A katonaság és rendőrség a polgárokkal közösen megy tüntetni szombaton az FPÖ-vel együtt Bécsbe, az osztrák covid-fasiszta intézkedések ellen.

A katonaság szakszervezetének vezetője hivatalos levélben szólított fel minden tagot a demonstrációban való részvételre, külön a rendőrséget is.

Biztosít minden állampolgárt arról, hogy semmilyen rendőri intézkedés a demonstrációban résztvevőkkel szemben nem fog történni. Külön kiemelte, hogy a jelenleg Lock Down-ban tartózkodók is következmény nélkül részt vehetnek a tüntetésen.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Ausztriában a fegyveres testületek a fasiszta intézkedéseket hozó Kormánnyal szembe fordultak. Dőlni látszik a dominó! Ha egy helyen eldől, akkor dőlni fog mindenütt. Nem kell már sokáig kitartani!! Egyre több a pozitív jel!

Bécs 11.20, 15:45 Mariahilferstraße

Forrás: https://www.wochenblick.at/aufstand-gegen-corona-diktatur-beim-bundesheer-fuer-freiheit-und-menschenwuerde/

Forrás: https://www.bundesheergewerkschaft.at/

11 thoughts on “A katonaság és rendőrség a polgárokkal közösen megy tüntetni szombaton az FPÖ-vel együtt Bécsbe, az osztrák covid-fasiszta intézkedések ellen.

 1. Ez vajon igaz? Ha igen, nagyon jó hír, de sajnos nagyon sok az ellenőrizetlen “városi legenda”… nekem ez annak tűnik. Ne legyen igazam.

  1. A megadott linkeket végigkövetve valósnak tűnik.Manfred Haidinger létező személy a politikában,a Szövetségi Hadsereg Szakszervezetének elnöke.Nem tartom valószínűnek,hogy a nevében és a hadsereg nevében lehetne valótlant állítani jogkövetkezmény nélkül.Akkor ott van még a Wochenblick ami egy regionális hetilap.Nyomtatott sajtó és online formában is elérhető.Többször bírságolták már tényfeltáró és globalista ellenes hangneme miatt,úgy összességében nem tartják “megbízható” hírforrásnak a “valódi” hírcsatornák.Ebből kifolyólag az abszolút igazságot közvetítik.De persze ezt az Igazság Minisztérium dönti el…nem szeretném összeakasztani a bajszom a Gondolatrendőrséggel.

  1. Bízom benne, hogy a bécsi és a budapesti megmozdulás energiái összeadódnak november 20-án!

 2. Nagyon örülők neki!!!!!!!!
  Sok kitartást és eröt kívánok mindenkinek, és persze egészséget!!!!!!!!!

 3. Vajon most, hogy mindenkinek kötelezővé tették a vakcinát, mi lesz? Össze tudnak-e fogni? És mi?

 4. …és mi zajlik mindeközben ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON?! TERROR a KÖBÖN!!!
  (D)ROGÁN és KÉJNŐ GYILKOS BŰNTÁRSAI a KILÓRA MEGVETT NYUNYÓKÁT (https://koronavirus.gov.hu/) és KORTÁRS MENGELÉK TUCATJAIT VETTE ELŐ MEGINT a BEFŐTTES ÜVEGEK MÖGÜL, HOGY OLTAKOZÁSRA BUZDÍTSÁK az ÉPELMÉJŰ EGÉSZSÉGESEKET!!!
  HOLOTT ŐSBŰN!!!…- UGYANIS a BELGA KONGÓI BABY-HOLOKAUSZT ÁRÁN FOLYIK a NÉPEK BEOLTÁSA!!!

 5. Nem lett igaz,hogy a rendőrség,és katonaság a bécsi tüntetőkkel közösen tiltakoznak!
  Szó sincs róla!A tüntetés során a tüntetőket vegzálták egy nőt a földre rántottak,és ütötték-verték!Átverés volt,biztak bennük,aztán a tüntetők ellen fordultak!!!
  Videó van a nő földre rántásáról,és ütlegeléséről!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük