Mielőtt a legérdekesebb hallgatói kérdésre térnék rá, visszautalnák a „DNS wants to be free” történet felvezetésére, a DNS hőssé válási történetének, a szerepváltozásának bemutatására, ami ekkép történt meg a https://www.bitchute.com/video/jSCVTzyRUQXN/ ; CAN YOU CATCH A COLD? beszélgetésben: A DNS szerepe kezdetben az volt, hogy sejtbe rendezte a szöveteket, és nem tudott helyet változtatni. //megj: Minden szervben más a DNS a kutatások szerint egy emberen belül, és ezen kívül még minden embernek is más a DNS-e a „tudomány” szerint.// Aztán megtanult úszni is, ez a DNS szerep a (rákos)áttét. De mindez még mindig nem elég, a DNS még repülni is akart, és ezért vírus DNS-sé vált //megj: „A rákot vírus okozza” hitből ez ismert.//. Ez a DNS megváltás története.

  Tehát a kérdés a melanomával kapcsolatos. Mi ez, mitől alakul ki, és miért különítette el Dr. Cowan a többi bőrráktól korábban? Mit javasolna, ha valaki melanomára gyanakszik? Javasolná-e, hogy vizsgáltassák meg és elemezzék egy laborban?

  A bőrrák esetén azért fontos a megkülönböztetés, mert rák esetében a sejt zavarának diagnosztizálása az első dolog, de a daganat növekedése, terjedése kétféle alapvetően. Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy a melanoma, mérettől függetlenül nagyon agresszívan terjed el a testben, legyen bármilyen kicsi is. A terápiának erre figyelemmel kell lenni. A melanoma a vér és a nyirokrendszer útján terjed. Azt állítják, hogy a rákos sejtekben amorf a DNS, és el tud bóklászni, el tud úszni a különböző szervektől, például a melanománál. És ezt a történetet érzelmi töltéssel még tovább is fokozták, azzal, hogy ez a kóbor DNS, amikor morfinhoz jut, már repülni is tud, vírusként elterjedhet az egész világon. Így keletkezett a vírus DNS mese, aminek semmi jelentősége nincs a valóság szempontjából. //megj: Viccnek is durva a DNS „tudományos” meséje, a morfin adagolás még inkább hátborzongató.// Mintha a DNS egy mesteri tudat lenne… (mastermind)

  Pedig a melanoma nem megy sehová! Egy fekete, vagyis nagyon toxikus (ezt jelzi a színe), csúnya, ronda lerakódás a daganat. Nem a „DNS mozgása miatt” terjed (amit pont nem csinál), hanem a terjedés a szervezetben levő méreg nagyon agresszív természete miatt van.
  Akkor derül ki, hogy valami melanoma-e, ha eltávolítják a daganatot. Nem lehet azt képzelni, hogy a műtét megoldja ezt a problémát. Van mögötte egy mechanizmus, ami miatt a test ezt a megoldást választja a méreg kiválasztásához, és lerakásához. Erre kellene odafigyelni. Ha eltávolítják egy helyen, az veszély még. A diagnózis felállítása is nehéz. A többi rák típus esetén sokkal könnyebben felállítható a helyes diagnózis, mint ebben az esetben.

  Mi a javaslat?
  https://drtomcowan.com/products/chaga?_pos=1&_psq=chaga&_ss=e&_v=1.0&variant=22478480572516

  Az a gyógyító folyamat része, ha valaki megérti, felismeri, elmondja, mi az adott aktuális élethelyzete. A félelmet és a stresszt is csökkenti. Azzal a mesével a gyógyítás szempontjából nem lehet mit kezdeni, hogy a DNS elszabadult a testben, és meg fog ölni.
  Dr. Cowan nagyon sok áttétes agytumoros melanoma esettel találkozott az idők folyamán, és sikerült eltüntetnie, további sok évet adva a betegeinek tünetmentesen.
  Meg kellett ehhez változtatni az étkezést, a kalóriaszegénység, a jó zsírok, kevés szénhidrát elvén, deutérium csökkentett ivóvíz, és tiszta ivóvíz fogyasztásával, és főleg egy gombából készült kivonat segítségével, ami a chaga. Ez egy polypore gomba, a nyírfán élő van megemlítve, mert ez néz ki úgy, mint a melanoma. Dosztojevszkij Bűn és bűnhődés (fiatalon ez volt a kedvenc könyv), és Szolzsenyicin Rákosztály (önéletrajzi ihletésű) című műveiből ismerte meg. A történetben egy szibériai faluban egy beteg kapott a gombából készült teát, mert a rákos elváltozás képe a bőrön a fekete, tömbös(?), gombás elváltozás volt. A melanoma megjelenése többféle lehet, de ez is az egyik. A könyvben a nyírfán élő gomba teájától meggyógyult a rákos szereplő.
  A gyakorlatban a teát nagyon bőséges adagban adja melanoma esetekben (napi fél liter forró vízben oldott por). Ez a leghatásosabb dolog, amit valaha látott. Kiegészítőként a böjt és tisztító kúrák hatásosak még, a gerzson is, és a terpentin olaj, az enzim terápiák, a klórdioxid. Amikor látja a szellemi, fizikai hanyatlás folyamatát, amit a testben levő zsírban oldódó mérgek „támogatnak”, akkor használ terpentin olajat, vagy ricinusolajat, és a már említett egyéb tisztítókúrákat, és a chaga alkoholos vagy ecetes alapú tinktúráját, ami oldott zsírokat is tartalmaz.
  Mindnek a célja az energetizálás, mert ha van életenergia, könnyebb megszabadulni a mérgektől.

  Az életenergia elektromos töltés áramlás stabilizálás, szerintem. A melanoma az UV fényhez van kötve hivatalosan, pedig az agydaganat a mobiltelefonokhoz, ami infra közeli sugárzó. A rádióhullám tartományokra mondják, hogy a leukémia előfordulását segítik elő. Az mindenképp betegség elősegítő, ha mágneses anyagokat, vagy természetes mágnesesség leárnyékoló anyagokat oltanak az emberekbe. Csak hogy ne legyen meg az élhető lét a határokon belül. A határokon túli élethez pedig nem lehet hozzászokni. Az a halál tartománya, folytatólagosan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük