4 thoughts on “Csökkenő születésszám

 1. Folytatva az “ILLEGÁLIS BIOFEGYVER-KUTATÁS” és “Anyu nem tudott róla…” bejegyzések alatti sort, a leghíresebb, kondenzátor elven működő sejt a hímivarsejt és a petefészek/sejt. A fő megsemmisítési célpontja az oltásnak, de a többi testi sejt is kap belőle.

 2. Itt nem csak a születéssel van baj, hanem velünk is:

  https://karikor.substack.com/p/az-oltasellenesek-viszik-halalba
  Az oltásellenesek viszik halálba az oltottakat egy tudományos kutatás szerint!? Szóval a hirtelen és váratlan tömérdek haláleset az olyanok miatt van, mint én is. Az oltásnak köze nincs hozzá…
  2023. július 20.

  Úgy látom, hogy a tudomány képes engem újra és újra lenyűgözni.

  A tanulmány absztraktja:
  (https://www.biomedicinej.com/biomedicine/vol12/iss3/1/)
  „A Covid 19 és a tömeges oltási programok korában az oltásellenes mozgalom világszerte jelenleg minden idők legmagasabb szintjén áll. Ennek az oltásellenes hangulatnak nagy része az állítólagos mellékhatásoknak tulajdonítható, amelyeket az oltásellenes csoportok a közösségi médiában terjesztenek.
  A tudományos képzettséggel nem rendelkező emberek által terjesztett félelemkeltés és félretájékoztatás, amelynek célja, hogy az embereket rettegésben tartsák, hogy ne oltassák be magukat, nemcsak azt okozza, hogy az emberek továbbra is fogékonyak maradnak a vírusos járványokra, hanem az oltási folyamat során tapasztalt további mellékhatásokat is okozhat. Ez a rövid áttekintés olyan adatokat kínál, amelyek bizonyíthatják, hogy az oltásellenes mozgalom által terjesztett félretájékoztatás több halálesetet és mellékhatást okozhat bármely oltásnál.
  A közzétett szakirodalom mini áttekintése során megállapították, hogy a mentális stressz egyértelműen érszűkületet és az erek artériás szűkületét okozza. Ezért, ha az alanyok pánikba esnek, aggódnak, stresszesek vagy félnek az oltástól, az artériáik összeszűkülnek és kisebbek lesznek az oltás beadása idején és annak környékén.
  Ez a biológiai mechanizmus (a vénák, artériák és erek összeszűkülése mentális stressz hatására) a legvalószínűbb oka annak, ha vérrögök, stroke, szívroham, szédülés, ájulás, homályos látás, szaglás- és ízlelésvesztés fordult elő, amelyet röviddel az oltóanyag beadása után tapasztalhattak.
  A beteg rendkívüli mentális stressze valószínűleg a különböző oltásellenes csoportok által alkalmazott félelemkeltésnek és ijesztgetésnek tudható be.
  Ennek a tanulmánynak nem célja, hogy kizárjon minden észlelt mellékhatást, de nagyon valószínű, hogy sok, röviddel azután észlelt nyilvánvaló mellékhatás, hogy egy alany oltást kapott, az ér- vagy artériaszűkületből eredő korlátozott vagy szűkült véráramlás következménye lehet, amelyet a vakcinák körüli félelmen alapuló érzelmi stressz vagy placebo okoz.”

  Szóval az alább látható substackben bemutatott angliai extrém többlethalálozás csak miattunk van, akik meg merték kérdőjelezni az oltások biztonságosságát. Hát én kérek elnézést.

  Egyébként ennek a felvetésnek az analógiájára a kedves szerző készíthetett volna egy másik tanulmányt is az oltások előtti, a COVID p(l)andémia napi szintű, minden médiából folyó brutális félelemkeltő hadjáratáról, hogy akkor az mit is okozott!? Na abban biztos lehetne találni valódi összefüggéseket.

  Persze a sikeres halálgyárhoz kellett a pánikkeltés és kamutesztelés mellé, az összes lehetséges generikus, korai gyógyszeres kezelés nélkülözése, sőt tiltása. Majd COVIDosnak címkézni az összes kezelés nélküli, illetve később alaposan félrekezelt halottat.

  De egy ilyen tanulmányért senki, de senki nem fizetne, max a szerző ráfizetne…

  Szóval: #Bízzatudományban #nemattólvan

  Szóval ide teszem a korábbi substacket az extrém angliai túlhalálozásról, ami akkor a tanulmány szerzője szerint lényegében nekünk köszönhető:
  (…)

  1. A puding próbája az evés.
   A szakértők ne szóban szakértsenek, hanem nyugodtan élőben adják be maguknak mindenki szeme láttára, csalás nélkül a kb. bármelyik oltást, egy kicsit hagyva az anyagból a fiolában. Azon nyomban pedig történjen meg ott a helyszínen a fiola anyag elemzése. Hogy megtudják, grafén, fagyálló, fémek vannak-e benne, vagy éppen placebo volt-e.
   Csak semmi stresszelés, csak egy kis szúrás, bátorság, nem fog fájni.

 3. MINDEN MR.HALÁLOSZTÓ TERVEI SZERINT TÖRTÉNIK:

  NE FELEDJÜK!
  A MOST 100 ÉVES HENRY KISSINGER, AKI KLAUS SCHWAB MENTORA, A VILÁG LEGGONOSZABB EMBERE, AKINEK NEVÉHEZ NEM CSAK SZÁMTALAN HÁBORÚS BŰN, HANEM A DEPOPULÁCIÓS TERV IS FŰZŐDIK.

  A Nixon elnök irányítása alatt készült titkos Nemzetbiztonsági Tanulmányi Memorandum („NSSM”), az úgynevezett „ Kissinger-jelentés ”, amely részletes terveket fogalmazott meg a népességcsökkentésre számos országban. Ezek a tervek 1975-ben váltak az Egyesült Államok hivatalos politikájává.

  Nemzetbiztonsági Tanulmányi Memorandum 200 , Wikipédia
  A The Kissinger Report összefoglalója így szólt:

  a.) olyan intézkedések, amelyek a 21. század közepére 6 milliárd főre rúgó folyamatos népességnövekedést kívánnak lehetővé tenni anélkül, hogy hatalmas éhezés vagy a fejlődési remények teljes meghiúsulása következne be; és
  b.)intézkedéseket annak érdekében, hogy a végső szintet a lehető legközelebb tartsák a 8 milliárdhoz, ahelyett, hogy lehetővé tennék, hogy elérje a 10 milliárdot, 13 milliárdot vagy még többet.
  A tervében részletesen meghatározta a szükséges intézkedéseket is, amelyek elsőként Afrikában kerültek kipróbálásra, majd ezt követően a COVID lett ennek a világméretű főpróbája.

  NNSM200 terve 2 percben, ajánlom megtekintésre.
  https://www.youtube.com/watch?v=Qy0TJeMQrno

  Henry Kissinger az alábbiakat nyilatkozta 2009. február 25-én az ENSZ-ben:

  „Amint a nyáj elfogadja a kötelező, kierőszakolt oltásokat, vége a játéknak!
  Akkor elfogadják a kierőszakolt vér- vagy szervfelajánlást is, a „felsőbbrendű célért”.
  Genetikailag módosíthatjuk a gyerekeket, és sterilizálhatjuk őket, a „felsőbbrendű célért”.
  Ha irányítod a birkák gondolkodását, irányítod a nyájat.
  Az oltóanyaggyártók milliókat keresnek, és sokan közületek ma ebben a teremben befektetők vagytok.
  Mindenki nagyot nyer!
  Megritkítjuk a nyájat, és a nyáj fizet nekünk a halálosztó szolgáltatásainkért”

  A tervet 2020-21 között végrehajtották.
  Eredmény: eddig 20 millió halott, és 20 millió egészségkárosult a vakcinának nevezett halálos méregnek következően.

  Legnagyobb veszélyben a gyermekek és a fiatalok vannak:
  – A Pfizer-hatás: Európában a gyermekhalálozások számának 63 060%-os növekedése következett be!!!!!
  https://expose-news.com/2023/07/27/631x-increase-child-deaths-proves-covid-vaccine-is-safe/
  – A COVID-oltásban részesült 18-39 éves korcsoportban 91%-kal magasabb a halálozási kockázat, mint a beoltatlan korosztályban az Egyesült Királyságban
  https://expose-news.com/2023/07/26/covid-vaccinated-youth-increased-risk-death/

  Olvastam arról is, hogy a 3-szor beoltott gyermekek nem élik meg a felnőtt kort, ha mégis, meddők lesznek.
  A halálipar csúcsra van járatva, pedig a WHO még nem aktiválta a Nemzetek Feletti Világhatóságként projektjét.
  Mi lesz, ha az bekövetketik?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük