Fellner! LIVE: “Az oltások már most több embert öltek meg, mint a covid maga”

Az egyik legnépszerűbb osztrák esti beszélgetős műsorban szembesíti az osztrák politológus és korábbi politikus beszélgető partnerét és a szerkesztőt az amerikai valóságról, miszerint az amereikai vezető szakértők elmondása szerint az oltások MÁR MOST több embert öltek meg, mint a covid maga! Ezért leállították a Pfziert, mint booster-oltást!

Teljes műsor: https://www.youtube.com/watch?v=kk3QIaiSUco

6 thoughts on “Fellner! LIVE: “Az oltások már most több embert öltek meg, mint a covid maga”

 1. Ha mindezek ellenére Ausztriában súlyosan korlátozó és hátrányos, diszkriminatív intézkedéseket vezetnek az “oltatlanok” ellen, az ugyan nyilván bűntettnek minősül, de akkor minek minősülnek a halált és maradandó egészségkárosodást okozó oltások? Hol maradnak a tényfeltáró, pártatlan, objektív és közérdeket szolgáló újságírók? És mi a helyzet a “tudomány” képviselőivel valamint a NÉP által választott politikusokkal?

 2. https://www.life.hu/hirek/20211116-sokkolt-a-lelegezteton-haldoklok-latvanya-megrazo-beszamolo-egy-magyar-covidosztalyrol.html
  Elárulná valaki hogy hogy engedhet meg magának 1 ember ilyet?Itt már mindenkinek szabad mindent?Csak nekünk nem mert nem kérjük a méreginjekciót?Minden oltásért remegőnek szívesen átadom az enyémet!Jah és nagyon unalmas már hogy itt mindenki parancsolgatni akar és ocsmány szavakkal illetnek egyes embercsoportokat!Szégyen!!!!!

  1. Ha valaki ezt a cikket elolvassa, az könnyen észreveheti a hazúgságot.

   Az nem lehet igaz, hogy az orvos beszél egy beteggel és rövid időre rá kiviszik a hulláját egy fekete zsákba.
   Történik mind ez valamilyen nem is tudom milyen intenzív osztályon.
   Ez valami olyan pánik, hogy hullanak az oltatlanok, mint a higedben a legyek, magyar mondás.

   ( Az egész cikk egy teljesen embertelen és megalázó képet fest az oltatlanokkal szemben.
   Ez a nő a kijelentéseivel teljesen megsérti a másik embertársának a méltóságát.
   )

   A cikkből az sem derül ki, hogy mit keresett ez a macskás nő egyátalán az ilyen intenziv osztályon ?

   A macskás nő valami vizsgálatokról beszél, amit nyilván nem egy intenzív osztályon végeznek el.
   Ahonnan aztán a sok elmondott hazúgság után a hölgy boldogan távozott a macskáihoz.

   Ez csak úgy lehetséges, hogy jól fizet a megbízó az ilyen hazúgságokért.

   Már az eljén kell a poént lelőni. Tulajdonképpen melyik intenziv kórházről beszélt itt ez a kedves Boltsek Andrea asszonyság ?
   A közölt korházi kép alatt a következőt lehet olvasni: Képünk illusztrációForrás: Shutterstock.

   Tehát nem is Mo.-on készült ez a kép. A hölgyet nyugodtan be lehet perelni hamis hírek terjesztése miatt.

   1. Amikor kiderül valamiről, hogy hazugságok vannak benne, akkor az egészet mint olyat teljesen hiteltelenné teszi. Köszönöm B.Gy, hogy rámutattál a cikk valótlanságaira, mert első olvasásra teljesen megrémített.

   2. RE: “Történik mind ez valamilyen nem is tudom milyen intenzív osztályon.”

    Érdekes egy magyar kórház lehet az, ahol a sürgősségi gyakorlatilag ugyanott található, mint az állítólag katonák által szigorúan őrzött ‘Covid-osztály’ és az intenzív…Hmmm

    a koncertszervező-menedzser, Boltsek Andrea hantája:

    “besétáltam a sürgősségire [ER]…Szkafanderbe öltözött személyzet, oxigénre kötött emberek, és lélegeztetőn haldoklók látványa fogadott …a vizsgáló melletti szoba nyitott ajtóval tárta elém a levegőért kapkodókat. Mintha egy filmet néztem volna [Ezt a teátrális szöveget még legalább 2x elsüti]…8 embert hoztak a mentők. Mind nagyon rossz vérgázértékkel, már eleve oxigénen [Gondolom ezt onnan tudja, hogy a mentők mondták neki – életszerű!].
    Nekem már csak egy mellkas-röntgen hiányzott [Ahhoz át kellene menni egy másik részlegbe, nem?]…mozdulatlanul ültem. Teljes belátással a ‘másik’ szobára, ahol az emberek haldokoltak. Aztán meg is haltak.”
    https://metropol.hu/aktualis/boltsek-andrea-covid-surgossegi-osztaly-lelegeztetogep-524160/#

    Eszerint már minden sürgősségi egyben ‘Covid-1984 osztály’ is, leszedált intubáltakkal a lélegeztetőgépeken az intenzíven [ICU]? Felettébb hihető! Ez utóbbinak nem egy teljesen elszeparált, külön részlegben kellene lennie, már csak a “gyilkos vírus fokozott fertőzőképessége” miatt is – távol a mindenféle hirtelen nyavajával, sérüléssel foglalkozó sürgősségitől [ER]?

 3. Uszítás az egész: először is: egy beoltott nővér hogy mondhatna olyat,hogy az oltatlanok miatt fogunk mind megdögleni? Hisz az egész cirkusz arról szól,az oltás megvéd. Másodszor: honnan tudja a kedves cikkíró, hogy a betegek közül hány oltatlan és hány oltott? Csinálja a drámát tények nélkül. Miért nem keres fel inkább oltás károsultakat, és készít velük riportot? Ja, persze: mert azért kirúgnák. Ezért meg jó kis pénzt kap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük