WHO sajtótájékoztató, 2023 július

https://rumble.com/v337xss-who-sajttjkoztat-2023-jlius.html

13 thoughts on “WHO sajtótájékoztató, 2023 július

 1. Alapok nélküli állapotban vagyunk. A WHO elleni próbálkozások a semmire épülnek.
  Hiányolom annak kimondását, hogy az EU a felépítése és bíráskodásának belterjessége miatt nem fog elítélni semmilyen WHO megállapodást. Hiányolom annak kimondását, hogy még nincs Nürnberg 2.0 bíróságunk, és mögötte nincs büntetés végrehajtó katonai -őrző védő testület. Hiányolom annak kimondását, hogy csak egy XX független társaságból lehet Nürnberg 2.0 bíróságot létrehozni.
  Hiányolom annak kimondását, hogy a jelenlegi jogi fogalomkészlet félreminősíti a holtásokat. A biofegyver szabályok se vonatkoznak rá, se az egészségügyi szabályok, hiszen vegyi fegyver. Ha mégse sorolható be a valóság alapján egyik szabályba se (a vegyi fegyverek közé se) a holtás bűn, akkor új szabályt kell alkotni
  Hiányolom annak kimondását, hogy nem létezik vírus, pedig erre már több bírósági ítélet is van egyébként, de anélkül is megállja a helyét, egyszerűen tény. Bizonyíthatatlan, hogy lenne, addig pedig nincs miről beszélni.
  Hiányolom annak kimondását, hogy a használt gén fogalomkészlet csalás. (Dr. Cowan alapján)
  Mi a DNS?
  A DNS a tudomány szerint: foszforsav+fehérvérsejt dehidratáció, majd centrifugálás, majd röntgen besugárzás? A folyamat végén kapott kétdimenziós X fénykép rajzolat a háromdimenziós kettős spirál?
  A ’minden sejtben más a DNS’ ismert tudományos megállapítás alapján egy összehajtható fehérje struktúra?
  A sejtmag háromdimenziós vízörvény spiráljának a kétdimenziós határvonal rajza?
  Vagy a valóban látható és működő sejtmag antenna?
  Miután gén oltásról beszélünk, először ki kellene mondani, hogy a gén fogalma sincs meghatározva. Mert az mese, ami hozzá van rendelve. Így gén módosítás se létezik, és gén oltás se, és genetikai gyógyítás se.
  Hiányolom annak kimondását, hogy minden oltás egyedi méreg koktél, vagy placebo, függetlenül az holtóanyag címkéjén szereplő felirattól.

  Ha ki lenne mondva a csalás, akkor ki lehetne mondani, hogy a WHO csaló (és még sokan mások). Enélkül nehezen.
  Ha a WHO csalónak minősítése ki van mondva, és a bíróság a csaláshoz büntetést rendel, és van ezt végrehajtó intézmény, akkor nincs szükség arra, hogy az igaztalan törvényekkel és intézkedésekkel szemben egyéb módon (erőszakkal vagy polgári engedetlenséggel) valósuljon meg az ellenállás.
  (Érvek és életek c. filmben hangzott el, Szt. Ágostontól eredeztetve a gondolatot, hogy az igaztalan törvény nem törvény, és a törvény hiánya nem mentesíti a bűnt, amik ellen jog és kötelesség az ellenállás.)

 2. A jelenlegi WHO hamis szerepe a világban mindenütt sokak előtt teljesen világos, és egységesen visszautasítják a tervezett pandémia szerződést, valamint a nemzetközi egészségügyi szabályzat módosítását. Ez jó hír. A rossz hír az, hogy tapasztaljuk, a hatalomban lévők, a megválasztottak és a meg nem választottak egyaránt, erre ügyet sem vetnek, építik felettünk tovább a történelmileg példátlan diktatúrájukat. Ráadásul jótevő megmentőként tetszelegnek, de elég csak az arcukra nézni. Számtalan hasonló mellett az alábbi cikk is arról szól, hogy a WHO eredeti rendeltetése helyett – vele a közegészségügyet ürügyként felhasználva -, csupán egy eszköz az államok, néptömegek, egyének (és persze majd minden vagyon) feletti uralom megszerzésének programjában. Itt két kiragadott bekezdés, a teljes cikk a megadott hivatkozáson:

  https://childrenshealthdefense.eu/public-health/the-who-sovereignty-and-reality/#pll_switcher
  A WHO, a szuverenitás és a valóság
  2023. július 13.

  A WHO javaslatainak igazi ereje abban rejlik, hogy bármilyen, az általuk fenyegetőnek kikiáltott, egészséggel kapcsolatos kérdésre alkalmazhatók. A javasolt módosítások ezt kifejezetten kimondják, míg a „Szerződés” kiterjeszti a hatályát az „Egy Egészségre” [One-Health], egy eltérített közegészségügyi fogalomra, amely bármit jelenthet, ha úgy gondolják, hogy befolyásolja az emberek fizikai, mentális vagy szociális jólétet. Kedvezőtlen időjárás [klímahülyítés], terméskiesés [„globális élelmiszerválság”] vagy olyan nézetek terjesztése, amelyek stresszt okoznak az emberekben [pl. az „oltásellenesek összeesküvés-elméletei”]; mindennapi dolgok, az emberek mindig is megbirkóztak velük, azonban most okokká válnak a bezárásukra és mások által diktált megoldások rájuk kényszerítésére.
  Lényegében a WHO-t szponzorálók saját kívánságuk szerint gyártanak válságokat, és arra készülnek, hogy mások nyomorúságából gazdagodjanak meg, ahogyan a Covid idején is tették. Mindezt a „biztonságunk megőrzésének” álcája alatt. A WHO hihetetlenül kitart amellett, hogy „senki sincs biztonságban, amíg mindenki nincs biztonságban”, ezért az emberi jogok eltörlésének széles körűnek és hosszan tartónak kell lennie. A viselkedéspszichológia [manipulatív] gondoskodik arról, hogy ennek megfeleljünk.

 3. https://magyarnemzet.hu/fricz-tamas-blogja-all/2023/07/a-who-lesz-a-vilagkormany-elso-valtozata-ha-igen-azonnal-ki-kell-lepnunk-belole
  Nem vállalom annak kitalálását, hogy a címben szereplő “Ha” mire vonatkozik. Nagyon talányos megfogalmazás.
  Viszont a feltételes mód magában foglalja azt az igényt, hogy minden magyar állampolgár közmédia által tálalt információként szó szerint, eredeti forrásból és magyarul is értesüljön ezen világkormányzás pontosan megfogalmazott és leírt szándékáról és részleteiről, és maga is meg tudja ítélni, hogy “ha vagy nem ha”. Erre szerintem van igény és elvárás, magyar és eredeti nyelven, nyomtatva és online is.

   1. Mindenki szíves figyelmébe, az elsőtől !!!
    Mert sok minden összefügg sok mindennel.
    Mert érzékelhetően nagyon nagy a különbség azok között, akik tudják, hogy a 2 x 2 az miért négy, és azok között, akik csak “elhiszik”, hogy a 2 x 2 az négy !

    Sütő Gábor: Kedves Unokaöcsém! (Negyedik levél) – 3. Történelmi jelentőségű?
    szilajcsiko.hu

 4. ÉLETVESZÉLYESEN FELGYORSULNAK AZ ESEMÉNYEK SZEPTEMBERTŐL:

  A WHO, mint egészségügyi világhatóság és a CBDC kéz a kézben jár, és a kettő közti kapcsolatot a digitális azonosító teremti meg.
  “A világ 195 országából 130 ország halad a központi banki digitális valuta (CBDC) kiépítése felé.
  A digitális valutarendszerhez való hozzáférése olyan kiváltság lenne, amely egy egérkattintással felfüggeszthető vagy visszavonható. Hirtelen nem tudna senki semmit sem venni, sem eladni, és a társadalom kitaszítottá válna. Semmilyen körülmények között egyetlen kormány sem kaphat ilyen hatalmat.

  Egy ismert német közgazdász felfedte, hogy a központi bankok világszerte a központi banki digitális valuták (CBDC) bevezetését tervezik bőr alá ültetett mikrochipek formájában . Ez a technológia lehetővé tenné a teljes kormányzati ellenőrzést állampolgárai személyes pénzügyei felett.

  A CBDC-t jelenleg tesztelik Brazíliában, és kiderült, hogy rejtett hátsóajtó-funkciókkal rendelkezik, amelyek valójában lehetővé tennék a kormány számára, hogy „befagyaszthassa az emberek pénzét, és tetszés szerint módosítsa egyenlegüket” …
  A szociopaták azt akarják, hogy az emberek elfogadják rabszolgaságukat a CBDC rendszeren keresztül.
  Egy Pedro Magalhaes nevű blokklánc-fejlesztő, a Web3 tanácsadó cég, az Iora Labs alapítója szerint az uralkodó osztály minden rabszolga bankszámlájához hozzá fog férni, amint bevezetik a CBDC rendszert.”
  https://www.zerohedge.com/personal-finance/cbdcs-are-coming-and-elite-plan-use-these-digital-currencies-enslave-humanity

  A globális uralkodóosztály egyre őrültebben ragaszkodik a hatalomhoz, és kétségbeesésükben 5-ik sebességre kapcsoltak.
  Vannak fenyegető jelek, amikről a mainstream média nem számol be, és amiért a hazai politikusokat, képviselőket bombázni kell!

  – Hogy lehetséges, hogy Budapesten nem lehet BKV-jegyet vásárolni automatákban készpénzért, csak bankkártyával?
  Ezt azonnal vissza kell állítani! Ez elfogadhatatlan!
  – Nigel Faragenak majdnem országot kellett váltania, mert ellenzékiként egyetlen bank sem volt hajlandó veles bankszámlaszerződést kötni. Csak a nemzetközi szintű felháborodás után lett rendezve a helyzete, gondolom az is csak átmenetileg.
  – A Rákosi időszakban az volt a jelszó, hogy “aki nincs velünk, az ellenünk van.”, amit a Kádár-rendszer felpuhított, és azt üzente: ” aki nincs ellenünk, az velünk van”. A birodalom szintet lépett, és azt üzeni, akinek nincs digitális azonosítója, az nem is létezik!
  Nem vásárolhat, nem fizethet közüzemi díjakat, vagyis létezésének minden feltételét blokkolják.
  Ugyanezt akarják bevezetni a vállalkozásoknál is.
  – Véleményem szerint a pénzügyi átállást egy 10 napos vagy két hetes világméretű áramszünet fog megelőzni.
  Az űrből fogják kiiktatni az elektromos hálózatot, és két hét alatt állítják át az új pénzügyi elszámolási rendszert, majd visszakapcsolják az újra. Erre utal, hogy az EKB 2000 dolgozóját kényszer-szabadságra küldte azzal, hogy majd szeptemberben jöjjenek vissza, addig technikai átállás zajlik. Elon Musk is aktivizálta magát ennek érdekében, hogy biztosítsa az új rendszert a 40.000 műholdján keresztül.
  (Elon Musk a gonosz része, csak a jó zsaru szerepe van ráosztva. Most éppen a twittert teszi tönkre)

  Ami még nagyon fontos! A fiatalokat meg kell győzni, hogy a a beültetett chipek minden tekintetben életveszélyesek!
  Nem csak felveszik a sátán bélyegét, hanem a chipek sérülése litiummérgezést eredményezhet, arról nem beszélve, hogy totális megfigyelő eszköz, mert a GPS-hez lesz hozzárendelve.

  A fenevad bélyege:
  „Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.” Jelenések könyve 13:16-18.

  A számítógépek fejlődése utat nyitott egy új technológiának, amely lehetővé teszi, hogy bárkit, vagy bármit megjelölhessenek a hatóságok a kontroll érdekében. Ez a szisztéma egy parányi mikrocsipet használ, amely alkalmas arra, hogy információkat tároljon, és közvetítsen a hordozójáról.

  A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan,mint egy rizs szem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető lítium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásból eredően.
  (A TRANSPONDER: egy módszer, a mikrochipben lévő információk olvasatának elraktározására.)

  A lítium elem az emberi test számára testidegen anyag, ami fekélyt okoz, ha megsérül a mikrochip, és létrejön a kontakt.
  Így ír eről a Biblia:
  „… és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege, és akik imádják vala annak képét.” Jelenések 16:2.

  Azt tervezik, hogy behelyezik a “bio-chipet” a jobbkézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikro baktériumokkal, ami fekélyt okoz.
  A chip műholdas helymeghatározó rendszerhez kapcsolódik (Global Positioning System GPS), és azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területi illetékes hatóságot.

  Ismerjük fel, hogy mit terveznek: MON-DEX= “Pénz a kézen.”
  MON = MONetary= pénz
  DEX = DEXter = Jobb-kéz
  Vagyis: MON-DEX

  https://hu.eferrit.com/mondex-a-fenevad-jegye/

 5. A jó isten mentsen meg minket a WHO- hülyeségeitől!!! Remélem a magyar kormány ezt nem engedi meg , hogy eleget tegyünk a gonosz utasításoknak!

  1. A “magyar kormány” az egyik élharcosa a WHO “hülyeségeinek”, és a Great Reset koncentrációs táborának .
   Ne “remélni” tessék, hanem látni !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük